Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Igazmondó nyár

A nagy kánikulában folyamatosan lehet hallani innen-onnan a panaszkodást a miatt, mert meleg van. Sokan azonban nem ebből az okból kifolyólag utálják ezt az időszakot. Lehet, hogy szeretjük a meleget, mégis rengetegen nem vagyunk képesek kibékülni a tükörképünkkel, melyet a lenge ruhák okoznak.

Ugyanis ilyenkor, ha tetszik, ha nem, meg kell szabadulni az eddig olyan kényelmesen és főként kedvesen takaró ruhadaraboktól, és fel kell cserélnünk őket minél lengébb és minél hiányosabb öltözetekkel. Ezzel csak annyi probléma van, hogy ha valaki nincs megelégedve önmagával külsőleg, annak komoly gondokat fog okozni a ruhaválasztás, illetve a fürdőruhában való megjelenés.

Utóbbinál a legtöbb esetben nem csak az úszógumik megléte a zavaró, hanem általában a nők inkább saját melleikkel nincsenek megelégedve. Ha túl kicsik, vagy nem szép a formájuk, nagyon nehéz találni olyan bikinit, melyben szívesen mutatkozunk a strandokon. Főleg azok után, hogy minden reklámban és minden üzletben a sovány, mégis nagy mellű alkatokra fektetik a hangsúlyt, még inkább rossz érzést keltve azokban, akiknek nem tökéletes a külsejük.

Amennyiben elégedetlenek vagyunk, az sajnos nagymértékben ronthatja önbecsülésünket, önképünket. Éppen ezért léteznek olyan lehetőségek, melyek segíteni tudnak akkor is a külsőnk megújításában, ha azok nem tőlünk függnek, tehát mi magunk nem tudunk tenni ellenük vagy értük.

Ilyen megoldás például a mellnagyobbítás, vagy a mellfelvarrás, mely beavatkozások segítenek abban, hogy megálmodott külsőnk lehessen, amelyben jól érezzük magunkat. Az esztétikum keretein belül maradva mindenképpen pozitív lesz az eredmény, és nem lesz gond többé, hogy milyen bikinit válasszunk magunknak, milyen ruhát vegyünk fel a nyár kellős közepén. Emellett kisugárzásunk is meg fog változni pozitív irányban, hiszen ha saját magunknak megfelelünk, a külvilág is csak olyan visszajelzéseket fog adni, melyek még inkább megemelik majd önbizalmunkat.

 

Ismerkedjen meg a mellplasztikával és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/

Dekoltázsnézőben

Azt hinnénk, hogy a mellek tökéletes formája, a méretük és maga a dekoltázs inkább a férfi szemeknek fontos, de ez nem így van. Sőt! A nők számára is az egyik leginkább meghatározó részlet a saját melleik kihangsúlyozása, öltöztetése.

Egy hölgy életében kimagaslóan fontos szerepet tölt be a kinézet, és lehet bármilyen alakja, lehet akárhány éves, akkor is elengedhetetlen az, hogy saját dekoltázsával megfelelően foglalkozzon. A jól kiválasztott melltartó – mely akkor látja el igazán feladatát, ha amellett, hogy esztétikus látványt okoz, még kényelmes is viselőjének -, nem elegendő ahhoz, hogy jól nézzünk ki.

Mindenki számára fontos az, hogy megtalálja a módját, hogyan emelje ki dekoltázsát helyesen. Attól függően, hogy éppen milyen alkalomra megyünk, ügyesen kell kiválasztani a ruhákat. Ne legyen túl kihívó, ha nem odaillő, de ne is rejtsen el mindent a külvilág elől. A téli időszakban persze általános, hogy olyan pulcsikat és meleg ruhákat viselünk, melyek védik a hidegtől ezen testrészünket is, azonban nemsokára jön a tavasz, amikor elkezdhetjük ledobni a vastag cuccokat, és persze egyszer majd csak beköszönt a nyár is, amikor a lenge öltözet veszi át a hatalmat.

