Letelt az óév búcsúztatása, mindenki ünnepelt, kibulizta magát, most pedig jól jönne az a bizonyos pihenés, még mielőtt mindenki ismét igába áll. Persze nem csak most, hanem az év minden napján jót tesz, ha időt fordítunk arra, hogy kicsit segítsük testünket és lelkünket a pihenésben és a regenerálódásban.

Amint kimondjuk az arcpakolás szót, szinte mindenkinek valamilyen kence jut eszébe az arcokon, és természetesen az elmaradhatatlan uborkakarikák a szemeken. Sok kozmetika is ilyen képekkel reklámozza magát, és mindez nem véletlen.

Az uborka ugyanis ténylegesen sok segítséget nyújt, ha bőrünk fáradt, nyúzott és ráncokkal teli. A duzzadt és karikás, kialvatlan szemekre valóban tökéletes átmeneti megoldást nyújt ez a zöldség. Már 10-20 percnyi idő után felfrissíti bőrünket, üdévé, simává és fiatalabbá varázsolja tekintetünket. Hidratál és emellett még élénkíti is a fakó bőrt.

Nem véletlen tehát az uborkaszeletes szemek képe, mint ahogyan az sem, hogy nagyon sok kozmetikum alapanyagként használja az uborkát. Regenerálja a bőrt, hűsít és hidratál is egyben. Persze nem minden gondunkra jelenthet gyógyírt, ezért is hangsúlyoznám a fent már használt „átmeneti” szót. A tartós és egyre mélyülő ráncosságot ugyanis már az uborka sem tudja eltűntetni.

A makacsabb redők eltávolítása csakis olyan esztétikai eljárásokkal vihető végbe, mint például a botoxos injekció, vagy a hosszan tartó eredményt nyújtó szálbehúzásos arcfiatalítás. Utóbbi beavatkozás során olyan vékony szálakat húznak be arcbőrünk alá, melyek ott fokozatosan felszívódnak, beindítva ezzel egy természetes regenerációt a bőrünkben. Az eljárás így nem csak fiatal, friss és ránctalan arcot eredményez, hanem ezt a hatást meg is tartja akár két éven keresztül is.

Az uborka tehát mind fogyasztásban, mind külsőnk ápolásában hasznos, azonban ha valaki már többre vágyik annál, minthogy ideig-óráig kisimuljanak ráncai, és inkább eltűntetni kívánja azokat, akkor jelentkezzen az EstheticHungary Klinkán ingyenes konzultációra, hogy többet megtudhasson a fiatalító eljárásról:

 

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu