Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A gyönyörű dekoltázs nem álom többé!

A női dekoltázs szépsége bizony nem csak a férfiak számára fontos. Persze a leginkább ők élvezik a gyönyörű keblek ízléses látványát, de valljuk be, hogy a nők is – és nem csak saját maguknál – figyelnek erre a részletre. A legrosszabb viszont az, amikor nem vagyunk megelégedve saját dekoltázsunkkal, és emiatt inkább rejtegetjük a világ elől.

A hétköznapokban ez persze nem feltétlenül jelent gondot, azonban a párkapcsolatot és magánéletet tekintve annál inkább. A női mellek a férfiak számára csábítást, vonzalmat és szenvedélyt jelentenek, a nők számára pedig a nőiesség egyik legmeghatározóbb elemei. Amennyiben alakjukkal, formájukkal vagy épp méretükkel nem vagyunk kibékülve, az sokszor rányomja a bélyegét mindkét fél érzelmeire.

Az elégedetlen hölgyekben sajnos többnyire zárkózottságot és visszahúzódást eredményezhet, a férfiakban pedig emiatt erős hiányérzet alakulhat ki. Sajnos az olyan megoldások, mint például a push-up melltartók használata pedig még inkább csalódást okozhatnak. Amennyiben nem érezzük megfelelőnek és szépnek melleinket, az kihathat egész megjelenésünkre, öltözködésünkre és persze kisugárzásunkra és viselkedésünkre is. Éppen ezért ezt nem szabad annyiban hagyni, és tenni kell érte, hogy jól érezhessük magunkat a bőrünkben.

A mellnagyobbítás tökéletes megoldást jelent a fent leírt problémákra, hiszen segítségével mind méretben, mind pedig formában varázsoltathatunk magunknak olyan kebleket, melyek arányosan, ízlésesen és persze gyönyörűen fognak majd mutatni, növelve ezzel önbizalmunkat és nőiességünket.

Az EstheticHungary Klinika ráadásul ezt a lehetőséget október végéig olyan kedvezményprogramban kínálja, mely mindenki számára kedvezővé és elérhetővé teszi a beavatkozást. Nem csak az eljárás ára fantasztikus most, hanem további könnyebbséget adhat a kamatmentes részletfizetés, vagy akár hosszú lejáratú egészséghitel segítségét is igénybe vehetjük.

Ne habozzon tehát, hozza meg a döntést most, hogy szeretne-e csodás, gyönyörű dekoltázst, melynek segítségével igazán vonzónak és főként lélegzetelállítóan nőiesnek érezheti majd magát!

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Szebb mellek, kedvezményesen

Már csak október végéig tudja tartani megdöbbentően jó árait az EstheticHungary Klinika, mellnagyobbítási kedvezményprogramja keretében. Mindenki, aki új keblekről álmodik, egészen október 30.-ig jelentkezhet az ingyenes konzultációra, melynek során minden egyes részlet megbeszélésre kerül.

A kedvezményprogram több ponton is segítséget nyújthat azok számára, akiknek eddig csak az anyagiak jelentettek akadályt ahhoz, hogy melleiket szebbé, nagyobbá, esztétikusabbá varázsoltassák. Ugyanis a kamatmentes részletfizetés, illetve a választható, hosszabb lejáratú egészséghitel mellett most az áraink is elérhetőbbé teszik ezt a beavatkozást.

Mivel a nőiesség egyik legfontosabb eleméről van szó, természetes, hogy ha valaki nem elégedett a méretével, formájával, vagy épp tartásával, akkor az igencsak nagy önbizalomhiányt eredményezhet. Nem beszélve arról, hogy kritikus szemeink miatt nem is merünk hordani rengeteg olyan ruhát, mely előnytelennek tűnik dekoltázsunk szempontjából.

Az olyan apró trükkök, mint például a szivaccsal bélelt vagy a melleinket már néha túlságosan is megemelő melltartók alkalmazása, sajnos csak ideig-óráig hatásosak, hiszen hamar kényelmetlenné válnak, ráadásul, amikor lekerülnek rólunk, az nem csak saját magunknak okozhat csalódást.

