Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bókok tengerében

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor belenéz a tükörbe, és azt kívánja, bár ne tette volna. A rohanó mindennapokban pedig kénytelenek vagyunk sajnos napról napra szembenézni önmagunkkal, és azzal is, hogy, mint mindenki felett, felettünk is eljár bizony az idő.

A nyúzottság, a kialvatlanság, a sok stressz persze anélkül hagyja rajtunk a bélyegét, hogy azon csodálkozni lehetne. Az öregedés ugyan egy természetes folyamat, de mindennapjaink minősége és forgataga könnyen gyorsítja azt. Próbálkozhatunk különböző kencékkel és persze a nők esetében sokszor segíthet a smink, de a valóságot sokáig elrejteni nem lehet.

A szálbehúzásos arcfiatalítás egy olyan tökéletes technológia, mely segíteni képes az idősödés megállításában, illetve az idő visszaforgatásában is, és friss, üde, fiatal arcot varázsol. Mindezt úgy teszi ráadásul, hogy bőrünk saját regenerációs folyamatait indítja be, ezzel pedig egyből ki is húzhatjuk kételkedési listánkból a félelmet, hogy mű lenne az eredmény. A természetesség teljes meghagyásával lesz ugyanis arcbőrünk újra rugalmas és ránctalan, ráadásul mindez hosszú távon, tartósan oldja meg a nyúzott arc problémáját.

Az igencsak gyors eljárás után már egyből érzékelhető a változás, de csak hónapokkal később teljesedik ez ki, és akár két éven keresztül nem kell félnünk attól, hogy mit látunk majd reggelente a tükörben. Ráadásul a látványos változás nem csak saját önbizalmunknak – és kinézetünknek - nyújt felüdülést, hanem a külvilág számára is feltűnő lesz. Éppen ezért ne csodálkozzunk majd, ha olyan bókokkal fognak szórni minket, mint a „letagadhatnál 10 évet is!”, „mintha kicseréltek volna”, „azt hittem a nővére vagy és nem az édesanyja!” stb.

Valljuk be, ettől pedig fiatalodni fog lelkünk is, egész lényünk követi majd az arcunkon bekövetkezett, pozitív változásokat. Ne féljünk hát a döntéstől, ha zavar az, hogy milyen a tükörképünk, tegyünk ellene, és érezzük újra jól magunkat saját bőrünkben!

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Bőröregedés genetika miatt

Mint minden természetes folyamatot, a ráncosodást is lehet késleltetni, vagy éppen gyorsítani olyan életmódbéli szokásokkal, mint például a vitamin gazdag étrend vagy éppen a túl sok stressz, kevés alvás. Persze nem minden tényező függ tőlünk, ilyen például a genetika is. Ilyenkor bármennyire is küzdünk ellene, sajnos a mély redők előbb jelentkezhetnek, mint mi azt szeretnénk.

Ugyan rengeteg külső és belső tényező szabja meg azt, hogy mennyire adja be derekát szervezetünk és főként kinézetünk az idősödésnek, arról azonban nem tehetünk, hogy mit hordozunk génjeinkben. És bizony, sajnos a korai ráncosodás is örökölhető – voltaképpen anyai génekből -, méghozzá a bőrtípusunkkal egyetemben.

Az tehát, ha annak ellenére is makacs ráncok jelennek meg idejekorán rajtunk, hogy mindent elkövetünk ellenük - a legtöbb erre irányuló, életmódbéli szabály betartásával -, valószínűleg a génjeinknek köszönhető. Sokan el tudják fogadni, hogy a ráncosodás egyre inkább teret nyer arcukon, azonban valljuk be, mindenkinek az lenne az álma, hogy minél később legyen észrevehető rajta a korosodás folyamata.

Éppen ezért fejlesztették már olyan fokokra az esztétika kínálta lehetőségeket, mint amilyet a szálbehúzásos arcfiatalítás is képvisel. Ez a kiforrott technológia úgy adja vissza bőrünk fiatalságát, hogy saját bőrregenerációs folyamatokat indít be. Ugyanis, ahogy a bőr alá húzott finom szálak folyamatosan szívódnak fel, úgy aktivizálódnak ezáltal a bőr saját elemei, rugalmasságot és feszességet eredményezve.

A fiatal arc így hosszútávon lesz biztosított, és nem kell azon dühöngenünk, miért is mélyebbek egyre inkább az arcunkat tarkító redők vonalai. Ráadásul egyáltalán nem fognak ettől megváltozni arcvonásaink sem, egyszerűen csak kisimultnak fogunk tűnni, és jó pár évet letagadhatunk majd, vagy éppen így fogunk kinézni végre pont olyan idősnek, mint ahány évesek vagyunk.

A tökéletes és természetes eredményt adó eljárás megtalálható az EstheticHungary Klinika különböző plasztikai beavatkozásainak széles palettáján. A különleges arcfiatalítást Klinikánkon ingyenes konzultáció előzi meg minden esetben, hogy a szálak fajtája, valamint a behúzási technika és a kezelt terület pontos meghatározásra kerülhessenek a páciens adottságainak megfelelően. Az eredmény így biztosan el fogja nyerni nem csak a saját, hanem környezete tetszését is!

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Nézzen új szemmel a világra!

Életünket napról napra éljük, felnövünk, öregedünk, folyamatosan alakulunk át. A kisebb-nagyobb változásokat azonban igazán sosem vesszük észre. Ezt nagyon egyszerű akkor megérteni, ha például valakivel sokáig nem találkozunk. Hiszen, ha minden nap látjuk a másikat, akkor lehet, hogy fel sem tűnnek ezek a változások, azonban némi időkihagyással igazán nagy fordulatnak élünk meg dolgokat.

Így van ez például, amikor egy gyermek növekszik. Ha nap, mint nap látjuk, fel sem tűnik, hogy mennyivel nagyobb lett, csak azt vesszük észre, hogy megint kinőtte a holmiját. Azonban, ha sok idő telt el az utolsó találkozás óta, akkor bizony nagyon szembetűnő, hogy mekkorát nőtt, milyen más lett.

Az idősödés egy olyan természetes folyamat, melyet minden nap láthatunk a tükörben, mégsem vesszük észre, csak a ténylegesen nagyobb változásokat. A szemeink környéke az egyik legárulkodóbb terület arról, hogy eljár felettünk az idő. Azonban van egy olyan gond, mely a szemet illeti, ami nem biztos, hogy tipikus öregedési probléma. Ugyan okozhatja az idősödés a szemhéj csüngését, de sajnos lehet ez akár öröklött jellegű is.

A lógó szemhéjak pedig nem csak esztétikailag zavarhatnak minket, hanem sok esetben a látást is akadályozzák. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ilyen esetekben szakértő segítséghez forduljunk. A felső szemhéjplasztika gyönyörűen oldja meg problémánkat, hiszen nem csak megszabadít minket a csüngő, zavaró szemhéjtól, hanem mindezt úgy teszi, hogy szemeink visszanyerik fiatalságukat.

A jót pedig könnyű megszokni, így pár hónap elteltével, amikor már csak rossz emlék marad a műtét előtti időszak, teljesen magától értetődő lesz, hogy fiatal, üde és persze gyönyörű szemekkel rendelkezünk. A beavatkozás előtti kinézetünkről pedig már csak a régi képek árulkodhatnak, melyekre ha ránézünk, szinte nem is fogjuk megismerni akkori önmagunkat, nem értjük majd, hogyan is láthattunk ki egyáltalán szemhéjaink mögül. Hiszen a szemhéjplasztika után ténylegesen új szemekkel nézünk a világra!

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Megérett a meggy

Aki még nem áll a ráncosodás kapujában, és nincsenek visszafordíthatatlan, makacs és egyre mélyülő redői, annak ajánlatos még olyan praktikákkal kényeztetni arcbőrét, melyek kissé késleltetni is tudják talán az említett időszakot.

Természetesen minden évszakban oda kell figyelnünk bőrünk állapotára, hiszen mindig vannak olyan külső tényezők, melyek károsan hatnak rá, de a nyár mindenképp szerencsés olyan szempontból, hogy friss gyümölcsöket tudunk ehhez használni.

