Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mellnagyobbítási kedvezmény

Mint tudjuk, a nők szinte soha, semmilyen körülmények között nem képesek kimondani azt még maguknak sem, hogy teljes mértékben meg vannak elégedve testükkel. Ez persze sok esetben nem érthető, de valljuk be, saját magával szemben mindenki kicsit kritikusabb. A hölgyek pedig leginkább fenekük, de főként kebleik méretével nincsenek kibékülve.

Ezek közül a hátsónkon még tudunk segíteni, hiszen edzés segítségével formálható és kisebbé tehető, de a mellekkel már nem ugyanez a helyzet. Lehetséges, hogy a formájával még tudunk is kezdeni valamit, na de a méretével már egyáltalán nem. Akiket pedig kis keblekkel áldott meg a sors, azok vagy beletörődnek, vagy olyan mértékben csorbul az önképük és az önbizalmuk, ami sajnos igen komoly lelki gondokhoz, valamint magánéleti problémákhoz vezethet.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelent ilyen helyzetekben, hiszen az, hogyan is érezzük magunkat a bőrünkben, szinte mindennél fontosabb. Ugyan sokan néznek előítéletekkel még mindig a mellplasztikára, fontos, hogy megértsük: ha a változtatás normális és esztétikus kereteken belül történik, a saját adottságoknak megfelelően, akkor nem kell tartanunk attól, hogy az eredmény túl mű vagy éppen vonzó helyett taszító lenne.

Az EstheticHungary Klinika most egy kedvezményprogrammal várja egészen július 31.-ig mindazokat, akik nincsenek megelégedve dekoltázsuk méretével. Amellett, hogy mind az implantátum méretétől, mind pedig a formájától függetlenül, mindenki 750.000.- Ft-ért juthat hozzá a mellnagyobbítási eljáráshoz, további lehetőségek is segítséget nyújthatnak az anyagiak rendezésében.

A fantasztikus ár mellett ugyanis kamatmentes részletfizetési lehetőséget is kínál a Klinika, illetve, aki hosszabb lejárattal szeretné rendezni szépülését, megteheti egy kedvező egészséghitel segítségével. Ezen felül még további 10% kedvezményben részesül minden kedves páciens, aki egy nyilvános blogon keresztül ossza meg az átélteket.

Érdemes tehát most jelentkezni! A beavatkozás után garantált, hogy nem csak elégedettek leszünk az eredménnyel, hanem belsőleg is képesek leszünk megbékélni kinézetünkkel, ami nem csak magunknak, hanem akár párkapcsolati téren is pozitív változásokat eredményezhet.  

 


> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Vigyázzunk arcbőrünkre!

Végre itt a jó idő, és már egyre többet lehetünk kint a szabad levegőn. A nők többsége köztudott, hogy mennyire szeret napozni, ez valahogy együtt jár a gyengébbik nem sajátos tulajdonságaival. De aki nem annyira szívesen fekszik ki a forró napsugarak alá, sok esetben teszi mégis, hiszen a lebarnult bőr nagyon szép és persze egészséges is.

Viszont csak egy határon belül az. Hiszen, ha túl sokat tartózkodunk napon, vagy pont abban az időszakban szeretnénk egy kis színt szerezni magunknak, amelytől mindenki óvva int minket, akkor bizony inkább káros hatásokkal kell számolnunk.

Ugyanúgy, ahogy a szoláriummal, a sima napozással is nagyon óvatosan és mértékkel kell bánni. A leégett bőr ugyanis nem csak ronda, hanem fájdalmas is tud lenni, ezen felül pedig nyomokat hagyhat a túlzott napozás.

Mivel bőrünk ilyenkor nagyon kiszárad, és leégés esetén sérül is, ezért sajnos maradandó hatásokkal számolhatunk. Arcunk ráncosodása felgyorsulhat, és olyan mélyebb redők is keletkezhetnek, melyeket már akkor hiába kenegetünk bármilyen hidratáló kozmetikummal.

Nagyon fontos, hogy csak abban az időszakban menjünk tehát napra, amikor a napsugarak nem a legerősebben égetnek, ezen felül elhagyhatatlan a napkrém használata is, végül ne felejtsük el a napozás után letisztított bőrünk ápolását sem, legyen az akár egy testápoló, vagy valamilyen otthoni pakolás. Ezen felül pedig igyunk rengeteg vizet, hiszen a kiszáradt bőrt belülről is segíteni kell, hogy visszanyerje és megtartsa egészséges állapotát.

