A zabpehely nagyon sok háztartás asztalán kerül fel a korai órákban készített terítékre, hiszen egy tipikus reggeliről beszélünk. Nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek közül is sokan fogyasztják szívesen ezt a finomságot, ami testünkre nézve nagyon jót jelent. Ugyanis a zabpehely segít eltávolítani szervezetünkből a toxikus anyagokat.

Viszont nem csak ez az egy módja van annak, hogy ez a finomság segítse egészségünket, ugyanis külső használatában is igencsak pozitív hatással tudja befolyásolni kinézetünket. A legtöbben valószínűleg erre sosem gondolnának, ám a zabpehelyből készíthetünk otthon egy csodás hatású arcpakolást, melynek segítségével óvni tudjuk a hidegtől arcunkat, és a széltől kiszáradt bőrt pedig regeneráljuk vele, amire a mostani időszakban fokozottan szükségünk van.

A frappáns arcpakolás három összetevőből áll, mindegyikből azonos mennyiséget kell tennünk hozzá. Először daráljuk le, vagy amennyire csak tudjuk, törjük apróra a zabpelyhet. Ehhez keverjünk tojássárgáját, valamint ugyanannyi mézet. Tisztítsuk meg arcunkat, majd gyengéden vigyük fel az elkészített kencénket rá. Hagyjuk magunkon legalább 20 percig, majd langyos vízzel, dörzsölés nélkül mossuk le arcunkról. Bőrünk igazán puha, üde és friss lesz.

Ugyan a ráncosodás egy természetesnek mondható, és főként az idősödéssel együtt járó folyamat, azonban kicsit be tudjuk húzni az idő fékét, ha megfelelően odafigyelünk arcunk táplálására, ápolására. Azonban sajnos ez nem mindenkinek tud segíteni problémáján, hiszen bőrünk öregedésében nagyon sok tényező közrejátszik.

Aki fiatalodni szeretne, vagy éppen rettentően zavarják az idő előtt fellépő mély redők az arcán, annak egy igazán tökéletesre fejlesztett esztétikai eljárási technika könnyen segíthet gondján. A szálbehúzásos arcfiatalítás nem csak szemrevaló eredményt ad nekünk, hanem segítségével szinte azonnal elindul a bőr regenerálódása, és tartósan, akár 2 évig is élvezhetjük az üde, ránctalan bőr adta fiatalságot.  

 

Tudjon meg többet az EstheticHungary Klinikán végzett szépészeti eljárásról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu