Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kor bélyegei dekoltázsunkon

Abban mindenki egyetért, hogy a nőiesség egyik legfontosabb elemei a külsőnk szempontjából a keblek. Már fiatalabb korban is akadnak olyan problémáink velük, melyek miatt nem vagyunk teljesen elégedettek – legyen az a túl kicsi méret, vagy a nem megfelelő forma -, mégis idősebb korban válik nagyobb gonddá, hogy milyen is lesz dekoltázsunk.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelenthet a fent leírt problémákra, de akinek nincs egyáltalán semmi gondja a kebleivel fiatalabb korában, legkésőbb az idő múlásával ez megváltozik. Az évek során ugyanis megindul egy természetes öregedési folyamat, melynek következtében a mellek idővel lógni kezdenek, hiszen a kötőszövetek megereszkednek, még akkor is, ha kisebb keblekről beszélünk. Amennyiben ráadásul időközben még életet is adtunk akár egy, akár több csöppségnek, bizony a tejtermelés, szoptatás időszaka után még inkább látványos lesz a mellek megereszkedése.

Ezt követően sokan vannak úgy vele, hogy inkább rejtegetik magukat, és próbálnak olyan ruhákat viselni, melyek minél inkább eltakarják a dekoltázsukat. Emellett pedig mindent elkövetnek azért, hogy egy kényelmes, mégis a külalakot valamennyire helyrehozó melltartót tudjanak találni, ami legtöbb esetben szinte egyenlő a lehetetlennel.

Akit zavar az évek során kialakult változás, annak egyáltalán nem ajánlatos, hogy bele is törődjön ebbe, és teljesen megváltoztassa ruhatárát csak azért, mert mit szólnának mások. A legjobb megoldást ilyen esetekben a mellfelvarrás jelenti, mely nem csak megszabadít minket a lógó külalaktól, hanem gyönyörű, feszes kebleket varázsol.

Sok esetben a tökéletes eredmény eléréséhez szükséges ezt a szépészeti eljárást a mellnagyobbítással együtt elvégeztetni. Ahhoz, hogy számunkra – és persze saját adottságainknak is – megfelelő legyen a végső összkép, szükséges a beavatkozás előtt személyes konzultáción részt venni, és megvitatni a plasztikai sebésszel a részleteket és az elképzeléseket. A végeredmény mindenképpen egy fiatalos, önbizalmat adó és esztétikus dekoltázs lesz.

 

Ismerkedjen meg a mellplasztikával és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Bőrápolás kor szerint

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy akár fiatalabb, akár idősebb korosztályról beszélünk, az egyik legfontosabb részlet, amire a hölgyeknek mindig oda kell figyelniük, az arcbőrük állapota. Persze ez a férfiakra is vonatkozik, akik közül manapság már sokan törődnek szintén a külsejükkel, de még mindig vannak, akik felesleges időtöltésnek vélik ezt.

Azonban nem mindegy, mennyi idősek vagyunk, hiszen más és más a teendőnk akkor, amikor még 20 évesen állunk a tükör előtt, és természetesen eltérő ápolást igényel egy 40 év feletti arc is. Most megismerhetjük, melyik korban mire érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni.

A 20-as éveinkben fiatal bőrünk főképp hidratálásra vágyik, hiszen rengeteg káros, külső tényezőnek van kitéve. Beszélhetünk itt a napsugarak hatása mellett az éjszakai élet öregítő hatásairól, a vastagabb sminkről, a kevesebb alvásról. A 30-as éveinkben aztán megjelennek sajnos a mindenki által utált öregedés jelei, így a fáradtabb bőr kezelésére már nem elég a hidratálás. Ilyenkor igencsak jót tesznek a különböző korrigáló kezelések, valamint akár otthon elkészített, akár drogériában vásárolt ránctalanító készítmények alkalmazása is. 40 éves kor felett pedig hozzá kell vennünk arcunk ápolásához a nyak és a dekoltázs folyamatos kezelését is, hiszen a ráncok egyre inkább terjednek, és mélyülnek.

Persze az életmód és egyéb tényezők is jócskán beleszólhatnak abba, mikor indul meg az öregedés látható folyamata, és akár már fiatalabb korban úgy érezhetjük, hogy évekkel nézünk ki idősebbnek igazi korunknál. A mélyülő redők térnyerése pedig csak ideig-óráig feltartóztatható, majd teljesen elveszítjük felettük hatalmunkat.

