Sok ember számára von egyfajta gátat az, hogyha látja az öregedés jeleit egyre inkább feltűnni saját külsőjének minden egyes pontján. Persze tudjuk, hogy nem csak az arcunk kezd el ráncosodni az idő múlásával, hanem csontjaink, izmaink, ízületeink is kezdik megadni magukat az idősödésnek, azonban ha éltetjük a bennünk rejlő fiatalos életerőt, akkor minden folyamat késleltethető.

Ugyancsak a ráncosodásra is létezik megszámlálhatatlanul sok praktika, kozmetikum és néhány életviteli tanács, melyeknek segítségével ideig-óráig meg tudjuk akadályozni a szarkalábak gyors terjedését, de persze ez sajnos nem mehet a végtelenségig. Ráadásul annyi olyan tényező vesz minket körül, melyek még több lapáttal tesznek rá az öregedésre, hogy előbb vagy utóbb képtelenek vagyunk megtartani fiatalságunkat akkor is, ha az éveink száma nem is olyan sok még.

Ezzel együtt pedig kialakulnak az emberben olyan érzelmek, melyek a cselekvésre, a bevállalóságra, saját magunk elengedésére lesznek rossz hatással. Ilyen például a: „hogy nézne ki, ha ezt vagy azt csinálnám”, „milyen szemekkel néznének rám, ha ezt vagy azt venném fel”, „biztos megszólnak, ha…”, és a végtelenségig sorolhatnánk a hasonló helyzeteket.

Nem kell azonban beletörődnünk abba, amit nem szeretnénk, és bizony mindenki változtathat azon, milyennek is érzi magát belülről, és hogyan akar kinézni kívülről. A szálbehúzásos arcfiatalítás tökéletes megoldást nyújt mindazoknak, akik nem szeretnék még az idő kegyetlen jeleit magukon viselni, illetve a szerint viselkedni, mennyi idősnek néznek ki.

Az EstheticHungary Klinika szolgáltatási palettáján is megtalálható eljárást követően ráadásul olyan folyamatok indulnak be a behúzott szálak felszívódásával, melyek a saját bőrregenerációt indítják meg. Így biztosak lehetünk abban, hogy az eredmény természetes lesz, és szép, fiatal, üde arcot láthatunk majd reggelente a tükörből visszanézni ránk. Ez pedig a lelkünknek is jót tesz, nyugodtan mondhatjuk, hogy a külső változások belső újjászületést is eredményeznek. A gátak pedig megszűnnek, és ismét viselkedhetünk, öltözködhetünk úgy, ahogy azt saját énünk szeretné.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu