Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Pattanó ujj

Ezt a jelenséget nem mindenki ismeri, és azok, akik sosem tapasztalták, talán apró gondnak láthatják. Pedig akinek pattanó ujja van, annak ez igazán nagyon kellemetlen tud lenni, főleg akkor, ha még fájdalommal is jár. Nem szabad lekicsinyítenünk semmilyen problémát, és megoldást kell keresni, ha megkeseríti az életünket.

Amikor nem tudjuk akaratunknak megfelelően mozgatni ujjainkat, az nem csak idegesítő, hanem bizony kellemetlen tünet. A pattanó ujj esetében az ujjak behajlítást követően nem képesek arra, hogy kinyújtsuk őket egyszerűen, hanem csak nehezen, egy pattanó érzés és sokszor sajnos fájdalom kíséretében tudjuk ezt véghezvinni.

Ezt az akadályozott állapotot tulajdonképpen az ínhüvely szűkülete eredményezi, és ha már nem csak kattanással jár az ujjak mozgatása, hanem fájdalommal is, az bizony akadályozhat minket hétköznapi, ujjakhoz köthető mozgásunkban is. Ami másoknak olyan könnyedén megy, hogy bele sem gondolnak a mindennapi kézhasználatba, az a fent leírt gondokkal küzdőknek mindennapi szenvedést jelenthet. Gondoljunk csak bele, mennyire borzasztó lehet, ha a fogó képességünk csökkenne, vagy minden egyes tárgy megfogásakor fájdalom villanna át rajtunk.

A pattanó ujjak okozta kellemetlenségekbe azonban nem kell beletörődnünk, hiszen létezik megoldás rájuk. Az EstheticHungary Klinikán több esztétikai, szépészeti és egészségügyi beavatkozás mellett ugyanis megtalálhatjuk a gyógymódot erre a problémára is. Egy igencsak gyors, és csupán helyi érzéstelenítéssel végzett műtét során orvosolja plasztikai sebészünk a pattanó ujjak gondját, méghozzá a szűkült ínhüvelygyűrű felszabadításával.

Az eljárás nem csak rövid, de azonnali eredménnyel is szolgál, ami általában meghozza számunkra a teljes gyógyulást is. Így a döntésünk után csak egyszer kell átesnünk ezen a beavatkozáson, és végleg búcsút inthetünk – immár nem kattanás kíséretében – a korábbi kellemetlenségeknek.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinika honlapját, hogy többet megtudhasson a kézsebészeti eljárásokról, és jelentkezzen ingyenes konzultációnkra:

http://esthetichungary.hu/

Bókok tengerében

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor belenéz a tükörbe, és azt kívánja, bár ne tette volna. A rohanó mindennapokban pedig kénytelenek vagyunk sajnos napról napra szembenézni önmagunkkal, és azzal is, hogy, mint mindenki felett, felettünk is eljár bizony az idő.

A nyúzottság, a kialvatlanság, a sok stressz persze anélkül hagyja rajtunk a bélyegét, hogy azon csodálkozni lehetne. Az öregedés ugyan egy természetes folyamat, de mindennapjaink minősége és forgataga könnyen gyorsítja azt. Próbálkozhatunk különböző kencékkel és persze a nők esetében sokszor segíthet a smink, de a valóságot sokáig elrejteni nem lehet.

A szálbehúzásos arcfiatalítás egy olyan tökéletes technológia, mely segíteni képes az idősödés megállításában, illetve az idő visszaforgatásában is, és friss, üde, fiatal arcot varázsol. Mindezt úgy teszi ráadásul, hogy bőrünk saját regenerációs folyamatait indítja be, ezzel pedig egyből ki is húzhatjuk kételkedési listánkból a félelmet, hogy mű lenne az eredmény. A természetesség teljes meghagyásával lesz ugyanis arcbőrünk újra rugalmas és ránctalan, ráadásul mindez hosszú távon, tartósan oldja meg a nyúzott arc problémáját.

