Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Élesztős pakolások

A következő összetevő egy igencsak komplex segítségnyújtó lehet bőrünk regenerálásához. Akár különböző problémákra megoldást jelenthet, több korosztálynak is. Ugyanis attól függően, ki hány éves, más-más bajjal kell megküzdenie arcbőrét illetően, a pattanásos gondoktól kezdve, a zsíros bőrön át, az egyre mélyülő ráncokig.

Mivel az élesztő B-vitaminokban nagyon gazdag, így bőrregeneráló hatása magas fokú. Emellett állaga miatt tökéletes az arc radírozására is, tehát, aki pattanásos, mitesszeres, zsíros bőrrel küszködik, annak kifogástalan megoldást nyújthat arctisztítás közben. Ha erre a célra használjuk, akkor előző jótékonysága mellett még az elhalt hámrétegeket is leszedi arcunkról.

Tökéletes arcsimító pakolás készíthető belőle, ha 20 gramm összemorzsolt élesztőhöz hozzáadunk egy evőkanál mézet és két evőkanál tejszínt is. A sűrű masszát vigyük fel megtisztított, nedves arcunkra, majd 20 percnyi hatóidő után, langyos vízzel mossuk le. Bőrünk nem csak puha lesz, hanem a még épphogy ráncosodó arcunkat ki is simítja.

Hasonló eredményt érhetünk el, ha az élesztőhöz egy-egy evőkanálnyi joghurtot és mézet keverünk, teszünk hozzá pici citromlevet és egy tojásfehérjét. A kapott egyveleget a fentihez hasonló módon vigyük fel arcbőrünkre, és ezt is körülbelül 20 perc után mossuk le. A hatás ebben az esetben is felemelő lesz.

Természetesen a mélyebb ráncokra ez a megoldás már nem lesz elegendő. Amennyiben valakit hamarabb utolért az egyre karakteresebb redők átka, vagy egyszerűen nem képes elfogadni, hogy az idő kereke bizony gyorsan forog, akkor komolyabb megoldás után kell néznie.

Az EstheticHungary Klinika több fiatalító beavatkozással várja a szépülni vágyókat, többek között az arc tökéletes kisimulását eredményező, szálbehúzásos arcfiatalítással is. Ez az eljárás nem csak gyors, de hatását folyamatosan láthatjuk kifejlődni, mely aztán akár két évig is ránctalanná, üdévé varázsolhatja arcunkat. 

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a különböző fiatalító eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/

Télen-nyáron friss levegőt!

A friss levegő bizony nem csak a tüdőnknek tesz jót, hanem igazából egész szervezetünknek, beleértve a bőr állapotát is. Akármennyire hideg az idő kint télen, vagy akármilyen jól esik a légkondi hűse nyáron, mindenképpen nyissuk ki többször az ablakainkat, főként alvás előtt!

A téli hidegben mindenkinek nagyon jól esik az otthonos, finom meleg szoba ölelése, azonban nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy bármennyire hideg levegő jön be egy szellőztetés során, akkor is többször érdemes cserélni a lakótér levegőjét. Ez egészségünk szempontjából nagyon fontos. Valamint arra se felejtsünk el odafigyelni, hogy a levegőnek megfelelő legyen a páratartalma. A szárazság ugyanis felettébb roncsolja a bőr szerkezetét. Ha túl kevés a páratartalom, akkor erre több megoldást is alkalmazhatunk. Léteznek már különböző párásító berendezések is, de az is elegendő lehet, ha egy eléggé nedves törölközőt helyezünk a fűtőtestre, és hagyjuk, hogy elpárologjon róla a víz.

A nyári melegben szintén fontos a szellőztetés, még akkor is, ha a légkondicionált helységet nem szeretnénk felmelegíteni a kinti levegővel. Éjszaka pedig higgyük el, eleve jobban járunk, ha a nyári, hűs levegőt engedjük be a légkondi használata helyett.

Az egyik legszárítóbb hatással ugyanis a levegő rendelkezik bőrünkre, viszont ha biztosítjuk a jó feltételeket, akkor külső védőrétegünk is pihenni tud majd és regenerálódni. A bőr vízháztartását több dolog befolyásolja, és ha ezekre odafigyelünk, akkor félelemmentesen nézhetünk reggelente a tükörbe.

Persze mindettől függetlenül a természetes öregedés mindenkinél beindul idővel, viszont a fent említett odafigyeléssel ez az időpont eltolható. Amennyiben mégis olyan ráncok jelennek meg, melyek egyre csak mélyülnek, és nem hat már semmilyen praktika ellenük, akkor se legyünk elkeseredve, hiszen tökéletes megoldások léteznek már a fiatalodásra.

