Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A szép száj titka

Ajkaink teljességgel központi szerepet töltenek be arcunk szempontjából. Eleve középpontban vannak, és bizony nem csak étkezünk vagy beszélgetünk a segítségükkel, hanem a mimikában is előtérbe helyezzük. Egy ápolt arc akkor tökéletes, ha a szájjal is minden rendben van, de hogyan tudjuk ezt elérni?

Nem csak sminkelés miatt kell használni rúzst, vagy ajakírt. Szánk védelme ugyanis nagyon fontos, és ha már elért minket a baj, akkor is minél gyorsabban helyre kell hozni azt. A kirepedezett, sebes ajkaknál kevés olyan dolog van, ami ennyire el tudja rontani az összképet.

Ha olyan vírusos fertőzés támadt meg minket, mint a herpesz, minél hamarabb vegyük fel vele a harcot, hiszen ez nem csak fájdalmas, hanem esztétikailag is zavaró. Ilyenkor segítségünkre lehetnek a kifejezetten erre való krémek, emellett pedig nyugtatja a száj bőrét, ha jegeljük, vagy mézzel kenegetjük.

A tökéletes mosolyért nagyon fontos odafigyelnünk fogaink és fogínyünk egészségére is. Nagyon sok készítményből válogathatunk ilyen téren is, legyen szó a fogkrémekről, vagy a szájvizekről, de természetesen, ha problémánk van, azonnal fogorvoshoz kell fordulnunk.

Még egy részlet van, amely ronthatja az összképet, és igazából leginkább saját magunkat zavarja ez, méghozzá az ajkak alakjával, vagy nagyságával való elégedetlenségünk. Nagyon fontos ezzel is foglalkozni, hiszen ha folyamatosan zavar minket saját kinézetünk, akkor az lelki gondokhoz is vezethet.

A tökéletes száj eléréséhez létezik egy olyan tökéletes és gyönyörű eredményt nyújtó plasztikai beavatkozás, mely mindenki számára elhozhatja a várva várt kinézetet. A PermaLip ajakimplantátum segítségével nem csak telt ajkaink lesznek, hanem minden részletében hozzánk illő, esztétikus és természetes hatást keltő szánk is. A személyre szabott szépülés tehát garantált, és ha a fentebb leírt dolgokat is betartjuk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a központi szerepet betöltő száj nem a negatívumokkal fogja felhívni magára a figyelmet, hanem az élettel teli dússág fogja odavonzani a szemeket.

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett PermaLip ajakimplantátumos beavakozásról

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Varázslatos mosoly

Egy csábos mosoly, egy érzéki suttogás… Bizony szánk az egyik legrafináltabb vonzerővel bíró, sokszor hamis, mégis olyan mindig és mindenhol bevethető eszköz, mely mindenkit képes levenni a lábáról. Ez persze csakis akkor lehetséges, ha ajkaink szépek és ápoltak, visszataszító sminktől mentesek és az sem hátrány természetesen, ha a kivillanó fogak is rendben vannak. De mi kell egy tökéletes, varázslatos mosolyhoz pontosan?

Sokszor említettük már, hogy szánkat, mint minden más bőrfelületünket ápolni kell, különlegesen az olyan hideg hónapokban, melyeknek most nézünk elébe. Az erős, fagyos szél nem kíméli ajkainkat sem, így jobban tesszük, ha mindig hordunk magunknál ajakápolót ahhoz, hogy ne száradjon és repedezzen ki sehol a szánk. Ezen felül persze a tökéletes mosoly eléréséhez fogaink karbantartásáról sem szabad megfeledkeznünk, hiszen nincs is taszítóbb annál, ha elszíneződött vagy éppen hiányos fogsor villan ki egy amúgy gyönyörűnek mondható ajak mögül.

Nagyon fontos odafigyelni arra is, hogy ne legyen túl kirívó a száj festése, muszáj illeszkednie az egész sminkhez, és ha nagyon ki szeretnénk emelni ajkainkat, akkor is egyéniségünkhöz megfelelő színt használjunk, erős kontúrok nélkül. A túlzásba vitt sminkelés sokszor szintén elrontja az egész összképet.

