Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nyár, forróság, izzadás

A napi többszöri tusolás, és mindenféle kozmetikum magunkra szórása jót tesz, de ennek ellenére még azoknak is gondja van néha az izzadással, akik szeretik a nyári hőséget. Ma már nagyon sok mindent lehet kapni a kellemetlen testszagok elűzésére, legyen szó golyós, púderes vagy épp szórófejes dezodorról, és természetesen végtelen mennyiségű illatválasztékról. Ezek azonban csak ideig-óráig érnek valamit, és magát az izzadást nem oldják meg teljesen.

Abban az esetben, ha valaki fokozott izzadással küszködik, szinte egyáltalán nem ér semmit a fent említett dezodorok használata, és ez igencsak sok kényelmetlenséggel jár. Ilyenkor kipróbálhatunk erősebb, gyógyszertári készítményeket is, de azok sem biztos, hogy segítenek.

A fokozott verejtékezés borzasztóan kellemetlen lehet, éppen ezért érdemes elgondolkozni olyan megoldáson, mely hosszútávon oldja meg a problémát. A botox injekció nem csupán arra hivatott, hogy az egyre jobban mélyülő ráncokat kisimítsa, és eltűntesse a mogorva árkokat, hanem bizony arra is, hogy segítsen az erős izzadás megszűntetésében.

Mivel hatással van a verejtékmirigyek működésére, a botoxos kezelés csodákat tud tenni hónaljunkkal. Az eljárás rendkívül gyors és szinte teljesen fájdalommentes, hatása pedig 6-8 hónapig is kitart. Segítségével elfelejthetjük a kínos foltokat ruháinkon, és nem kell kétszer is meggondolnunk a nagy hőségben, hogy kimenjünk-e egyáltalán az utcára.

Érdemes még most, nyár elején elvégeztetnünk ezt a beavatkozást, hogy a legmelegebb évszak többi részét nyugodtan és izzadásmentesen élvezhessük ki. Az EstheticHungary Klinika több szépészeti eljárás mellett ezzel a lehetőséggel is várja pácienseit, hogy segítsen szebbé tenni nyári napjainkat. Mint minden beavatkozás előtt, ebben az esetben is ingyenes konzultációk előzik meg a kezelést. Vágjon bele most, hogy a nyaralást gondtalanul élvezhesse, és hagyja maga mögött a kellemetlen izzadás problémáját!

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Szép bőrrel a strandokon

A szőrtelenítés mindig egy olyan feladat, amelyet újra és újra - attól függően, hogy ki milyen eszközt használ hamarabb vagy később -, el kell végeznünk. Persze télen vannak olyan testrészek, melyeket el tudunk dugni a vizslató szemek elől, de most, hogy nyakunkon a nyár, még sűrűbben foglalkoznunk kell azzal, hogy sima bőrt teremtsünk ott, ahol szeretnénk.

Természetesen ez nem mindig sikerül úgy, ahogy azt elképzeljük. Néha egyszerűen nincs rá időnk, néha pedig hiába borotváltuk le mondjuk a lábunkat, két-három nap múlva már ronda borosta jelenik meg rajta. Ilyenkor vagy beletörődünk ebbe, vagy újra a borotvához nyúlunk, ami viszont nem csak a kis szőrszálakat, hanem bizony a bőrünket is nyúzni fogja, nem beszélve az amúgy is felmerülő vágott sérülésekről. És ha már volt szerencsénk napozni, akkor ezzel együtt búcsút inthetünk lábaink barnaságának is, ami sok esetben még mulatságosan is néz ki. Ebben az esetben pedig ez egyáltalán nem pozitív.

szőrtelenítés LightSheer Duet esthetichungary strand strandszezon nyár borotva napozás barnulás szép bőr

Éppen ezért érdemes olyan lehetőség mellett dönteni a szőrtelenítés terén, ami nem csak bőrünket kíméli meg, hanem hosszú távon nyújt megoldást. A LightSheer Duet vákuumtechnológiás szőrtelenítés 4-5 kezelés után akár 95%-os szőrtelenséget is eredményez. Az eljárás során pedig folyamatosan hűti bőrünket a kezelőfej, ezzel is biztosítva, hogy semmilyen kellemetlenség ne érjen bennünket. Nem lesz roncsoló hatása a bőrünkre sem, és sima, puha eredményt fogunk kapni hosszútávon.

Vágjunk hát bele – persze most ne a bőrünkbe -, és számoljunk le a szőrös részekkel, hogy ne legyen többé sürgető gond, mikor épp bikinit vennénk magunkra. Felejtsük el a gyors, bőrirritáló és sokszor nem éppen megfelelő eredményt adó eszközöket, és kényelmesen, szép bőrrel vágjunk neki a strandszezonnak! Ezután már csak arra kell odafigyelnünk, hogy a leégéstől megóvjuk puha, sima bőrfelületünket.

Ismerje meg jobban a szőrtelenítés új, csúcstechnológiás kezelését, és jelentkezzen Klinikánkon konzultációra:

http://esthetichungary.hu/

Óvatosan a napsugarakkal!

Nyakunkon a nyár, ami azt jelenti, hogy egyre többet merészkedünk ki otthonunkból, különböző programokkal dúsítjuk napjainkat, amikor csak tehetjük. A nagy meleg beköszöntével pedig előszeretettel megyünk strandolni, napozni, élvezni a nyári forróságot. Nem lehet azonban elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire óvatosnak kell lennünk napfürdőzéskor.

Nem véletlenül halljuk már nagyon sok helyről, hogy a napsugarak káros hatásúak, ha nem figyelünk oda, hogy mikor és mennyit tartózkodunk a tűző napon. Bőrünket nézve délelőtt 11 és délután 15 óra között egyáltalán nem ajánlatos süttetnünk magunkat, és az ezen kívül eső időszakokban is fontos, hogy számunkra megfelelő napolajat, krémeket, naptejet használjunk. Természetesen ezek után is elengedhetetlen, hogy ápoljuk bőrünket még testápolóval is, hiszen akármilyen szép a barna bőr, könnyen kiszáradhat napozás után.

Amennyiben óvatlanok vagyunk, és leégünk, nagyon fontos, hogy minél jobban segítsük bőrünket a regenerálódásban. Ehhez nem csak külső krémek alkalmazására lesz szükségünk, hanem belső folyadékpótlásra is.

Ugyanúgy, mint a szolárium, a napsugarak is szárítják bőrünket. Ha valaki túl sokat tartózkodik megfelelő gondoskodás nélkül a napon, annak sajnos hamar következményei lesznek. Arcunk öregedése sokkal jobban felgyorsul ilyenkor, és a ráncok a szárazságtól feltűnően elmélyülnek. Amennyiben óvatlanok vagyunk, úgy visszafordíthatatlan lesz bőrünk állagának romlása.

A ráncosodás persze nagyon sok tényezőtől elindulhat, de a felelőtlen napozás csak gyorsítja ezt a folyamatot. Ha valaki nem óvatos, és nem ésszerű keretek között barnul, az hamarosan elégedetlen lesz tükörképével. Persze más okok miatt is kialakulhat olyan mértékű ráncosodás, ami zavaró.

Akár az idősödéssel járó, természetes redőkről beszélünk, akár valami más okozta ráncokról, a szálbehúzásos arcfiatalítás minden esetben tökéletes megoldást jelenthet, ha újra sima, ránctalan arcbőrt szeretnénk. Az eljárást követően természetes regenerálódási folyamatok indulnak be, melyek akár két éven keresztül biztosítják arcbőrünk üdeségét, fiatalságát.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Dekoltázsnézőben

Azt hinnénk, hogy a mellek tökéletes formája, a méretük és maga a dekoltázs inkább a férfi szemeknek fontos, de ez nem így van. Sőt! A nők számára is az egyik leginkább meghatározó részlet a saját melleik kihangsúlyozása, öltöztetése.

Egy hölgy életében kimagaslóan fontos szerepet tölt be a kinézet, és lehet bármilyen alakja, lehet akárhány éves, akkor is elengedhetetlen az, hogy saját dekoltázsával megfelelően foglalkozzon. A jól kiválasztott melltartó – mely akkor látja el igazán feladatát, ha amellett, hogy esztétikus látványt okoz, még kényelmes is viselőjének -, nem elegendő ahhoz, hogy jól nézzünk ki.

Mindenki számára fontos az, hogy megtalálja a módját, hogyan emelje ki dekoltázsát helyesen. Attól függően, hogy éppen milyen alkalomra megyünk, ügyesen kell kiválasztani a ruhákat. Ne legyen túl kihívó, ha nem odaillő, de ne is rejtsen el mindent a külvilág elől. A téli időszakban persze általános, hogy olyan pulcsikat és meleg ruhákat viselünk, melyek védik a hidegtől ezen testrészünket is, azonban nemsokára jön a tavasz, amikor elkezdhetjük ledobni a vastag cuccokat, és persze egyszer majd csak beköszönt a nyár is, amikor a lenge öltözet veszi át a hatalmat.

Nem mindegy azonban, hogyan várjuk ezt az időszakot. Ugyanis, ha valaki elégedetlen saját melleinek méretével, alakjával, vagy éppen azzal, hogy az idő múlásával emlői megereszkedtek, akkor inkább takargatni szeretné őket, és ezen okból kifolyólag nem is várja a meleget. Sokan ódzkodnak a tavaszi és nyári szezontól pontosan ezért, hiszen önbizalomhiánnyal küszködve nem éppen leányálom az öltözködés.

Aki nincs megelégedve melleivel, annak ajánlatos még ebben az időszakban meghozni azt a döntést, mely megváltoztathatja külsejét, ezzel együtt az életét is. A mellnagyobbítás és mellfelvarrás nem csak gyönyörű, tökéletes dekoltázst eredményez, hanem viselőjét is felvértezi nagyobb önbizalommal, csodás kisugárzással és nőiességgel. Ne habozzon hát belevágni az újulásba, és nyárra garantált, hogy nem csak férfiak, hanem nőtársai elismerő tekintetét is magára fogja vonzani!

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett mellplasztikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Télen-nyáron friss levegőt!

A friss levegő bizony nem csak a tüdőnknek tesz jót, hanem igazából egész szervezetünknek, beleértve a bőr állapotát is. Akármennyire hideg az idő kint télen, vagy akármilyen jól esik a légkondi hűse nyáron, mindenképpen nyissuk ki többször az ablakainkat, főként alvás előtt!

A téli hidegben mindenkinek nagyon jól esik az otthonos, finom meleg szoba ölelése, azonban nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy bármennyire hideg levegő jön be egy szellőztetés során, akkor is többször érdemes cserélni a lakótér levegőjét. Ez egészségünk szempontjából nagyon fontos. Valamint arra se felejtsünk el odafigyelni, hogy a levegőnek megfelelő legyen a páratartalma. A szárazság ugyanis felettébb roncsolja a bőr szerkezetét. Ha túl kevés a páratartalom, akkor erre több megoldást is alkalmazhatunk. Léteznek már különböző párásító berendezések is, de az is elegendő lehet, ha egy eléggé nedves törölközőt helyezünk a fűtőtestre, és hagyjuk, hogy elpárologjon róla a víz.

A nyári melegben szintén fontos a szellőztetés, még akkor is, ha a légkondicionált helységet nem szeretnénk felmelegíteni a kinti levegővel. Éjszaka pedig higgyük el, eleve jobban járunk, ha a nyári, hűs levegőt engedjük be a légkondi használata helyett.

Az egyik legszárítóbb hatással ugyanis a levegő rendelkezik bőrünkre, viszont ha biztosítjuk a jó feltételeket, akkor külső védőrétegünk is pihenni tud majd és regenerálódni. A bőr vízháztartását több dolog befolyásolja, és ha ezekre odafigyelünk, akkor félelemmentesen nézhetünk reggelente a tükörbe.

Persze mindettől függetlenül a természetes öregedés mindenkinél beindul idővel, viszont a fent említett odafigyeléssel ez az időpont eltolható. Amennyiben mégis olyan ráncok jelennek meg, melyek egyre csak mélyülnek, és nem hat már semmilyen praktika ellenük, akkor se legyünk elkeseredve, hiszen tökéletes megoldások léteznek már a fiatalodásra.

Ilyen például az EstheticHungary Klinikán is elérhető szolgáltatás, a szálbehúzásos arcfiatalítás. A helyi érzéstelenítéssel és igencsak gyorsan végrehajtható beavatkozás nem csak üde, fiatalos és szép eredményt fog nyújtani, hanem hosszútávra oldja meg öregedési problémánkat.

 

Tudjon meg többet az EstheticHungary Klinikáról és szolgáltatásairól:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.