Nem mindegy azonban, hogyan várjuk ezt az időszakot. Ugyanis, ha valaki elégedetlen saját melleinek méretével, alakjával, vagy éppen azzal, hogy az idő múlásával emlői megereszkedtek, akkor inkább takargatni szeretné őket, és ezen okból kifolyólag nem is várja a meleget. Sokan ódzkodnak a tavaszi és nyári szezontól pontosan ezért, hiszen önbizalomhiánnyal küszködve nem éppen leányálom az öltözködés.

Aki nincs megelégedve melleivel, annak ajánlatos még ebben az időszakban meghozni azt a döntést, mely megváltoztathatja külsejét, ezzel együtt az életét is. A mellnagyobbítás és mellfelvarrás nem csak gyönyörű, tökéletes dekoltázst eredményez, hanem viselőjét is felvértezi nagyobb önbizalommal, csodás kisugárzással és nőiességgel. Ne habozzon hát belevágni az újulásba, és nyárra garantált, hogy nem csak férfiak, hanem nőtársai elismerő tekintetét is magára fogja vonzani!

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett mellplasztikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Tökéletes mellek

A női mellek tulajdonképpen a nőiesség legfontosabb megtestesítői. Minden hölgy igencsak kiélezve kritizálja saját kebleit, hiszen nagyon kevesen vannak, akik teljes mértékben megelégedettek velük. Ugyanis az, hogy a nagysága, a formája és minden apró részlete teljesen tökéletes legyen, szinte elképzelhetetlen.

Szerencsére léteznek olyan beavatkozások, melyek mindenkinek tudják orvosolni a saját, melleivel kapcsolatos problémáit, hogy aztán sokkal elégedettebbek lehessünk magunkkal.

A mellnagyobbítás azoknak hozza el a megváltást, akik úgy érzik, hogy keblük túl picike, esetleg aránytalan testükhöz képest, vagy akiknek túl nagy különbség van a két mell mérete között. Mivel az implantátumok tekintetében mind formában, mind nagyságban is ki tudjuk választani a nekünk megfelelőt, így a végeredmény esztétikus, formás és személyre szabottan hozzánk illő lesz.

A mellfelvarrásra akkor van szükség, amikor az idősödés során az emlők túl megereszkednek, és elveszítik saját, régi tartásukat. Közbenjárhat ehhez az is, ha valaki szülés után szoptat, ez természetes, hogy megváltoztatja mellei rugalmasságát. Ebben az esetben eltávolítják a bőrfelesleget, miközben formálják is a kebleket, így a végén egy fiatalosabb és sokkal szebb dekoltázst fogunk kapni.

A mellbimbó-korrekció mindazoknak jelent segítséget, akik nincsenek megelégedve annak formájával és nagyságával. A kiszélesedett, vagy aránytalanul nagy mellbimbók lekicsinyítése után sokkal esztétikusabbak és szebbek lesznek kebleink.

Mindhárom beavatkozás tehát tökéletes megoldást nyújt személyre szabva mindazoknak, akiknek valamilyen problémájuk van melleikkel. Az eljárások kombinálhatóak is, ami azt jelenti, hogy akár egyszerre is elvégezhetőek. Természetesen minden esztétikai műtétet egy, vagy akár több személyes konzultáció előz meg azért, hogy minden kérdésünkre választ kaphassunk, megismerjük a beavatkozások menetét, és a lehető legtökéletesebb eredményt kapjuk majd.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson az eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/

Nem csak nőknek!

Ha kimondjuk a szót, hogy plasztikai műtét, akkor mindenkinek szinte egyből csak hölgyek jutnak eszébe, hiszen a mellnagyobbítást, a mellfelvarrást és a többi ránctalanító beavatkozást általában csak nőkhöz kötjük. Pedig manapság már egyre több férfi dönt a fiatalító eljárások alkalmazása mellett, persze itt nem a mellplasztikára kell elsősorban gondolnunk, bár ilyet is hallhattunk már nemrég a celebvilágban.

