Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Öltözködési trükkök

Szinte nem is létezik olyan nő, aki tökéletesen elégedett lenne saját kinézetével. Van, aki túl vékonynak, van, aki túl kövérnek érzi magát, néhányan a lábaikkal nincsenek megelégedve, van, akinek a fenékmérettel gyűlik meg baja, és még sorolhatnánk. Egy biztos. Nem szabad túl szigorúnak sem lennünk magunkkal, és egyetlen fontosságot kellene mindig szem előtt tartanunk, az arányosságot.

Az arányosság ugyanis tényleg mindenkiből ki tudja hozni a szépet, és bizony gyönyörködtet. Ezt legkönnyebben úgy érhetjük el, hogy öltözködésünkkel kisegítjük alkati adottságainkat. Ha túl hosszú a lábunk, hordjunk olyan nadrágot vagy szoknyát, mely eltakarja a térdünket, és segíthetünk a helyzeten hosszabb felsők viselésével is. Ha fordított a helyzet, akkor a rövidebb pólók a nyerők. Ugyanígy trükközhetünk a csíkos mintázat segítségével, és természetesen a színeket is a magunk oldalára állíthatjuk. Aki molettebb, annak a sötétebb ruhák jobban állnak, viszont nem mindenképp mutat jól egy nyúlánk alkaton a fekete.

Fontos szempont az is, hogy milyen szabású öltözéket viselünk, hiszen nem minden áll jól mindenkinek. Ne mutogassunk olyan részeket magunkból, ami még saját magunknak sem tetszik, hiszen az biztos, hogy a külvilágnak sem lesz tetszetős. Azokat kell kiemelni, kihangsúlyozni és megmutatni, melyekkel elégedettek vagyunk és így esztétikus lesz megjelenésünk. Ehhez kell némi önkritika és persze egy egészséges önbizalom is. Soha ne essünk túlzásokba, sem azzal, hogy eltakarjuk magunkat, mintha egy zsákba rejtenénk testünket, sem azzal, hogy még azt is megmutatjuk, amit nem kellene.

Az ügyes öltözködés midig feldobja megjelenésünket, de persze akadnak olyan testi adottságok, melyekkel nem tudunk mit kezdeni. Amennyiben ez ahhoz vezet, hogy elveszítjük önbizalmunkat, és rosszul érezzük magunkat a bőrünkben, akkor bizony lépni kell ez ellen. Aki boldogtalan amiatt, hogy nem elég karcsú, annak fel kell vennie a kesztyűt, és akár segítséggel, de életmódot kell váltania. Aki elégedetlen kis mellei miatt, annak ott van a mellnagyobbítás lehetősége. Persze ez csak egy a sok közül, az esztétikai beavatkozások tárháza szinte kimeríthetetlen, így mindenki meg tudja találni azt a megoldást, melynek segítségével szépnek és arányosnak érezheti magát.  

 

Ismerkedjen meg a különböző esztétikai beavatkozásokkal, és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/

Ajkak és kapcsolatok

Ha két ember találkozik, akkor természetes, hogy a legelső dolog az, hogy felmérik egymást. Mivel még nem tudhatnak a belső részletekről semmit, így először csak a külsőségekre lehet hagyatkozni. Ez persze nem csak azt érinti, hogy kinek milyen a külseje, hanem azt is, ki milyen jelzéseket ad, milyen mimikával közelít felénk, milyen gesztusokkal fogad minket.

A szájnak ebben nem csak alapvető szerepe van, hanem szinte a legfontosabb eleme az emberi kapcsolatok kialakításának. Ajkainkkal formáljuk a szavakat, és nem mindegy, milyen szájmozgásokkal kísérjük mondanivalónkat. A lányok pillanatok alatt képesek elcsábítani a fiúkat azzal, hogy játszanak szájmimikájukkal.

A szép száj mindenképpen vonzó, és ha még gyönyörű mosolyokat is ajándékozunk a másik félnek, akkor biztosak lehetünk a dolgunkban. Ezt tetőzhetjük még azzal is, hogy kiemeljük ajkainkat hozzánk illő rúzzsal vagy szájfénnyel. Az ápolt, szép és kiemelt szánk pedig ellenállhatatlanul csábítóvá válik.

