Mindenki ismeri azt az érzést, amikor belenéz a tükörbe, és azt kívánja, bár ne tette volna. A rohanó mindennapokban pedig kénytelenek vagyunk sajnos napról napra szembenézni önmagunkkal, és azzal is, hogy, mint mindenki felett, felettünk is eljár bizony az idő.

A nyúzottság, a kialvatlanság, a sok stressz persze anélkül hagyja rajtunk a bélyegét, hogy azon csodálkozni lehetne. Az öregedés ugyan egy természetes folyamat, de mindennapjaink minősége és forgataga könnyen gyorsítja azt. Próbálkozhatunk különböző kencékkel és persze a nők esetében sokszor segíthet a smink, de a valóságot sokáig elrejteni nem lehet.

A szálbehúzásos arcfiatalítás egy olyan tökéletes technológia, mely segíteni képes az idősödés megállításában, illetve az idő visszaforgatásában is, és friss, üde, fiatal arcot varázsol. Mindezt úgy teszi ráadásul, hogy bőrünk saját regenerációs folyamatait indítja be, ezzel pedig egyből ki is húzhatjuk kételkedési listánkból a félelmet, hogy mű lenne az eredmény. A természetesség teljes meghagyásával lesz ugyanis arcbőrünk újra rugalmas és ránctalan, ráadásul mindez hosszú távon, tartósan oldja meg a nyúzott arc problémáját.

Az igencsak gyors eljárás után már egyből érzékelhető a változás, de csak hónapokkal később teljesedik ez ki, és akár két éven keresztül nem kell félnünk attól, hogy mit látunk majd reggelente a tükörben. Ráadásul a látványos változás nem csak saját önbizalmunknak – és kinézetünknek - nyújt felüdülést, hanem a külvilág számára is feltűnő lesz. Éppen ezért ne csodálkozzunk majd, ha olyan bókokkal fognak szórni minket, mint a „letagadhatnál 10 évet is!”, „mintha kicseréltek volna”, „azt hittem a nővére vagy és nem az édesanyja!” stb.

Valljuk be, ettől pedig fiatalodni fog lelkünk is, egész lényünk követi majd az arcunkon bekövetkezett, pozitív változásokat. Ne féljünk hát a döntéstől, ha zavar az, hogy milyen a tükörképünk, tegyünk ellene, és érezzük újra jól magunkat saját bőrünkben!

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu