Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit ne tegyünk ajkainkkal?

Ajkunk központi része arcunknak, így nagyon fontos, hogy megfelelően ápolt és szép legyen, hiszen nem jó, ha azzal vonzza oda a szemeket, hogy ki van száradva, cserepes, repedezett. Inkább azzal vonjuk rá a tekinteteket, hogy mennyire gyönyörű és csábos.

Sok dolgot tehetünk azért, hogy szánk egészséges állapotban legyen, most azonban azt vizsgáljuk meg, mit kerüljünk, és mit ne tegyünk annak érdekében, hogy ne pont a másik irányba menjen el ajkunk állapota.

Kerülnünk kell mindenképpen az olyan ajakápolókat, melyek kámfort vagy fenolt tartalmaznak, hiszen ezek a kémiai anyagok fertőtlenítő hatásuk mellett sajnos igencsak ludasak lehetnek a száj bőrének kiszáradásában. A száraz ajkak pedig nagyon hamar cserepesednek ki, és megindul egy ördögi kör az ilyen típusú ajakápolók használatával.

Amennyiben már kiszáradt a bőr ajkunkon, akkor amellett, hogy inkább természetes anyagokból készített kencékkel segítjük regenerálódását, fontos kerülnünk a nagyon sós és savas ételeket is, hiszen ezek csak még inkább kicsípnék szánk bőrét. Ugyanígy hanyagolnunk kell az erősen mentolos fogkrémeket is ilyen helyzetben, mivel ezek szintén durva hatással lehetnek ajkunkra.

Ahhoz azonban, hogy teljesen elégedettek lehessünk szánk kinézetével, sok esetben nem csak az kell, hogy szépen ápoltak legyenek ajkaink. Hiába nem repedezett a bőr rajta, ha saját magunknak nem tetszik a szánk mérete vagy épp formája miatt, és ilyenkor természetes, hogy nem is emeljük ki, vagy utáljuk, ha ránéznek a beszélgetőpartnereink. A saját adottságokkal azonban csak akkor vehetjük fel a kesztyűt, ha megfelelő szakemberhez fordulunk, és megfelelő segítséget kérünk a változtatáshoz. Eszünkbe ne jusson olyan megoldás, mint például a sok tini által elkövetett szájduzzasztás!

Az EstheticHungary Klinika egy olyan eljárással tud segítséget nyújtani mindazoknak, akik nem elégedettek ajkaik méretével, formájával vagy épp mindkettővel, mely egy teljesen természetes, szép eredményt ad. A PermaLip ajakimplantátum ugyanis teljesen egyénre szabott alakot és nagyságot képes megadni ajkainknak, ami azt jelenti, hogy a beavatkozást követően már imádni fogjuk a szánkat, és ennek megfelelően ki is fogjuk emelni, és fürdünk majd a jóleső magabiztosságban, ha rátévednek az elismerő tekintetek.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Tökéletes, de mégsem?

Nincs bajunk az alakjával, hiszen formás és feszes. A mérete is rendben van, sem túl nagy, sem túl kicsi. Mégis van valami baj, ami miatt nem vagyunk teljesen kibékülve vele. Esztétikailag nagyon zavaró lehet ugyanis, ha a mellbimbó aránytalanul nagy, vagy széles, és bármennyire is gyönyörűnek mondható a dekoltázs, ilyen probléma mellett mégis kialakul egyfajta elégedetlenség.

Ugyan a legtöbb nőnek inkább a kebleik méretével van bajuk, vagy az idő múlásával kialakuló rugalmatlansággal és lógással, mégis akadnak, akiknél elsősorban nem ezekről a problémákról beszélünk. A mellbimbóval előforduló gondok ráadásul szintén okozhatnak lelki bajokat, hiszen akik ezzel küszködnek, azoknak általában az önbizalmukon is csorba esik, rejtegetik magukat még a magánéletben is, az pedig szinte teljességgel kizárható, hogy valaha melltartó nélkül vegyenek fel egy ruhát.

Az EstheticHungary Klinika a mellett, hogy számtalan hölgynek segített már olyan domborulatok varázslásában, melyekről mindig is álmodtak, bizony a mellbimbó hibáira is tudja a megoldást. A mellbimbó korrekció persze azok számára is lehetséges, akik további változtatásokat szeretnének – például mellnagyobbítás vagy mellfelvarrás -, de sok esetben elegendő lehet csak ez az egy eljárás ahhoz, hogy esztétikailag tökéletes kebleink lehessenek.

A műtét során mindaz a bőr- és szövettöbblet eltávolításra kerül, mely eddig zavaró volt. A beavatkozás során végrehajtott műveletek után megmaradó varratok számunkra szinte teljesen láthatatlanok, és néhány héttel később el is távolítják őket. Természetesen az eljárást követően szükséges még a kompressziós kötés viselése, de a későbbiek folyamán már csak az a dolgunk, hogy gyönyörködjünk szép, új és most már teljes elégedettséggel övezett kebleinkben.

A mellbimbó korrekció ráadásul képes bizonyos típusú mell megereszkedések korrekciójára is. Ahhoz, hogy a lehető legszebb és legtermészetesebb eredményt érhessük el, szükségesek a műtétet megelőző, személyes konzultációk is, melyeket a Klinika – mint minden más beavatkozás tekintetében – rendkívül fontosnak tart, hiszen így lesz személyre szabott és tökéletes a végén kapott kép.  

 

Ismerje meg jobban az EstheticHungary Klinikát és a mellplasztika nyújtotta lehetőségeket:

www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Fiatalabb arc, fiatalabb lélek

Sok ember számára von egyfajta gátat az, hogyha látja az öregedés jeleit egyre inkább feltűnni saját külsőjének minden egyes pontján. Persze tudjuk, hogy nem csak az arcunk kezd el ráncosodni az idő múlásával, hanem csontjaink, izmaink, ízületeink is kezdik megadni magukat az idősödésnek, azonban ha éltetjük a bennünk rejlő fiatalos életerőt, akkor minden folyamat késleltethető.

Ugyancsak a ráncosodásra is létezik megszámlálhatatlanul sok praktika, kozmetikum és néhány életviteli tanács, melyeknek segítségével ideig-óráig meg tudjuk akadályozni a szarkalábak gyors terjedését, de persze ez sajnos nem mehet a végtelenségig. Ráadásul annyi olyan tényező vesz minket körül, melyek még több lapáttal tesznek rá az öregedésre, hogy előbb vagy utóbb képtelenek vagyunk megtartani fiatalságunkat akkor is, ha az éveink száma nem is olyan sok még.

Ezzel együtt pedig kialakulnak az emberben olyan érzelmek, melyek a cselekvésre, a bevállalóságra, saját magunk elengedésére lesznek rossz hatással. Ilyen például a: „hogy nézne ki, ha ezt vagy azt csinálnám”, „milyen szemekkel néznének rám, ha ezt vagy azt venném fel”, „biztos megszólnak, ha…”, és a végtelenségig sorolhatnánk a hasonló helyzeteket.

Nem kell azonban beletörődnünk abba, amit nem szeretnénk, és bizony mindenki változtathat azon, milyennek is érzi magát belülről, és hogyan akar kinézni kívülről. A szálbehúzásos arcfiatalítás tökéletes megoldást nyújt mindazoknak, akik nem szeretnék még az idő kegyetlen jeleit magukon viselni, illetve a szerint viselkedni, mennyi idősnek néznek ki.

Az EstheticHungary Klinika szolgáltatási palettáján is megtalálható eljárást követően ráadásul olyan folyamatok indulnak be a behúzott szálak felszívódásával, melyek a saját bőrregenerációt indítják meg. Így biztosak lehetünk abban, hogy az eredmény természetes lesz, és szép, fiatal, üde arcot láthatunk majd reggelente a tükörből visszanézni ránk. Ez pedig a lelkünknek is jót tesz, nyugodtan mondhatjuk, hogy a külső változások belső újjászületést is eredményeznek. A gátak pedig megszűnnek, és ismét viselkedhetünk, öltözködhetünk úgy, ahogy azt saját énünk szeretné.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Nőies idomok

Akármennyire is azt hisszük, hogy a női mellek inkább az ellenkező nem szemeit vonzzák magukra, tisztában kell lennünk azzal, hogy a hölgyek körében - legyen szó akár sminkről, öltözködésről, vagy éppen a dekoltázsról -, bizony sokkal fürkészőbb tekinteteket tudhatunk magunkénak. A keblek méretük és formájuk alapján ugyanis női társaink elismerését is kivívhatják, és valljuk be, ez az igazi siker.

Most, hogy közeledik a jó idő, még többször találkozhatunk szép dekoltázsokkal, és saját magunk is egyre inkább merészkedhetünk kivágott holmik viselésével. Ahhoz azonban, hogy ezt valóban megtegyük, elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk saját adottságainkkal, testünk részleteivel. A legfontosabb hozzávaló pedig a nőies megjelenéshez nem más, mint az önbizalom és a kisugárzás.

