Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Diéta a ráncok ellen

Szinte nap, mint nap ismerhetünk meg különböző fogyókúrákat a médiában, a közösségi oldalakon és persze szóbeszéd alapján is. Nem csak a nők központi témája, hanem bizony sok férfit is érdekel, hogy hány kiló, hogy néz ki, és mivel tudná orvosolni túlsúlyos problémáit. Most azonban egy olyan diétát ismerhetünk meg, mely nem kifejezetten a testtömegünknek üzen hadat, hanem a ráncainknak.

Bár le lehet adni vele pár kilót is, hiszen egy felettébb egészséges étrendről van szó, azonban a legfontosabb feladata ennek a diétának bizony a ráncos bőr kisimítása. A Perricone-diéta alapja az, hogy csökkentse a telített zsírok, a finomított cukrok és magas szénhidráttartalmú élelmiszerek fogyasztását.

Mivel a fent említett ételeknek vízvisszatartó hatása van, így felelősek az elhízásért, de főként az idősödési folyamatok beindulásáért. A ráncosodás melegágya a helytelen táplálkozás, viszont ha kiiktatjuk étrendünkből a felsoroltakat, akkor bőrünk is visszakaphatja fiatalságát. A diéta étrendjébe olyan fogások tartoznak, mint például a tojás, a lazac, a csirkemell, valamint rengeteg zöldség (pl. spárga, brokkoli, spenót) és gyümölcs (pl. sárgadinnye, áfonya, eper). Ezek megfelelő kombinációja méregteleníti szervezetünket és megóvja bőrünket is.

Természetesen nem mindenkinek elegendő segítség a fenti diéta betartása, hiszen a bőr öregedése egy természetes folyamat. Ugyan mi is hibásak vagyunk, ha korábban kezd idősödni a külsőnk, mint kellene, de a végtelenségig nem tudjuk húzni ráncok nélkül. Legalábbis nem diétával…

A ráncosság ma már egy legyőzhető kellemetlenség, méghozzá különböző szépészeti beavatkozásoknak köszönhetően. Az EstheticHungary Klinikán mindenki megtalálhatja azt az eljárást, melynek segítségével azt az üdeséget érheti el, melyre azóta vágyik, hogy az első szarkalábak megjelentek. A botoxos kezelés, a szemhéjplasztika, illetve a szálbehúzásos arcfiatalítás mind tökéletes megoldás a fiatalodásra.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a különböző fiatalító eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/

A bosszúság öregít

Mivel arcizmainkkal folyamatosan kommunikálunk, akkor is, ha épp nem figyelünk oda rájuk, mindig kifejezzük velük az épp aktuális érzeleminket, hangulatainkat. Ez azt jelenti, hogy szinte megállás nélkül dolgoznak ezek az izmok, így természetes, hogy ennek függvényében előbb vagy utóbb mindenkinél kialakulnak a dinamikus ráncok.

Erre persze mondhatjuk, hogy az öregedésnek ez egy természetes folyamata, de ha jobban megfigyeljük, akkor bizony vannak olyan esetek, amikor nem csak szimplán az idősödésről beszélhetünk, illetve nem azt okolhatjuk azért, hogy milyen és mennyire mély barázdák alakultak ki arcunkon.

Ugyanis nem mindegy, hogy milyen mimikából használunk a legtöbbet… Ha valaki kiegyensúlyozott, nyugodt és inkább vidám életet él, annak többnyire ténylegesen csak olyan ráncok fogják tarkítani arcát, melyet rá lehet fogni az öregedésre, sőt, néhány nevető ránc még édes is tud lenni. Azonban a mai, rohanó, stresszel teli világban sajnos ez nagyon ritka, hiszen mindenkit ér rengeteg bosszúság.

Ahhoz azonban, hogy megóvjuk külsőnket, bizony meg kellene tanulni leereszteni, minél többet kikapcsolódni és lazábban kezelni a dolgokat. Ugyanis ha valaki túl sokat mérgelődik, és használja az ilyen lelkiállapothoz illő mimikákat, annak bizony igencsak hamar mélyülni kezdenek majd redői, és idejekorán olyan ráncos homloka és karakteres barázdái lesznek, melyekkel még akkor is bosszúsnak láthatjuk, amikor nem az. A folyamatos homlokráncolás és szemöldök összehúzás sajnos hamar megalkotja a nem várt képet arcunkon.

Akiket zavar az így kialakult összkép, azok számára természetesen létezik már olyan megoldás, mely visszahozhatja az üde és fiatalos, gondterheltség-mentes arcot. Ez nem más, mint a botoxos kezelés, melynek során a befecskendezett anyag átmenetileg lebénítja az izmokat, ennek következtében a bőr kisimul homlokunkon. Persze ez tényleg csak egy átmeneti hatás, azonban az eredmény 4-6 hónapig is fennállhat. Ne törődjünk hát bele abba, hogy örökös morcossággal éljünk arcunkon, hanem vágjunk bele a fiatalodásba, és az eljárás után nem csak a ráncoktól vehetünk búcsút, hanem az örökös bosszúságtól is, hiszen már csak ez az átalakulás is jobbá teszi majd mindennapjainkat.  

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a botoxos eljárásról:

http://esthetichungary.hu/

Azok a bizonyos uborkák

Letelt az óév búcsúztatása, mindenki ünnepelt, kibulizta magát, most pedig jól jönne az a bizonyos pihenés, még mielőtt mindenki ismét igába áll. Persze nem csak most, hanem az év minden napján jót tesz, ha időt fordítunk arra, hogy kicsit segítsük testünket és lelkünket a pihenésben és a regenerálódásban.

Amint kimondjuk az arcpakolás szót, szinte mindenkinek valamilyen kence jut eszébe az arcokon, és természetesen az elmaradhatatlan uborkakarikák a szemeken. Sok kozmetika is ilyen képekkel reklámozza magát, és mindez nem véletlen.

Az uborka ugyanis ténylegesen sok segítséget nyújt, ha bőrünk fáradt, nyúzott és ráncokkal teli. A duzzadt és karikás, kialvatlan szemekre valóban tökéletes átmeneti megoldást nyújt ez a zöldség. Már 10-20 percnyi idő után felfrissíti bőrünket, üdévé, simává és fiatalabbá varázsolja tekintetünket. Hidratál és emellett még élénkíti is a fakó bőrt.

Nem véletlen tehát az uborkaszeletes szemek képe, mint ahogyan az sem, hogy nagyon sok kozmetikum alapanyagként használja az uborkát. Regenerálja a bőrt, hűsít és hidratál is egyben. Persze nem minden gondunkra jelenthet gyógyírt, ezért is hangsúlyoznám a fent már használt „átmeneti” szót. A tartós és egyre mélyülő ráncosságot ugyanis már az uborka sem tudja eltűntetni.

A makacsabb redők eltávolítása csakis olyan esztétikai eljárásokkal vihető végbe, mint például a botoxos injekció, vagy a hosszan tartó eredményt nyújtó szálbehúzásos arcfiatalítás. Utóbbi beavatkozás során olyan vékony szálakat húznak be arcbőrünk alá, melyek ott fokozatosan felszívódnak, beindítva ezzel egy természetes regenerációt a bőrünkben. Az eljárás így nem csak fiatal, friss és ránctalan arcot eredményez, hanem ezt a hatást meg is tartja akár két éven keresztül is.

Az uborka tehát mind fogyasztásban, mind külsőnk ápolásában hasznos, azonban ha valaki már többre vágyik annál, minthogy ideig-óráig kisimuljanak ráncai, és inkább eltűntetni kívánja azokat, akkor jelentkezzen az EstheticHungary Klinkán ingyenes konzultációra, hogy többet megtudhasson a fiatalító eljárásról:

 

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Banánnal a ráncok ellen

A ráncosodás egy természetes folyamat, persze csak akkor, ha nem idő előtt kezdődik. A korai szarkalábak bizony nagyon idegesítőek tudnak lenni, de természetesen van, hogy csak azért tűnik nyúzottnak és idősebbnek éppen bőrünk, mert nagyon fárasztó és stresszes időszakban vagyunk.

Az ilyen ráncok ellen még fel tudjuk venni a kesztyűt, és nem is kell nagy ördöngösségre gondolnunk, hiszen nagyon egyszerű pakolások is javíthatnak bőrünk kinézetén, melyeket otthon is el lehet készíteni, nem kell feltétlen drága kencékért mennünk a drogériákba.

Most egy banános arcpakolást ismerhetünk meg, mely tényleg nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető. Ez főképp azoknak jó, akik egy rohanós nap után egy pici kényeztetésre vágynak, egy esti ellazulásra, amely szintén nem tart sokáig.