Ilyenkor érdemes olyan megoldást keresni, mely hosszú távon oldja meg ezt a problémát, ahelyett, hogy beletörődnénk – nem jó értelemben vett – új kinézetünkbe, és egyre kényelmetlenebbül éreznénk magunkat saját, öregedő bőrünkben.

A szálbehúzásos arcfiatalítás kifejlett technológiája lehetővé teszi, hogy bőrünk saját regenerációját elindítva, természetesen és szépen fiatalodjon arcunk. Az eredmény ráadásul fokozatosan alakul ki a behúzott szálak felszívódásával, és nem is gondolnánk, milyen hosszan tart a számunkra már tökéletesen elfogadható, új kinézetünk. Szépüljünk és fiatalodjunk könnyedén az EstheticHungary Klinika segítségével, elfelejtve a kegyetlen ráncokat!

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Szemgimnasztika

Ki gondolta volna, hogy a szemünk számára is létezik olyan torna, mely kisebb gondokra igencsak egyszerű megoldást jelenthet. Ha sokat ülünk a számítógép előtt, vagy egyszerűen keveset tudtunk aludni, emiatt fáradtak és táskásak szemeink, akkor lehetséges, hogy egy kis szemgimnasztika képes elmulasztani ezeket a problémákat.

Nem kell mást tennünk, mint nap végén kicsit átmozgatni szemgolyónkat. Először balra, aztán lassan jobbra, majd felfelé és utána lefelé. Ezt még többször ismételjük meg, közben rövid szüneteket tartva. Az egész szemünk környékét illetően fokozódik a vérkeringés, így ezzel a fajta kondicionálással nem csak a szem fáradtságérzetét csökkenthetjük, hanem az apróbb szépséghibákat is enyhíthetjük.  

Természetesen léteznek olyan szemkörnyéki gondok, melyekre ez a fajta praktika már nem elegendő, hiszen az öregedés jelei elsőként célozzák meg ezt a terültet. És itt nem csak az egyre teret nyerő, és mélyülő szarkalábakra kell gondolnunk, hanem például a felső szemhéj csüngésére, mely idővel sajnos nem csak esztétikai problémát jelent.

Ráadásul a szemhéj lógásának nem csak az idősödés lehet az oka, hanem akár születési rendellenesség, vagy örökölt probléma is lehet. Amellett, hogy egyre inkább öregebb lesz tekintetünk tőle, sok esetben a látást is zavarja, és ezzel együtt akár látásromlást is eredményezhet. Így muszáj minél előbb foglalkoznunk a problémával, és olyan segítséget kérnünk, mely megszünteti a felső szemhéj csüngését.

A szemhéjplasztikai eljárás során eltávolítják a felesleget, és a műtétet követően gyönyörű, fiatalos lesz újra tekintetünk, könnyebb lesz a sminkelés is, és a látásunkat sem fogja semmi zavarni. Ez a fajta beavatkozás tehát nem csak a gondunkat oldja meg, hanem mindezt úgy teszi, hogy közben a páciens fiatalodik is.

Az EstheticHungary Klinika szolgáltatásai között megtalálható a szemhéjplasztika is, melynek köszönhetően rengetegen tudhatnak szép és üde szempárt magukénak. Legyen szó csak felső-, vagy alsó-, vagy akár a kettőt együtt elvégzendő szemhéjplasztikai műtétről, a Klinika minden egyes beavatkozás előtt személyes konzultáció során méri fel, hogy mi a legjobb a pácienseknek.

 

 > A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Fiatalabb arc, fiatalabb lélek

Sok ember számára von egyfajta gátat az, hogyha látja az öregedés jeleit egyre inkább feltűnni saját külsőjének minden egyes pontján. Persze tudjuk, hogy nem csak az arcunk kezd el ráncosodni az idő múlásával, hanem csontjaink, izmaink, ízületeink is kezdik megadni magukat az idősödésnek, azonban ha éltetjük a bennünk rejlő fiatalos életerőt, akkor minden folyamat késleltethető.

