Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mit ne tegyünk ajkainkkal?

Ajkunk központi része arcunknak, így nagyon fontos, hogy megfelelően ápolt és szép legyen, hiszen nem jó, ha azzal vonzza oda a szemeket, hogy ki van száradva, cserepes, repedezett. Inkább azzal vonjuk rá a tekinteteket, hogy mennyire gyönyörű és csábos.

Sok dolgot tehetünk azért, hogy szánk egészséges állapotban legyen, most azonban azt vizsgáljuk meg, mit kerüljünk, és mit ne tegyünk annak érdekében, hogy ne pont a másik irányba menjen el ajkunk állapota.

Kerülnünk kell mindenképpen az olyan ajakápolókat, melyek kámfort vagy fenolt tartalmaznak, hiszen ezek a kémiai anyagok fertőtlenítő hatásuk mellett sajnos igencsak ludasak lehetnek a száj bőrének kiszáradásában. A száraz ajkak pedig nagyon hamar cserepesednek ki, és megindul egy ördögi kör az ilyen típusú ajakápolók használatával.

Amennyiben már kiszáradt a bőr ajkunkon, akkor amellett, hogy inkább természetes anyagokból készített kencékkel segítjük regenerálódását, fontos kerülnünk a nagyon sós és savas ételeket is, hiszen ezek csak még inkább kicsípnék szánk bőrét. Ugyanígy hanyagolnunk kell az erősen mentolos fogkrémeket is ilyen helyzetben, mivel ezek szintén durva hatással lehetnek ajkunkra.

Ahhoz azonban, hogy teljesen elégedettek lehessünk szánk kinézetével, sok esetben nem csak az kell, hogy szépen ápoltak legyenek ajkaink. Hiába nem repedezett a bőr rajta, ha saját magunknak nem tetszik a szánk mérete vagy épp formája miatt, és ilyenkor természetes, hogy nem is emeljük ki, vagy utáljuk, ha ránéznek a beszélgetőpartnereink. A saját adottságokkal azonban csak akkor vehetjük fel a kesztyűt, ha megfelelő szakemberhez fordulunk, és megfelelő segítséget kérünk a változtatáshoz. Eszünkbe ne jusson olyan megoldás, mint például a sok tini által elkövetett szájduzzasztás!

Az EstheticHungary Klinika egy olyan eljárással tud segítséget nyújtani mindazoknak, akik nem elégedettek ajkaik méretével, formájával vagy épp mindkettővel, mely egy teljesen természetes, szép eredményt ad. A PermaLip ajakimplantátum ugyanis teljesen egyénre szabott alakot és nagyságot képes megadni ajkainknak, ami azt jelenti, hogy a beavatkozást követően már imádni fogjuk a szánkat, és ennek megfelelően ki is fogjuk emelni, és fürdünk majd a jóleső magabiztosságban, ha rátévednek az elismerő tekintetek.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Szájharapdálás

Érzelmeink egyik leginkább leplezhetetlen kifejezője maga a szánk. Amikor izgulunk vagy éppen zavarban vagyunk valami miatt, akkor nagyon sok esetben észre sem vesszük, és harapdáljuk a szánkat. Ez egy természetes reakció, viszont normális esetben nem gyakori. Azonban, ha valaki szinte folyamatosan harapdálja száját, akkor komolyabb gond is húzódhat a háttérben.

Legjobb esetben csak egy rossz szokásról beszélünk, de előfordulhat, hogy lelki bajok okozzák. A túl sok stressz, a szorongás és a lelki problémák olyan szintű ajakharapdálást is eredményezhetnek, melyet akár álmunkban is csinálunk anélkül, hogy felébrednénk rá. Másik oka, amikor a szájüregen belül nem stimmel valami. Ez lehet egy hiányzó fog, egy szabálytalanul álló bölcsességfog vagy éppen egy túl éles fogcsücsök. Sajnos, ha ilyesmi probléma akad fogsorunkban, akkor bizony önkéntelenül is rágcsálni kezdjük ajkainkat akár belül, de lehet kívül is.

Utóbbi gondokat könnyebben orvosolhatjuk, hiszen elég elmennünk fogorvoshoz, aki megoldást adhat problémáinkra. A lelki gondokat azonban nehezebb kezelni, de természetesen erre is van lehetőség, akár jógával, zenével, sporttal, vagy ha kell, akkor terápiával.

A szájharapdálás velejáróiról sem szabad megfeledkeznünk, hiszen a kialakult, rossz szokás sajnos ajkainkat is megviseli. A szövetek sérülni fognak és hámfosztott területek alakulnak ki, melyekkel ha nem törődünk, akkor bizony nagyon csúnya következményei lehetnek. A száraz és akár egyre sebesebb száj igencsak visszataszítóan tud hatni.

Ezt nem lenne szabad elfelejtenie azoknak sem, akik se nem rossz szokásként, sem pedig valamilyen komolyabb gond miatt kezdik rágcsálni ajkaikat. Sokan vannak ugyanis, akik mindezt azért teszik, mert szexinek és csábítónak gondolják ezt a cselekvéssorozatot. Ráadásul a rágcsálás kisebb duzzadtságot is eredményezhet, amiről szintén azt hiszik, hogy szép. A szájharapdálás persze lehet erotikus, de ha folyton ezt csináljuk, az már inkább nevetséges. És persze itt sem marad el az ajkakra mért csapás eredménye.

Ha valóban szép és szexi, csábító ajkakat szeretnénk – és sajátunkat egyáltalán nem érezzük annak -, akkor harapdálás helyett válasszuk inkább a PermaLip ajakimplantátum által kínált lehetőséget, hogy tökéletes, esztétikus és varázslatos szánk lehessen. Az ajakplasztika után eszünkbe sem fog jutni a szájharapdálás, hiszen ajkaink maguk jelentik majd a csábítást.  

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Igéző ajkak

Biztosan mindenki ismeri azt, amikor valakinek olyan szépek, különlegesek vagy éppen vonzóak az ajkai, hogy amikor beszél, nem vagyunk képesek végig a szemébe nézni, mert a szája szinte mágnesként vonzza magához tekintetünket. Rengeteg kapcsolat kezdődik az effajta igézéssel, de sok esetben akár egy idegen ajkait is megcsodáljuk így, ha ad rá okot szája szépsége.

Ilyenkor ugyan mi próbálunk arra koncentrálni, hogy mégiscsak beszélőtársuk szemeit tiszteljük meg tekintetünkkel, nehogy tolakodónak, vagy éppen udvariatlannak tűnjünk, de higgyük el, a szép ajkak tulajdonosa inkább büszke lesz arra, hogy felkeltette figyelmünket. Sőt, sokszor még rá is játszik ilyenkor az élelmes személy, és egy-két fintorral még inkább leveheti a beszélőpartnert a lábáról.

A csábításnak nem véletlenül fontos eszköze a száj. Természetesen nem mindenki születik őrjítően szexi ajkakkal. Ez pedig bizony sokszor okoz önbizalomhiányt, visszahúzódottságot, zárkózottságot. Mint minden olyan apró részlet, amivel nem vagyunk elégedettek magunkon, sajnos az ajkakkal való elégedetlenségünk is nagymértékben kihat az összképre és a kisugárzásunkra is.

A PermaLip ajakimplantátum egy tökéletes megoldást jelenthet mindazoknak, akik keskeny és vékony ajkaik miatt nem képesek arra, hogy igazán önmaguk lehessenek. A frusztráció érzése borzasztó, éppen ezért lépnünk kell annak érdekében, hogy ez megváltozzon, és bizony, ha ehhez az kell, hogy valamilyen nagyobb változást hajtassunk végre külsőnk bármely részén, akkor bele kell vágni, és véghez kell vinni vágyaink megvalósítását.

Az ajakplasztika segítségével végre olyan szánk lehet, amire büszkék lehetünk, és ami növelni fogja önbizalmunkat, illetve amit igen szívesen mutogathatunk, kiemelhetünk, csábíthatunk vele. A vastagabb, dús ajkak amellett, hogy a gondosan kifejlesztett beavatkozásnak köszönhetően még természetes hatást is keltenek, nagyon igézőek lehetnek, és végre átélhetjük azt az élményt, milyen, amikor nem képesek levenni ajkainkról mások a tekintetüket.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Arányos arc

A külsőt nézve a legnagyobb gondokat az tudja eredményezni, ha valami nem arányos rajtunk. Legyen szó az öltözködésről, a sminkelésről, mindig fontos, hogy adottságainknak megfelelően takarjuk el azt, ami nem előnyös, illetve emeljük ki azt, ami viszont tökéletes. Persze vannak olyan részletek, melyekkel különösen ügyesen kell bánnunk, hiszen ha aránytalan rajtunk bármi is, az összkép nem lesz szép.

Az arc arányossága szintén egy olyan dolog, melynél az adottságainkat nem tudjuk megváltoztatni, csak játszhatunk a sminkeléssel, illetve például azzal, hogy milyenre szedjük szemöldökünket. Van azonban olyan probléma, melyen nem igazán segít a smink sem.

