Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szőrös kellemetlenségek

Míg évtizedekkel ezelőtt teljesen elfogadott, sőt, normális volt, hogy a nők is mindenhol dús szőrzetet viselnek, mára már inkább ciki, ha bármely testrészünk észrevehetően szőrös. Sőt, manapság már a férfiak is egyre több részen kezdenek megválni a szőrzetüktől, bár ezt jobb, ha óvatosan teszik, hiszen néhol azért valljuk be, férfiasabb, ha van…

A hölgyek viszont egyre inkább szeretnek mindenhol megszabadulni a testüket borító szőrszálaktól, azonban a módszerek erre nem mindig válnak be. És az egyik legnagyobb probléma, amivel szinte már mindenki találkozott: az időzítés. Ugyanis, ha elfelejtjük, vagy úgy érezzük, hogy még nincs itt az ideje a következő csupaszításnak, akkor nagyon könnyen bajba juthatunk egyes hirtelen jött, nem várt szituációk során.

borotválkozás szőrtelenítés LightSheer Duet lézeres szőrtelenítés esthetichungary randi esemény szőrtelenség szőrzet

Az természetes, hogy egy randira, nyaralásra, valamilyen eseményre – főleg, ha szoknyában szeretnénk megjelenni – úgy készülünk, hogy frissen legyünk szőrtelenítve. De mi van akkor, ha nem várt találkozásról, hirtelen ránk szakadt hőségről vagy bármilyen lábmutogató eseményről beszélünk, melyre nem számítottunk.

Ismert és persze vicces jelenetekként rengetegszer láthattuk már ezt a szituációt filmekben is, amikor a hölgyek pár perc türelmet kérve elrohannak a fürdőszoba rejtekébe, magukra zárva az ajtót, és mint egy eszeveszett, szorgos borotválkozásba kezdenek. Ilyenkor jönnek persze a vágások, a ruhára folyó vér és egyéb olyan kellemetlenségek, melyek még inkább felderítik a nézőközönséget, tökéletesen ismertetve az ilyen szituációk borzalmas mivoltát. Persze mindenki örül ilyenkor, hogy nem éppen átéli, hanem csak nézi a jelenetet.

Könnyen elkerülhetjük, hogy életünkben újra és újra előjöjjenek az ilyen, nem várt szituációk, amennyiben az EsteticHungary Klinika szépészeti eljárásai közt fellelhető LightSheer Duet lézertechnológiás szőrtelenítést választjuk. Ez a kezelés ugyanis nem csak fájdalommentes és kényelmes, hanem akár 95%-os eredményességet is adhat, mellyel biztosítja a tartósságot, hogy ne kelljen hétről-hétre gondolnunk a szőrtelenítésre, és ne eshessünk kellemetlen helyzetekbe.

 

Ismerje meg jobban a szőrtelenítés új, csúcstechnológiás kezelését, és jelentkezzen Klinikánkon konzultációra:

http://esthetichungary.hu/

Szép bőrrel a strandokon

A szőrtelenítés mindig egy olyan feladat, amelyet újra és újra - attól függően, hogy ki milyen eszközt használ hamarabb vagy később -, el kell végeznünk. Persze télen vannak olyan testrészek, melyeket el tudunk dugni a vizslató szemek elől, de most, hogy nyakunkon a nyár, még sűrűbben foglalkoznunk kell azzal, hogy sima bőrt teremtsünk ott, ahol szeretnénk.

Természetesen ez nem mindig sikerül úgy, ahogy azt elképzeljük. Néha egyszerűen nincs rá időnk, néha pedig hiába borotváltuk le mondjuk a lábunkat, két-három nap múlva már ronda borosta jelenik meg rajta. Ilyenkor vagy beletörődünk ebbe, vagy újra a borotvához nyúlunk, ami viszont nem csak a kis szőrszálakat, hanem bizony a bőrünket is nyúzni fogja, nem beszélve az amúgy is felmerülő vágott sérülésekről. És ha már volt szerencsénk napozni, akkor ezzel együtt búcsút inthetünk lábaink barnaságának is, ami sok esetben még mulatságosan is néz ki. Ebben az esetben pedig ez egyáltalán nem pozitív.

szőrtelenítés LightSheer Duet esthetichungary strand strandszezon nyár borotva napozás barnulás szép bőr

Éppen ezért érdemes olyan lehetőség mellett dönteni a szőrtelenítés terén, ami nem csak bőrünket kíméli meg, hanem hosszú távon nyújt megoldást. A LightSheer Duet vákuumtechnológiás szőrtelenítés 4-5 kezelés után akár 95%-os szőrtelenséget is eredményez. Az eljárás során pedig folyamatosan hűti bőrünket a kezelőfej, ezzel is biztosítva, hogy semmilyen kellemetlenség ne érjen bennünket. Nem lesz roncsoló hatása a bőrünkre sem, és sima, puha eredményt fogunk kapni hosszútávon.

Vágjunk hát bele – persze most ne a bőrünkbe -, és számoljunk le a szőrös részekkel, hogy ne legyen többé sürgető gond, mikor épp bikinit vennénk magunkra. Felejtsük el a gyors, bőrirritáló és sokszor nem éppen megfelelő eredményt adó eszközöket, és kényelmesen, szép bőrrel vágjunk neki a strandszezonnak! Ezután már csak arra kell odafigyelnünk, hogy a leégéstől megóvjuk puha, sima bőrfelületünket.

Ismerje meg jobban a szőrtelenítés új, csúcstechnológiás kezelését, és jelentkezzen Klinikánkon konzultációra:

http://esthetichungary.hu/

Szőrtelenítés kedvező áron!

A szőrtelenítésre rengeteg eszköz létezik, melyek közül mindenki próbálja saját maga számára a lehető legjobbat kiválasztani. A bőrtípusoktól függően természetesen nem mindegy, hogy mit használunk, de egy biztos: mindenki arról álmodik, hogy sima, puha bőre legyen, és ezért ne kelljen minden héten megdolgoznia.

LightSheer Duet szőrtelenítés puha bőr sima bőr végleges szőrtelenítés esthetichungary kedvezmény engedményAz új, vákuumtechnológiával működő LightSheer Duet ebben segítségünkre lehet, hiszen többalkalmas kezelés után akár 95%-os szőrtelenítési eredményt érhetünk el. Már ezzel a jó tulajdonságával is kíméli pénztárcánkat, hiszen nem lesz szükségünk többé folyamatos vásárlásra, nem kell beszereznünk és cserélgetnünk a szőrtelenítő eszközöket, akár havonta kidobva értük rengeteg pénzt. Továbbá a sérült bőr ápolására sem lesz már szükség, hiszen ez az eljárás kíméli bőrünket, ezen kívül pedig maga a kezelés sem jár fájdalommal, hiszen a kezelő fej folyamatosan hűti a kezelt területeket.

Emellett pedig az EstheticHungary Klinikán most bevezető áron, 20%-os engedménnyel juthat hozzá mindenki a kezeléshez, legyen szó bármely testrészről. Ez az eljárás szinte minden bőrtípusra tökéletes, így azok számára is kényelmes megoldást jelent, akiknek eddig csak nagyon kevés lehetőséget bírt elviselni bőrük.

A kezelések menetét, illetve azt, hogy hány alkalom kell a kívánt eredményhez, ingyenes, személyes konzultációk során tudhatjuk meg szakértőtől. Érdemes tehát jelentkezni, és kipróbálni ezt az új technológiát, hiszen csak nyerhetünk vele. Nem csak az eredmény lesz olyan, melyről mindig is álmodtunk, hanem bizony az anyagi része is megéri mind rövid, mind pedig hosszú távon, amennyiben valaki emellett az eljárás mellett dönt. A borostamentes bőr nem álom többé, és a rengeteg kellemetlenségről is lemondhatunk, mely eddig a szőrtelenítést övezte.

Ismerje meg jobban a szőrtelenítés új, csúcstechnológiás kezelését, és jelentkezzen Klinikánkon konzultációra:

http://esthetichungary.hu/

A szőrtelenítés kellemetlenségei

A szőrtelenítés nagyon gyakori tevékenység mindenkinél, sokaknál akár mindennapos. Bármelyik változatát alkalmazzuk magunkon, az biztos, hogy rengeteg kényelmetlen és kellemetlen velejárója van annak, ha sima, puha bőrt szeretnénk.

A borotválkozás egyrészt irritálja a bőrt, és sajnos nem is nagyon tartós megoldás. Már a második napon érezhető a serkenő borosta, az érdes felület, és látványra is hamar megjelennek a kissé hosszabb szőrszálak, melyeket aztán már rég leborotválnánk újra, de még nem tehetjük meg, hiszen akkor aztán tényleg csúf dolgokra lenne képes érzékeny bőrünk.