Természetes, hogy mindenki vágyik az elismerő tekintetekre, és mint tudjuk, a férfiak többsége az összkép után elsők között mustrálja meg a női dekoltázst. Persze, ez csak külsőség, de nyugodtan bevallhatjuk, hogy bizony igenis sokat számít az első benyomás, a külső megjelenés és az, hogy kinek mi számít szépnek. Viszont ha mi, saját magunkat nem látjuk szépnek, illetve folyamatos elégedetlenséget érzünk, akkor az tükröződni fog egész kisugárzásunkon is.

Ne habozzunk hát, jelentkezzünk még időben erre a felülmúlhatatlan ajánlatra, és változtassuk meg életünket jó irányba! A mellplasztikai eljárás után ugyanis nem csak az implantátumoktól dagadhat majd a mellünk, hanem a feltöltődött önbizalmunktól is. Az biztos, hogy a kebleink miatt már nem lesz bennünk semmiféle szorongás vagy gátlás, és gyönyörűnek érezhetjük magunkat bármilyen ruhában, minden szituációban.

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Döntsön most kebleiről!

A mellnagyobbítás lehetősége megfordul legalább egyszer minden olyan nő fejében, akikkel nem bánt bőkezűen a sors a dekoltázs tekintetében. Persze, másodszor mindig az anyagi vonzata lebeghet szemeink előtt, most azonban az EstheticHungary Klinika egy olyan lehetőséget kínál, mely azok számára is elérhetővé teszi a teltebb kebleket, akik eddig a pénztárcájukra hivatkozva nem merték meghozni a döntést.

Amennyiben jelentkezik ingyenes konzultációra október 30.-ig, akkor részese lehet annak a kedvezményprogramnak, melyet egyszerűen vétek kihagyni mindazoknak, akik mindig is nagyobb és formásabb mellekre vágytak. A reális, kifizethető ár mellett további segítséget jelenthet a kamatmentes részletfizetés lehetősége is, illetve a hosszabb lejáratú egészséghitel.

A gyönyörű dekoltázs tehát nem csak egy álom többé, hanem egy elérhető változás, mely igencsak fontos szerepet tölthet be mindazok életében, akik örök elégedetlenségben éltek eddig. A természetes és szép eredmény elérésének érdekében a beavatkozást ingyenes konzultációk előzik meg, ahol a plasztikai sebész segítségével választhatjuk ki a kívánt formát és méretet, saját adottságainknak megfelelően.

Mivel nem csak saját magunknak szeretnénk tetszeni, hanem természetesen a külvilágnak is, így nagyon fontos, hogy elégedettséget és testünkkel kialakult összhangot sugározzunk. Ha valaki nem érzi jól magát saját bőrében, az bizony keményen roncsolhat az önbecsülésen és az önbizalmon, nem beszélve arról, hogy zárkózottá, boldogtalanná teheti az illetőt.

Éppen ezért nagyon fontos, hogy álljunk ki álmaink mellett, és lépjünk rá a kinézetünket meghatározó elképzeléseink felé tartó, helyes útra. Nem véletlen, hogy az egyik leggyakoribb plasztikai beavatkozás a keblek átformálása, nagyobbítása, hiszen a női mellek kinézetünk alappillérei. Amint átesünk a beavatkozáson, csak úgy sugározni fog belőlünk az elégedettség, hiszen örömmel nézünk majd tükörbe, és szintén gondtalanul és élvezettel fogjuk válogatni magunknak a dekoltázsunkat kiemelő ruhadarabokat is. Ne habozzon tehát, döntsön most kebleiről, és részesüljön a különleges kedvezményben!  

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Mellnagyobbítás elérhető áron

Most kihagyhatatlan árral várja az EstheticHungary Klinika minden olyan páciensét, aki szeretne nagyobb, mutatósabb melleket. És ki ne szeretne? A nők többsége nincs megelégedve emlőinek méretével, vagy formájával, éppen ezért most érdemes élni azzal a lehetőséggel, melyet a Klinika egészen október 30.-ig kínál fel.

A mellnagyobbítás az egyik leggyakoribb plasztikai beavatkozás, ami nem véletlen. Hiszen a női keblek nagymértékben hozzájárulnak a nőiességünkhöz, ezzel együtt kinézetünkhöz, megjelenésünkhöz és természetesen önbecsülésünkhöz, önbizalmunkhoz is. Ha valaki nem elégedett külsejének ezen részletével, sajnos nem tud tenni ellene. Itt nem lehet szó fogyásról, vagy hízásról, semmilyen edzésről vagy készítmények alkalmazásáról, hiszen ez egy adottság, melyen mi magunk nem tudunk változtatni.

A tökéletes megoldás mindenképpen a mellplasztika, melynek során olyan méretű és formájú implantátumot tudunk kiválasztani a plasztikai sebész segítségével, mely saját adottságainkat és álmainkat összevegyítve egy esztétikus és számunkra – na meg persze ezzel együtt a külvilág számára is – gyönyörű eredménnyel szolgál majd.

Természetesen, mint tudjuk, a plasztikai műtétek - beleértve a mellnagyobbítást is - sosem arról voltak ismertek, hogy olcsók lettek volna. Amennyiben mégis, akkor sajnos csalókkal vagy nem tökéletes körülményekkel kellett szembesülnie annak, aki spórolni szeretett volna saját testének átalakításánál. Pedig minden plasztikai beavatkozás magas színvonalú hozzáértést és persze műtői, steril környezetet igényel.

Az EstheticHungary Klinika mindezt most fantasztikus kedvezmény keretein belül nyújtja mindazoknak, akik nincsenek megelégedve dekoltázsukkal. Ráadásul ehhez társulhat még részletfizetési lehetőség, vagy akár olyan egészséghitel, mely mindenki számára kifizethetővé teszi az eljárást. Ne habozzon hát, ha nem elégedett külsejével, jelentkezzen október 30.-ig Klinikánk bármely elérhetőségén, hogy részesülhessen ebben a fergeteges kedvezményprogramban!

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940

Szőrtelenítés kedvező áron!

A szőrtelenítésre rengeteg eszköz létezik, melyek közül mindenki próbálja saját maga számára a lehető legjobbat kiválasztani. A bőrtípusoktól függően természetesen nem mindegy, hogy mit használunk, de egy biztos: mindenki arról álmodik, hogy sima, puha bőre legyen, és ezért ne kelljen minden héten megdolgoznia.

LightSheer Duet szőrtelenítés puha bőr sima bőr végleges szőrtelenítés esthetichungary kedvezmény engedményAz új, vákuumtechnológiával működő LightSheer Duet ebben segítségünkre lehet, hiszen többalkalmas kezelés után akár 95%-os szőrtelenítési eredményt érhetünk el. Már ezzel a jó tulajdonságával is kíméli pénztárcánkat, hiszen nem lesz szükségünk többé folyamatos vásárlásra, nem kell beszereznünk és cserélgetnünk a szőrtelenítő eszközöket, akár havonta kidobva értük rengeteg pénzt. Továbbá a sérült bőr ápolására sem lesz már szükség, hiszen ez az eljárás kíméli bőrünket, ezen kívül pedig maga a kezelés sem jár fájdalommal, hiszen a kezelő fej folyamatosan hűti a kezelt területeket.

Emellett pedig az EstheticHungary Klinikán most bevezető áron, 20%-os engedménnyel juthat hozzá mindenki a kezeléshez, legyen szó bármely testrészről. Ez az eljárás szinte minden bőrtípusra tökéletes, így azok számára is kényelmes megoldást jelent, akiknek eddig csak nagyon kevés lehetőséget bírt elviselni bőrük.

A kezelések menetét, illetve azt, hogy hány alkalom kell a kívánt eredményhez, ingyenes, személyes konzultációk során tudhatjuk meg szakértőtől. Érdemes tehát jelentkezni, és kipróbálni ezt az új technológiát, hiszen csak nyerhetünk vele. Nem csak az eredmény lesz olyan, melyről mindig is álmodtunk, hanem bizony az anyagi része is megéri mind rövid, mind pedig hosszú távon, amennyiben valaki emellett az eljárás mellett dönt. A borostamentes bőr nem álom többé, és a rengeteg kellemetlenségről is lemondhatunk, mely eddig a szőrtelenítést övezte.

Ismerje meg jobban a szőrtelenítés új, csúcstechnológiás kezelését, és jelentkezzen Klinikánkon konzultációra:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.