Az igencsak gyors eljárás után már egyből érzékelhető a változás, de csak hónapokkal később teljesedik ez ki, és akár két éven keresztül nem kell félnünk attól, hogy mit látunk majd reggelente a tükörben. Ráadásul a látványos változás nem csak saját önbizalmunknak – és kinézetünknek - nyújt felüdülést, hanem a külvilág számára is feltűnő lesz. Éppen ezért ne csodálkozzunk majd, ha olyan bókokkal fognak szórni minket, mint a „letagadhatnál 10 évet is!”, „mintha kicseréltek volna”, „azt hittem a nővére vagy és nem az édesanyja!” stb.

Valljuk be, ettől pedig fiatalodni fog lelkünk is, egész lényünk követi majd az arcunkon bekövetkezett, pozitív változásokat. Ne féljünk hát a döntéstől, ha zavar az, hogy milyen a tükörképünk, tegyünk ellene, és érezzük újra jól magunkat saját bőrünkben!

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

A gyönyörű dekoltázs nem álom többé!

A női dekoltázs szépsége bizony nem csak a férfiak számára fontos. Persze a leginkább ők élvezik a gyönyörű keblek ízléses látványát, de valljuk be, hogy a nők is – és nem csak saját maguknál – figyelnek erre a részletre. A legrosszabb viszont az, amikor nem vagyunk megelégedve saját dekoltázsunkkal, és emiatt inkább rejtegetjük a világ elől.

A hétköznapokban ez persze nem feltétlenül jelent gondot, azonban a párkapcsolatot és magánéletet tekintve annál inkább. A női mellek a férfiak számára csábítást, vonzalmat és szenvedélyt jelentenek, a nők számára pedig a nőiesség egyik legmeghatározóbb elemei. Amennyiben alakjukkal, formájukkal vagy épp méretükkel nem vagyunk kibékülve, az sokszor rányomja a bélyegét mindkét fél érzelmeire.

Az elégedetlen hölgyekben sajnos többnyire zárkózottságot és visszahúzódást eredményezhet, a férfiakban pedig emiatt erős hiányérzet alakulhat ki. Sajnos az olyan megoldások, mint például a push-up melltartók használata pedig még inkább csalódást okozhatnak. Amennyiben nem érezzük megfelelőnek és szépnek melleinket, az kihathat egész megjelenésünkre, öltözködésünkre és persze kisugárzásunkra és viselkedésünkre is. Éppen ezért ezt nem szabad annyiban hagyni, és tenni kell érte, hogy jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelent a fent leírt problémákra, hiszen segítségével mind méretben, mind pedig formában varázsoltathatunk magunknak olyan kebleket, melyek arányosan, ízlésesen és persze gyönyörűen fognak majd mutatni, növelve ezzel önbizalmunkat és nőiességünket.

Az EstheticHungary Klinika ráadásul ezt a lehetőséget október végéig olyan kedvezményprogramban kínálja, mely mindenki számára kedvezővé és elérhetővé teszi a beavatkozást. Nem csak az eljárás ára fantasztikus most, hanem további könnyebbséget adhat a kamatmentes részletfizetés, vagy akár hosszú lejáratú egészséghitel segítségét is igénybe vehetjük.

Ne habozzon tehát, hozza meg a döntést most, hogy szeretne-e csodás, gyönyörű dekoltázst, melynek segítségével igazán vonzónak és főként lélegzetelállítóan nőiesnek érezheti majd magát!

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Igéző ajkak

Biztosan mindenki ismeri azt, amikor valakinek olyan szépek, különlegesek vagy éppen vonzóak az ajkai, hogy amikor beszél, nem vagyunk képesek végig a szemébe nézni, mert a szája szinte mágnesként vonzza magához tekintetünket. Rengeteg kapcsolat kezdődik az effajta igézéssel, de sok esetben akár egy idegen ajkait is megcsodáljuk így, ha ad rá okot szája szépsége.

Ilyenkor ugyan mi próbálunk arra koncentrálni, hogy mégiscsak beszélőtársuk szemeit tiszteljük meg tekintetünkkel, nehogy tolakodónak, vagy éppen udvariatlannak tűnjünk, de higgyük el, a szép ajkak tulajdonosa inkább büszke lesz arra, hogy felkeltette figyelmünket. Sőt, sokszor még rá is játszik ilyenkor az élelmes személy, és egy-két fintorral még inkább leveheti a beszélőpartnert a lábáról.