Az epilálás sokaknak bejön, ám ez sem adja meg mindenki számára a kívánt eredményt. Egyrészt ez az eljárás nagyon fájdalmas, másrészt pedig mindig van pár szál, ami kimarad, illetve ebben az esetben is beszélhetünk a bőr túlzott irritálásáról. Ugyanilyen megoldás a gyanta is, ami ráadásul nyúzza a bőrünk felületét.

borotva gyanta szőrtelenítés fájdalom esthetichungary LightSheer Duet végleges szőrtelenítés sima bőr bőrirritáció epilálás

A fent leírt lehetőségek közül tehát egyik sem tesz jót a bőrünknek, fájdalommal járnak, emellett pedig a szőrtelenséget is csak ideig-óráig adják meg nekünk. Ezeket a kellemetlenségeket azonban elfelejthetjük, ha az új technológiájú LightSheer Duet kezelést választjuk.

Segítségével ugyanis nem csak tartós, hanem több alkalom után akár 95%-os szőrtelenséget is elérhetünk. Mivel a kezelőfej folyamatosan hűti szőrtelenítés közben a kezelt területet, így egyáltalán nem kell fájdalomtól tartanunk. Teljesen elfelejthetjük tehát az eddigi bosszúságokat, melyek a szőrtelenítéssel együtt jártak, nem beszélve arról, hogy a hosszú távú, szinte végleges eredmény a pénztárcánkat is kíméli, hiszen nem kell újra és újra lecserélni a használt eszközöket.

A sima, puha bőr pedig nagyszerű érzést ad majd, és nyugodtan felvehetjük a szoknyát vagy az ujjatlant anélkül, hogy előtte átvizsgálnánk magunkat, mennyire látszódnak a szőrszálaink. A LightSheer tehát nem csak fájdalommentes, hanem kényelmes biztonságot ad arra, hogy bőrünk szép, puha és borostamentes mindenhol, ahol kezeltettük a felületet.

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a szőrtelenítő eljárásról:

http://esthetichungary.hu/

A szőrtelenítés új korszaka

Ha szőrtelenítésről beszélünk, mindenkinek megvan a saját módszere arra, hogyan szabaduljon meg a szőrszálaktól. Szóba jöhet a borotva, a gyanta vagy éppen az epilálás, igazából mindenkinek más válik be, és mást használ. Azonban ezek a módszerek nem csak kellemetlenségekkel járnak, hanem a pénztárcánkat sem kímélik.

A fent említett lehetőségek ugyanis csak pár hétig, de van, amelyik csak pár napig szabadít meg minket a nem kívánt szőrzettől, nem beszélve a nagyon hamar megjelenő borostáról, ami sok esetben még rosszabb, mint a már kissé hosszabb szőrszálak, legalábbis tapintásra. Így egyrészt rengeteget költünk ezeknek az eszközöknek a beszerzésére és gyakori cseréjére, másrészt pedig olyan gyakran alkalmazzuk őket, hogy az sajnos bőrünknek sem tesz jót, és emellett még mindig nem értük el azt az eredményt, melyről mindkét nem képviselői álmodnak, a tökéletesen sima bőrt.

szőrtelenítés esthetichungary szőrös láb epilálás borotva végleges szőrtelenítés sima bőr puha láb LightSheer Duet

Az új, vákuumtechnológiával működő LightSheer Duet segítségével azonban nem csak a tartós, hanem 4-5 alkalom után akár a végleges (95%-os) szőrtelenséget is elérhetjük. A lézerberendezéssel ráadásul kevesebb ideig tartanak a kezelések, melyek során fájdalommentesen mondhatunk búcsút a makacs szőrszálaknak ott, ahol csak szeretnénk.

A többalkalmas kezelés után pedig nem lesz többé sercegő borosta, és nem kell attól sem félnünk, hogy vehetünk-e fel szoknyát, vagy már nagyon szőrös hozzá a lábunk, esetleg mutatkozhatunk-e trikóban, vagy inkább meg kellene látogatni előtte a fürdőszobánkat egy borotváért.

A sima bőr nem csak kényelmes, de puha tapintást és szép látványt nyújt azokon a részeken, ahol ezt igényeljük. Az EstheticHungary Klinikán ezek a kezelések most kedvezményes áron vezetik be a pácienseket a szőrtelenítés új korszakába. Mivel alkalmazható minden bőrtípusra, valamint különböző méretű és mélységű területeken is, így mindenki megoldásra lel benne.

 

Ismerje meg jobban a szőrtelenítés új, csúcstechnológiás kezelését, és jelentkezzen Klinikánkon konzultációra:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.