A legkönnyebb módja, amikor péppé nyomunk egy banánt, és úgy, ahogy van, egyszerűen felkenjük magunkra. Azonban fokozhatjuk az élvezeteket, ha teszünk hozzá egy kis joghurtot is, mely még üdébbé tesz, na és persze nem feledkezhetünk meg a mézről sem, mely szintén magas szinten járul hozzá a bőr ápolásához.

Utóbbi már inkább maszk, mint pakolás, de mindenképpen segíti arcbőrünk regenerálását. Körülbelül 15 perc után kell lemosni mindegyik változatot, és egyből tapasztalhatjuk a banán arckisimító hatását, bőrünk puha és hidratált lesz.

Azonban ha ráncaink már nem csak a felszínen jelentkeznek meg néha, hanem egyre inkább mélyülnek, és az ilyen otthoni praktikák sem segítenek már kisimításukban, sajnos szembe kell néznünk a ténnyel, hogy ha nem lépünk fel ellenük, azok bizony nem csak, hogy örökre megmaradnak már, hanem mindig csak feltűnőbbek és öregítőbbek lesznek.

Ilyenkor jelent tökéletes megoldást az EstheticHungary Klinka szolgáltatásai között megtalálható szálbehúzásos arcfiatalítás, mely azon felül, hogy gyors eljárás, akár két éven keresztül üde, feszes arcot biztosít a páciensnek. Természetesen emellett szóba kerülhet még a botoxos injekció is, illetve egyéb olyan esztétikai beavatkozás – mint például a szemhéjplasztika -, melyek személyre szabva oldják meg az idősödés problémáját mindenkinél.  

 

Ismerje meg jobban a szálbehúzásos arcfiatalítást és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Spóroljon okosan!

A plasztikai műtétek ára köztudott, hogy nem a legolcsóbb szépészeti szolgáltatások között lelhető fel, hiszen olyan beavatkozásokról van szó, melyek egész életünket befolyásolják, megváltoztatják addigi kinézetünket, megoldják problémáinkat, és végül, de nem utolsó sorban olyan szakértelem és precizitás szükséges hozzájuk, melynek természetes, hogy megvan a maga ára.

Sokan tévesen ítélik meg, és túl drágának titulálják a fent említett eljárásokat. Ők sajnos nem mérlegelik megfelelően ezt, és végzetükre még mindig rengetegen vannak, akik emiatt olyan nem profi sebészhez mennek el, aki nem kér el annyit a beavatkozásokért. Ez természetesen hozza magával a nem tökéletesen elvégzett munkát, a nem megfelelő körülményeket, melyek mind ahhoz vezetnek, hogy a végeredmény nemhogy nem tökéletes, hanem egyszerűen katasztrofális és akár szövődményei is lehetnek.

Emellett valószínűleg a rossz munkát annyiszor próbáljuk majd kijavíttatni, hogy a végén már többszörösét adjuk ki annak, mint amit rászánhattunk volna egy igazi, szakértő kezek alól kikerülő plasztikára. Ilyen helyzetbe került például a régen igencsak sármos, jóképű színész is, Mickey Rourke, aki saját elmondása szerint nem egy profi sebészt keresett fel, és a spórolásának nagyon megitta a levét, hiszen már sosem lesz helyrehozható az arca.

Ilyen megoldások helyett inkább keressük fel az EstheticHungary Klinikát, ahol amellett, hogy átalakulásunkat tökéletesen hajtják majd végre a profi sebészkezek, bizony még kedvezményekkel is várják a szépülni vágyókat. Így ténylegesen biztosak lehetünk abban, hogy nem csak kinézetünk, de pénztárcánk is jól jár a végén.

Ráadásul a Klinikán nem csak az olyan ismert eljárások találhatóak meg a szolgáltatások széles palettáján, mint például arcfiatalítás terén a botoxos kezelés vagy egyéb arcfeltöltések, hanem olyan különleges és több szempontból is előnyös beavatkozás, mint a szálbehúzásos arcfiatalítás.

Jól gondoljuk meg tehát, hogy egy olyan plasztikai műtétet választunk, mellyel akár tönkre is tehetjük egész életünket, vagy egy biztos hátterű, professzionális eljárások sorát kínáló klinikához fordulunk, ahonnan csakis elégedetten fogunk majd távozni.  

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson szolgáltatásairól:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.