Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Jeges nyugtatás a szemekre

Szemeink környéke nagyon érzékeny minden külső és belső hatásra, így nagyon fontos, hogy ápoljuk őket egész évben. Nyáron a napsugarak és a klóros vizek is még inkább kiszárítják bőrünket, ami elsők között a szemkörnyéki ráncok mélyülésén észrevehető. Most megtudhatjuk, milyen nyugtató hatása van a jeges borogatásnak, ami ilyen hőségben ráadásul még jól is esik.

Skandináviában nagyon elterjedt a jeges víz alkalmazása az arctisztítás terén, nem is véletlenül. A nagyon hideg víz ugyanis nyugtatja, egyben serkenti is a bőrt, ezzel kissé elsimítva a ráncokat. Persze nem szabad elfelejteni az arcmosás utáni krémek alkalmazását sem, hiszen a víz magában szárító hatású lehet.

A nyári hőségben eleve vágyunk a jeges dolgokra, legyen szó fagyiról, jégkrémről vagy éppen a hideg víz frissítő hatásáról. Szemeinknek ugyanilyen jót tesz, ha kapnak egy kis jeges nyugtatást. Nagyon egyszerű ennek alkalmazása, csak annyit kell tennünk, hogy pár jégkockát kisebb darabokra törünk, majd egy-egy vékony törölközőbe, ruhazsebkendőbe csavarva ráhelyezzük őket szemeinkre. Még nagyobb relaxáció eléréséhez sötétítsük be a szobát, és hallgassunk meditációs zenét közben. A borogatást addig hagyjuk magunkon, míg nem kellemetlen a hidegség. Ki fogunk cserélődni teljesen, hiszen a felfrissülés nem csak külsőnkre, hanem lelkünkre is jótékonyan hat.

A szemek környékén csodákat tehet ez a módszer, hiszen nagymértékben kismítja ráncainkat, és a mély táskákat is csökkenti. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden szemkörnyéki gondunk megoldódik használatával, hiszen sajnos a mélyebb ráncosodás már nem oldható meg a borogatás segítségével.

Az alsó szemhéjplasztika egy olyan, helyi érzéstelenítéssel végzett beavatkozás, mely a szem alatti táskák és bőrfeleslegek megszüntetésére hivatott. Olyankor is csodás eredményt biztosít, amikor más módszer már nem segíthet szemeink szépen tartásában. A mély táskák nem csak öregebb kinézetet adnak, hanem sok esetben folyamatos fáradtságot, nyúzottságot sugallnak. Éppen ezért az említett esztétikai beavatkozás után fiatalabb, üdébb és sokkal vonzóbb tekintetünk lesz majd.  

 

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Megérett a meggy

Aki még nem áll a ráncosodás kapujában, és nincsenek visszafordíthatatlan, makacs és egyre mélyülő redői, annak ajánlatos még olyan praktikákkal kényeztetni arcbőrét, melyek kissé késleltetni is tudják talán az említett időszakot.

Természetesen minden évszakban oda kell figyelnünk bőrünk állapotára, hiszen mindig vannak olyan külső tényezők, melyek károsan hatnak rá, de a nyár mindenképp szerencsés olyan szempontból, hogy friss gyümölcsöket tudunk ehhez használni.

Mivel éppen most érik a meggy, ezért egy olyan arcpakolással ismerkedünk meg, melyhez nem is kell más, csak ez a fanyar gyümölcs. Nagyon egyszerű az elkészítése, hiszen tényleg csak egy maréknyi meggyre van szükségünk, melyeket először ki kell magoznunk, majd ezután kanállal jól össze kell nyomkodnunk. A kapott pépes anyagot vigyük fel arcunkra, majd hagyjuk rajta legalább 10-15 percig. Ezután langyos vízzel öblítsük le, és már ki is pipálhatjuk a napi arcápolásunkat. Ez az arcpakolás nagyon ajánlott zsíros bőr esetén, mert a meggynek pórusösszehúzó hatása van. Emellett teljesen felfrissül tőle arcbőrünk, üde és élettel teli lesz.