Ilyen például az EstheticHungary Klinikán is elérhető szolgáltatás, a szálbehúzásos arcfiatalítás. A helyi érzéstelenítéssel és igencsak gyorsan végrehajtható beavatkozás nem csak üde, fiatalos és szép eredményt fog nyújtani, hanem hosszútávra oldja meg öregedési problémánkat.

 

Tudjon meg többet az EstheticHungary Klinikáról és szolgáltatásairól:

http://esthetichungary.hu/

Hogyan óvjuk bőrünket?

Már beszéltünk arról korábban, hogy a téli időszakban mennyire sok káros hatás éri bőrünket, és arról is, hogy több dolgot ilyenkor máshogy kell csinálnunk ahhoz, hogy minden rendben legyen. Most megismerhetünk 4 módszert, melyek betartásával nem kell félnünk a hideg levegő ártalmaitól.

1. Cseréljük ki a sima testápolónkat / arcápolónkat arckrémre:

Mint ahogyan ruhatárunkat is kicseréljük télen, érdemes így tenni a különböző kozmetikumok terén is. A testápolókkal ellentétben ugyanis az arckrémek sokkal inkább hidratálnak, és egy olyan védőréteget képeznek bőrünkön, mely meggátolja az arcbőr vízveszteségét, ezen felül megóvja arcunkat a hideg széltől és jeges levegőtől.

2. Fogjuk rövidre a zuhanyozás idejét:

Akármennyire is jól esik a nagy hidegekben egy hosszú, forró fürdő, vagy zuhany, sajnos ezek nem tesznek jót bőrünknek, hiszen nagyon kiszárítják. Inkább vegyünk egy gyorsabb, langyos zuhanyt, és még ilyenkor is érdemes ezt követően bekenni magunkat tetőtől talpig hidratálóval, így már teljesen biztosak lehetünk a dolgunkban.

3. Ne hagyjuk ki a napvédőket:

Attól még, hogy télen nem süt úgy a nap, mint nyáron, nagyon fontos használni olyan kozmetikumokat, melyek ebben az időszakban is védik bőrünket a sugaraktól. Könnyű dolgunk van ezzel kapcsolatban, hiszen már léteznek olyan arckrémek, melyek egyben napvédők is.

4. Tartsuk magunkat távol a negatív dolgoktól:

Általában télen sokkal inkább elengedjük magunkat a dorbézolás terén. Az ünnepek is magukban hordozzák a sok nehéz ételt, és a januári estéken is jól tud esni egy-egy pohár bor. Azonban nagyon fontos mértéket tartani mindebben. Ne igyunk sok alkoholt, táplálkozzunk egészségesen és legyen meg minden nap a kiadós alvás! Ezen kívül fontos odafigyelni a stresszre is, hiszen szintén káros hatással lehet bőrünkre.

Ha a fent leírtakat betartjuk, nagymértékben segítjük arcbőrünket, nehogy a hideg kikezdhesse, így gátoljuk a bőr kiszáradását és öregedését. Természetesen a mindenkit utolérő idősödést ezzel nem tudjuk megállítani, így ha valakit zavarnak az évek miatti – vagy a helytelen életmód miatt kialakult – ráncok, annak nem elég krémeket használni. Az EstheticHungary Klinika számos olyan plasztikai eljárással várja a fiatalodni vágyókat, melyek természetes és tartós eredményt adnak. Ilyen például a szálbehúzásos arcfiatalítás, mely tökéletes üdeséggel vértezi fel arcunkat.

Forrás: http://forum.facmedicine.com/threads/5-ways-to-prepare-your-skin-for-winter.20118/

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson szolgáltatásairól:

http://esthetichungary.hu/

Azok a bizonyos uborkák

Letelt az óév búcsúztatása, mindenki ünnepelt, kibulizta magát, most pedig jól jönne az a bizonyos pihenés, még mielőtt mindenki ismét igába áll. Persze nem csak most, hanem az év minden napján jót tesz, ha időt fordítunk arra, hogy kicsit segítsük testünket és lelkünket a pihenésben és a regenerálódásban.

Amint kimondjuk az arcpakolás szót, szinte mindenkinek valamilyen kence jut eszébe az arcokon, és természetesen az elmaradhatatlan uborkakarikák a szemeken. Sok kozmetika is ilyen képekkel reklámozza magát, és mindez nem véletlen.

Az uborka ugyanis ténylegesen sok segítséget nyújt, ha bőrünk fáradt, nyúzott és ráncokkal teli. A duzzadt és karikás, kialvatlan szemekre valóban tökéletes átmeneti megoldást nyújt ez a zöldség. Már 10-20 percnyi idő után felfrissíti bőrünket, üdévé, simává és fiatalabbá varázsolja tekintetünket. Hidratál és emellett még élénkíti is a fakó bőrt.

