Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lelkünk tükre, a szem

Bár tudományos vizsgálatok nem bizonyítják, hogy lenne bármi köze is a szemünk színének személyiségjegyeinkhez, azonban vannak olyan egybeesések, melyek mégiscsak szemet szúrnak. Statisztikák szerint pár tulajdonság mindenképp köthető egy-egy szemszínhez, de persze minden egyéniség más, így nem lehet általánosítani, mégis érdekes lehet ez a fajta csoportosítás is.

Az egyik leggyakoribb szemszín a barna. A barnaszeműek általában megbízhatóak, jószívűek és hűségesek. Emellett nagyobb az önbizalmuk és gyengédebbek is. A zöld szem ezzel ellentétben igencsak ritka, és főként a titokzatosság lehetne védjegyük. A kettő keveréke, amikor kissé zöldes széle van a barna szemnek. Akik ilyen tekintetet tudhatnak magukénak, azok általában nyitottak, barátságosak és szeretik a spontaneitást.

Szintén ritka szemszín a szürke és a fekete is. Előbbihez a bölcsesség és a szelídség társulhat, utóbbihoz pedig kiegyensúlyozottság és magas fokú felelősségtudat. Sokak kedvence a kék szem, annak ellenére, hogy bizony a kékszeműek sokszor nincsenek felvértezve túl nagy önbizalommal. Pedig különleges szépségikonok, és bizony a külvilág számára sokszor csábító a tekintetük.   

Természetesen ezek tényleg nem kőbe vésett társítások, azonban sokszor megfigyelhetjük, hogy valóban van némi alapja a fent leírtaknak. Azonban arról, hogy milyen színű a szemünk, egyáltalán nem tehetünk, és nem biztos, hogy a kategorizálás mindenkire igaz.

Ahogyan szemszínünkről sem tehetünk, sokszor azt sem tudjuk befolyásolni, hogy milyen a szemünk környékének állapota. Persze számtalan életmódbéli probléma van, melyek ellen többet is tehetnénk, de sokszor a genetika teszi csak a dolgát.

A gyönyörű tekintet pedig bizony nem csak a szemeink színétől függ, hanem attól is, hogy néz ki a környezete, hogyan sminkeljük magunkat, vagy éppen mi akadályoz meg minket a tökéletes sminkelésben. A szemhéj lógása bizony nagyon zavaró lehet, mind esztétikailag, mind pedig olyan hétköznapi tevékenységben, mint a sminkelés. Sokszor sajnos még a látásban is akadályoz, éppen ezért muszáj tennünk ellene.

A felső szemhéjplasztika tökéletesen oldja meg ezt a problémát, segítségével nem csak megszabadulhatunk a fölösleges, lógó résztől, hanem könnyebb lesz a sminkelés, és persze fiatalosabbá válik tekintetünk is.

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Jeges nyugtatás a szemekre

Szemeink környéke nagyon érzékeny minden külső és belső hatásra, így nagyon fontos, hogy ápoljuk őket egész évben. Nyáron a napsugarak és a klóros vizek is még inkább kiszárítják bőrünket, ami elsők között a szemkörnyéki ráncok mélyülésén észrevehető. Most megtudhatjuk, milyen nyugtató hatása van a jeges borogatásnak, ami ilyen hőségben ráadásul még jól is esik.

Skandináviában nagyon elterjedt a jeges víz alkalmazása az arctisztítás terén, nem is véletlenül. A nagyon hideg víz ugyanis nyugtatja, egyben serkenti is a bőrt, ezzel kissé elsimítva a ráncokat. Persze nem szabad elfelejteni az arcmosás utáni krémek alkalmazását sem, hiszen a víz magában szárító hatású lehet.

A nyári hőségben eleve vágyunk a jeges dolgokra, legyen szó fagyiról, jégkrémről vagy éppen a hideg víz frissítő hatásáról. Szemeinknek ugyanilyen jót tesz, ha kapnak egy kis jeges nyugtatást. Nagyon egyszerű ennek alkalmazása, csak annyit kell tennünk, hogy pár jégkockát kisebb darabokra törünk, majd egy-egy vékony törölközőbe, ruhazsebkendőbe csavarva ráhelyezzük őket szemeinkre. Még nagyobb relaxáció eléréséhez sötétítsük be a szobát, és hallgassunk meditációs zenét közben. A borogatást addig hagyjuk magunkon, míg nem kellemetlen a hidegség. Ki fogunk cserélődni teljesen, hiszen a felfrissülés nem csak külsőnkre, hanem lelkünkre is jótékonyan hat.

A szemek környékén csodákat tehet ez a módszer, hiszen nagymértékben kismítja ráncainkat, és a mély táskákat is csökkenti. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden szemkörnyéki gondunk megoldódik használatával, hiszen sajnos a mélyebb ráncosodás már nem oldható meg a borogatás segítségével.

Az alsó szemhéjplasztika egy olyan, helyi érzéstelenítéssel végzett beavatkozás, mely a szem alatti táskák és bőrfeleslegek megszüntetésére hivatott. Olyankor is csodás eredményt biztosít, amikor más módszer már nem segíthet szemeink szépen tartásában. A mély táskák nem csak öregebb kinézetet adnak, hanem sok esetben folyamatos fáradtságot, nyúzottságot sugallnak. Éppen ezért az említett esztétikai beavatkozás után fiatalabb, üdébb és sokkal vonzóbb tekintetünk lesz majd.  

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Vékony ajkak

Taglaltuk már több esetben is, több szempontból megfigyelve azt, hogy milyen embertípusok társíthatók az egyes formájú és nagyságú ajkakhoz. Most egy kicsit nézzük meg közelebbről azt a szájformát, mely nem véletlenül eredményezhet fegyelmet vagy éppen félelmet – főként a gyerekek körében.

Akit vékony, keskeny ajkakkal áldott meg a sors, az megfigyelések alapján általában szigorú, türelmetlen és sokszor nem empatikus karakterjegyeket hordoz magában. Ezek az illetők sokszor magas intelligenciával rendelkeznek, és társalgásban éppen ezért jeleskedhetnek, azonban lerontja ezt a pozitívumot az, hogy sokszor irigyek, és nincsenek tekintettel a másik ember érzéseire.

Persze a fent leírtak nem minden esetben állják meg a helyüket, sokkal inkább felelnek meg egy különös sztereotípiának. Ám valami háttere egyértelműen van a következtetéseknek, de nem szabad általánosítani. Az is biztos viszont, hogy a legtöbb olyan karakter, mely a szigort és a fegyelmet alakítja animációkban, filmekben – például egy komoly tanárnőt, aki nem éppen a gyerekek kedvence, sőt, félelmet kelt bennük -, ijesztően keskeny és vékony ajkakkal rendelkezik.

Ha valakinek túlságosan vékony a szája, akkor akár emiatt a „besorolás” miatt is zavarhatja ez az adottság. Emellett persze esztétikailag sem elégedik meg mindenki a kis csíkká szűkülő ajkakkal, hiszen a nők általában a dús, szexi szájat akarják magukénak. Az érzékiség és bujaság mindenkiben megtalálható, ám nem könnyű azt előcsalogatni, ha teljesen másképp néznek az emberre. A vastag száj lehet az első lépés, hogy megvalósítsuk önmagunkat ilyen szempontból.  

Ezt nagyon egyszerűen lehet elérni a PermaLip ajakimplantátum segítségével, melynek beültetése után nem csak nagyobb, vastagabb, hanem tökéletesen természetes hatású ajkakat kapunk. A gyönyörű eredmény nem csak minket fog lenyűgözni, hanem a külvilágot is, és abban is biztosak lehetünk, hogy ezek után véletlenül sem fognak besorolni minket a katonás szerepkörbe. 

 

Ismerje meg jobban a PermaLip ajakimplantátumot és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Horoszkópunk befolyása

Sokan hisznek benne, mások csak legyintenek és többen vannak, akik el is ítélik azt, ha valaki fanatikusan figyeli a horoszkópját. Mint minden másnál, itt is az a legcélravezetőbb, ha megtaláljuk az arany középutat, és nem esünk bele sem a szkeptikusság, sem a fanatizmusság csapdáiba.

Persze nem szabad minden napilap által közölt dologban hinni, hogy ma pontosan mi fog történni velünk, azonban alapjában véve igenis nagy igazság lapul annak hátterében, hogy kinek mi a csillagjegye, és aszerint milyen sajátosságai vannak.

