Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A nagy „melltartó-kérdés”

Természetes, hogy vannak olyan esetek, amikor egyszerűen muszáj felvennünk ezt a ruhadarabot, viszont sokan úgy gondolják, a szabad perceikben inkább megválnak tőle. Nem csak amiatt, mert úgy sokkal kényelmesebb, hanem azért is, mert felmerül a kérdés: jót teszünk-e azzal, ha rajtunk van egész nap?

Nagyon sokan ugyanis úgy gondolják, hogy azzal, ha hordják akár éjjel-nappal melltartójukat, azzal meg tudják előzni a mellek megereszkedését. Pedig ez talán a legutolsó dolog, ami valamennyire is képes befolyásolni jó értelemben kebleink állapotát, sőt, néha sajnos rosszat is okozunk velük.

Melleink megereszkedése inkább függ az idő múlásától, vagyis a természetes öregedési folyamatoktól és a génjeinktől, ezen felül korábban megindul, ha életmódunkkal teszük érte. Beszélhetünk a dohányzásról, a hízás és fogyás váltakozásának számáról, illetve természetesen az egyik legnagyobb befolyással az ugyanakkor legszebb időszakunk nyomja rá bélyegét testünkre, a terhesség.

A melltartóval tehát megelőzni ezeket nem tudjuk, sőt, inkább gondokat okozunk, ha esetleg nem jó méretet választunk magunknak. Ugyanis a nem megfelelő fazonú, vagy méretű melltartók elszoríthatják vérkeringésünket, és fájdalmakat is okoznak. A másik szemlélet szerint akkor lesznek feszesebbek kebleink, ha egyáltalán nem viselünk melltartót, de ez az állítás sem helyes, hiszen van, amikor már elengedhetetlen a mellek alátámasztása.

Egy biztos, akkor tesszük a legjobbat, ha úgy hordjuk ezeket a ruhadarabokat, ahogyan nekünk a legjobb. Ahogy nekünk kényelmes, és ahogyan jól érezzük magunkat bennük, valamint persze az sem elengedhetetlen, hogy szépnek. Hiszen a nőiességünk egyik legfontosabb eleméről beszélünk.

Éppen ezért, ha valakinek gondja van melleivel, akár, mert túl kicsikkel áldotta meg a természet, vagy mert az idő már rátette kezeit, és megereszkedtek a keblek, akkor nagyon fontos, hogy ne törődjünk bele elégedetlenségünkbe.

Az EstheticHungary Klinika mindenki számára saját, személyre szabott megoldással várja mindazokat, akiknek valamilyen problémájuk van dekoltázsukkal kapcsolatban. Mind a mellnagyobbítás, mind a mellfelvarrás olyan eredményt adhat, mely visszahozza önbizalmunkat is és büszkén húzzuk majd ki magunkat. Ráadásul most július 31.-ig egy olyan kedvezménycsokor várja mindazokat, akik mellnagyobbítást szeretnének, mely egyszerűbbé teszi a döntést.

 

További részletekért keresse fel honlapunkat:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Tartós rúzs

A rúzsozás talán a smink egyik legnehezebb része. Ahhoz, hogy ne csússzon el a vonala, ne legyen túl erős, mégis szépen emelje ki ajkainkat, türelemre, gyakorlatra és persze időre van szükség. Viszont hiába kapott tökéletes rúzst a szánk, ha egy pillanat alatt elkenjük, leisszuk vagy elmaszatoljuk.

Akármennyire is egyszerűnek tűnik, a rúzsozás bizony nem könnyű. Amikor pedig percek alatt eltűnik a remekmű, mert éppen puszit adtunk valakinek, ittunk egy korty vizet vagy beleharaptunk egy szendvicsbe, érthető, hogy elkap minket a düh, hiszen kezdhetjük előről, vagy be kell érnünk a táskánkban tartott szájfénnyel, ami azért már nem ugyanaz.

Most egy olyan trükköt ismertetünk, ami tartóssá varázsolja rúzsunkat, és nem is nehéz alkalmazni. Kenjük fel kiválasztott rúzsunkat egy vékony rétegben, egyenletesen, majd szedjünk szét egy papírzsebkendőt rétegeire. Egyetlen ilyen réteget tegyünk és nyomkodjunk rá ajkainkra. Egy sminkes ecset segítségével púderezzük be alaposan – a legjobb, ha átlátszó púdert használunk – egész szánk területét a zsebkendőn. Mivel vékony ez a réteg, a legapróbb púderszemcsék átjutnak rajta, és fixálni fogják rúzsunkat. Persze ez sem marad fent a szánkon örökké, de az biztos, hogy tartósan megmarad, és nem jön le az első puszi után.

A rúzsozás művészetéhez azonban nem hiányozhat a főszereplő, vagyis a száj ápoltsága és szépsége sem. Akiknek túl vékony vagy keskeny ajkaik vannak, éppen ezért nem szeretik hangsúlyozni szájukat, és nagyon ritkán, vagy egyáltalán nem használnak rúzst. Ez pedig teljes mértékben befolyásolja egész megjelenésüket, arcuk karakterét és természetesen belső elégedetlenséget is eredményezhet.

Azonban a tökéletes száj nem kell, hogy csupán álom maradjon. Az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között megtalálható PermaLip ajakimplantátum ugyanis gyönyörű, telt ajkakat eredményez. Saját igényeinknek és adottságainknak megfelelően varázsol olyan szájat, amely nem csak szép, és esztétikus, de teljesen természetes hatású is. Ráadásul ez az eljárás tartós ajkakat eredményez, így biztosak lehetünk benne, hogy nem csak a rúzsunk lesz időtálló.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

 

Feszesítés otthon?

Mivel nyáron sokkal inkább szem előtt van dekoltázsunk is, így nem árt, ha még többet gondoskodunk állapotáról. Ugyanis nem csak az arcbőrünk ápolása fontos, hanem egész testünké, és nem mindegy, mennyit törődünk kebleinkkel, főleg a nyári strandszezonban, amikor fürdőruháink és lenge öltözetünk is többet mutat meg belőlük, mint általában.

A mellek közti rész ráadásul akár az alvás következtében, akár egy rosszul választott melltartó miatt is igen hamar ráncosodik, ami nem éppen szép látvány. Ezen felül a melleink bőréről is érdemes kicsit gondoskodnunk, hogy feszes maradjon, így talán kicsit kitolhatjuk az idő múlásának jeleit is.

Ami elengedhetetlen, hogy minden nap figyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre, hiszen ez az egyik alapköve annak, ha gondoskodni szeretnénk bőrünk állapotáról. Tovább segíthetjük viszont kebleink bőrének feszesítését például egy könnyű pakolással.

Reszeljünk le egy almát, keverjünk hozzá egy kis tejszínt, majd vigyük fel a masszánkat egész dekoltázsunkra és melleinkre egyaránt. 15-20 perc elteltével mossuk le, és élvezzük bőrünk puhaságát, simaságát. Szintén fantasztikus eredményt érhetünk el, ha egy kis túrót keverünk össze mézzel, és ezt masszírozzuk dekoltázsunkba. A túró nyugtató hatású, nyári leégés esetén tökéletes a bőrre, a méz pedig hidratál és feszesít. A felvitt pakolásra tegyünk nejlont, hogy ne száradjon be, majd 20 perc után le is moshatjuk magunkról. Az eredmény ebben az esetben is gyönyörű bőr lesz.

Ahelyett tehát, hogy rejtegetjük dekoltázsunkat állapota miatt, inkább kicsit foglalkozzunk vele, és higgyük el, nem csak a bőrünknek tesznek jót az ilyen otthoni praktikák, hanem lelkünk is felfrissül a szebb eredménytől. Persze vannak, akik nem csupán ilyen indokból nem szeretnek fürdőruhát hordani. Sajnos nagyon sokan elégedetlenek melleikkel, mégsem tesznek semmit azért, hogy szépnek érezhesség magukat.

A legtöbb esetben amiatt félnek a palsztikai beavatkozásoktól, mert tartanak a mű eredménytől, illetve az áraktól. Az EstheticHungary Klinika amellett, hogy olyan implantátumokkal dolgozik, melyek mind méretben, mind pedig formában tökéletesen illeszkednek a páciensek saját adottságaihoz, az anyagi részében is nagy segítséget nyújt most mindenkinek. A természetesen szép eredmény mellett tehát, aki július 31.-ig jelentkezik mellnagyobbításra, az kihagyhatatlan kedvezményprogramban is részesül.

 

Látogasson el honlapunkra a kedvezmény részleteiért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Csüngő szemhéj

Sokan azt hiszik, hogy a plasztikai műtéteket csak azok veszik igénybe, akiknél megindult az idősödés, és ezt nem bírják elviselni. Ugyan ezzel sincs semmi baj, hiszen miért kellene beletörődnünk olyan drasztikus változásokba, melyek miatt rosszul érezzük magunkat bőrünkben? Léteznek azonban más problémák is, melyek akár már nagyon fiatal korban jelentkezhetnek, és közük sincs az idő múlásához.