Nem véletlen tehát az uborkaszeletes szemek képe, mint ahogyan az sem, hogy nagyon sok kozmetikum alapanyagként használja az uborkát. Regenerálja a bőrt, hűsít és hidratál is egyben. Persze nem minden gondunkra jelenthet gyógyírt, ezért is hangsúlyoznám a fent már használt „átmeneti” szót. A tartós és egyre mélyülő ráncosságot ugyanis már az uborka sem tudja eltűntetni.

A makacsabb redők eltávolítása csakis olyan esztétikai eljárásokkal vihető végbe, mint például a botoxos injekció, vagy a hosszan tartó eredményt nyújtó szálbehúzásos arcfiatalítás. Utóbbi beavatkozás során olyan vékony szálakat húznak be arcbőrünk alá, melyek ott fokozatosan felszívódnak, beindítva ezzel egy természetes regenerációt a bőrünkben. Az eljárás így nem csak fiatal, friss és ránctalan arcot eredményez, hanem ezt a hatást meg is tartja akár két éven keresztül is.

Az uborka tehát mind fogyasztásban, mind külsőnk ápolásában hasznos, azonban ha valaki már többre vágyik annál, minthogy ideig-óráig kisimuljanak ráncai, és inkább eltűntetni kívánja azokat, akkor jelentkezzen az EstheticHungary Klinkán ingyenes konzultációra, hogy többet megtudhasson a fiatalító eljárásról:

 

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Szilveszteri smink

Az év végének közeledtével mindenki készül az ünnepekre, aztán végre eljön a kicsik és nagyok egyik kedvence is, a szilveszter. Ilyenkor mindent szabad, a gyerekek is tovább maradhatnak fent, a fiatalok pedig az év legnagyobb bulijára készülnek. A hölgyek körében pedig az egyik legfontosabb kérdés: milyen legyen a szilveszteri smink?

Nem is olyan nehéz a válasz: legyen merész és erős! Ez az alkalom, amikor ténylegesen elengedhetjük fantáziánkat, és arra sem kell odafigyelnünk, hogy szolid színeknél maradjunk. Ugyanis minél őrültebb, feltűnőbb és főleg tartósabb, annál jobb!

Nyugodtan használjunk több tust, több színt, hiszen a legtöbb buli ilyenkor sötétebb helyeken van – persze itt most nem az előkelő bálokról van szó. Mindent megtehetünk, de természetesen maradjunk hűek önmagunkhoz, és azért az esztétikum határain belül tegyük mindezt. Fontos a szép kombináció, a szemek és a száj kiemelése is, és az a lehető legjobb smink, amelyik kibírja hajnalig.

Itt kell azonban nagy nyomatékot adni annak, hogy ezt a festékmennyiséget bizony le is kell tudnunk mosni! A buliból hazatérve ugyanis sokan nem törődnek ezzel az aprónak nem mondható részlettel, és nyugovóra térnek több réteggel az arcukon, amivel nem is sejtik, mennyire rosszat tesznek arcbőrüknek.

A bőr pórusai ugyanis sokkal jobban el vannak zárva a kelleténél, így bőrünk nem tud lélegezni. Emellett a sok festék belefolyhat szemeinkbe is, ami szintén nem tesz túl jót. Ezért nagyon fontos, hogy mind a mindennapokban, mind pedig a hosszú bulik után is, mindig le kell mosnunk arcunkat lefekvés előtt. Így segítjük bőrünk légzését, és hozzájárulunk az éjszakai regenerációhoz, amit tetőzhetünk még azzal is, hogy éjszakai kozmetikumokat alkalmazunk.

A smink lemosásához a legjobb a tiszta, langyos víz használata, de persze válogathatunk sok, kifejezetten erre kifejlesztett sminklemosóból is, melyek akkor kellenek igazán, ha a felkent cicomák nagyon makacson ragaszkodnak arcunkhoz. Amennyiben valaki ritkán, vagy sosem mossa le sminkjét, annak bizony nagyon hamar előjönnek és elmélyülnek a ráncai.

Ha valaki beleesett ebbe a hibába, akkor se keseredjen el, van már tökéletes megoldás arcunk visszafiatalítására. A szálbehúzásos módszer például nem csak gyors, hanem tartós eredményt is ad mindazoknak, akik szeretnének újra feszes, ránctalan arcot sminkelni és - ne felejtsük el! – lemosni is.

Ismerje meg jobban a szálbehúzásos arcfiatalítást és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.