Ez azonban hiányozhat, ha valaki nem elégedett saját kinézetével. Márpedig rengetegen rejtegetik inkább magukat pont azért, mert számukra nem szép, vagy éppen nem elég nagy, nem elég formás a mellük. Természetesen vannak, akiknek jól állnak a pici keblek, és ennek megfelelően képesek is arra, hogy kisugárzásuk segítségével, tökéletes nőiességgel hordják dekoltázsukat, de valljuk be, szinte mindenki számára - és persze itt mindkét nemre gondolunk – a telt idomok jellemzik az igazi nőt.

 Az EstheticHungary Klinika olyan megoldásokat nyújt a mellplasztika fogalmán belül a hölgyeknek, melyek között mindenki megtalálhatja, hogy számára mi jelentené a legnagyobb segítséget. Ugyanis nem mindenképp a mellnagyobbításra kell gondolni, ha plasztikai műtétről beszélünk. Persze a leginkább keresett beavatkozások között említhetjük, de sok esetben formai korrekcióról, például mellfelvarrásról is lehet szó, ha a tökéletes megoldást keressük kebleink számára.

Az egyénre szabott mellplasztikai eljárásokat segíti, hogy mindig személyes, ingyenes konzultációk előzik meg azt, hogy döntsük, pontosan mit is szeretnénk. Így minden páciens elmondhatja saját igényeit és elképzeléseit, melyeket aztán a plasztikai sebész segítségével gyúrnak össze egy olyan kivitelezéssé, mely tökéletesen szép, esztétikus és főként természetes eredményt ad aztán.

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Apró jelek

Amikor nap, mint nap készülődünk és tükörbe nézünk, nem biztos, hogy észrevesszük a kisebb változásokat. Viszont vannak olyan apró jelek, melyek akármilyen ritkán is fordulnak elő, bizony szembesítenek minket a valósággal, amit lehet, hogy nem is akartunk volna még felfedezni.

Ilyen például a szem ráncosodása, mely az idő múlásával egyre feltűnőbb lesz, viszont a napi változásokat nem igazán vehetjük észre. Elég egy rossz smink viszont ahhoz, hogy akár egy fényképen visszanézve magunkat elképedjünk, milyen mély redők is húzódnak a szemeink környékén.

A szemhéjcsüngés szintén egy olyan változás, mely csak nagyon lassan következik be, és csak néhány apróság segítségével látjuk, ha egyre rosszabb lesz. Észrevehetjük a szemhéjunk fokozottabb lógását szintén a sminkelés tekintetében, hiszen a duzzadt, csüngő, felső szemhéj bizony meg tudja keseríteni arcunk kifestésének menetét, egyre inkább nehezebb lesz egy jó sminket összedobnunk, és bizony a felvitt festéket is befolyásolja a szemhéjunk, ami azt jelenti, hogy egy kis idő után inkább le kéne törölni az egészet.

A pattanások ugyan főként a tinédzserek életét nehezítik meg, de néha előfordul bizony, hogy felnőtt, vagy akár idősebb korban is előjön egy-kettő. Ilyenkor pedig a legképtelenebb helyeken kell szembesülnünk velük, ahogy például a felső szemhéjon is. Egy kis púderrel el is tudnánk tűntetni a fránya csúnyaságot, azonban, ha a szemhéjunk a normálisnál nagyobb mértében megereszkedett, akkor egy piciny pattanás hatására képes a duzzadt bőrfelület szinte teljesen rálógni szemünkre.

Nem csak feltűnő és ronda, hanem bizony nagyon kellemetlen is a fent említett szituáció, hiszen napokon keresztül kisebb a látóterünk, és sehogy sem tudjuk eltűntetni a rajtunk éktelenkedő pattanást, hiszen egy egész nagy szemhéjduzzanat alakul ki miatta. Ez teljesen tisztán mutatja, hogy szemhéjunkkal eleve probléma van, amivel nem árt foglalkozni, hiszen nagymértékű szemhéjcsüngés esetén sajnos a látásunk is romolhat.

Az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között megtalálhatjuk a felső szemhéjplasztikát is, melynek segítségével a fent említett gondok egytől-egyig megoldódnak. Nem csak megszűnik a szemhéjunk csüngése, hanem sokkal fiatalosabb lesz tekintetünk, emellett pedig a sminkelés is újra könnyed lehet.

 

 > A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.