Nem árulunk el újdonságot azzal, hogy a legcsábosabb szájnak a vastag, húsos, telt ajkak számítanak. Azoknak, akiknek nem adatik meg az, hogy eleve dús ajkaik legyenek – és ez zavarja őket -, tökéletes megoldást nyújt a PermaLip ajakimplantátum. Ezt az eljárást mindazoknak ajánljuk, akik olyan természetes hatású, esztétikusan telt ajkakra vágynak, amelyek tökéletesen illenek saját adottságaikhoz. A végeredmény tehát nem egy mű, felpumpált és idegen összkép lesz, hanem egy teljesen normálisnak ható, mégis igencsak csábos külső.

Ha valamilyen részlettel nem vagyunk megelégedve magunkon, az bizony teljes mértékben kihat ránk. Önbecsülésünk folyamatos csorbulása mellett a külvilágra kivetített kisugárzásunk is elszenvedi ezt az állapotot, így sokkal inkább hátrányosan indulunk neki a mindennapoknak, az ismerkedésnek, a kapcsolatoknak. Nem szabad szomorúan és lemondóan beletörődnünk abba, ha valami nem tetszik, inkább lépnünk kell, és olyan segítséget választanunk a változáshoz, mely megadja nekünk a kívánt eredményt. Utána nem csak mi fogjuk jobban érezni magunkat a bőrünkben, hanem a környezetünktől is csak pozitív visszaigazolást kapunk majd.

 

Ismerje meg jobban a PermaLip ajakimplantátumot és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Fiatalodás okosan

Sok olyan esetről beszéltünk már, amikor a sztárok véget nem érő plasztikázásba kezdenek, megcsúfítva ezzel magukat, és sajnos eltántorítva sokszor azokat is, akik normális keretek között szeretnének fiatalodni és szépülni. Most azonban egy pozitív példát mutatunk be, melytől talán többen meglátják a plasztika „napos oldalát” is.

Legtöbben nem is gondolnák, hogy Jane Fonda bizony már túl van a hetedik x-en is, hiszen ennek ellenére még mindig úgy ragyog, hogy évtizedeket letagadhatna. Persze ehhez köze van némi szépészeti beavatkozásnak is, amelyeket neki sikerült ténylegesen esztétikus keretek között tartani.

Fiatalodása tehát pozitív példa lehet mindazoknak, akiket zavarnak az idősödés jelei. Ez pedig egy természetesen kialakuló érzés azoknál is, akiknél idő előtt megjelennek a ráncok, illetve azoknál is, akiknél tényleg magától értetődőnek mondható a mély redők előtűnése, azonban ők - mint ahogy szívükben is -, kinézetükben is fiatalok akarnak maradni még egy kicsit.

Az esztétikum abban rejlik, hogy mindenki olyan beavatkozást válasszon, mely a legmegfelelőbb saját problémájának megoldására, eltűntetésére. Erre ad segítséget az EstheticHungary Klinika, ahol ingyenes, személyes konzultációk során mérik fel a páciensek igényeit és saját adottságait ahhoz, hogy a legeredményesebb döntés születhessen meg.

A Klinikán számos, eltérő igényeket kielégítő beavatkozással várják az érdeklődőket, melyek közül választhatjuk például a természetes hatást leginkább elérő szálbehúzásos arcfiatalítást. Az eljárás gyors és helyi érzéstelenítéssel végzik, de nem ezek a fő pozitívumok, hanem az, hogy a behúzott szálak felszívódás közben indítják be a bőr saját regenerációját, ezzel elérve a tökéletes, üde tündöklést. A hatás pedig szinte egyből látszik, és körülbelül hat hónap alatt éri el a teljes eredményt, melyet aztán akár két évig is tapasztalhatunk arcunkon.

A ránctalanság nem csak a fiatalokat illeti meg, hanem azokat is, akik mernek változtatni az idő múlásán, és visszatekerve azt a bizonyos kereket, megújulnak testileg és ezzel együtt persze lelkileg is.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

A szép száj titka

Ajkaink teljességgel központi szerepet töltenek be arcunk szempontjából. Eleve középpontban vannak, és bizony nem csak étkezünk vagy beszélgetünk a segítségükkel, hanem a mimikában is előtérbe helyezzük. Egy ápolt arc akkor tökéletes, ha a szájjal is minden rendben van, de hogyan tudjuk ezt elérni?

Nem csak sminkelés miatt kell használni rúzst, vagy ajakírt. Szánk védelme ugyanis nagyon fontos, és ha már elért minket a baj, akkor is minél gyorsabban helyre kell hozni azt. A kirepedezett, sebes ajkaknál kevés olyan dolog van, ami ennyire el tudja rontani az összképet.

