A ráncosodás nem mindig csak az idősödéssel együtt indul meg, sokszor sajnos már nagyon korán megjelennek arcunkon a zavaró redők. Ezt kiválthatja a helytelen életmód és a rossz táplálkozás, de persze beszélhetünk a mimikáról is, mely sokszor nagyon hamar eredményez eltüntethetetlen ráncokat.

A fiatal bőr persze még rugalmas, és sokszor elegendő egy kis rásegítés ahhoz, hogy arcbőrünk regenerálódjon és feszesebb maradjon. Igazán szép eredményt viszont csak akkor érhetünk el, ha az arcpakolások használata mellett megfelelő mennyiségű folyadékot és vitamint juttatunk szervezetünkbe, és persze nem szabad megfeledkezni egy kis alvásról sem. Ismerjünk meg most egy bőrfeszesítő mosakodót, mely a kellő gondoskodás mellett néha segítséget nyújt arcunk megújulásában.

Az ecetet már évszázadok óta alkalmazzák erre. Az egyik felhasználásához egy evőkanálnyi almaecetet keverjünk hozzá egy nagy pohár vízhez, majd arcmosás után öblítsük le vele arcbőrünket. A másik recept is nagyon könnyű, melyhez szintén egy nagy pohár vízre van szükségünk és egy negyedpohárnyi ecetre. A keveréket úgy vigyük fel arcunkra, hogy utána hagyjuk megszáradni, semmiképp se töröljük le. Mindkettő lehetőség alkalmazása után arcunk megtisztul és bőrünk feszesebb lesz.

Ezt egy ideig el lehet játszani, azonban sajnos hamar eljön az ideje annak, hogy az otthoni pakolások már nem tudják teljesen eltűntetni a redőket. Az idő kerekét ezzel csak késleltethetjük picit, de megállítani mi magunk nem tudjuk. Más viszont képes rá. Az EstheticHungary Klinikán több olyan eljárással is várják a fiatalodni vágyókat, melyek nem csak arcuk üdeségét varázsolják vissza, hanem bizony megállítják az öregedés folyamatát is egy időre.

A szálbehúzásos arcfiatalítás például akár két éven keresztül is feszesen és fiatalon tarja arcunkat, teszi mindezt úgy, hogy bőrünk saját regenerálódását használja ki. Nem érdemes beletörődnünk tehát az idősödés számunkra kellemetlen velejáróiba. Vegyük fel a kesztyűt, és győzzük le a ráncokat hozzáértő, ügyes kezek és tökéletesre fejlesztett esztétikai beavatkozások segítségével!

 EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu