Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Görögdinnyés csoda

A hölgyeknek valahogy a génjükbe van kódolva, hogy imádják a különböző kozmetikumokat, kencéket, melyek segítségével nem csak finom illat lengi őket körül, hanem próbálják minden részüket szebbé, puhábbá, fiatalabbá varázsolni. Most egy olyan arcpakolást ismerhetünk meg, melyet mindenki elkészíthet otthon is.

A görögdinnye mindenféle szempontból a nyár igazi slágere. Nagy víztartalma miatt rengetegen szeretik folyadékpótlóként is fogyasztani, emellett frissítő és persze finom is, a jól behűtött dinnye. A lédús gyümölcs ráadásul tele van jótékony ásványi anyagokkal, hiszen gazdag kálciumban, vasban, nátriumban és foszforban is. De nem csak akkor teszünk jót magunkkal, ha megesszük.

Pépesítsünk össze egy szeletnyi, kimagozott dinnye húsát egy villa segítségével, majd keverjük össze 2 evőkanál mézzel alaposan. Ezt a masszát vigyük fel arcunkra, és várjuk meg, amíg az megszárad már rajtunk. Ezután lanygos vízzel öblítsük le kencénket, és gyönyörködjünk a pozitív változásban.

Ettől a pakolástól ugyanis szinte egyből láthatóan élettel telik meg arcbőrünk. A sok ásványi anyag mellett ugyanis a nagy víztartalom igazán jól hidratál, és felfrissíti fakó, megfáradt bőrünket. Ezt a maszkot akkor is célszerű alkalmazni, amikor kicsit megfog minket a nap, ugyanis nyugtató hatásának köszönhetően bőrünk jobban fogja érezni majd magát.

Ha nem ápoljuk megfelelően arcbőrünket, sajnos nagyon hamar rányomja majd bélyegét az idő múlása és az életmódunk is. A ráncok hamar megjelennek, majd egyre inkább mélyülnek, teret nyerve így egész arcunkon.

Azt pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy az öregedés jeleivel senki nincs kibékülve. Esztétikus és szép megoldást nyújt minden esetben a szálbehúzásos arcfiatalítás, mely olyan folyamatokat indít be a bőrünkben, melyek természetes fiatalodást okoznak. Ráadásul a hatás fokozatosan alakul ki, és sokáig megmarad, így nem kell attól tartanunk, hogy csak ideig-óráig kaptunk megoldást ráncainkra.

A pakolások persze ezek után is csak jót tehetnek bőrünkkel, és minket is felfrissítenek, nem csak külsőleg, hanem lelkileg egyaránt. A görögdinnye pedig mára azért is tökéletes választás, mert – a nevével ellentétben – magyar színekkel rendelkezik, ez tehát már adott az esti szurkoláshoz!

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Milyen a tökéletes melltartó?

Mint tudjuk, a női ruhatár darabjai általában két részre oszthatóak: az egyik felük kényelmes, a másik pedig szép, szexi, alkalmi. De vajon rátalálhatunk-e néha olyan igazán értékes darabokra, melyekről mindegyik elmondható? A melltartók tekintetében talán a leginkább fontos, hogy ezek a tulajdonságok fellelhetőek legyenek egyszerre.

Hiszen kebleink saját nőiességünk legfontosabb részei, és a melltartó kiválasztásakor bizony nem csak arra figyelünk oda, hogy mi lesz a feladata annak a ruhadarabnak, hanem arra is, hogy még inkább vonzóvá tegye majd dekoltázsunkat.

Amire minden melltartó vételkor figyelni kell, az a pontos méret kiválasztása, hiszen, ha túl kicsi, akkor az nem csak kényelmetlen, hanem fájdalmat is képes okozni, emellett pedig minden percben figyelnünk kell rá, hogy nem mutat-e meg többet, mint amennyit mi szeretnénk. Fontos emellett még a melltartó anyaga. Lehet a külseje tiszta csipke, akkor is belül valami finom anyagnak kell lennie ahhoz, hogy ne irritálja az amúgy is érzékeny testrészünket. A melltartónk szárát úgy állítsuk be, hogy tartsa, amit kell, de ne nyomja nyakunkba melleinket, és ne húzza hátunkat is ezzel.

A legjobbat akkor tesszük, ha egész napos viselésre inkább a kényelmet helyezzük előtérbe, a szexibb darabokat pedig hagyjuk meg akkorra, amikor csak kevés időt kell elviselnünk benne. Persze ez nem zárja ki azt, hogy a mindennapi melltartó nem lehet szép, sőt! Ma már olyan kialakításúak ezek a ruhadarabok, hogy a legegyszerűbbet is fel szokták dobni akár egy másik színnel, egy kis külső csipkével.

Az EstheticHungary Klinika július 31.-ig tartó kedvezményprogramja most azt is lehetővé teszi, hogy ne csak a melltartó, hanem a keblek is tökéletesek legyenek mindazok számára, akik nincsenek megelégedve saját adottságaikkal. Aki nem érzi szépnek magát azért, mert mellei túl kicsik, sok esetben nem is foglalkozik azzal sem, milyen melltartót hordjon, vagy éppen olyan trükkökkel próbálja nagyobbá varázsolni kebleit, melyek aztán inkább rosszul sülnek el.

Ne habozzon, jelentkezzen most, és az anyagiak sem állhatnak a változás útjába, hiszen a felülmúlhatatlan ár mellett még további lehetőségek is könnyítik a mellnagyobbítás költségeinek rendezését!

 

További részletekért keresse fel honlapunkat:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Mosolyogjunk a világra!

Szokták mondani, hogy a mosoly mindenkit széppé varázsol. Ez nagyon is igaz, hiszen a jó kedv, a csillogó szemek és a vidám arc tényleg jobban áll bármelyikünknek, ráadásul, ha mosolygunk, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy az emberek is visszamosolyognak ránk. De mi is kell pontosan ahhoz, hogy egy mosoly valóban gyönyörű lehessen?

Nem mindegy ugyanis, hogy mi rejtőzködik a szánk mögött, ha már meg akarjuk mutatni, és az sem mindegy, hogy maguk az ajkak hogy néznek ki. Az igazán, üdítően szép száj látványához hozzátartozik, hogy a fogaink rendben legyenek, hiszen ha valami nem stimmel velük, akkor inkább az ellenekezőjét érjük el mosolyunkkal.

Az ajkak szempontjából pedig ügyelnünk kell arra, hogy ne száradjanak ki, mert nincs is rondább egy cserepes, sebes szájnál, ráadásul a regenerálódása elég hosszú ideig is eltarthat. Éppen emiatt, a nyári melegben még inkább figyelnünk kell a száj ápolására is, és ugyanúgy kell védeni a napsugaraktól, mint arcunk és testünk többi részét is.

Emellett pedig nagyon sokan vannak, akkik egyáltalán nem elégedettek ajkaikkal, akár a mérete, akár a formája miatt. Aki pedig nem szereti száját kiemelni, az sajnos általában kevesebbet is mosolyog, vagy figyel, hogy ne legyenek egyszerűen feltűnőek semmilyen tekintetben ajkai.

Amennyiben csak az hiányzik az igazi, gyönyörű, csábos mosolyhoz, hogy ajkaink is megfelelőek legyenek számunkra, akkor a PermaLip ajakimplantátum lehet a legtökéletesebb megoldás problémánkra. Mivel az implantátum mérete és alakja is – a plasztikai sebész segítségével - ahhoz igazítva kerül kiválasztásra, hogy milyenek a saját adottságaink, ezért a végeredmény teljesen természetes és esztétikus lesz. Egy kívülálló meg sem tudná mondani, hogy plasztikai műtéten esett át a páciens.

Az új ajkakkal pedig biztosak lehetünk abban, hogy minden megváltozik, hiszen nem csak saját magunk számára jelent majd pozitív átalakulást ez, hanem a külvilágra is csodás hatással lesz gyönyörű, varázslatos mosolyunk. És egy biztos: büszkén fogunk mosolyogni!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Blogoljon kedvezményért!

Amikor valamilyen műtéti beavatkozás kerül szóba, teljesen érthető, hogy mindenki gyomra összerándul. Soha nem tudhatjuk, mire számíthatunk, fájdalommal jár-e vagy éppen hogyan fogjuk érezni magunkat utána. Ráadásul még nehezebb a döntés, ha nem kifejezetten egészségügyi, hanem szépészeti beavatkozásról van szó.

A szépülés azonban nem csak esztétikai gondokra nyújt segítséget, hanem bizony lelki problémáinkra is gyógyírt jelenthet. Sokan ugyanis pontosan azért érzik magukat annyira rosszul saját bőrükben, mert nincsenek megelégedve a látvánnyal. A legtöbb esetben pedig a mellek méretével van gond. Ez lehet, hogy csak az öltözködésünkre hat ki, de akár párkapcsolati problémákat is eredményezhet.

mellek mellplasztika mellnagyobbítás esthetichungary kedvezmény kedvezményprogram dekoltázs blog blogolás blogírás 10%

Az EstheticHungary Klinika most egy olyan kedvezményprogrammal állt elő, mely igazán nagy segítsget nyújt egyrészről anyagilag is, másrészről pedig a résztvevő páciensek írásai alapján segít mindazoknak, akik a kétségeik miatt nem mernek lépni a szépülés felé. A kedvezményes árból ugyanis további 10% jön le, ha a páciens nyilvános blogon írja meg mindazt, ami a beavatkozással járt, legyen szó akár csak az érzelmekről, vagy magáról a plasztikai műtét menetéről. Így választ kaphatunk rengeteg kérdésre, és könnyebben el tudjuk majd dönteni, hogy mit is szeretnénk.

Akit csak az anyagiak tartottak eddig vissza attól, hogy olyanná változtassa dekoltázsát, amilyentől igazán nőiesnek és szexinek érezheti majd magát, annak itt az idő, hogy megvalósítsa álmait. A kedvezményprogram egészen július 31-ig tart, és több lehetőséget is tartogat magában. A szenzációs ár mellett ugyanis igényelhető még kamatmentes részletfizetés, vagy hosszabb lejáratú egészséghitel is.

mellek mellplasztika mellnagyobbítás esthetichungary kedvezmény kedvezményprogram dekoltázs blog blogolás blogírás 10%

Ezen felül pedig ne feledkezzünk meg a már korábban említett, további 10% kedvezményről sem, amivel a blogolás csökkenti le még jobban a mellnagyobbítás végösszegét. Az őszinte véleménynél nincs is nagyobb segítség, így nem csak magunknak teszünk jót ezzel, hanem mindazoknak is, akik elégedetlenek testükkel, mégsem mertek még lépni, vagy akik éppen egy ilyen beavatkozás előtt állnak, és tele vannak félelemmel. A végeredmény pedig számunkra hozza el a legjobb érzéseket, melyek az elégedettség, a büszkeség és főleg a nőiesség érzete.

Látogasson el honlapunkra a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Ártalmas szemránckrém?

Mindenki tudja, hogy egy bizonyos kor felett szinte elengedhetetlené válik néhány kozmetikum alkalmazása, ha kondiban akarjuk tartani bőrünket. Azzal viszont kevesen vannak tisztában, hogy néha hiába akarunk jót csinálni, pont az ellenkezőjét érjük el, hiszen, ha nem használjuk az egyes termékeket megfelelően, az inkább káros, mint jótékony.

A szemünk környéke talán a legérzékenyebb olyan szempontból, hogy minden apróság könnyen nyomot tud hagyni rajta. Az öregedés első jelei is itt jelennek meg, és bizony hiába próbáljuk eltűntetni alapozóval egy kialvatlan éjszaka nyomait, akkor is feltűnőek lesznek a nagy karikák.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy kiemelt figyelmet fektessünk szemünk környékének ápolására. A legtöbben ehhez azt a módszert választják, hogy szemránckrémekkel próbálják regenerálni a bőrüket, de sajnos sok esetben nem figyelnek oda rá, hogyan is kell alkalmazni ezeket a készítményeket. Ugyanis sajnálatos módon lehet őket rosszul használni.

Ha valaki túl sok szemránckrémet visz fel, az bizony puffaszthatja a bőrt, így az ellentétét érjük el a kívánt hatásnak. Emellet a túlzásba vitt krémadag nem is tud teljesen és gyorsan felszívódni, ami azt eredményezi, hogy regenerálás helyett inkább szárítja a bőrünket, és mint tudjuk, a száraz bőr még több ránchoz vezethet.

Nagyon körültekintőnek kell tehát lennünk, ha tényleg jót akarunk szemkörnyékünknek, és ha olyan nagy a változás, ami már zavar minket, inkább ne a drága kencéket alkalmazzuk rosszul, hanem válasszunk egy olyan megoldást, mely több gondot is kiiktathat egyszerre.

A szemhéjplasztika tökéletes segítség lehet olyan esetekben, amikor már hiába kennénk magunkra bármit. A felső szemhéjplasztika a megereszkedett, csüngő feleslegtől szabadít meg minket, melynek következtében nem csak fiatalosabb lesz tekintetünk, hanem akár a látásunkat is pozitívan segítheti ez a beavatkozás. Az alsó szemhéjplasztika pedig megszünteti a szemek alatti táskákat, ezzel együtt pedig a szarkalábak többségének is búcsút intehtünk. 

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.