Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fiatalabb arc, fiatalabb lélek

Sok ember számára von egyfajta gátat az, hogyha látja az öregedés jeleit egyre inkább feltűnni saját külsőjének minden egyes pontján. Persze tudjuk, hogy nem csak az arcunk kezd el ráncosodni az idő múlásával, hanem csontjaink, izmaink, ízületeink is kezdik megadni magukat az idősödésnek, azonban ha éltetjük a bennünk rejlő fiatalos életerőt, akkor minden folyamat késleltethető.

Ugyancsak a ráncosodásra is létezik megszámlálhatatlanul sok praktika, kozmetikum és néhány életviteli tanács, melyeknek segítségével ideig-óráig meg tudjuk akadályozni a szarkalábak gyors terjedését, de persze ez sajnos nem mehet a végtelenségig. Ráadásul annyi olyan tényező vesz minket körül, melyek még több lapáttal tesznek rá az öregedésre, hogy előbb vagy utóbb képtelenek vagyunk megtartani fiatalságunkat akkor is, ha az éveink száma nem is olyan sok még.

Ezzel együtt pedig kialakulnak az emberben olyan érzelmek, melyek a cselekvésre, a bevállalóságra, saját magunk elengedésére lesznek rossz hatással. Ilyen például a: „hogy nézne ki, ha ezt vagy azt csinálnám”, „milyen szemekkel néznének rám, ha ezt vagy azt venném fel”, „biztos megszólnak, ha…”, és a végtelenségig sorolhatnánk a hasonló helyzeteket.

Nem kell azonban beletörődnünk abba, amit nem szeretnénk, és bizony mindenki változtathat azon, milyennek is érzi magát belülről, és hogyan akar kinézni kívülről. A szálbehúzásos arcfiatalítás tökéletes megoldást nyújt mindazoknak, akik nem szeretnék még az idő kegyetlen jeleit magukon viselni, illetve a szerint viselkedni, mennyi idősnek néznek ki.

Az EstheticHungary Klinika szolgáltatási palettáján is megtalálható eljárást követően ráadásul olyan folyamatok indulnak be a behúzott szálak felszívódásával, melyek a saját bőrregenerációt indítják meg. Így biztosak lehetünk abban, hogy az eredmény természetes lesz, és szép, fiatal, üde arcot láthatunk majd reggelente a tükörből visszanézni ránk. Ez pedig a lelkünknek is jót tesz, nyugodtan mondhatjuk, hogy a külső változások belső újjászületést is eredményeznek. A gátak pedig megszűnnek, és ismét viselkedhetünk, öltözködhetünk úgy, ahogy azt saját énünk szeretné.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Mézédes délutánok

Ahogy egyre jobban hűvösödnek a nappalok, és hosszabbodnak a sötét órák, mindenkinek előkerülnek otthon azok a kellékek, melyek melegebbé, szebbé és persze meghittebbé varázsolják a hideg mindennapokat. Egy forró tea, egy kis fahéjillat vagy a méz csábítása mindenkit feldobhat egy hosszú, átfázós nap után.

A méz azonban túlságosan is sokoldalú ahhoz, hogy csak a teánkat tegyük vele édesebbé! Persze a fogyasztása is rendkívül egészséges, ennek ellenére most olyan külső alkalmazását ismerhetjük meg, mely előnyös lehet mindazok számára, akik szeretik kényeztetni arcbőrüket.

Attól függően, hogy éppen zsírosabb vagy szárazabb a bőrünk, más-más összetevőkkel kell kiegészíteni a méz csodás hatását. Ha a zsírosabb típushoz tartozunk, akkor egy mokkáskanálnyi élesztővel és pici tejszínnel összekeverve varázsol nekünk ápolt arcbőrt, ha viszont inkább szárazabb a kelleténél bőrünk, akkor magas zsírtartalmú tejfölt adjunk a mézhez, és azt vigyük fel arcunkra.

A leggyorsabb használathoz azonban nem kell tennünk semmi mást, csak magát a mézet felvinnünk vékonyan bőrünkre. Mint az összes többi lehetőségnél, ennél is langyos vízzel kell leöblíteni arcunkat. Ne ijedjünk meg, serkentő hatása miatt okozhat egy kis pirosodást, de ez hamar el fog tűnni. Helyében puha, bársonyos bőr marad majd.

De mit érnek az ilyen csodaszerek, ha már elkezdtek uralkodni rajtunk a makacsabbnál makacsabb ráncok? Sajnos az idősödés jeleit maximum hátráltatni tudjuk, de amint átveszik a hatalmat, akkor már hiába kenegetjük bármivel arcunkat.

Az arc ráncosodásának eltűntetésére a szálbehúzásos arcfiatalítás a legjobb és legeredményesebb megoldás. Nem csak éveket fogunk fiatalodni hatására, hanem mindezt teljesen természetes módon kaphatjuk meg, hiszen a behúzott szálak folyamatos felszívódásukkal saját bőrregenerációs folyamatokat indítanak el. Ráadásul az eredmény tartós, és hosszú időn keresztül tényleg csak kedvtelésből kell majd törődnünk azzal, hogy mivel kényeztessük arcbőrünket.  

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Bókok tengerében

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor belenéz a tükörbe, és azt kívánja, bár ne tette volna. A rohanó mindennapokban pedig kénytelenek vagyunk sajnos napról napra szembenézni önmagunkkal, és azzal is, hogy, mint mindenki felett, felettünk is eljár bizony az idő.

A nyúzottság, a kialvatlanság, a sok stressz persze anélkül hagyja rajtunk a bélyegét, hogy azon csodálkozni lehetne. Az öregedés ugyan egy természetes folyamat, de mindennapjaink minősége és forgataga könnyen gyorsítja azt. Próbálkozhatunk különböző kencékkel és persze a nők esetében sokszor segíthet a smink, de a valóságot sokáig elrejteni nem lehet.

A szálbehúzásos arcfiatalítás egy olyan tökéletes technológia, mely segíteni képes az idősödés megállításában, illetve az idő visszaforgatásában is, és friss, üde, fiatal arcot varázsol. Mindezt úgy teszi ráadásul, hogy bőrünk saját regenerációs folyamatait indítja be, ezzel pedig egyből ki is húzhatjuk kételkedési listánkból a félelmet, hogy mű lenne az eredmény. A természetesség teljes meghagyásával lesz ugyanis arcbőrünk újra rugalmas és ránctalan, ráadásul mindez hosszú távon, tartósan oldja meg a nyúzott arc problémáját.

Az igencsak gyors eljárás után már egyből érzékelhető a változás, de csak hónapokkal később teljesedik ez ki, és akár két éven keresztül nem kell félnünk attól, hogy mit látunk majd reggelente a tükörben. Ráadásul a látványos változás nem csak saját önbizalmunknak – és kinézetünknek - nyújt felüdülést, hanem a külvilág számára is feltűnő lesz. Éppen ezért ne csodálkozzunk majd, ha olyan bókokkal fognak szórni minket, mint a „letagadhatnál 10 évet is!”, „mintha kicseréltek volna”, „azt hittem a nővére vagy és nem az édesanyja!” stb.

Valljuk be, ettől pedig fiatalodni fog lelkünk is, egész lényünk követi majd az arcunkon bekövetkezett, pozitív változásokat. Ne féljünk hát a döntéstől, ha zavar az, hogy milyen a tükörképünk, tegyünk ellene, és érezzük újra jól magunkat saját bőrünkben!

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Repceolaj a ráncok ellen

Nagyon sok olyan kozmetikum roskadozik a drogériák polcain, melyek a ránctalanság csodáját, az öregedés megállítását és akár több év letagadását is ígérik. Sajnos azonban ezek a készítmények nem csak drágák, hanem bizony hatásukat sem fejtik ki úgy, olyan mértékben és annyi ideig, ahogyan azt mi szeretnénk.

Drága kozmetikumok helyett alkalmazzunk inkább olyan otthoni praktikákat, melyek amellett, hogy pénztárcánkat is megkímélik, természetes módon segítenek bőrünk egészségének megtartásában. Persze ez nem azt jelenti, hogy egy-egy ilyen arcpakolás képes teljesen megszűntetni a ráncosodás folyamatát, azonban a helyes életmód kiegészítéseként akár késleltetni is tudjuk vele az idő gyors múlását.

A repceolaj egy nagyon sokoldalú, növényi olaj, melyet akár több területen is felhasználhatunk. A HairHungary Klinika blogoldalán olvashatnak egy cikkünkben arról, hogy a hajápolásban is kitűnően helyt tud állni, de akár ránctalanító krémek helyett is alkalmazhatjuk.

Nem kell mást tennünk, mint pár csepp repceolajjal bekennünk arcunkat, főként a szemek környékén, a homlokunkon és persze azokon a részeken, ahol nagyon szükséges. Mivel ez serkenti a vérkeringést, segítségével a bőr rugalmasabb, puhább és sokkal üdébb lesz. Ezt az eljárást legalább hetente alkalmazzuk a kívánt eredmény érdekében. Akár testápolónk helyett is használhatjuk, és masszázsolajként is megállja a helyét, cserébe pedig biztosítja a puha, egészséges bőrt, akár egész testünkön.

Azonban, ahogy azt fent is írtuk, sajnos az ehhez hasonló módszerekkel maximum csak késleltetni tudjuk az öregedést. Teljesen kiküszöbölni azonban nem lehet, ráadásul sokszor nem csak az életmódunk, hanem akár a genetika is befolyásolhatja, hogy mikor és mennyire mélyen jelennek meg rajtunk a szarkalábak.

Annak, akit zavar a hamar bekövetkezett ráncosodás, vagy egyszerűen még sokáig fiatalosan szeretne kinézni, tökéletes megoldást jelenthet a finomszálas arcfiatalítás. Ez a technika ugyanis nem csak tartósan oldja meg a problémánkat, de olyan regenerációs folyamatokat indít be a bőrben, melyek gyönyörű, természetes eredményt garantálnak. Az EstheticHungary Klinika már sok páciensnek adta vissza fiatalságát a szálbehúzásos módszerrel, mely egyre kedveltebb és elterjedtebb a fiatalodni vágyók körében.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Bőröregedés genetika miatt

Mint minden természetes folyamatot, a ráncosodást is lehet késleltetni, vagy éppen gyorsítani olyan életmódbéli szokásokkal, mint például a vitamin gazdag étrend vagy éppen a túl sok stressz, kevés alvás. Persze nem minden tényező függ tőlünk, ilyen például a genetika is. Ilyenkor bármennyire is küzdünk ellene, sajnos a mély redők előbb jelentkezhetnek, mint mi azt szeretnénk.

Ugyan rengeteg külső és belső tényező szabja meg azt, hogy mennyire adja be derekát szervezetünk és főként kinézetünk az idősödésnek, arról azonban nem tehetünk, hogy mit hordozunk génjeinkben. És bizony, sajnos a korai ráncosodás is örökölhető – voltaképpen anyai génekből -, méghozzá a bőrtípusunkkal egyetemben.

Az tehát, ha annak ellenére is makacs ráncok jelennek meg idejekorán rajtunk, hogy mindent elkövetünk ellenük - a legtöbb erre irányuló, életmódbéli szabály betartásával -, valószínűleg a génjeinknek köszönhető. Sokan el tudják fogadni, hogy a ráncosodás egyre inkább teret nyer arcukon, azonban valljuk be, mindenkinek az lenne az álma, hogy minél később legyen észrevehető rajta a korosodás folyamata.

Éppen ezért fejlesztették már olyan fokokra az esztétika kínálta lehetőségeket, mint amilyet a szálbehúzásos arcfiatalítás is képvisel. Ez a kiforrott technológia úgy adja vissza bőrünk fiatalságát, hogy saját bőrregenerációs folyamatokat indít be. Ugyanis, ahogy a bőr alá húzott finom szálak folyamatosan szívódnak fel, úgy aktivizálódnak ezáltal a bőr saját elemei, rugalmasságot és feszességet eredményezve.

A fiatal arc így hosszútávon lesz biztosított, és nem kell azon dühöngenünk, miért is mélyebbek egyre inkább az arcunkat tarkító redők vonalai. Ráadásul egyáltalán nem fognak ettől megváltozni arcvonásaink sem, egyszerűen csak kisimultnak fogunk tűnni, és jó pár évet letagadhatunk majd, vagy éppen így fogunk kinézni végre pont olyan idősnek, mint ahány évesek vagyunk.

A tökéletes és természetes eredményt adó eljárás megtalálható az EstheticHungary Klinika különböző plasztikai beavatkozásainak széles palettáján. A különleges arcfiatalítást Klinikánkon ingyenes konzultáció előzi meg minden esetben, hogy a szálak fajtája, valamint a behúzási technika és a kezelt terület pontos meghatározásra kerülhessenek a páciens adottságainak megfelelően. Az eredmény így biztosan el fogja nyerni nem csak a saját, hanem környezete tetszését is!

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.