Ugyancsak a ráncosodásra is létezik megszámlálhatatlanul sok praktika, kozmetikum és néhány életviteli tanács, melyeknek segítségével ideig-óráig meg tudjuk akadályozni a szarkalábak gyors terjedését, de persze ez sajnos nem mehet a végtelenségig. Ráadásul annyi olyan tényező vesz minket körül, melyek még több lapáttal tesznek rá az öregedésre, hogy előbb vagy utóbb képtelenek vagyunk megtartani fiatalságunkat akkor is, ha az éveink száma nem is olyan sok még.

Ezzel együtt pedig kialakulnak az emberben olyan érzelmek, melyek a cselekvésre, a bevállalóságra, saját magunk elengedésére lesznek rossz hatással. Ilyen például a: „hogy nézne ki, ha ezt vagy azt csinálnám”, „milyen szemekkel néznének rám, ha ezt vagy azt venném fel”, „biztos megszólnak, ha…”, és a végtelenségig sorolhatnánk a hasonló helyzeteket.

Nem kell azonban beletörődnünk abba, amit nem szeretnénk, és bizony mindenki változtathat azon, milyennek is érzi magát belülről, és hogyan akar kinézni kívülről. A szálbehúzásos arcfiatalítás tökéletes megoldást nyújt mindazoknak, akik nem szeretnék még az idő kegyetlen jeleit magukon viselni, illetve a szerint viselkedni, mennyi idősnek néznek ki.

Az EstheticHungary Klinika szolgáltatási palettáján is megtalálható eljárást követően ráadásul olyan folyamatok indulnak be a behúzott szálak felszívódásával, melyek a saját bőrregenerációt indítják meg. Így biztosak lehetünk abban, hogy az eredmény természetes lesz, és szép, fiatal, üde arcot láthatunk majd reggelente a tükörből visszanézni ránk. Ez pedig a lelkünknek is jót tesz, nyugodtan mondhatjuk, hogy a külső változások belső újjászületést is eredményeznek. A gátak pedig megszűnnek, és ismét viselkedhetünk, öltözködhetünk úgy, ahogy azt saját énünk szeretné.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Bókok tengerében

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor belenéz a tükörbe, és azt kívánja, bár ne tette volna. A rohanó mindennapokban pedig kénytelenek vagyunk sajnos napról napra szembenézni önmagunkkal, és azzal is, hogy, mint mindenki felett, felettünk is eljár bizony az idő.

A nyúzottság, a kialvatlanság, a sok stressz persze anélkül hagyja rajtunk a bélyegét, hogy azon csodálkozni lehetne. Az öregedés ugyan egy természetes folyamat, de mindennapjaink minősége és forgataga könnyen gyorsítja azt. Próbálkozhatunk különböző kencékkel és persze a nők esetében sokszor segíthet a smink, de a valóságot sokáig elrejteni nem lehet.

A szálbehúzásos arcfiatalítás egy olyan tökéletes technológia, mely segíteni képes az idősödés megállításában, illetve az idő visszaforgatásában is, és friss, üde, fiatal arcot varázsol. Mindezt úgy teszi ráadásul, hogy bőrünk saját regenerációs folyamatait indítja be, ezzel pedig egyből ki is húzhatjuk kételkedési listánkból a félelmet, hogy mű lenne az eredmény. A természetesség teljes meghagyásával lesz ugyanis arcbőrünk újra rugalmas és ránctalan, ráadásul mindez hosszú távon, tartósan oldja meg a nyúzott arc problémáját.

Az igencsak gyors eljárás után már egyből érzékelhető a változás, de csak hónapokkal később teljesedik ez ki, és akár két éven keresztül nem kell félnünk attól, hogy mit látunk majd reggelente a tükörben. Ráadásul a látványos változás nem csak saját önbizalmunknak – és kinézetünknek - nyújt felüdülést, hanem a külvilág számára is feltűnő lesz. Éppen ezért ne csodálkozzunk majd, ha olyan bókokkal fognak szórni minket, mint a „letagadhatnál 10 évet is!”, „mintha kicseréltek volna”, „azt hittem a nővére vagy és nem az édesanyja!” stb.

Valljuk be, ettől pedig fiatalodni fog lelkünk is, egész lényünk követi majd az arcunkon bekövetkezett, pozitív változásokat. Ne féljünk hát a döntéstől, ha zavar az, hogy milyen a tükörképünk, tegyünk ellene, és érezzük újra jól magunkat saját bőrünkben!

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.