Ahogy egyre jobban hűvösödnek a nappalok, és hosszabbodnak a sötét órák, mindenkinek előkerülnek otthon azok a kellékek, melyek melegebbé, szebbé és persze meghittebbé varázsolják a hideg mindennapokat. Egy forró tea, egy kis fahéjillat vagy a méz csábítása mindenkit feldobhat egy hosszú, átfázós nap után.

A méz azonban túlságosan is sokoldalú ahhoz, hogy csak a teánkat tegyük vele édesebbé! Persze a fogyasztása is rendkívül egészséges, ennek ellenére most olyan külső alkalmazását ismerhetjük meg, mely előnyös lehet mindazok számára, akik szeretik kényeztetni arcbőrüket.

Attól függően, hogy éppen zsírosabb vagy szárazabb a bőrünk, más-más összetevőkkel kell kiegészíteni a méz csodás hatását. Ha a zsírosabb típushoz tartozunk, akkor egy mokkáskanálnyi élesztővel és pici tejszínnel összekeverve varázsol nekünk ápolt arcbőrt, ha viszont inkább szárazabb a kelleténél bőrünk, akkor magas zsírtartalmú tejfölt adjunk a mézhez, és azt vigyük fel arcunkra.

A leggyorsabb használathoz azonban nem kell tennünk semmi mást, csak magát a mézet felvinnünk vékonyan bőrünkre. Mint az összes többi lehetőségnél, ennél is langyos vízzel kell leöblíteni arcunkat. Ne ijedjünk meg, serkentő hatása miatt okozhat egy kis pirosodást, de ez hamar el fog tűnni. Helyében puha, bársonyos bőr marad majd.

De mit érnek az ilyen csodaszerek, ha már elkezdtek uralkodni rajtunk a makacsabbnál makacsabb ráncok? Sajnos az idősödés jeleit maximum hátráltatni tudjuk, de amint átveszik a hatalmat, akkor már hiába kenegetjük bármivel arcunkat.

Az arc ráncosodásának eltűntetésére a szálbehúzásos arcfiatalítás a legjobb és legeredményesebb megoldás. Nem csak éveket fogunk fiatalodni hatására, hanem mindezt teljesen természetes módon kaphatjuk meg, hiszen a behúzott szálak folyamatos felszívódásukkal saját bőrregenerációs folyamatokat indítanak el. Ráadásul az eredmény tartós, és hosszú időn keresztül tényleg csak kedvtelésből kell majd törődnünk azzal, hogy mivel kényeztessük arcbőrünket.  

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu