A szőrtelenítés mindig egy olyan feladat, amelyet újra és újra - attól függően, hogy ki milyen eszközt használ hamarabb vagy később -, el kell végeznünk. Persze télen vannak olyan testrészek, melyeket el tudunk dugni a vizslató szemek elől, de most, hogy nyakunkon a nyár, még sűrűbben foglalkoznunk kell azzal, hogy sima bőrt teremtsünk ott, ahol szeretnénk.

Természetesen ez nem mindig sikerül úgy, ahogy azt elképzeljük. Néha egyszerűen nincs rá időnk, néha pedig hiába borotváltuk le mondjuk a lábunkat, két-három nap múlva már ronda borosta jelenik meg rajta. Ilyenkor vagy beletörődünk ebbe, vagy újra a borotvához nyúlunk, ami viszont nem csak a kis szőrszálakat, hanem bizony a bőrünket is nyúzni fogja, nem beszélve az amúgy is felmerülő vágott sérülésekről. És ha már volt szerencsénk napozni, akkor ezzel együtt búcsút inthetünk lábaink barnaságának is, ami sok esetben még mulatságosan is néz ki. Ebben az esetben pedig ez egyáltalán nem pozitív.

szőrtelenítés LightSheer Duet esthetichungary strand strandszezon nyár borotva napozás barnulás szép bőr

Éppen ezért érdemes olyan lehetőség mellett dönteni a szőrtelenítés terén, ami nem csak bőrünket kíméli meg, hanem hosszú távon nyújt megoldást. A LightSheer Duet vákuumtechnológiás szőrtelenítés 4-5 kezelés után akár 95%-os szőrtelenséget is eredményez. Az eljárás során pedig folyamatosan hűti bőrünket a kezelőfej, ezzel is biztosítva, hogy semmilyen kellemetlenség ne érjen bennünket. Nem lesz roncsoló hatása a bőrünkre sem, és sima, puha eredményt fogunk kapni hosszútávon.

Vágjunk hát bele – persze most ne a bőrünkbe -, és számoljunk le a szőrös részekkel, hogy ne legyen többé sürgető gond, mikor épp bikinit vennénk magunkra. Felejtsük el a gyors, bőrirritáló és sokszor nem éppen megfelelő eredményt adó eszközöket, és kényelmesen, szép bőrrel vágjunk neki a strandszezonnak! Ezután már csak arra kell odafigyelnünk, hogy a leégéstől megóvjuk puha, sima bőrfelületünket.

Ismerje meg jobban a szőrtelenítés új, csúcstechnológiás kezelését, és jelentkezzen Klinikánkon konzultációra:

http://esthetichungary.hu/