És ha mindez megvan, akkor is fennáll még egy tényező fenyegetése, méghozzá az elégedetlenség saját ajkainkkal szemben. Ugyanis ha valakinek nem tetszik saját szája, az bizony nem fogja tudni, vagy éppen nem is akarja szépen kiemelni. Sokszor azok, akik ilyen problémákkal küszködnek, hogy túl keskenynek vagy éppen formátlannak látják ajkaikat, nem is képesek szép mosolyt vagy bármi mást közvetíteni felénk.

Erre a gondra is létezik már egy tökéletes megoldás, méghozzá a PermaLip ajakimplantátum képében. Mivel az implantátumnak mind a méretét, mind pedig az alakját személyre szabva, az egyén adottságainak megfelelően választják ki, így az eredmény egy teljesen természetes hatású, gyönyörűen telt száj lesz. A beavatkozás után pedig ténylegesen csak annyi lesz a dolgunk, hogy varázslatos mosolyunkkal nyűgözzünk le mindenkit!

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett PermaLip ajakimplantátumos beavakozásról

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Díszítő ajkak

Sokszor halljuk a mondást, hogy a szem a lélek tükre. Ez így is van, hiszen bármilyen hangulatunk van, vagy bármilyen érzelmet fejezünk ki mimikánkkal, szemünk akkor is elárul, ha éppen ezt nem akarjuk. Azonban az arcnak van egy másik központi része is, melynek ugyancsak fontos szerepe van, ez pedig nem más, mint a szánk.

A száj ugyanis arcunk dísze lehet, ha megfelelőképp ápoljuk és hangsúlyozzuk. A telt ajkak csábítóak, és nem csak a rúzsozással tudunk játszani velük, hanem bizony arckifejezéseinket meg tudjuk koronázni ajkaink mozdulataival. Azonban mi van akkor, ha a kiemelés helyett inkább elrejtenénk szánkat a többi ember tekintete elől?

Ilyet akkor érezhetünk, amikor ajkaink nincsenek szép állapotban, esetleg szárazak, repedezettek, sebesek. Ebben az esetben oda kell figyelnünk arra, hogy megfelelő ápolással visszahozzuk szánk szépségét. De ugyancsak gondolkozhatunk ilyen negatívan akkor is, ha nem vagyunk megelégedve ajkaink teltségével, formájával. Egy nő számára nagyon is hiányozhat ez, és ha nem tetszik magán saját szája, akkor bizony az önbizalomhiányhoz is vezethet, illetve a legrosszabb esetben maga a nőiesség érzetének hiánya okoz komoly lelki problémákat, ami kihathat aztán a magánéletre is.

Ebben az esetben sem szabad kétségbeesni, hanem annak, aki ilyen problémával küzd, van lehetősége arra, hogy olyan ajkakat kérjen magának, amilyenről mindig is álmodott, anélkül, hogy természetellenes, duzzadt szájat kapna eredményül.

A PermaLip ajakimplantátum használatánál ugyanis arra törekednek, hogy mind formában, mind nagyságban a páciens adottságainak megfelelő legyen, így teljesen természetes hatású, gyönyörű végeredményt fogunk kapni. Telt ajkaink esztétikusak lesznek, és ezután úgy emelhetjük ki őket, ahogy csak szeretnénk. Akár élénk rúzst használunk majd, akár csak szolidat, biztosak lehetünk abban, hogy szépséges szánk arcunk ékköve lesz.

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett PermaLip ajakimplantátumos beavakozásról

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Ajakfestés

Nem véletlen, hogy a nők többsége rúzsozza a száját, hiszen a kifestett ajkak lényegesen megváltoztatják arcunk kinézetét, összhatását. Azonban mint minden apró részlettel, ezzel is ügyesen kell bánni ahhoz, hogy a kívánt hatást érjük el, és ne hasonlítsunk inkább egy bohóchoz.