A csábításnak nem véletlenül fontos eszköze a száj. Természetesen nem mindenki születik őrjítően szexi ajkakkal. Ez pedig bizony sokszor okoz önbizalomhiányt, visszahúzódottságot, zárkózottságot. Mint minden olyan apró részlet, amivel nem vagyunk elégedettek magunkon, sajnos az ajkakkal való elégedetlenségünk is nagymértékben kihat az összképre és a kisugárzásunkra is.

A PermaLip ajakimplantátum egy tökéletes megoldást jelenthet mindazoknak, akik keskeny és vékony ajkaik miatt nem képesek arra, hogy igazán önmaguk lehessenek. A frusztráció érzése borzasztó, éppen ezért lépnünk kell annak érdekében, hogy ez megváltozzon, és bizony, ha ehhez az kell, hogy valamilyen nagyobb változást hajtassunk végre külsőnk bármely részén, akkor bele kell vágni, és véghez kell vinni vágyaink megvalósítását.

Az ajakplasztika segítségével végre olyan szánk lehet, amire büszkék lehetünk, és ami növelni fogja önbizalmunkat, illetve amit igen szívesen mutogathatunk, kiemelhetünk, csábíthatunk vele. A vastagabb, dús ajkak amellett, hogy a gondosan kifejlesztett beavatkozásnak köszönhetően még természetes hatást is keltenek, nagyon igézőek lehetnek, és végre átélhetjük azt az élményt, milyen, amikor nem képesek levenni ajkainkról mások a tekintetüket.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Zsibbadás és fájdalom

Főként a 45 és 65 év közötti hölgyeknél elterjedtek a zsibbadással és fájdalmakkal járó alagútszindrómák, de persze különböző okokból kialakulhat ez sajnos bárkinél. Nagyon kellemetlen velejárói vannak, és sok esetben nem vesszük elég komolyan ezeket a tüneteket, pedig korai időszakban többet is tehetnénk a szindróma kikerüléséhez.

Amikor alagútszindrómáról beszélünk, akkor a test izmainak, szalagjainak, csontjainak hasadékaiban, vagyis alagútjaiban található idegek kerülnek valamilyen oknál fogva nyomás hatása alá. A kéz esetében a könyöknél, illetve a csuklónál található csatornákban következik ez be, emiatt a könyék tájékán, illetve a tenyérben érezhetőek leggyakrabban a tünetek.

A kéz és az ujjak zsibbadása, valamint a gyengeségérzés és a fájdalom mind tünetei lehetnek az idegek kompressziós szindrómájának. Nem csak kellemetlen tehát ez, hanem bizony fájdalmas is, és sokszor éjszaka okozza a legégetőbb sajgást, ami bizony a pihenésünket is teljesen képes kiiktatni napjainkból.

Amennyiben idejében elkezdünk harcolni fájdalomcsillapítással, illetve ügyesen váltogatjuk a kezünk folyamatos pihentetését és tornáztatását, akkor elérhetünk javulást. Azonban, ha a fájdalom olyan mértéket ölt, hogy az már visszafordíthatatlan és kezelhetetlen, akkor a műtéti beavatkozás az egyetlen olyan megoldás, mely a betegség teljes megszűnését is eredményezheti, rövid időn belül.

A műtétet helyi érzéstelenítéssel végzik, melynek során felszabadítják a nyomás alatt lévő idegeket. A beavatkozást és a felépülést követően végre elfelejthetjük a kellemetlen zsibbadást és a feszítő, égető fájdalmakat is.

Az EstheticHungary Klinika vár minden olyan kézi alagútszindrómában szenvedőt, akik szeretnék kizárni életükből a fent említett, kellemetlen és fájdalmas tüneteket. Természetesen ezt a kézsebészeti eljárást is – mint minden más beavatkozást – ingyenes konzultáció előzi meg, hogy a páciensek tisztában legyenek a műtét menetével, velejáróival, és feltehessék kérdéseiket plasztikai sebészünknek.     

Keresse fel az EstheticHungary Klinika honlapját, hogy többet megtudhasson a kézsebészeti eljárásokról, és jelentkezzen ingyenes konzultációnkra:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.