Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Egyedülálló ajánlat

A plasztika szó hallatán a legtöbben egyből arra gondolnak, hogy rengeteg pénzbe kerül. Ez nem csak azért van így, mert tökéletes és bevizsgált anyagokkal kell dolgozni, hanem azért is, mert egy ember kinézetének átalakítása bizony hatalmas felelősség, ezért precízitást, kifogásolhatatlan munkát igényel.

A mellnagyobbításra sokan legyintenek, mert túl mű dolgnak tartják, és persze szívesen nyomnak bélyeget azokra, akik ezt a beavatkozást választották. Pedig itt általában nem is csak arról van szó, hogy valaki nagyobb melleket szeretne. Sokkal komplexebb problémáról beszélünk akkor, ha valaki nincs megelégedve dekoltázsával.

mellek dekoltázs mellplasztika mellnagyobbítás kedvezmény blog 10% ajánlat kedvezményprogram estehtichungary önbizalomhiány

Nagyon sok esetben persze a keblek méretével van a gond. Ez viszont nem csupán esztétikai kérdés. Ha valaki nem érzi jól magát úgy, ahogy alapból kinéz, az sajnos komoly lelki traumához is vezethet. Emellett egy sérülékeny önkép alakul ki, ez pedig hozza magával azt is, hogy kapcsolati téren is gondjaink lesznek. Ez egy nagyon mélyen gyökerező probléma tehát, és nem szabad félvállról vennünk.

Más esetben nem biztos, hogy kifejezetten a mellek méretével van bajunk. Az idő múlása során megereszkedő keblek, esetleges szülés utáni állapot sajnos szintén sokszor eredményezi azt, hogy egyszerűen nem tudjuk szépnek látni magunkat. És nincs az a kényelmes melltartó, ami segítene ezen a problémán. A mellnagyobbítás sok esetben megoldást jelenthet ilyenkor is, akár mellfelvarással kiegészítve.

A nőiességünk legfontosabb szereplői tehát kiugró hatással lehetnek egész kisugárzásunkra. Éppen ezért, ha valaki nincs megelégedve kebleivel, jobban teszi, ha olyan döntést hoz, mely nem csak átmenetileg oldja meg a problémát.

Pontosan amiatt, mert sokan még mindig előítéletekkel és félve gondolnak a mellplasztikára, az EsheticHungary Klinika azt is bevette kedvezményprogramjába, hogy 10%-kal csökken majd a végösszeg, ha valaki egy nyilvános blogon keresztül írja meg, milyen érzelmeket élt át, míg meghozta a döntést, milyen volt a műtét előtt és után, mennyire elégedett az eredménnyel, és miben változtatta meg mindez életét.

Az ajánlatban továbbá egyedülálló ár és részletfizetési lehetőség is szerepel, mely még inkább megkönnyíti a beavatkozás anyagi részét. Jelentkezzen most július 31.-ig, és Ön is részesülhet a kihagyhatatlan kedvezményben!

Keressen fel minket a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Milyen a tökéletes melltartó?

Mint tudjuk, a női ruhatár darabjai általában két részre oszthatóak: az egyik felük kényelmes, a másik pedig szép, szexi, alkalmi. De vajon rátalálhatunk-e néha olyan igazán értékes darabokra, melyekről mindegyik elmondható? A melltartók tekintetében talán a leginkább fontos, hogy ezek a tulajdonságok fellelhetőek legyenek egyszerre.

Hiszen kebleink saját nőiességünk legfontosabb részei, és a melltartó kiválasztásakor bizony nem csak arra figyelünk oda, hogy mi lesz a feladata annak a ruhadarabnak, hanem arra is, hogy még inkább vonzóvá tegye majd dekoltázsunkat.

Amire minden melltartó vételkor figyelni kell, az a pontos méret kiválasztása, hiszen, ha túl kicsi, akkor az nem csak kényelmetlen, hanem fájdalmat is képes okozni, emellett pedig minden percben figyelnünk kell rá, hogy nem mutat-e meg többet, mint amennyit mi szeretnénk. Fontos emellett még a melltartó anyaga. Lehet a külseje tiszta csipke, akkor is belül valami finom anyagnak kell lennie ahhoz, hogy ne irritálja az amúgy is érzékeny testrészünket. A melltartónk szárát úgy állítsuk be, hogy tartsa, amit kell, de ne nyomja nyakunkba melleinket, és ne húzza hátunkat is ezzel.

A legjobbat akkor tesszük, ha egész napos viselésre inkább a kényelmet helyezzük előtérbe, a szexibb darabokat pedig hagyjuk meg akkorra, amikor csak kevés időt kell elviselnünk benne. Persze ez nem zárja ki azt, hogy a mindennapi melltartó nem lehet szép, sőt! Ma már olyan kialakításúak ezek a ruhadarabok, hogy a legegyszerűbbet is fel szokták dobni akár egy másik színnel, egy kis külső csipkével.

Az EstheticHungary Klinika július 31.-ig tartó kedvezményprogramja most azt is lehetővé teszi, hogy ne csak a melltartó, hanem a keblek is tökéletesek legyenek mindazok számára, akik nincsenek megelégedve saját adottságaikkal. Aki nem érzi szépnek magát azért, mert mellei túl kicsik, sok esetben nem is foglalkozik azzal sem, milyen melltartót hordjon, vagy éppen olyan trükkökkel próbálja nagyobbá varázsolni kebleit, melyek aztán inkább rosszul sülnek el.

Ne habozzon, jelentkezzen most, és az anyagiak sem állhatnak a változás útjába, hiszen a felülmúlhatatlan ár mellett még további lehetőségek is könnyítik a mellnagyobbítás költségeinek rendezését!

 

További részletekért keresse fel honlapunkat:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Blogoljon kedvezményért!

Amikor valamilyen műtéti beavatkozás kerül szóba, teljesen érthető, hogy mindenki gyomra összerándul. Soha nem tudhatjuk, mire számíthatunk, fájdalommal jár-e vagy éppen hogyan fogjuk érezni magunkat utána. Ráadásul még nehezebb a döntés, ha nem kifejezetten egészségügyi, hanem szépészeti beavatkozásról van szó.

A szépülés azonban nem csak esztétikai gondokra nyújt segítséget, hanem bizony lelki problémáinkra is gyógyírt jelenthet. Sokan ugyanis pontosan azért érzik magukat annyira rosszul saját bőrükben, mert nincsenek megelégedve a látvánnyal. A legtöbb esetben pedig a mellek méretével van gond. Ez lehet, hogy csak az öltözködésünkre hat ki, de akár párkapcsolati problémákat is eredményezhet.

mellek mellplasztika mellnagyobbítás esthetichungary kedvezmény kedvezményprogram dekoltázs blog blogolás blogírás 10%

Az EstheticHungary Klinika most egy olyan kedvezményprogrammal állt elő, mely igazán nagy segítsget nyújt egyrészről anyagilag is, másrészről pedig a résztvevő páciensek írásai alapján segít mindazoknak, akik a kétségeik miatt nem mernek lépni a szépülés felé. A kedvezményes árból ugyanis további 10% jön le, ha a páciens nyilvános blogon írja meg mindazt, ami a beavatkozással járt, legyen szó akár csak az érzelmekről, vagy magáról a plasztikai műtét menetéről. Így választ kaphatunk rengeteg kérdésre, és könnyebben el tudjuk majd dönteni, hogy mit is szeretnénk.

Akit csak az anyagiak tartottak eddig vissza attól, hogy olyanná változtassa dekoltázsát, amilyentől igazán nőiesnek és szexinek érezheti majd magát, annak itt az idő, hogy megvalósítsa álmait. A kedvezményprogram egészen július 31-ig tart, és több lehetőséget is tartogat magában. A szenzációs ár mellett ugyanis igényelhető még kamatmentes részletfizetés, vagy hosszabb lejáratú egészséghitel is.

mellek mellplasztika mellnagyobbítás esthetichungary kedvezmény kedvezményprogram dekoltázs blog blogolás blogírás 10%

Ezen felül pedig ne feledkezzünk meg a már korábban említett, további 10% kedvezményről sem, amivel a blogolás csökkenti le még jobban a mellnagyobbítás végösszegét. Az őszinte véleménynél nincs is nagyobb segítség, így nem csak magunknak teszünk jót ezzel, hanem mindazoknak is, akik elégedetlenek testükkel, mégsem mertek még lépni, vagy akik éppen egy ilyen beavatkozás előtt állnak, és tele vannak félelemmel. A végeredmény pedig számunkra hozza el a legjobb érzéseket, melyek az elégedettség, a büszkeség és főleg a nőiesség érzete.

Látogasson el honlapunkra a további részletekért:

> A kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Mellnagyobbítási kedvezmény

Mint tudjuk, a nők szinte soha, semmilyen körülmények között nem képesek kimondani azt még maguknak sem, hogy teljes mértékben meg vannak elégedve testükkel. Ez persze sok esetben nem érthető, de valljuk be, saját magával szemben mindenki kicsit kritikusabb. A hölgyek pedig leginkább fenekük, de főként kebleik méretével nincsenek kibékülve.