A szemhéj csüngése pontosan egy olyan gond, melyet akár egyszerűen az is okozhat, hogy szimplán idősödünk, és, mint ahogy az egész testünkön, a szemünk feletti izmoknál is nyúlást, lógást tapasztalhatunk. Sajnos ez a probléma azonban akár veleszületett rendellenesség is lehet, és már igen fiatal korban gondokat okozhat.

Ilyen esetekben a szemhéjemelő izom hiányos fejlődése áll a héttérben, mely azt eredményezi, hogy a felső szemhéj akár minimális látóteret hagyva rálóg a szemre. Amennyiben nem veleszületett rendellenességről beszélünk, akkor is kialakulhat ez a probléma, ilyenkor szerzett szemhéjcsüngésről van szó. A szerzett szemhéjcsüngést okozhatja bármilyen, általános fertőzés, szemüregi probléma, de állhat a háttérben valamilyen agyi sérülés is.

Bármi is eredményezi azt, hogy a szemhéjunk zavaróan lóg, nem csak esztétikailag okoz ez problémát, hiszen nagyon sok esetben a látásunkat olyan mértékben zavarja, hogy az akár romolhat is épp emiatt. Ezt pedig mindenképpen célszerű megelőzni, hiszen még egy gonddal több lesz a nyakunkban, ha nem teszünk ellene időben.

Akármilyen okból kifolyólag szenvedünk csüngő szemhéjunktól, tökéletes és esztétikus megoldást nyújt a felső szemhéjplasztika. Az eljárás során megszabadítanak minket a felesleges, csüngő résztől, és a beavatkozást követően nem csak jobban fogunk látni majd, de üdébb is lesz tekintetünk. Arról nem is beszélve, hogy sokkal egyszerűbb lesz nők esetében a sminkelés, és akár éveket is letagadhatunk fiatalos szemeink segítségével.

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Egyedülálló ajánlat

A plasztika szó hallatán a legtöbben egyből arra gondolnak, hogy rengeteg pénzbe kerül. Ez nem csak azért van így, mert tökéletes és bevizsgált anyagokkal kell dolgozni, hanem azért is, mert egy ember kinézetének átalakítása bizony hatalmas felelősség, ezért precízitást, kifogásolhatatlan munkát igényel.

A mellnagyobbításra sokan legyintenek, mert túl mű dolgnak tartják, és persze szívesen nyomnak bélyeget azokra, akik ezt a beavatkozást választották. Pedig itt általában nem is csak arról van szó, hogy valaki nagyobb melleket szeretne. Sokkal komplexebb problémáról beszélünk akkor, ha valaki nincs megelégedve dekoltázsával.

mellek dekoltázs mellplasztika mellnagyobbítás kedvezmény blog 10% ajánlat kedvezményprogram estehtichungary önbizalomhiány

Nagyon sok esetben persze a keblek méretével van a gond. Ez viszont nem csupán esztétikai kérdés. Ha valaki nem érzi jól magát úgy, ahogy alapból kinéz, az sajnos komoly lelki traumához is vezethet. Emellett egy sérülékeny önkép alakul ki, ez pedig hozza magával azt is, hogy kapcsolati téren is gondjaink lesznek. Ez egy nagyon mélyen gyökerező probléma tehát, és nem szabad félvállról vennünk.

Más esetben nem biztos, hogy kifejezetten a mellek méretével van bajunk. Az idő múlása során megereszkedő keblek, esetleges szülés utáni állapot sajnos szintén sokszor eredményezi azt, hogy egyszerűen nem tudjuk szépnek látni magunkat. És nincs az a kényelmes melltartó, ami segítene ezen a problémán. A mellnagyobbítás sok esetben megoldást jelenthet ilyenkor is, akár mellfelvarással kiegészítve.

A nőiességünk legfontosabb szereplői tehát kiugró hatással lehetnek egész kisugárzásunkra. Éppen ezért, ha valaki nincs megelégedve kebleivel, jobban teszi, ha olyan döntést hoz, mely nem csak átmenetileg oldja meg a problémát.

Pontosan amiatt, mert sokan még mindig előítéletekkel és félve gondolnak a mellplasztikára, az EsheticHungary Klinika azt is bevette kedvezményprogramjába, hogy 10%-kal csökken majd a végösszeg, ha valaki egy nyilvános blogon keresztül írja meg, milyen érzelmeket élt át, míg meghozta a döntést, milyen volt a műtét előtt és után, mennyire elégedett az eredménnyel, és miben változtatta meg mindez életét.

Az ajánlatban továbbá egyedülálló ár és részletfizetési lehetőség is szerepel, mely még inkább megkönnyíti a beavatkozás anyagi részét. Jelentkezzen most július 31.-ig, és Ön is részesülhet a kihagyhatatlan kedvezményben!

Keressen fel minket a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.