Míg évtizedekkel ezelőtt teljesen elfogadott, sőt, normális volt, hogy a nők is mindenhol dús szőrzetet viselnek, mára már inkább ciki, ha bármely testrészünk észrevehetően szőrös. Sőt, manapság már a férfiak is egyre több részen kezdenek megválni a szőrzetüktől, bár ezt jobb, ha óvatosan teszik, hiszen néhol azért valljuk be, férfiasabb, ha van…

A hölgyek viszont egyre inkább szeretnek mindenhol megszabadulni a testüket borító szőrszálaktól, azonban a módszerek erre nem mindig válnak be. És az egyik legnagyobb probléma, amivel szinte már mindenki találkozott: az időzítés. Ugyanis, ha elfelejtjük, vagy úgy érezzük, hogy még nincs itt az ideje a következő csupaszításnak, akkor nagyon könnyen bajba juthatunk egyes hirtelen jött, nem várt szituációk során.

borotválkozás szőrtelenítés LightSheer Duet lézeres szőrtelenítés esthetichungary randi esemény szőrtelenség szőrzet

Az természetes, hogy egy randira, nyaralásra, valamilyen eseményre – főleg, ha szoknyában szeretnénk megjelenni – úgy készülünk, hogy frissen legyünk szőrtelenítve. De mi van akkor, ha nem várt találkozásról, hirtelen ránk szakadt hőségről vagy bármilyen lábmutogató eseményről beszélünk, melyre nem számítottunk.

Ismert és persze vicces jelenetekként rengetegszer láthattuk már ezt a szituációt filmekben is, amikor a hölgyek pár perc türelmet kérve elrohannak a fürdőszoba rejtekébe, magukra zárva az ajtót, és mint egy eszeveszett, szorgos borotválkozásba kezdenek. Ilyenkor jönnek persze a vágások, a ruhára folyó vér és egyéb olyan kellemetlenségek, melyek még inkább felderítik a nézőközönséget, tökéletesen ismertetve az ilyen szituációk borzalmas mivoltát. Persze mindenki örül ilyenkor, hogy nem éppen átéli, hanem csak nézi a jelenetet.

Könnyen elkerülhetjük, hogy életünkben újra és újra előjöjjenek az ilyen, nem várt szituációk, amennyiben az EsteticHungary Klinika szépészeti eljárásai közt fellelhető LightSheer Duet lézertechnológiás szőrtelenítést választjuk. Ez a kezelés ugyanis nem csak fájdalommentes és kényelmes, hanem akár 95%-os eredményességet is adhat, mellyel biztosítja a tartósságot, hogy ne kelljen hétről-hétre gondolnunk a szőrtelenítésre, és ne eshessünk kellemetlen helyzetekbe.

 

Ismerje meg jobban a szőrtelenítés új, csúcstechnológiás kezelését, és jelentkezzen Klinikánkon konzultációra:

http://esthetichungary.hu/