Természetesen a ráncosodás millió más okból kifolyólag is megindulhat korábban. Többek között beszélhetünk a helytelen életmódról, rossz táplálkozásról, túlzott alkoholfogyasztásról vagy éppen a túl kevés alvásról. Az biztos viszont, hogy a mértéktelen napozás is ott van a leggyakoribb okok között, és sokan csak később veszik észre, mit is tettek bőrükkel az évek során.

Bármi is okozza őket, a mély ráncok képesek olyannyira rányomni bélyegüket arcunkra, hogy akár több évvel is idősebbnek nézhetünk ki. Ez pedig igazán romboló hatással lehet ránk. A szálbehúzásos arcfiatalítás viszont minden esetben segítséget nyújthat, hogy arcunk újra üde és fiatal lehessen. A behúzott szálak folyamatos felszívódásával ugyanis olyan saját bőrregenerációs folyamatok indulnak meg, melyek hosszú távon garantálják a ráncok távolmaradását.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

A kor bélyegei dekoltázsunkon

Abban mindenki egyetért, hogy a nőiesség egyik legfontosabb elemei a külsőnk szempontjából a keblek. Már fiatalabb korban is akadnak olyan problémáink velük, melyek miatt nem vagyunk teljesen elégedettek – legyen az a túl kicsi méret, vagy a nem megfelelő forma -, mégis idősebb korban válik nagyobb gonddá, hogy milyen is lesz dekoltázsunk.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelenthet a fent leírt problémákra, de akinek nincs egyáltalán semmi gondja a kebleivel fiatalabb korában, legkésőbb az idő múlásával ez megváltozik. Az évek során ugyanis megindul egy természetes öregedési folyamat, melynek következtében a mellek idővel lógni kezdenek, hiszen a kötőszövetek megereszkednek, még akkor is, ha kisebb keblekről beszélünk. Amennyiben ráadásul időközben még életet is adtunk akár egy, akár több csöppségnek, bizony a tejtermelés, szoptatás időszaka után még inkább látványos lesz a mellek megereszkedése.

Ezt követően sokan vannak úgy vele, hogy inkább rejtegetik magukat, és próbálnak olyan ruhákat viselni, melyek minél inkább eltakarják a dekoltázsukat. Emellett pedig mindent elkövetnek azért, hogy egy kényelmes, mégis a külalakot valamennyire helyrehozó melltartót tudjanak találni, ami legtöbb esetben szinte egyenlő a lehetetlennel.

Akit zavar az évek során kialakult változás, annak egyáltalán nem ajánlatos, hogy bele is törődjön ebbe, és teljesen megváltoztassa ruhatárát csak azért, mert mit szólnának mások. A legjobb megoldást ilyen esetekben a mellfelvarrás jelenti, mely nem csak megszabadít minket a lógó külalaktól, hanem gyönyörű, feszes kebleket varázsol.

Sok esetben a tökéletes eredmény eléréséhez szükséges ezt a szépészeti eljárást a mellnagyobbítással együtt elvégeztetni. Ahhoz, hogy számunkra – és persze saját adottságainknak is – megfelelő legyen a végső összkép, szükséges a beavatkozás előtt személyes konzultáción részt venni, és megvitatni a plasztikai sebésszel a részleteket és az elképzeléseket. A végeredmény mindenképpen egy fiatalos, önbizalmat adó és esztétikus dekoltázs lesz.

 

Ismerkedjen meg a mellplasztikával és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

A csók ereje

Beszélhetünk anyai csókról, szenvedélyes csókról, vagy éppen első csókról, egy biztos: az, hogy milyen, mindent elárul arról, aki adja, arról, aki kapja, és kettejük kapcsolatáról is. Lehet bensőséges, vagy éppen felületes, gátlásos vagy tolakodó. Egy csókban minden benne van.

Egy kapcsolat elején mindenki az első csókra vár, hiszen szinte az egyik legdöntőbb részletet jelenti. Ha jó, és élvezetes, akkor működni fog, ha viszont rossz, akkor biztos, hogy bármit is tennénk érte, nem lesz jövője az egésznek. Hiszen a csók nagyon beszédes, megmutatja, ha nincs meg az összhang, és azt is, ha két embernek nem is szabadna elengednie egymást többé.

Pontosan ezért van az, hogy a csók főszereplői, az ajkak is nagyon fontos szerepet töltenek be a párválasztásban. Mint ahogyan az illat megmutatja, hogy kémiai összhang lehet közöttünk, a száj látványa is okozhat érdeklődést a másik iránt.

És, hogy milyen ajkak vonzzák leginkább a pasikat? Természetesen a telt, dús, csókos száj az, ami leginkább felkelti az érdeklődést és a vonzalmat. Nem véletlen, hogy rengeteg praktika létezik arra, hogy valamivel vastagabbnak tüntessük fel ajkainkat, azonban ezek a trükkök néha nagyon nem sülnek el jól, mert vagy inkább nevetségesen néznek ki ajkaink, vagy a smink letörlésekor csalódást okozunk.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a vékony ajkak nem lehetnek szexisek, de valljuk be, mindenki teltebb, vastagabb ajkakról álmodik. Ahhoz pedig, hogy ezt elérjük, nem kell semmiféle olcsó vagy veszélyes trükköt alkalmaznunk, hanem elég egyetlen beavatkozás, és az eredmény gyönyörű lesz.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével saját adottságainknak megfelelő, teljesen természetes hatást keltő lesz az eredmény, ami nem más, mint lélegzetelállítóan telt, csábos száj. A végeredmény pedig nem csak saját magunknak fog tetszeni, hanem akarva akaratlanul is vonzani fogják a tekinteteket dús ajkaink. Ha pedig megtaláljuk a tökéletes párt, egyben biztosak lehetünk: a csókolózás maga lesz a gyönyör, mindkét fél számára.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Az ártalmas alkohol

Több esetben ecseteltük már, hogy a túlzott alkoholfogyasztás menyire káros az egész szervezetre. Most arról lesz szó, hogy milyen hatással van a szemeink környékére, hiszen bármennyire is apró részletnek tűnhet, bizony olyan nyomokat is hagyhat, melyekre nem is gondolnánk.

Azt talán mindenki átélte már, hogy egy görbe este után mennyire elnyűtt arccal képes ébredni az ember. Ez egyrészt azért van, mert ha túl sok alkoholt juttatunk szervezetünkbe, akármennyire is úgy érezzük, hogy teljesen kidőltünk éjszakára – sok esetben csak hajnalra -, akkor is nyugtalan alvást eredményez, és egyáltalán nem tudjuk kipihenni magunkat. Ezért szokott több időt igénybe venni ilyenkor a regenerálódás. Lehet, hogy pár órát tudunk aludni nagyon mélyen, hiszen az alkohol csökkenti az elalvási időt, azonban ezt követően, a lebomlási és kiürülési folyamatok miatt sokkal éberebb lesz a testünk, és sokszor egyáltalán nem tudunk visszaaludni.

Az ilyen éjszakák után könnyen észrevehetőek a fekete karikák, vagy éppen a duzzadt táskák szemeink alatt, de természetesen ezek visszahúzódnak azt követően, hogy sikerült kipihennünk magunkat.

Másrészt az alkohol sajnos a szervezet vízvisszatartását okozza, éppen ezért, ha valaki gyakrabban fogyaszt szeszes italokat, annak már nem fognak idővel visszahúzódni azok a bizonyos táskák a szemek alatt – és természetesen más, látványos helyeken is észlelhetőek lesznek duzzanatok -, hanem akár folyamatosan fennmaradhat arcának ezen állapota.

Sajnos a szem környékén kialakult károk egy idő után pedig állandósulnak, még akkor is, ha már egyáltalán nem folytatunk egészségtelen életmódot. A ráncok mélyülése, a szemek alatti táskák sajnos nem képesek maguktól visszahúzódni.

Az alsó szemhéjplasztika tökéletes megoldás akár az életmóddal, akár a természetes idősödéssel járó táskák, és kialakult bőrfelesleg megszűntetésére. Sok esetben alkalmazzák együtt a felső szemhéjplasztikával – amennyiben ez szükséges -, mely eljárással pedig a szemhéj csüngését szüntetik meg. A beavatkozások után egy sokkal egészségesebb, fiatalosabb szempárt tudhatunk magunkénak.  

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.