Ha kicsit is merészek vagyunk, és kipróbálunk pár ilyen otthoni praktikát, akkor az eredmény magáért fog beszélni. Arcbőrünk mindenképp hálás lesz a törődésért. Természetesen mindenkinél eljön aztán az idő, amit a cikk elején már említettünk, de senkinek sem mindegy, hogy ez mikor következik be. A sok stressz, a helytelen életmód és még rengeteg más tényező ugyanis könnyen egyesítik erejüket ahhoz, hogy az öregedés folyamata idő előtt meginduljon. Amennyiben viszont hagyunk időt néha arra magunknak, hogy egy kis relaxáció közben frissebbnél frissebb pakolásokat próbáljunk ki, kicsit be tudjuk húzni a féket az idő kerekei előtt.

Akármikor köszönt is be a ráncosodás egyre jobban szembeötlő folyamata, mindenkit érzékenyen érint. Sokan nem is tudnak kibékülni ezzel, de igazság szerint nem is kell. Miért is kéne? Hiszen ma már olyan tökéletes megoldások léteznek az idő visszafordítására, melyek nem csak esztétikus eredményt adnak, hanem teljes elégedettséget és visszanyert fiatalságot is. Ilyen például a szálbehúzásos arcfiatalítás, melynek során ráadásul saját bőrregeneráció indul el, teljesen üdévé varázsolva arcunkat, hosszú távon.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Küzdelem a ráncok ellen

A ráncos bőr nem csak az idősödők rémálma, ezért már fiatalabb korban is jó, ha foglalkozunk arcbőrünk állapotával, hiszen bőven tehetünk azért, hogy megelőzzük a bőr idő előtti öregedését. Ehhez oda kell figyelnünk az étrendünkre, óvnunk kell bőrünket a napsugaraktól és az is nagymértékben segít, ha néha kényeztetjük arcunkat egy-egy pakolással.

A papaya telis tele van antioxidánssal, ami hatékony segítséget jelent a ráncok visszahúzódásához, az arcbőr korrigálásához. Ha sok papayát fogyasztunk, azzal olyan vitaminokhoz juttatjuk hozzá szervezetünket, melyek igencsak szükségesek ahhoz, hogy ne csak belül, hanem kívül is egészségesek legyünk, de ha pakolásként alkalmazzuk, akkor kifejezetten segít az arcbőr regenerálásában.

A legegyszerűbb, ha ehhez pépessé nyomunk egy papayát, és anélkül, hogy bármit hozzákevernénk, felvisszük arcunkra. Hagyjuk rajta a pépes masszát legalább 30 percig, majd ezután langyos vízzel öblítsük le. Bőrünk már az első alkalom után is rugalmasabb és feszesebb lesz.

Természetesen egyszer mindenkinél eljön az idő, amikor az effajta praktikák már nem képesek eltűntetni az egyre inkább mélyülő ráncokat. Ha ügyesek voltunk, akkor ez később következik be, de a végsőkig nem fogjuk tudni kihúzni fiatal bőrrel. Főleg a mai, rohanó világunkban, ahol nem csak a körülmények – stressz, alváshiány, leterheltség -, hanem az időhiány miatt sem tudunk mindig olyan mértékben foglalkozni magunkkal, mint amennyire azt szervezetünk megkövetelné tőlünk.

Annak sem szabad elkeserednie tehát, aki nem tud elég energiát fektetni abba, hogy minél többet törődjön magával, és annak sem, akinél ezek a megoldások már nem jönnek be, hiszen az öregedés visszafordítására léteznek már olyan tökéletes eljárások, melyek a természetesség meghagyásával képesek fiatalítani.

Ilyen például a szálbehúzásos arcfiatalítás, melynek az a lényege, hogy az arcbőrbe húzott szálak fokozatosan szívódnak fel, ezzel beindítva bőrünk saját regenerációját. Az eredmény így esztétikus lesz, és hosszan tartó, akár két éven át kisimult, fiatal arcot biztosít.

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Szemhéjplasztika előtt és után

A szemhéjplasztikáról sokan gondolkoznak úgy, hogy ez csak egy újabb szépészeti őrület, hogy az emberek jobban nézzenek ki. Természetesen esztétikai háttere is van annak, ha valaki úgy dönt, megszűnteti lógó szemhéját, de nagyon sok más tényező is eltűnik vagy megváltozik a műtétet követően, mely sokkal inkább zavaró volt előtte.

A szemhéjcsüngés nem csak kellemetlenségekkel jár ugyanis, hanem egészségügyi károkat is okozhat. Sokszor sajnos olyan nagymértékben lóg a páciensek szeme elé a felső szemhéj, hogy az zavarja őket a tökéletes látásban, ez pedig idővel bizony ronthatja is látásukat.

Kellemetlenségként pedig meg kell említenünk a fent leírtakhoz kapcsolódva, hogy sokszor szinte folyamatosan felhúzva kell tartaniuk a homlokukat ahhoz, hogy valamennyire is kilássanak csüngő szemhéjuk alól. Ez pedig előbb-utóbb olyan nagymértékű ráncosodáshoz vezet, mely aztán beavatkozás nélkül szintén visszafordíthatatlan lesz.

Ugyancsak nagy kellemetlenség az is, hogy nincs könnyű dolga a sminkelésben például azoknak, akiknek szemhéjuk sokkal jobban lóg, mint kellene. A szemfesték ugyanis összetapad, és sok esetben el sem tudnak jutni odáig, hogy festéket vigyenek fel, hiszen hozzá sem tudnak férni rendesen a szemkörnyéki területekhez. A szemhéjplasztika után ez a probléma teljesen megszűnik, és könnyű lesz majd a szemfestés, mely aztán tartós és szép is marad.

A felső szemhéjplasztika tehát nem kifejezetten csak egy szépészeti beavatkozás. Nem csak azoknak ajánlott ez a műtét, akik fiatalosabb tekintetet szeretnének, hanem bizony azoknak is, akik már nem tudnak együtt élni a felsorolt kellemetlenségekkel. Az eljárás után újra leereszthetjük homlokunkat, kifesthetjük szemünket szépre, és a csüngő szemhéj többé nem fogja akadályozni látásunkat sem. Emellett pedig csak egy ráadás, hogy akár éveket fiatalodhatott szemünkkel együtt arcunk is.

> A szemhéjplasztikáról bővebben

> Előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Feküdjünk hanyatt!

Mindenkinek megvan a saját kényelmes póza arra, hogyan tud a legjobban aludni. A ráncok szempontjából azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan fekszünk egész éjszaka. Sajnos amikor mélyen alszunk, ezt kevésbé tudjuk befolyásolni, így aztán reggel kell szembesülnünk azzal, mennyire is gyűrt össze minket az ágy.

Az, aki általában hanyatt fekve alszik, sokkal kevésbé ráncosodik, mint az, aki főként az oldalára vagy a hasára fordulva engedi mély álmokba magát. Mivel háton fekve az arc nem nyomódik össze, így sokkal kisebb a redők kialakulásának és főként mélyülésének az esélye. Tehát a háton fekvők sokkal kisimultabban ébrednek, és nincs szükségük arra, hogy akár több percen keresztül azzal foglalkozzanak, hogyan tűntethetik el az éjszaka mély nyomait arcukról.

Persze van egy-két praktika azok számára is, akik egyszerűen nem képesek hanyatt fekve szundítani – ilyen például a selyempárna használata, mely kevésbé gyűri meg az arcot -, de ezek sajnos egy ideig-óráig tartó segítséget jelentenek.

Az éjszaka során kialakult redők sajnos sokkal intenzívebben jelennek meg az idősödés folyamán, így még inkább öregítik viselőiket. Sőt, sok esetben a fent említett szunyókálások sajnos már elég fiatal korban ráncos bőrhöz vezethetnek. Ez ellen azonban már nem lesz elegendő a különböző praktikák alkalmazása.

Ilyen esetekre azok a szépészeti beavatkozások nyújthatnak segítséget, melyek kifejezetten személyre szabottan oldják meg a problémákat. Az arc fiatalításában tökéletes eredmény érhető el a szálbehúzásos módszerrel, de szóba jöhet esetleg a botoxos kezelés is.

Az EstheticHungary Klinika mindazok számára ajánl különböző plasztikai eljárásokat, akik nem akarnak beletörődni abba, hogy eljárt az idő felettük, illetve azon fiataloknak is, akik úgy érzik, sokkal idősebb arc tekint rájuk a tükörből, mint kellene. A beavatkozások után nem csak egy üde, friss és ránctalan arcképet kapunk, hanem visszaszerezzük a még meglévő, vagy a már elveszettnek hitt fiatalságunkat is.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a különböző fiatalító eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.