Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Végzetes önplasztika

Bár a címet látván sokan fejükhöz kaphatnak, hogy „úristen, ilyen létezik?”, sajnos a válasz erre az, hogy igen, és nem is kis számban. Mindig is voltak olyan emberek, akik úgy gondolták, hogy maguk intéznek el majd olyan dolgokat, amelyekhez szakember kellene, csak azért, hogy spóroljanak. Viszont nem mindegy, hogy egy rosszul megszerelt csaptelepről vagy saját testünkről van-e szó!

Bizony az emberi találékonyság, és ezzel együtt a butaság is határtalan, és nem kevesen próbálkoznak azzal, hogy saját magukat önkezűleg próbálják megváltoztatni. Mivel rengetegen elégedetlenek önmagukkal, és még többen úgy érzik, hogy plasztikai sebészt felkeresni nagyon sokba kerülne, ezért úgy döntenek, hogy spórolás céljából majd megoldják maguk a problémájukat.

Az ötletek tára sajnos kimeríthetetlen, viszont egyik veszélyesebb, mint a másik. Ipari szilikont, mindenféle olajat és egyéb anyagot fecskendeznek be magukba ezek az őrültnek mondható szépülni vágyók. A nők főként arcukat próbálják így ránctalanítani, esetleg feneküket vagy mellüket megnövelni, a férfiak pedig főként izomnövelés céljából próbálkoznak. Ám az ilyen önplasztikázásnak csak rossz vége lehet. A különböző gyulladásoktól az örök csúfságig, az átélt fájdalmakon keresztül csak negatívum érheti a kísérletezőket, hiszen egytől egyig halálra vannak ítélve ezek a próbálkozások. A helyrehozás sok esetben szinte lehetetlen, ha pedig mégis van rá remény, egy egész vagyon mehet rá a visszaállításra.

Amennyiben változásokat szeretnénk külsőnkön, mindenképpen szakértő segítséghez kell fordulnunk, hiszen nem véletlen, hogy minden plasztikai beavatkozás steril és kifejlesztett környezetet, valamint cáfolhatatlan hozzáértésű plasztikai sebészt és biztos kezeket igényel.

Az EstheticHungary Klinikán mindenki, aki valamilyen formában szépülni szeretne, megtalálhatja a neki való beavatkozást, hiszen szolgáltatások hosszú sora várja a pácienseket. Az eljárások nem csak szebbé tesznek, hanem olyan eredményt is hoznak, amivel tökéletesen meg leszünk elégedve, hiszen fő szempont az esztétikum és a természetesség határainak megtartása.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson szolgáltatásairól:

http://esthetichungary.hu/

Kencék helyett plasztika

Ugyan manapság mindenhonnan folynak a különböző arcápolási termékek reklámjai, mégis sokan kezdenek tisztában lenni azzal, hogy ezek nagy rész sajnos becsapás, hiszen egy krém sem tud olyan hatást nyújtani, amit beharangoznak róla. Sőt, nagyon sok esetben biztos, hogy csalódni fogunk, főleg, ha egy vagyont költöttünk arra, hogy arcunk simább legyen.

Ugyan sokszor csodaszerként hirdetik a drágábbnál drágább kozmetikumokat, sajnos olyan hatásuk biztosan nem lesz, mint amilyenre számítunk. Természetesen valamennyire mindegyik segít, ha nem is tűntetik el a ráncokat, azért kissé halványítják azokat, és ha mást nem is okoznak, de bőrünk mindenképpen hálás azért, ha kényeztetjük, tehát puhább és élettel telibb lehet.

Azonban ha valaki ténylegesen meg akar szabadulni a mély redőktől, nem a ránctalanító krémeket kell, hogy válassza. Ma már egyre elterjedtebbek, és egyre többek számára elérhetőek ugyanis azok a plasztikai műtétek és beavatkozások, melyek tényleg olyan eredményt adnak, amilyenre a páciens vágyik.

A botoxos kezelés, a szemhéjplasztikák, az arcon végzett esztétikai eljárások mind egyénileg és tökéletesen oldják meg öregedési problémáinkat. Minden beavatkozást megelőznek személyes konzultációk, ahol fel tudjuk vázolni, hogy pontosan mit is szeretnénk változtatni arcunkon, majd személyre szabva, a lehető leginkább törekedve a természetességre megkapjuk a választ, hogy melyik eljárásra is van szükségünk.

Bármelyik szépészeti beavatkozás mellett döntünk, egy biztos. Az eredmény mindenképpen tetszetős lesz, és éveket letagadhatunk majd korunkból. Ahelyett tehát, hogy különböző kencékre költünk nagy pénzeket, válasszunk egy sokkal tartósabb és biztosabb megoldást attól függően, hogy melyik arcrészünkkel nem vagyunk megelégedve.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a különböző fiatalító eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/

Nem csak nőknek!

Ha kimondjuk a szót, hogy plasztikai műtét, akkor mindenkinek szinte egyből csak hölgyek jutnak eszébe, hiszen a mellnagyobbítást, a mellfelvarrást és a többi ránctalanító beavatkozást általában csak nőkhöz kötjük. Pedig manapság már egyre több férfi dönt a fiatalító eljárások alkalmazása mellett, persze itt nem a mellplasztikára kell elsősorban gondolnunk, bár ilyet is hallhattunk már nemrég a celebvilágban.

A férfiak nem is hinnénk, hogy mennyire hiúak, sokszor több időt képesek eltölteni a tükör előtt, vagy az öltözködéssel, mint nőnemű társaik. Persze általában ezt rejtve teszik, ezért nem is képzelnénk róluk, hogy mennyire nincsenek megelégedve sok esetben ők sem a külsejükkel.

Az öregedés ugyanúgy eléri őket is, mint a hölgyeket, a fránya ráncokat ők sem tudják takarni, kisimítani és a zsírpárnák is ugyanolyan könnyen rakódnak már minden testrészükre, mint nálunk, lányoknál.

Nagyon kevesen vannak azonban köztük, akik eljátszanak a gondolattal, hogy fiatalító eljárás segítségét kérjék. Ahogy ránctalanító krémet is csak nagyon kevesen alkalmaznak, vagy csak úgy, hogy titokban, úgy bele sem gondolnak, hogy a ránctalanító eljárások, a zsírleszívás, és egyéb plasztikai beavatkozások bizony az ők gondját is megoldhatnák.

A sztárvilágban azonban egyre gyakrabban hallani, hogy bizony az erősebb nem is képviselteti magát a plasztikai sebészeknél. Félre kell tehát tenni az olyan sztereotípiákat, hogy a szépészeti beavatkozások nem a férfiaknak valók, és bele kell vágni, ha már nem tetszik az, amit a tükörben látunk. Az EstheticHungary Klinikán nem csak a hölgyek, de az úriemberek is kedvükre válogathatnak azon eljárások közül, melyek segítségével majd éveket tagadhatnak le, és nem csak lelkükben lesznek fiatalok ezután.

 

Bővebben a Klinikáról, és a szépészeti eljárásokról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.