Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kefires arcpakolások

A kefir egy olyan finomság, mely kimondottan egészséges szervezetünknek. Amellett, hogy könnyed lágyságával, frissítő ízével feldobja a napunkat, bizony nem csak akkor jeleskedik pozitív hatásokkal, amikor elfogyasztjuk. Most megismerhetünk néhány arcpakolást, melyeknek alapját a kefir képezi.

Amennyiben zsírosabb a bőrünk, jót tesz neki, ha egy pohár kefirhez almát reszelünk. Ugyancsak jó hatással van a zsírosodó bőrre, ha citromot facsarunk kefirünkhöz. Mindkét esetben hagyjuk hatni a pakolást egy bő negyed órát, majd langyos vízzel öblítsük le.

Ha mézet keverünk össze egy kis pohárnyi kefirrel, az nem csak puhítja arcbőrünket, hanem az apróbb ráncokat is képes kisimítani. Érzékeny bőrünket pedig megnyugtatja, ha sűrű krémet keverünk ki kefirből és zablisztből, majd ezt felkenve hagyjuk megszáradni arcunkon. Ezt követően meleg vizes vattával, körkörös mozdulatokkal mossuk le finoman kencénket.

Egy érettebb körte megpucolt húsát nyomjunk pépessé, és keverjünk bele kefirt úgy, hogy a massza könnyen felvihető legyen arcbőrünkre. Ezzel a pakolással amellett, hogy a körte hatóanyagai összehúzzák bőrünket, azt is elérjük, hogy az elhalt hámsejtektől arcunk megszabadul, megtisztul.

Mivel mindenkinek más a bőrtípusa, ezért nagyon személyfüggő az is, kinek mi segít arca ápolásában. Egy dolog azonban mindenkit érint előbb vagy utóbb, ez pedig nem más, mint a ráncosodás. Természetesen ebben a témában is vannak szerencsésebbek, akiknek rugalmas bőrük némi odafigyeléssel sokáig húzza ráncok nélkül, de egyszer mindenkit elérnek az idősödés kellemetlen velejárói.

Akár elfogadható időben, akár korábban jelennek meg a mélyülő redők, senki nem szereti felfedezni az egyre jobban látszódó ráncokat magán. Nem kell azonban beletörődnünk ebbe az állapotba, hiszen több esztétikai eljárás is segítséget nyújthat az öregedés visszafordításában. Az arcunk tekintetében az egyik legtökéletesebb megoldást a szálbehúzásos arcfiatalítás jelenti, hiszen itt a bőrünk saját regenerációját indítják be, emellett pedig igencsak hosszú távú eredményt is ad.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Tavaszi arcpakolás

Az évszakok váltakozásával azt is figyelembe kell vennünk, hogy más-más igénye van szervezetünknek is. Arcbőrünk szintén egy ilyen részlet, és nem mindegy, hogyan és mivel ápoljuk az egyes évszakok alatt. Mivel a tavasz a megújulást jelenti, bizony arcunkat is frissíteni, hidratálni kell.

A következő arcpakolás az egyik legjobb hidratálást jelenti arcbőrünknek, és felkészíti az évszakváltás velejáróira. Emellett nagyon egyszerűen elkészíthető, hiszen a hozzávalók szinte mindenki konyhájában fellelhetőek.

Verjünk fel egy tojásfehérjét habbá, majd óvatosan adagoljunk hozzá egy kis doboznyi natúr joghurtot. Ehhez keverjünk még pár csepp citromlét és egy evőkanálnyi mézet. A kapott masszát egyenletesen vigyük fel arcunkra, a szemünket kihagyva, majd hagyjuk rajta legalább 20 percig. Ezután langyos vízzel öblítsük le, és élvezzük arcunk puha ragyogását.

Ez az arcpakolás minden bőrtípusra jó, hiszen nincs sem szárító, sem pedig zsírosító hatása, egyszerűen csak hidratálja bőrünket, és pont annyi nedvességet juttat bele, amennyire annak szüksége van.

Megfelelő ápolás mellett arcbőrünk szép lesz, üde és fiatal. Ám ha nem szánunk rá elegendő időt, akkor sajnos hamar meglátszik minden káros hatás rajta. Rossz életmód mellett pedig már idejekorán előjönnek az olyan problémák, mint például a magas fokú ráncosodás. Természetesen ez az öregedési folyamat nyilvánvaló velejárója is lehet, azonban senkinek nem mindegy, hogy milyen korban érik utol a mély ráncok.

Amennyiben valaki fiatalodni szeretne, arra már sajnos nem elég egy-két otthoni kence alkalmazása. A leggyorsabb, leghatásosabb és legtermészetesebb eredményt a szálbehúzásos arcfiatalítás adhatja meg. Az eljárást helyi érzéstelenítéssel végzik, és már azonnal érzékelhető a jótékony hatása, mely aztán hónapokon keresztül teljesedik ki, és akár két évig is fiatalon tarthatja arcbőrünket.

Mind a ráncokkal küzdő fiatalok, mind pedig az öregedést megállítani kívánó, lelkükben kortalan idősebbek számára tökéletes megoldás a szálbehúzás, hiszen a rugalmas, üde arcbőr egész lényünket felfrissíti.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Élesztős pakolások

A következő összetevő egy igencsak komplex segítségnyújtó lehet bőrünk regenerálásához. Akár különböző problémákra megoldást jelenthet, több korosztálynak is. Ugyanis attól függően, ki hány éves, más-más bajjal kell megküzdenie arcbőrét illetően, a pattanásos gondoktól kezdve, a zsíros bőrön át, az egyre mélyülő ráncokig.

Mivel az élesztő B-vitaminokban nagyon gazdag, így bőrregeneráló hatása magas fokú. Emellett állaga miatt tökéletes az arc radírozására is, tehát, aki pattanásos, mitesszeres, zsíros bőrrel küszködik, annak kifogástalan megoldást nyújthat arctisztítás közben. Ha erre a célra használjuk, akkor előző jótékonysága mellett még az elhalt hámrétegeket is leszedi arcunkról.

Tökéletes arcsimító pakolás készíthető belőle, ha 20 gramm összemorzsolt élesztőhöz hozzáadunk egy evőkanál mézet és két evőkanál tejszínt is. A sűrű masszát vigyük fel megtisztított, nedves arcunkra, majd 20 percnyi hatóidő után, langyos vízzel mossuk le. Bőrünk nem csak puha lesz, hanem a még épphogy ráncosodó arcunkat ki is simítja.

Hasonló eredményt érhetünk el, ha az élesztőhöz egy-egy evőkanálnyi joghurtot és mézet keverünk, teszünk hozzá pici citromlevet és egy tojásfehérjét. A kapott egyveleget a fentihez hasonló módon vigyük fel arcbőrünkre, és ezt is körülbelül 20 perc után mossuk le. A hatás ebben az esetben is felemelő lesz.

Természetesen a mélyebb ráncokra ez a megoldás már nem lesz elegendő. Amennyiben valakit hamarabb utolért az egyre karakteresebb redők átka, vagy egyszerűen nem képes elfogadni, hogy az idő kereke bizony gyorsan forog, akkor komolyabb megoldás után kell néznie.

Az EstheticHungary Klinika több fiatalító beavatkozással várja a szépülni vágyókat, többek között az arc tökéletes kisimulását eredményező, szálbehúzásos arcfiatalítással is. Ez az eljárás nem csak gyors, de hatását folyamatosan láthatjuk kifejlődni, mely aztán akár két évig is ránctalanná, üdévé varázsolhatja arcunkat. 

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a különböző fiatalító eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/

Banánnal a ráncok ellen

A ráncosodás egy természetes folyamat, persze csak akkor, ha nem idő előtt kezdődik. A korai szarkalábak bizony nagyon idegesítőek tudnak lenni, de természetesen van, hogy csak azért tűnik nyúzottnak és idősebbnek éppen bőrünk, mert nagyon fárasztó és stresszes időszakban vagyunk.

Az ilyen ráncok ellen még fel tudjuk venni a kesztyűt, és nem is kell nagy ördöngösségre gondolnunk, hiszen nagyon egyszerű pakolások is javíthatnak bőrünk kinézetén, melyeket otthon is el lehet készíteni, nem kell feltétlen drága kencékért mennünk a drogériákba.

Most egy banános arcpakolást ismerhetünk meg, mely tényleg nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető. Ez főképp azoknak jó, akik egy rohanós nap után egy pici kényeztetésre vágynak, egy esti ellazulásra, amely szintén nem tart sokáig.