Mivel éppen most érik a meggy, ezért egy olyan arcpakolással ismerkedünk meg, melyhez nem is kell más, csak ez a fanyar gyümölcs. Nagyon egyszerű az elkészítése, hiszen tényleg csak egy maréknyi meggyre van szükségünk, melyeket először ki kell magoznunk, majd ezután kanállal jól össze kell nyomkodnunk. A kapott pépes anyagot vigyük fel arcunkra, majd hagyjuk rajta legalább 10-15 percig. Ezután langyos vízzel öblítsük le, és már ki is pipálhatjuk a napi arcápolásunkat. Ez az arcpakolás nagyon ajánlott zsíros bőr esetén, mert a meggynek pórusösszehúzó hatása van. Emellett teljesen felfrissül tőle arcbőrünk, üde és élettel teli lesz.

Ha kicsit is merészek vagyunk, és kipróbálunk pár ilyen otthoni praktikát, akkor az eredmény magáért fog beszélni. Arcbőrünk mindenképp hálás lesz a törődésért. Természetesen mindenkinél eljön aztán az idő, amit a cikk elején már említettünk, de senkinek sem mindegy, hogy ez mikor következik be. A sok stressz, a helytelen életmód és még rengeteg más tényező ugyanis könnyen egyesítik erejüket ahhoz, hogy az öregedés folyamata idő előtt meginduljon. Amennyiben viszont hagyunk időt néha arra magunknak, hogy egy kis relaxáció közben frissebbnél frissebb pakolásokat próbáljunk ki, kicsit be tudjuk húzni a féket az idő kerekei előtt.

Akármikor köszönt is be a ráncosodás egyre jobban szembeötlő folyamata, mindenkit érzékenyen érint. Sokan nem is tudnak kibékülni ezzel, de igazság szerint nem is kell. Miért is kéne? Hiszen ma már olyan tökéletes megoldások léteznek az idő visszafordítására, melyek nem csak esztétikus eredményt adnak, hanem teljes elégedettséget és visszanyert fiatalságot is. Ilyen például a szálbehúzásos arcfiatalítás, melynek során ráadásul saját bőrregeneráció indul el, teljesen üdévé varázsolva arcunkat, hosszú távon.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Idősödő ajkak

Az idősödés minden téren utolér minket, de legjobban mégiscsak kinézetünkre nyomja rá nem várt bélyegét. A ráncosodás, a hajszálak őszülése, illetve testünk egyéb kisebb-nagyobb változásai mindenkit érzékenyen érintenek. Így van ez az ajkak tekintetében is, hiszen mint minden más, ezen részünk is változik az évek múlásával.

Méghozzá sokszor nagyon is drasztikusan. Az öregedéssel több esetben már elég korán elkezdenek ugyanis vékonyodni ajkaink, és keskenyebb is lesz szánk. Amennyiben eleve nem volt sosem dús és telt az ajkunk, akkor bizony ez nagyon zavaró is lehet, de azt is elégedetlenséggel töltheti el, akinek mindezidáig vastag szája volt.

Mivel mosolyunk az egyik leginkább önkifejező „eszközünk” a mimikánkban, így nagyon fontos, hogy azt is tükrözze, amit mi magunk érzünk és gondolunk. A vékony száj sokszor eredményez szigorúbb arcvonásokat, és ezáltal képes egész arcunkat olyan módon másnak mutatni, ami egy idő után feszélyező lehet.

A PermaLip ajakimplantátum segítséget nyújthat mindazoknak, akik már fiatalon túl vékonynak érzik szájukat, illetve azon idősödőknek is, akik nem akarnak belenyugodni abba, hogy az idő vas foga megtépkedi ajkuk kinézetét is. Mivel több méretben és formában rendelkezésünkre állnak az ajakimplantátumok, így könnyen kiválaszthatjuk, hogy milyen és mekkora kell majd nekünk a plasztikai sebész segítségével. Ezáltal az eredmény tökéletesen esztétikus, és kimagaslóan természetes hatású lesz.

Nem szabad beletörődnünk tehát az olyan adottságokba, és az olyan változásokba sem, melyek negatívan hatnak ránk. Egész önképünket fenyegetné ugyanis, ha elégedetlenségünk kihatna megjelenésünkre, kisugárzásunkra. Nem kell elfogadnunk azt sem, hogy az idő kegyetlenül múlik, nyomokat hagyva ajkainkon is, hiszen megvan arra a lehetőségünk, hogy éppen annyira legyünk fiatalok, szexisek és vagányak, amennyire lelkünkben azok maradtunk.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.