Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bőrápolás kor szerint

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy akár fiatalabb, akár idősebb korosztályról beszélünk, az egyik legfontosabb részlet, amire a hölgyeknek mindig oda kell figyelniük, az arcbőrük állapota. Persze ez a férfiakra is vonatkozik, akik közül manapság már sokan törődnek szintén a külsejükkel, de még mindig vannak, akik felesleges időtöltésnek vélik ezt.

Azonban nem mindegy, mennyi idősek vagyunk, hiszen más és más a teendőnk akkor, amikor még 20 évesen állunk a tükör előtt, és természetesen eltérő ápolást igényel egy 40 év feletti arc is. Most megismerhetjük, melyik korban mire érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni.

A 20-as éveinkben fiatal bőrünk főképp hidratálásra vágyik, hiszen rengeteg káros, külső tényezőnek van kitéve. Beszélhetünk itt a napsugarak hatása mellett az éjszakai élet öregítő hatásairól, a vastagabb sminkről, a kevesebb alvásról. A 30-as éveinkben aztán megjelennek sajnos a mindenki által utált öregedés jelei, így a fáradtabb bőr kezelésére már nem elég a hidratálás. Ilyenkor igencsak jót tesznek a különböző korrigáló kezelések, valamint akár otthon elkészített, akár drogériában vásárolt ránctalanító készítmények alkalmazása is. 40 éves kor felett pedig hozzá kell vennünk arcunk ápolásához a nyak és a dekoltázs folyamatos kezelését is, hiszen a ráncok egyre inkább terjednek, és mélyülnek.

Persze az életmód és egyéb tényezők is jócskán beleszólhatnak abba, mikor indul meg az öregedés látható folyamata, és akár már fiatalabb korban úgy érezhetjük, hogy évekkel nézünk ki idősebbnek igazi korunknál. A mélyülő redők térnyerése pedig csak ideig-óráig feltartóztatható, majd teljesen elveszítjük felettük hatalmunkat.

Ilyenkor érdemes olyan megoldást keresni, mely hosszú távon oldja meg ezt a problémát, ahelyett, hogy beletörődnénk – nem jó értelemben vett – új kinézetünkbe, és egyre kényelmetlenebbül éreznénk magunkat saját, öregedő bőrünkben.

A szálbehúzásos arcfiatalítás kifejlett technológiája lehetővé teszi, hogy bőrünk saját regenerációját elindítva, természetesen és szépen fiatalodjon arcunk. Az eredmény ráadásul fokozatosan alakul ki a behúzott szálak felszívódásával, és nem is gondolnánk, milyen hosszan tart a számunkra már tökéletesen elfogadható, új kinézetünk. Szépüljünk és fiatalodjunk könnyedén az EstheticHungary Klinika segítségével, elfelejtve a kegyetlen ráncokat!

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Dekoltázskímélő alvás

Mindenkinek megvannak a saját szokásai, hogyan szeret, és persze, hogyan tud igazán kényelmesen, jól aludni. Sajnos azonban muszáj lenne tudatosan figyelnünk néha arra, milyen pózban fekszünk pihenés közben, hiszen rengeteget segíthetünk ezzel külsőnknek.

Azt már sokszor mondtuk, hogy az arcunk ráncosodásában is meg tudja húzni a kéziféket az, ha hanyatt fekve térünk nyugovóra, viszont most arról lesz szó, hogy dekoltázsunk szempontjából miért is fontos ugyanez.

Akár kicsi, akár nagyobb keblekkel rendelkezünk, a hason fekvés egy idő után egyáltalán nem kényelmes, viszont éppen ezért a hölgyek előszeretettel alszanak oldalukra fordulva. Ez viszont semmiképpen sem tesz jót a dekoltázsunknak, hiszen a mellek közti bőr folyamatosan gyűrődik, és idővel ezek a ráncok ott is maradnak, és sajnos látványosan mélyülni fognak.

Ha valaki mégis csak így szeret aludni, akkor jobban teszi, ha megpróbálkozik egy kényelmes melltartó viselésével éjszaka is, illetve lehet alkalmazni esetleg kispárnát is, melyet a két mell közé szorítunk, de ez magától értetődően csak ideig-óráig jelent megoldást.

A szép dekoltázs persze nem csak attól függ, hogy milyen a keblek közti rész, hanem maguktól a mellektől is. Az, aki nincs megelégedve akár alakjukkal, akár méretükkel, sajnos nem is lesz képes arra, hogy megmutassa dekoltázsát. Ez pedig nagyon rossz, hiszen megszabja a ruhatárunkat, és igazából az egyik legnőiesebb öltözködési lehetőségtől fosztja meg az embert. És, hogy ennek mi lehet az eredménye hosszú távon? Bezárkózottság, önértékelési zavarok és önbizalomhiány.

Aki nincs megelégedve ezen a téren magával, az jobban teszi, ha szakértő segítséghez fordul, és tesz ez ellen. Az EstheticHungary Klinikán olyan plasztikai lehetőségekkel várják a szépülni vágyókat, melyek között biztosan mindenki talál magának személyre szabott megoldást. A mellnagyobbítás nem csak növeli a keblek méretét, hanem azt is garantálja, hogy szép formájuk lesz.

A beavatkozás után már biztosak lehetünk megjelenésünkben és persze magunkban is, így könnyedén villanthatunk olyan dekoltázst, mely után nem csak a férfiak, hanem a hölgy társaink is megfordulnak majd.

 

Ismerje meg jobban az EstheticHungary Klinikát és a mellplasztika nyújtotta lehetőségeket:

www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

A sokoldalú PRP-terápia

A más néven Drakula-terápiaként is emlegetett eljárást igencsak sokrétűen lehet alkalmazni, mégis kevesen ismerik, hogy tulajdonképpen mi is ez. Talán az egyik legmegnyugtatóbb jellemzője, hogy saját vérünkkel dolgoznak közben, így semmilyen idegen anyagról nincsen szó, jótékony és esztétikai hatása pedig vitathatatlan.

Ezt a fajta kezelést ugyanis fel lehet használni ízületi fájdalmak enyhítésére, de alkalmas lehet egyéb gyulladások és fájdalmak kezelésére is. Az egyik legismertebb felhasználása pedig a bőrfiatalításban rejlik. Azt viszont tényleg csak kevesen tudják, hogy a PRP-terápia bizony a hajkezelések területén is nagyon pozitív eredményeket mutat.

Törőcsik Dani, az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplője is ezt a kezelést választotta, mert úgy érezte, hajzata két oldalt már nem olyan erős, mint régen. Márpedig, ahogy megismerhettük a televízió képernyője előtt ülve, mindig is dús és vastag frizurája volt, így nem tett volna jót semmilyen szempontból számára, ha nem foglalkozott volna ezzel a változással.

Hiszen, mint tudjuk, hajzatunk az egyik legfontosabb esztétikai eleme kinézetünknek. Hiába lehet valaki kigyúrt, formás, jóképű, bizony a rosszul választott frizura, vagy a hajzat romokban lévő állapota sajnos keményen formálja át az összképet, és teszi a megjelenésünket olyanná, amilyet senki sem szeretne magának.

A Drakula-terápia során egyébként minden esetben saját vérünket veszik le, melyből aztán kinyerik a PRP-t, vagyis a koncentrált saját vérsavót, majd ezt injektálják vissza a bőrünkbe. Hatására a növekedési faktorok koncentráltan halmozódnak fel, jelen esetben a fejbőrben, ami azt eredményezi, hogy elgyengült hajszálaink újra erőre kapnak majd.

Ez a sajátvér kezelés igencsak ajánlott a hölgyeknek is, hiszen legtöbb esetben náluk fordul elő főként a hajzat olyan károsodása, amely miatt szükséges lépni a frizura egészségének érdekében. Hiszen nem csak azoknak a negatív hatásoknak van kitéve hajzatunk, melyeket például az időjárás okoz, hanem bizony szóba jöhet a hajfestés, a hajvasalás vagy épp göndörítés, melyek egytől egyig roncsolják a hajszálakat, és elősegítik azok gyengülését.

Minden esetben érdemes tehát belevágni, hiszen a szépülés és az esztétikus megjelenés mellett egészségünkért is tehetünk ezen eljárás segítségével, amennyiben úgy érezzük és látjuk, hogy ez bizony már szükséges, mert valami már nem a régi.    

 

Bővebben a PRP-terápiáról:

HairHungary - Hivatásunk a Haj!
www.hairhungary.hu

Ismerjen meg még több szépészeti eljárást:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Gyönyörű szemöldök

Mind az öltözködésnek, mind a frizurának, a sminkelésnek és magának a szemöldöknek is megvolt mindig is a maga divatja, mely évről évre változott. Sajnos a szemöldök tekintetében jött egy olyan korszak, amikor a lányok szinte extra vékonyra szedték azokat, vagy teljesen eltávolították, és inkább tetováltattak helyette.

Ez pedig azt eredményezte, hogy rengetegen szenvednek ma hiányos, gyér szemöldökük miatt, hiszen nincs az a tetoválás – ami ráadásul még inkább gyöngíti és gyéríti a még megmaradt szálakat -, mely vissza tudná adni arcunk eredeti karakterét, melyért bizony nagymértékben felelős lenne szemöldökünk.