A legkönnyebb módja, amikor péppé nyomunk egy banánt, és úgy, ahogy van, egyszerűen felkenjük magunkra. Azonban fokozhatjuk az élvezeteket, ha teszünk hozzá egy kis joghurtot is, mely még üdébbé tesz, na és persze nem feledkezhetünk meg a mézről sem, mely szintén magas szinten járul hozzá a bőr ápolásához.

Utóbbi már inkább maszk, mint pakolás, de mindenképpen segíti arcbőrünk regenerálását. Körülbelül 15 perc után kell lemosni mindegyik változatot, és egyből tapasztalhatjuk a banán arckisimító hatását, bőrünk puha és hidratált lesz.

Azonban ha ráncaink már nem csak a felszínen jelentkeznek meg néha, hanem egyre inkább mélyülnek, és az ilyen otthoni praktikák sem segítenek már kisimításukban, sajnos szembe kell néznünk a ténnyel, hogy ha nem lépünk fel ellenük, azok bizony nem csak, hogy örökre megmaradnak már, hanem mindig csak feltűnőbbek és öregítőbbek lesznek.

Ilyenkor jelent tökéletes megoldást az EstheticHungary Klinka szolgáltatásai között megtalálható szálbehúzásos arcfiatalítás, mely azon felül, hogy gyors eljárás, akár két éven keresztül üde, feszes arcot biztosít a páciensnek. Természetesen emellett szóba kerülhet még a botoxos injekció is, illetve egyéb olyan esztétikai beavatkozás – mint például a szemhéjplasztika -, melyek személyre szabva oldják meg az idősödés problémáját mindenkinél.  

 

Ismerje meg jobban a szálbehúzásos arcfiatalítást és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Zabpelyhet az arcra!

A zabpehely nagyon sok háztartás asztalán kerül fel a korai órákban készített terítékre, hiszen egy tipikus reggeliről beszélünk. Nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek közül is sokan fogyasztják szívesen ezt a finomságot, ami testünkre nézve nagyon jót jelent. Ugyanis a zabpehely segít eltávolítani szervezetünkből a toxikus anyagokat.

Viszont nem csak ez az egy módja van annak, hogy ez a finomság segítse egészségünket, ugyanis külső használatában is igencsak pozitív hatással tudja befolyásolni kinézetünket. A legtöbben valószínűleg erre sosem gondolnának, ám a zabpehelyből készíthetünk otthon egy csodás hatású arcpakolást, melynek segítségével óvni tudjuk a hidegtől arcunkat, és a széltől kiszáradt bőrt pedig regeneráljuk vele, amire a mostani időszakban fokozottan szükségünk van.

A frappáns arcpakolás három összetevőből áll, mindegyikből azonos mennyiséget kell tennünk hozzá. Először daráljuk le, vagy amennyire csak tudjuk, törjük apróra a zabpelyhet. Ehhez keverjünk tojássárgáját, valamint ugyanannyi mézet. Tisztítsuk meg arcunkat, majd gyengéden vigyük fel az elkészített kencénket rá. Hagyjuk magunkon legalább 20 percig, majd langyos vízzel, dörzsölés nélkül mossuk le arcunkról. Bőrünk igazán puha, üde és friss lesz.

Ugyan a ráncosodás egy természetesnek mondható, és főként az idősödéssel együtt járó folyamat, azonban kicsit be tudjuk húzni az idő fékét, ha megfelelően odafigyelünk arcunk táplálására, ápolására. Azonban sajnos ez nem mindenkinek tud segíteni problémáján, hiszen bőrünk öregedésében nagyon sok tényező közrejátszik.

Aki fiatalodni szeretne, vagy éppen rettentően zavarják az idő előtt fellépő mély redők az arcán, annak egy igazán tökéletesre fejlesztett esztétikai eljárási technika könnyen segíthet gondján. A szálbehúzásos arcfiatalítás nem csak szemrevaló eredményt ad nekünk, hanem segítségével szinte azonnal elindul a bőr regenerálódása, és tartósan, akár 2 évig is élvezhetjük az üde, ránctalan bőr adta fiatalságot.  

 

Tudjon meg többet az EstheticHungary Klinikán végzett szépészeti eljárásról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

 

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.