Ezek közül a hátsónkon még tudunk segíteni, hiszen edzés segítségével formálható és kisebbé tehető, de a mellekkel már nem ugyanez a helyzet. Lehetséges, hogy a formájával még tudunk is kezdeni valamit, na de a méretével már egyáltalán nem. Akiket pedig kis keblekkel áldott meg a sors, azok vagy beletörődnek, vagy olyan mértékben csorbul az önképük és az önbizalmuk, ami sajnos igen komoly lelki gondokhoz, valamint magánéleti problémákhoz vezethet.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelent ilyen helyzetekben, hiszen az, hogyan is érezzük magunkat a bőrünkben, szinte mindennél fontosabb. Ugyan sokan néznek előítéletekkel még mindig a mellplasztikára, fontos, hogy megértsük: ha a változtatás normális és esztétikus kereteken belül történik, a saját adottságoknak megfelelően, akkor nem kell tartanunk attól, hogy az eredmény túl mű vagy éppen vonzó helyett taszító lenne.

Az EstheticHungary Klinika most egy kedvezményprogrammal várja egészen július 31.-ig mindazokat, akik nincsenek megelégedve dekoltázsuk méretével. Amellett, hogy mind az implantátum méretétől, mind pedig a formájától függetlenül, mindenki 750.000.- Ft-ért juthat hozzá a mellnagyobbítási eljáráshoz, további lehetőségek is segítséget nyújthatnak az anyagiak rendezésében.

A fantasztikus ár mellett ugyanis kamatmentes részletfizetési lehetőséget is kínál a Klinika, illetve, aki hosszabb lejárattal szeretné rendezni szépülését, megteheti egy kedvező egészséghitel segítségével. Ezen felül még további 10% kedvezményben részesül minden kedves páciens, aki egy nyilvános blogon keresztül ossza meg az átélteket.

Érdemes tehát most jelentkezni! A beavatkozás után garantált, hogy nem csak elégedettek leszünk az eredménnyel, hanem belsőleg is képesek leszünk megbékélni kinézetünkkel, ami nem csak magunknak, hanem akár párkapcsolati téren is pozitív változásokat eredményezhet.  

 


> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Utolsó lehetőség dönteni!

Már csak ezen a héten tudnak jelentkezni a mellnagyobbítási kedvezmény keretein belül arra, hogy csodás kebleket varázsoltassanak maguknak! Akiket csak az anyagiak tántorítottak el eddig a mellplasztikától - annak ellenére, hogy mindig is mutatósabb dekoltázsra vágytak -, azok számára itt az idő, hogy megvalósítsák álmaikat!

Az EstheticHungary Klinikán ugyanis október végével kifut az a fantasztikus kedvezményprogram, mely mindenki számára tökéletes megoldást jelent a mellnagyobbítás finanszírozását illetően. Nem szabad tehát késlekedni, hiszen ez egy olyan alkalom, melyet mindenkinek meg kell ragadnia, aki nagyobb és szebb kebleket szeretne.

És valljuk be, a legtöbb hölgy listáján az első helyek között szerepel a saját melleinek mérete vagy formája, ha az elégedetlenséget nézzük. Sokan már a saját adottságaikat sem szeretik ebben a tekintetben, jó páran pedig attól szenvednek, hogy az idősödés vagy éppen a gyermekvállalás után már nem tudnak kibékülni megváltozott melleikkel. A mellnagyobbítás mindenkinek személyre szabva oldja meg problémáját, hiszen nem csak több méret, hanem több forma között lehet választani.

A választásban pedig segít az EstheticHungary Klinika plasztikai sebésze még a beavatkozást megelőző, ingyenes és személyes konzultációk során, hogy a lehető legtökéletesebb és persze legtermészetesebb eredményt érhessük aztán el. A műtét után biztosak lehetünk abban, hogy olyan keblekkel büszkélkedhetünk majd, amilyenekről mindig is álmodtunk.

Mindezt pedig most olyan anyagi segítséggel kaphatjuk meg, ami mindenki számára elérhetővé teszi ezt a plasztikai eljárást. Nem csak az árak kecsegtetőek, ráadásul rejtett költségek nélkül, hanem emellett választhatunk kamatmentes részletfizetést, illetve dönthetünk hosszabb lejáratú, kedvező egészséghitel mellett is. Így mindenki ki tudja választani azt a konstrukciót, mely számra a legkedvezőbb.

Mindehhez nem kell mást tennünk, mint október 30.-ig jelentkeznünk a Klinika bármely elérhetőségén, és kérni egy időpontot az ingyenes konzultációnkra. Természetesen csak a jelentkezés kell, hogy megtörténjen októberben, a műtét időpontja mindenképp későbbre kerül majd.   

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.