Normális esetben a száj másfélszer, vagy maximum kétszer olyan hosszú, mint a szemünk. Ellenkező esetben teljesen felbomolhat az arc esztétikája, akár hosszabb, akár sokkal keskenyebb az ajkunk.

De ilyen gondot okozhat például az is, ha szép, nagy szemek, esetleg ráadásul még karakteres orr mellé nagyon vékony, keskeny száj társul. Az összképet ez nagyon el tudja rontani, és a legnagyobb hiba ilyenkor, hogy azt próbálja kiemelni az illető, ami szép – jelen esetben a szemeket -, így a száj még inkább háttérbe szorul.

Sajnos a túl vékony ajkak annyira befolyásolják emellett arcunk egész megjelenését, hogy sok esetben viselőjük szigorú, vagy éppen kissé frigid arckifejezést tudhat magáénak még akkor is, ha egyáltalán nincs a háttérben ilyen tartalom. Ez bosszantó lehet, és a legtöbben természetesen vastagabb ajkakra vágynának, hogy hátrahagyhassák ezt az összhatást.

A PermaLip ajakimplantátum tökéletes megoldást jelenthet mindazoknak, akik teltebb ajkakat szeretnének. Az implantátum segítségével olyan esztétikus és természetes hatású szánk lehet, mely gyönyörűen passzol egész arcunk felépítéséhez. Nem lesznek ezek után túl nagyok a szemek, nem kap nagy hangsúlyt az orrunk sem, bármilyen formájú, hanem előtérbe kerülhetnek ajkaink is. Nem kell rejtegetnünk többé, hanem inkább kihangsúlyozhatjuk, és végre kisugárzásunk is mutatni fogja az elégedettséget. Nem csak mosolyunk lesz kimondhatatlanul szexi és gyönyörű, hanem arcunkon is az arányosság tökéletessége és szépsége fog tükröződni.  

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Csábító ajkak

Már igazán pici korunkban jön az első vágy arra, hogy sminkelhessük magunkat. Nagyon nagy szó, amikor anyukánk otthon megengedi, hogy viseljük a rúzsát, ezen talán minden kislány átesik egyszer. Aztán amikor felnövünk, és odaérünk, hogy ténylegesen használhatjuk ezeket a szépségcikkeket, sok esetben elkélne néhány tanács, hogyan is lesz a végeredmény tökéletes.

A rúzsozás lehet, hogy egyszerűnek tűnik, de korántsem az. Egész sminkelésünket tönkreteheti ugyanis egy rosszul kiválasztott szín, vagy egy ügyetlenül felvitt kontúr. Most megtudhatjuk, hogyan is lehet csábító ajkunk a rúzs segítségével.

Fontos, hogy nem csak a ruhánkhoz, hanem saját egyéniségünkhöz is passzoljon az a szín, amit kiválasztunk. Az erősebb színek nem mindenkinek állnak jól, de egyes esetekben vaddá tehetik viselőjüket.

Először a kontúrt vigyük fel, a száj formáját követve. Ne próbálkozzunk azzal, hogy kijjebb rajzoljuk meg a szánk szélét, mert az sajnos a visszájára is elsülhet, és ahelyett, hogy nagyobb ajkakat kölcsönözne, inkább röhejessé válik majd az összkép. Ezek után egy vastagabb ajakceruzát, vagy rúzst alkalmazzunk ahhoz, hogy a kontúrt kitöltsük. Nem szabad sem túl sokat, sem túl keveset használni, ezért egy ecset segítségével oszlassuk el egyenletesen a megfelelő mennyiséget. Erre aztán tehetünk egy kis púdert a tartósság eléréséhez, vagy szájfényt, attól függően, hogy matt vagy fényes felületet szeretnénk.

Természetesen a csábos ajakak nem csak a sminkeléstől lesznek olyanok, amilyennek megálmodjuk őket. Az ajkakat viselni is tudni kell. Aki azonban nem elégedett saját szájával, annak sajnos ez nem fog menni, és akármilyen szépen is festi ki ajkait, sosem lesz megfelelő számára a végeredmény. Akit nem áldott meg a sors dús, vastag ajkakkal, és ez örök elégedetlenségét eredményezi, annak olyan megoldás után kell néznie, mely ezt a helyzetet tartósan megváltoztatja.

A PermaLip ajakimplantátum lehetőséget ad erre mindenkinek, aki telt, szexi ajkakat szeretne, mindezt hosszú távon. Az implantátum segítségével gyönyörű, természetes hatású eredményt kapunk, melynek köszönhetően tényleg már csak azzal kell foglalkoznunk, hogyan rúzsozzuk ki megfelelően csábos ajkainkat.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.