A sminkelés utolsó része általában a rúzs, illetve aki szájkontúrt is használ, akkor annak felvitele, viszont a tökéletes összképhez nagyon fontos odafigyelnünk, milyen sminkhez milyen rúzst használunk. Ha erős sminket, sötét kontúrokat, illetve többfajta színt használtunk szemünk kiemeléséhez, akkor a szánkat nem szabad annyira előtérbe helyezni, mert akkor túl sok lesz a festékből. Ilyenkor enyhe, főleg természetességhez közel álló színeket használjunk. Viszont ha szemünknél szolidabbak voltunk, akkor nyugodtan adhatunk több hangsúlyt a szájnak, ilyenkor jöhetnek a vörös rúzsok, vagy az egyéniségünkhöz közel illő színek, melyeket persze tudni kell viselni is.

Ha valakinek vékony ajkai vannak, akkor kicsit lehet segíteni ezen egy jó smink technikával. Használjunk ilyen esetekben kicsit több púdert az ajkaink körül, majd a rúzs felvitelekor kissé kilépve a száj kontúrjából, meg tudjuk vastagítani szánkat. De ezt csak azok próbálják ki, akiknek ügyességük és esztétikai önkritikájuk van, hiszen ha nem készítjük el szépen, akkor inkább nevetséges, mintsem érzéki ajkakat fogunk kapni.

Amennyiben valaki nem elégedett ajkainak nagyságával vagy épp formájával, akkor sokszor bizony nem is használ szívesen rúzst. Inkább elvonja a figyelmet szájáról, és olyan részleteket emel ki az arcán, amelyeket szépnek talál magán. Ilyenkor lehet segítségünkre olyan megoldás, melybe eddig lehet, hogy bele sem gondoltunk, mivel az ajakplasztikáztatás nagyon idegenen hat sokaknak.

A PermaLip ajakimplantátum viszont minden addigi téveszménket és félelmünket el fog űzni, hiszen ez egy olyan tökéletes megoldás szánk nagyobbítására, mely természetes hatást fog adni, tehát nem kell félnünk attól, hogy idegen lesz tőlünk az eredmény. Az implantátum mérete és alakja személyre szabva kerül kiválasztásra, és a beavatkozás után már nem lesz gondunk azzal, hogyan fessük vagy ne fessük ajkainkat.

 

Bővebben a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Szexi ajkak

Minden nő arról álmodik, hogy ajkai gyönyörűen teltek, és duzzadtak legyenek, hiszen ez lehet az egyik legcsábosabb testrész, ha ténylegesen szép a formája és a teltsége is. Viszont nem mindenkinek adatik meg, hogy ilyen szájjal szülessen, ezért elég sokféle praktikát találtak ki arra, hogyan is legyen a női ajak duzzadtabb.

Az egyik ilyen megoldás a rúzzsal való cselezés, de sajnos ez csak ideig-óráig tart, és ha valaki nem készíti el ügyesen a mesterművet, akkor inkább nevetségesen néz majd ki a végeredmény. Ilyenkor a kontúrt egy kicsit a száj vonalán túl helyezik el, és kívül sötétebb, befelé haladva pedig világosabb rúzzsal próbálják azt a látszatot kelteni, hogy az ajkak nagyobbak és teltebbek.

Egy másik megoldás, amikor valaki különböző duzzasztó kozmetikumokat alkalmaz. Ezek olyan speciális összetevőket tartalmaznak, melyek a száj ideiglenes gyulladását eredményezik. Éppen ezért használatukat követően kellemetlen, fájdalmas, szúró érzés lesz majd ajkunkon. Valljuk be, ez sem tökéletes megoldás tehát, és szintén csak egy ideig tart.

Ha valaki tényleg nincs megelégedve ajkaival, akkor jobban teszi, ha inkább egy végleges, és főleg esztétikus eredményt hozó beavatkozást választ. A PermaLip ajakimplantátum gyönyörű és természethű szájakat varázsol ránk, igényeinknek és adottságainknak megfelelően. Az implantátum mérete és formája választható, így olyan ajkakat kapunk, amelyek nem csak duzzadtak és teltek, hanem szépek, formásak és a lehető legjobban illenek hozzánk.

Felesleges tehát kínozni magunkat, és olyan csodaszerekhez nyúlnunk, amelyek ráadásul csak pár órára fejtik ki hatásukat, ehelyett inkább válasszuk a tartós és ténylegesen esztétikus megoldást arra, hogy olyan szexi szánk lehessen, melyről mindig is álmodtunk.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a PermaLip-ről:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.