Ha olyan vírusos fertőzés támadt meg minket, mint a herpesz, minél hamarabb vegyük fel vele a harcot, hiszen ez nem csak fájdalmas, hanem esztétikailag is zavaró. Ilyenkor segítségünkre lehetnek a kifejezetten erre való krémek, emellett pedig nyugtatja a száj bőrét, ha jegeljük, vagy mézzel kenegetjük.

A tökéletes mosolyért nagyon fontos odafigyelnünk fogaink és fogínyünk egészségére is. Nagyon sok készítményből válogathatunk ilyen téren is, legyen szó a fogkrémekről, vagy a szájvizekről, de természetesen, ha problémánk van, azonnal fogorvoshoz kell fordulnunk.

Még egy részlet van, amely ronthatja az összképet, és igazából leginkább saját magunkat zavarja ez, méghozzá az ajkak alakjával, vagy nagyságával való elégedetlenségünk. Nagyon fontos ezzel is foglalkozni, hiszen ha folyamatosan zavar minket saját kinézetünk, akkor az lelki gondokhoz is vezethet.

A tökéletes száj eléréséhez létezik egy olyan tökéletes és gyönyörű eredményt nyújtó plasztikai beavatkozás, mely mindenki számára elhozhatja a várva várt kinézetet. A PermaLip ajakimplantátum segítségével nem csak telt ajkaink lesznek, hanem minden részletében hozzánk illő, esztétikus és természetes hatást keltő szánk is. A személyre szabott szépülés tehát garantált, és ha a fentebb leírt dolgokat is betartjuk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a központi szerepet betöltő száj nem a negatívumokkal fogja felhívni magára a figyelmet, hanem az élettel teli dússág fogja odavonzani a szemeket.

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett PermaLip ajakimplantátumos beavakozásról

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Mosolyogj az új évre!

Ha eddig féltél megtenni azokat a lépéseket, melyekre már régen el akartad szánni magad, akkor itt az ideje, hogy meglépd őket! Egy új év mindig új dolgokat rejteget magában, ilyenkor könnyebben fogadkozunk, és döntünk végre olyan kérdésekben, melyeket eddig csak halogattunk.

Így van ez a külsőnk változtatásával is. Azt tudjuk, hogyha valami zavar és nem látjuk szépnek magunkon, de azt már sokszor nem tudjuk, mit tegyünk ellene. Örök téma az újév kezdetekor a méregtelenítés, a fogyókúra és egyéb hasonló ínyencségek, de mi van akkor, ha olyan problémával állunk szemben, amelyeken mi magunk nem tudunk segíteni.

Márpedig ha valamilyen gondunk van saját külsőnkkel, mindenképpen kell keresni megoldást, hiszen az elégedetlenség önmagunkkal mindenre rányomja a bélyegét. Az EstheticHungary Klinika számtalan olyan beavatkozás lehetőségével kecsegtet, melyek közül mindenki kiválszthatja, melyik tenné boldogabbá az életét.

Legyen az egy nem jól sikerült fogyókúra, vagy éppen az arc nagyfokú öregedése, ráncosodása, de lehet szó az ajkaink vékonyságáról, vagy melleink nagyságáról, a Klinika mindenki számára gyógyírt nyújthat az elégedetlenségre. Bármelyik eljárás után a páciensek kicserélve érzik majd magukat, és amellett, hogy végre olyan lesz a külsejük, amilyennek mindig is szerették volna, visszatérhet elvesztett önbizalmuk is.

Az EstheticHungary által kínál szépészeti eljárások azon felül, hogy megvalósítják a páciensek álmait, mindezt úgy teszik, hogy megtartják a természetesség és esztétikum követelményeit. Vagyis aki bármilyen plasztikát hajtat végre magán, annak nem kell félnie attól, hogy a végeredmény mű lesz. A tökéletes eredmény érdekében ugyanis minden beavatkozást egy vagy több, ingyenes, személyes konzultáció előz meg, melyek során minden esetben kiválasztásra kerül az eredeti adottságoknak megfelelő, és ahhoz igazodó alak, forma, méret stb.

Vagyis, ha meghozzuk a döntést, hogy változtatni akarunk, akkor később ténylegesen egy megújult külsővel, magabiztosan és örömmel mosolyoghatunk az új évre!

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson szolgáltatásairól:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.