Ezen kívül az is lehetséges, hogy valakinek alapból nem nő szép, dús szemöldökszőrzete, amit okozhat a genetika, illetve egy természetes öregedési folyamat során szintén gyérülhet sajnos szemöldökünk is. De mit tegyünk, ha nem vagyunk megelégedve vele, és mi is szép, ívelt, dús szemöldököt szeretnénk?

A válasz a szemöldök beültetés. Ez az eljárás ugyanis nem csak képes egy olyan szemöldököt varázsolni nekünk, melyről mindig is álmodtunk, hanem mindezt úgy teszi, hogy a végeredmény gyönyörű, esztétikus és főként természetes lesz. A beavatkozás során a saját tarkónk területéről nyernek ki hajszálakat – éppúgy, mint a hajátültetésnél -, és egyesével ültetik be szemöldökünk hiányos, dúsítani kívánt részeibe. Mindezt úgy teszik, hogy precízen ügyelnek a szemöldökszálak pontos irányának betartására, hiszen az eredmény így lesz tökéletes.

Persze, mivel hajszálakról beszélünk, fontos, hogy a későbbiekben foglalkozzunk beültetett szemöldökünkkel, de higgyük el, megéri, és hamarosan ugyan olyan rutinosak leszünk ebben, mint a sminkelésben, vagy épp a szemöldökszedésben, tehát könnyen beletartozik ez napi szépítkezési rutinunkba.

Ahhoz, hogy számunkra a legtökéletesebb eredményt kaphassuk, szükség van természetesen ennél a beavatkozásnál is személyes konzultációra, melynek során megtudhatjuk, körülbelül hány szál beültetésére lesz szükség ahhoz, hogy igazán szép szemöldököt kaphassunk. Arcunk pedig az eljárást követően visszanyeri igazi, eredeti karakterét, és szemeink elismerő tekinteteket fognak magukhoz vonzani új, csábos, dús szemöldökünknek köszönhetően.

 

Ingyenes konzultációs időpontfoglalás:

+36 70 512 2296
+36 30 883 6103

Szemgimnasztika

Ki gondolta volna, hogy a szemünk számára is létezik olyan torna, mely kisebb gondokra igencsak egyszerű megoldást jelenthet. Ha sokat ülünk a számítógép előtt, vagy egyszerűen keveset tudtunk aludni, emiatt fáradtak és táskásak szemeink, akkor lehetséges, hogy egy kis szemgimnasztika képes elmulasztani ezeket a problémákat.

Nem kell mást tennünk, mint nap végén kicsit átmozgatni szemgolyónkat. Először balra, aztán lassan jobbra, majd felfelé és utána lefelé. Ezt még többször ismételjük meg, közben rövid szüneteket tartva. Az egész szemünk környékét illetően fokozódik a vérkeringés, így ezzel a fajta kondicionálással nem csak a szem fáradtságérzetét csökkenthetjük, hanem az apróbb szépséghibákat is enyhíthetjük.  

Természetesen léteznek olyan szemkörnyéki gondok, melyekre ez a fajta praktika már nem elegendő, hiszen az öregedés jelei elsőként célozzák meg ezt a terültet. És itt nem csak az egyre teret nyerő, és mélyülő szarkalábakra kell gondolnunk, hanem például a felső szemhéj csüngésére, mely idővel sajnos nem csak esztétikai problémát jelent.

Ráadásul a szemhéj lógásának nem csak az idősödés lehet az oka, hanem akár születési rendellenesség, vagy örökölt probléma is lehet. Amellett, hogy egyre inkább öregebb lesz tekintetünk tőle, sok esetben a látást is zavarja, és ezzel együtt akár látásromlást is eredményezhet. Így muszáj minél előbb foglalkoznunk a problémával, és olyan segítséget kérnünk, mely megszünteti a felső szemhéj csüngését.

A szemhéjplasztikai eljárás során eltávolítják a felesleget, és a műtétet követően gyönyörű, fiatalos lesz újra tekintetünk, könnyebb lesz a sminkelés is, és a látásunkat sem fogja semmi zavarni. Ez a fajta beavatkozás tehát nem csak a gondunkat oldja meg, hanem mindezt úgy teszi, hogy közben a páciens fiatalodik is.

Az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között megtalálható a szemhéjplasztika is, melynek köszönhetően rengetegen tudhatnak szép és üde szempárt magukénak. Legyen szó csak felső-, vagy alsó-, vagy akár a kettőt együtt elvégzendő szemhéjplasztikai műtétről, a Klinika minden egyes beavatkozás előtt személyes konzultáció során méri fel, hogy mi a legjobb a pácienseknek.

 

 > A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.