A szőrtelenítés nagyon gyakori tevékenység mindenkinél, sokaknál akár mindennapos. Bármelyik változatát alkalmazzuk magunkon, az biztos, hogy rengeteg kényelmetlen és kellemetlen velejárója van annak, ha sima, puha bőrt szeretnénk.

A borotválkozás egyrészt irritálja a bőrt, és sajnos nem is nagyon tartós megoldás. Már a második napon érezhető a serkenő borosta, az érdes felület, és látványra is hamar megjelennek a kissé hosszabb szőrszálak, melyeket aztán már rég leborotválnánk újra, de még nem tehetjük meg, hiszen akkor aztán tényleg csúf dolgokra lenne képes érzékeny bőrünk.

Az epilálás sokaknak bejön, ám ez sem adja meg mindenki számára a kívánt eredményt. Egyrészt ez az eljárás nagyon fájdalmas, másrészt pedig mindig van pár szál, ami kimarad, illetve ebben az esetben is beszélhetünk a bőr túlzott irritálásáról. Ugyanilyen megoldás a gyanta is, ami ráadásul nyúzza a bőrünk felületét.

borotva gyanta szőrtelenítés fájdalom esthetichungary LightSheer Duet végleges szőrtelenítés sima bőr bőrirritáció epilálás

A fent leírt lehetőségek közül tehát egyik sem tesz jót a bőrünknek, fájdalommal járnak, emellett pedig a szőrtelenséget is csak ideig-óráig adják meg nekünk. Ezeket a kellemetlenségeket azonban elfelejthetjük, ha az új technológiájú LightSheer Duet kezelést választjuk.

Segítségével ugyanis nem csak tartós, hanem több alkalom után akár 95%-os szőrtelenséget is elérhetünk. Mivel a kezelőfej folyamatosan hűti szőrtelenítés közben a kezelt területet, így egyáltalán nem kell fájdalomtól tartanunk. Teljesen elfelejthetjük tehát az eddigi bosszúságokat, melyek a szőrtelenítéssel együtt jártak, nem beszélve arról, hogy a hosszú távú, szinte végleges eredmény a pénztárcánkat is kíméli, hiszen nem kell újra és újra lecserélni a használt eszközöket.

A sima, puha bőr pedig nagyszerű érzést ad majd, és nyugodtan felvehetjük a szoknyát vagy az ujjatlant anélkül, hogy előtte átvizsgálnánk magunkat, mennyire látszódnak a szőrszálaink. A LightSheer tehát nem csak fájdalommentes, hanem kényelmes biztonságot ad arra, hogy bőrünk szép, puha és borostamentes mindenhol, ahol kezeltettük a felületet.

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a szőrtelenítő eljárásról:

http://esthetichungary.hu/