A szőrtelenítésre rengeteg eszköz létezik, melyek közül mindenki próbálja saját maga számára a lehető legjobbat kiválasztani. A bőrtípusoktól függően természetesen nem mindegy, hogy mit használunk, de egy biztos: mindenki arról álmodik, hogy sima, puha bőre legyen, és ezért ne kelljen minden héten megdolgoznia.

LightSheer Duet szőrtelenítés puha bőr sima bőr végleges szőrtelenítés esthetichungary kedvezmény engedményAz új, vákuumtechnológiával működő LightSheer Duet ebben segítségünkre lehet, hiszen többalkalmas kezelés után akár 95%-os szőrtelenítési eredményt érhetünk el. Már ezzel a jó tulajdonságával is kíméli pénztárcánkat, hiszen nem lesz szükségünk többé folyamatos vásárlásra, nem kell beszereznünk és cserélgetnünk a szőrtelenítő eszközöket, akár havonta kidobva értük rengeteg pénzt. Továbbá a sérült bőr ápolására sem lesz már szükség, hiszen ez az eljárás kíméli bőrünket, ezen kívül pedig maga a kezelés sem jár fájdalommal, hiszen a kezelő fej folyamatosan hűti a kezelt területeket.

Emellett pedig az EstheticHungary Klinikán most bevezető áron, 20%-os engedménnyel juthat hozzá mindenki a kezeléshez, legyen szó bármely testrészről. Ez az eljárás szinte minden bőrtípusra tökéletes, így azok számára is kényelmes megoldást jelent, akiknek eddig csak nagyon kevés lehetőséget bírt elviselni bőrük.

A kezelések menetét, illetve azt, hogy hány alkalom kell a kívánt eredményhez, ingyenes, személyes konzultációk során tudhatjuk meg szakértőtől. Érdemes tehát jelentkezni, és kipróbálni ezt az új technológiát, hiszen csak nyerhetünk vele. Nem csak az eredmény lesz olyan, melyről mindig is álmodtunk, hanem bizony az anyagi része is megéri mind rövid, mind pedig hosszú távon, amennyiben valaki emellett az eljárás mellett dönt. A borostamentes bőr nem álom többé, és a rengeteg kellemetlenségről is lemondhatunk, mely eddig a szőrtelenítést övezte.

Ismerje meg jobban a szőrtelenítés új, csúcstechnológiás kezelését, és jelentkezzen Klinikánkon konzultációra:

http://esthetichungary.hu/