Ha szőrtelenítésről beszélünk, mindenkinek megvan a saját módszere arra, hogyan szabaduljon meg a szőrszálaktól. Szóba jöhet a borotva, a gyanta vagy éppen az epilálás, igazából mindenkinek más válik be, és mást használ. Azonban ezek a módszerek nem csak kellemetlenségekkel járnak, hanem a pénztárcánkat sem kímélik.

A fent említett lehetőségek ugyanis csak pár hétig, de van, amelyik csak pár napig szabadít meg minket a nem kívánt szőrzettől, nem beszélve a nagyon hamar megjelenő borostáról, ami sok esetben még rosszabb, mint a már kissé hosszabb szőrszálak, legalábbis tapintásra. Így egyrészt rengeteget költünk ezeknek az eszközöknek a beszerzésére és gyakori cseréjére, másrészt pedig olyan gyakran alkalmazzuk őket, hogy az sajnos bőrünknek sem tesz jót, és emellett még mindig nem értük el azt az eredményt, melyről mindkét nem képviselői álmodnak, a tökéletesen sima bőrt.

szőrtelenítés esthetichungary szőrös láb epilálás borotva végleges szőrtelenítés sima bőr puha láb LightSheer Duet

Az új, vákuumtechnológiával működő LightSheer Duet segítségével azonban nem csak a tartós, hanem 4-5 alkalom után akár a végleges (95%-os) szőrtelenséget is elérhetjük. A lézerberendezéssel ráadásul kevesebb ideig tartanak a kezelések, melyek során fájdalommentesen mondhatunk búcsút a makacs szőrszálaknak ott, ahol csak szeretnénk.

A többalkalmas kezelés után pedig nem lesz többé sercegő borosta, és nem kell attól sem félnünk, hogy vehetünk-e fel szoknyát, vagy már nagyon szőrös hozzá a lábunk, esetleg mutatkozhatunk-e trikóban, vagy inkább meg kellene látogatni előtte a fürdőszobánkat egy borotváért.

A sima bőr nem csak kényelmes, de puha tapintást és szép látványt nyújt azokon a részeken, ahol ezt igényeljük. Az EstheticHungary Klinikán ezek a kezelések most kedvezményes áron vezetik be a pácienseket a szőrtelenítés új korszakába. Mivel alkalmazható minden bőrtípusra, valamint különböző méretű és mélységű területeken is, így mindenki megoldásra lel benne.

 

Ismerje meg jobban a szőrtelenítés új, csúcstechnológiás kezelését, és jelentkezzen Klinikánkon konzultációra:

http://esthetichungary.hu/