A férfiak nem is hinnénk, hogy mennyire hiúak, sokszor több időt képesek eltölteni a tükör előtt, vagy az öltözködéssel, mint nőnemű társaik. Persze általában ezt rejtve teszik, ezért nem is képzelnénk róluk, hogy mennyire nincsenek megelégedve sok esetben ők sem a külsejükkel.

Az öregedés ugyanúgy eléri őket is, mint a hölgyeket, a fránya ráncokat ők sem tudják takarni, kisimítani és a zsírpárnák is ugyanolyan könnyen rakódnak már minden testrészükre, mint nálunk, lányoknál.

Nagyon kevesen vannak azonban köztük, akik eljátszanak a gondolattal, hogy fiatalító eljárás segítségét kérjék. Ahogy ránctalanító krémet is csak nagyon kevesen alkalmaznak, vagy csak úgy, hogy titokban, úgy bele sem gondolnak, hogy a ránctalanító eljárások, a zsírleszívás, és egyéb plasztikai beavatkozások bizony az ők gondját is megoldhatnák.

A sztárvilágban azonban egyre gyakrabban hallani, hogy bizony az erősebb nem is képviselteti magát a plasztikai sebészeknél. Félre kell tehát tenni az olyan sztereotípiákat, hogy a szépészeti beavatkozások nem a férfiaknak valók, és bele kell vágni, ha már nem tetszik az, amit a tükörben látunk. Az EstheticHungary Klinikán nem csak a hölgyek, de az úriemberek is kedvükre válogathatnak azon eljárások közül, melyek segítségével majd éveket tagadhatnak le, és nem csak lelkükben lesznek fiatalok ezután.

 

Bővebben a Klinikáról, és a szépészeti eljárásokról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Bosszantó asszimetria

Akkor beszélünk mellasszimetriáról, amikor a két mell közti különbség már ránézésre is zavaró. A két mell eltérhet méretében egymástól, valamint formában is különbözőek lehetnek, emellett pedig a mellbimbó elhelyezkedése és nagysága között is lehetnek nagyfokú eltérések. Sok esetben ezek a tényezők összességében eltérnek, mely igencsak bosszantó, és az önbecsülésre is rossz hatással lehet.

A nagymértékű eltérés a két mell között esztétikailag zavaró, és sok nő bizony szégyelli megmutatni magát miattuk, ezért ez kihathat a párkapcsolatra is. Azok a hölgyek, akik ezzel a problémával élnek együtt, sokkal zárkózottabbak lehetnek, és önbizalmuk sem elegendő. Ezen felül gondokat okozhat az öltözködésben is, akár már a kényelmes melltartó kiválasztásánál is akadályba ütközhetünk.

Ezt az asszimetriát egyébként okozhatja rossz testtartás, esetleg nagyobb mértékű gerincferdülés vagy a mellkas deformitása. Jelentős eltérés esetén ahhoz, hogy mind testileg, mind pedig lelkileg rendbe hozzuk magunkat, érdemes elgondolkoznunk plasztikai beavatkozás igénybevételén.

A mellplasztikának több ágazata van, melyek mind segíthetnek a különbségek kiküszöbölésében, teljesen egyénre szabva. Mivel mindenkinek más a problémája, és sosincs két ugyanolyan eltérés, ezért fontos, hogy személyes konzultációkon minden lehetőséget és felmerülő kétséget rágjunk át a plasztikai sebésszel. Mivel a műtéti beavatkozások változatosak, ezért többféle megoldás közül tudjuk kiválasztani, melyikre van pontosan szükségünk ahhoz, hogy a megálmodott külsővel térhessünk majd haza. Megoldás lehet problémánkra különböző méretű és alakú implantátumok beültetése, mellfelvarrás, mellbimbó-korrekció illetve ezek kombinált alkalmazása. Az EstheticHungary Klinikán mindegyik eljárás igénylehető, és az egyéni konzultációk során átbeszélt részletek után biztosak lehetünk abban, hogy búcsúzhatunk a kínos asszemetriától.

 

Tudjon meg többet az EstheticHungary által kínált különböző mellplasztikai beavatkozásokról:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.