Külsőnk szempontjából most többen kérdezhetik, milyen befolyása lehet annak, hogy milyen jegy szülöttei vagyunk. Kétféle megközelítése is lehet a válasznak. Az egyik az, hogy a jellemjegyek nagyban közrejátszanak abban, hogyan éljük életünket. A nyugalom, a megfontoltság, a lobbanékonyság vagy a haragtartás mind olyan tulajdonságok, melyek egyik-másik csillagjegyre inkább jellemzőek, és ha jobban belegondolunk, ezek a jellemjegyek bizony nagymértékben alakítják az életvitelt, ami viszont a külsőnk alakulásával van szoros kapcsolatban.

Másrészről megközelítve pedig azt kell mondanunk, hogy eleve különbségek fedezhetőek fel a bőrtípusok között, így sokan tanácsolják azt, hogy figyeljük meg szappan, illetve tusfürdő választásánál, hogy melyik csillagjegyűnek milyen ajánlatos. Léteznek olyan kozmetikumok, melyek kifejezetten ennek alapján rendszereződnek.

Egy probléma azonban mindenkit utolér, horoszkóptól függetlenül, méghozzá az öregedés. Akkor is, ha megfelelően ápoljuk bőrünket, sajnos egyszer mindenkinél elkezdődik kivédhetetlenül. Ilyen esetekben nyújt segítséget az EstheticHungary Klinika, ahol számos fiatalító eljárás közül választhatunk, hogy milyen módon szeretnénk kicsit visszaforgatni az idő kerekét. Szóba jöhet a szemhéjplasztika, amely azok számára hozhat nagy átváltozást, akik szemhéjcsüngésben szenvednek, de tökéletes megoldást adhat a szálbehúzásos arcfiatalítás is azoknak, akik üde, feszes arcbőrt szeretnének hosszantartóan. Emellett természetesen más átalakító plasztikai beavatkozás várja a kedves pácienseket, hogy mindenki a saját igényei – és nem a horoszkópja – szerint alakulhasson át.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson szolgáltatásairól:

http://esthetichungary.hu/

Házi arcmaszk

A téli hideg ronda dolgokat tud művelni az arcunk bőrével. A hideg szél, a fagyos levegő, a jeges eső mind szárítja és próbára teszi arcunk felületét. Ha nem törődünk vele, vagy nem óvjuk megfelelően, akkor sajnos piros, száraz foltok keletkeznek először, aztán a felső, sérült hámréteg akár ki is sebesedhet.

Nagyon sok praktika van bőrünk védelmére, kezdve az olyan krémek és kozmetikumok használatától a különböző arcpakolások alkalmazásáig, melyek segíthetnek. Ma egy olyan otthon elkészíthető maszkot fogunk megismerni, ami nem csak olcsó, de minden idegen kémiai anyagtól mentes, így még jobb hatással van bőrünkre.

A maszk elkészítéséhez semmi másra nincs szükségünk, mint egy tojás fehérjéjének a felverésére. Ezt vigyük fel arcunkra, egyenletesen szétoszlatva bőrünkön, majd legalább 30 percig hagyjuk fent rajta. Ezt követően öblítsük le langyos vízzel, és máris érezni fogjuk a különbséget bőrünkön. Ez a csodaszer ugyanis nem csak összehúzza a zsíros bőr pólusait, hanem egy természetes védőréteget von arcunk felületére, ezzel megóvva a téli hidegtől bőrünket.

Nagyon fontos tehát, hogy kellőképpen odafigyeljünk arcbőrünk ápolására, főleg ezekben a hideg hónapokban. Amennyiben ezt nem tesszük meg, azzal gyorsítjuk az idő kerekét, és a természetesnek vélt ráncosodás már idő előtt elérhet minket. Persze nem csak ettől a tényezőtől függ az, hogy kinek mikor kezdenek el mélyülni a redői, azonban nagyban hozzájárulhatunk a hanyagsággal ahhoz, hogy már fiatalon idősebbnek nézzünk ki.

Amennyiben hamarabb utolérnek valakit az öregedés csúfos jelei, tökéletes megoldást jelenthet a mindössze 45 perc alatt elvégezhető szálbehúzásos arcfiatalítás. Az eljárás során vékony szálakat húznak bőrünk alá, melyek felszívódás közben egy saját regenerációt indítanak be a bőrben, ezzel feszessé és üdévé téve arcunkat. A beavatkozás szinte egyből változást okoz, de tökéletes hatása körülbelül fél év alatt jelenik meg, és akár két éven keresztül tapasztalhatjuk a fiatalságot bőrünkön.

 

Ismerje meg jobban a szálbehúzásos arcfiatalítást és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.