Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bőröregedés genetika miatt

Mint minden természetes folyamatot, a ráncosodást is lehet késleltetni, vagy éppen gyorsítani olyan életmódbéli szokásokkal, mint például a vitamin gazdag étrend vagy éppen a túl sok stressz, kevés alvás. Persze nem minden tényező függ tőlünk, ilyen például a genetika is. Ilyenkor bármennyire is küzdünk ellene, sajnos a mély redők előbb jelentkezhetnek, mint mi azt szeretnénk.

Ugyan rengeteg külső és belső tényező szabja meg azt, hogy mennyire adja be derekát szervezetünk és főként kinézetünk az idősödésnek, arról azonban nem tehetünk, hogy mit hordozunk génjeinkben. És bizony, sajnos a korai ráncosodás is örökölhető – voltaképpen anyai génekből -, méghozzá a bőrtípusunkkal egyetemben.

Az tehát, ha annak ellenére is makacs ráncok jelennek meg idejekorán rajtunk, hogy mindent elkövetünk ellenük - a legtöbb erre irányuló, életmódbéli szabály betartásával -, valószínűleg a génjeinknek köszönhető. Sokan el tudják fogadni, hogy a ráncosodás egyre inkább teret nyer arcukon, azonban valljuk be, mindenkinek az lenne az álma, hogy minél később legyen észrevehető rajta a korosodás folyamata.

Éppen ezért fejlesztették már olyan fokokra az esztétika kínálta lehetőségeket, mint amilyet a szálbehúzásos arcfiatalítás is képvisel. Ez a kiforrott technológia úgy adja vissza bőrünk fiatalságát, hogy saját bőrregenerációs folyamatokat indít be. Ugyanis, ahogy a bőr alá húzott finom szálak folyamatosan szívódnak fel, úgy aktivizálódnak ezáltal a bőr saját elemei, rugalmasságot és feszességet eredményezve.

A fiatal arc így hosszútávon lesz biztosított, és nem kell azon dühöngenünk, miért is mélyebbek egyre inkább az arcunkat tarkító redők vonalai. Ráadásul egyáltalán nem fognak ettől megváltozni arcvonásaink sem, egyszerűen csak kisimultnak fogunk tűnni, és jó pár évet letagadhatunk majd, vagy éppen így fogunk kinézni végre pont olyan idősnek, mint ahány évesek vagyunk.

A tökéletes és természetes eredményt adó eljárás megtalálható az EstheticHungary Klinika különböző plasztikai beavatkozásainak széles palettáján. A különleges arcfiatalítást Klinikánkon ingyenes konzultáció előzi meg minden esetben, hogy a szálak fajtája, valamint a behúzási technika és a kezelt terület pontos meghatározásra kerülhessenek a páciens adottságainak megfelelően. Az eredmény így biztosan el fogja nyerni nem csak a saját, hanem környezete tetszését is!

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Tengeri só bőrünkre

Nemrég beszéltünk arról egy korábbi cikkünkben, hogy a tengervíz mennyire pozitívan hat bőrünkre sótartalma miatt. Nem is csoda, hogy a nyaralásról visszatérve olyanok lehetünk, mint akit kicseréltek, és ez természetesen külsőnkre és belsőnkre egyaránt igaz. Nehéz is visszarázódni az itthoni hétköznapokba, de egy-két praktikával kicsit otthonunkba is varázsolhatunk a jótékony tengerparti világból.

Ahhoz, hogy ne tudjon ismét nagyon gyorsan úrrá lenni rajtunk a mindennapi stressz, elegendő esténként egy kis gyertyafény, lágy zene, vagy lophatunk nosztalgikus hangulatot itthon is elkészíthető, a nyaraláson fogyasztott ételek becsempészésével étrendünkbe. És természetesen külsőnkkel sem árt foglalkozni, hiszen, ha elhanyagoljuk a részleteket, akkor nagy nyomot tud hagyni rajtunk az itthoni fogaskerék.

Nem kell beletörődnünk abba ugyanis, hogy a nyaraláson olyan szépen kitisztult, regenerálódott arcbőr hamar feledésbe merüljön. Ehelyett otthoni praktikákkal tudjuk kicsit megőrizni fiatalosságát, üdeségét. Egy kanál tengeri sót keverjünk bele egy pohárnyi langyos vízbe, majd mossuk le vele arcunkat kis vattakorongok segítségével. Ha ezt többször is megismételjük a héten, puha, friss és bársonyos lesz arcbőrünk.

Az ilyen fortélyokkal kissé késleltetni tudjuk az öregedés kellemetlen jeleit. Természetesen örökké nem lehet behúzni az idő kézifékét, és előbb vagy utóbb mindenkinél látványos lesz a ráncosodás, azonban rajtunk áll, hogy ez mennyire következik be hamar. Viszont, ha már elindult, akkor sajnos egyre jobban mélyülni fognak az arc redői, így más megoldás után kell néznünk, ha nem akarunk ebbe egyszerűen beletörődni.

A szálbehúzásos arcfiatalítás tökéletesen szép, sima és ránctalan arcbőrt biztosít, méghozzá hosszútávon. Az eljárás bőrünk saját regenerációját indítja el, így természetesen üde és fiatal lesz az arcunk. Segítségével újra olyan lehet arcbőrünk, mint korábban a friss tenger vízétől, belopva ezzel mindennapjainkba a legjobb emlékek és régebbi, fiatalosabb külsőnk adta elégedettségünk halmazát.  

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Photoshoppolt élet

Manapság szinte mindenkinek akörül forog az élete, hogy a mindennapi – vagy épp pont a nem mindennapi - életét hogyan ossza meg a külvilággal. Erre ott vannak azok a közösségi oldalak, melyek most már arra hivatottak, hogy minél szebb és minél több kedveltséget elnyerő fotót tegyünk fel magunkról, nyaralásunkról, életünk kisebb és nagyobb történéseiről.

Természetes, hogy ezeket a képeket úgy választjuk ki, hogy a lehető leginkább előnyösek legyenek saját szempontunkból, de sajnos néha ez az egész elveszíti a természetességét. Főleg akkor, ha a tökéletes eredmény érdekében képszerkesztő programokat és különböző effekteket is használunk, elnézve a sztárvilág mindig hibátlan fotóit, sajnos ez már a hétköznapi emberek életében is egyre nagyobb teret nyer.

Márpedig a szerkesztett képek lehet, hogy szépnek tűnnek, de olyan messze állnak a valóságtól, hogy ha az életben szembe találkozunk a kép szereplőivel, akár meg is ijedhetünk tőle, vagy egyszerűen nem ismerjük fel, hiszen a fotók csak pillanatnyilag rejthetik el azt, amilyenek valójában vagyunk. Természetesen ennek az egésznek lehet az is az oka, hogy nem vagyunk megelégedve saját magunkkal, éppen ezért bújunk a kiigazított képek mögé.

A ráncok, a karikás szemek, az „éppen most ébredtem” arc mindennapos velejárói életünknek. Amennyiben ez zavaró hatással van ránk, és inkább rejtegetnénk magunkat, akkor el kell gondolkozni azon, hogy egy számunkra megfelelő, szépészeti beavatkozás segítségével változtassunk életünkön.

Az EstheticHungary Klinikán olyan kiforrott eljárásokkal várják a pácienseket, melyek mindenki számára garantálhatják a megálmodott külsőt. A ráncosodás eltűntetésére természetes bőrregenerációt indító, szálbehúzásos arcfiatalítással élhetünk, a szemkörnyéki problémákat megoldhatjuk a szemhéjplasztika segítségével, de legyen szó mellnagyobbításról, vagy ajakimplantátumról, a lényeg, hogy esztétikus és gyönyörű eredményünkkel már nem fog kelleni semmilyen képszerkesztő segítsége. Elégedetten és tele önbizalommal oszthatjuk majd meg életünk apró jeleneteit is.

 

EstheticHungary – Hivatásunk a szépség!
www.esthetichungary.hu

A csodás tengervíz

Amikor elmegyünk egy tengerparti nyaralásra, akkor azt elsősorban azért tesszük, hogy kikapcsolódjunk, elfelejtsük kicsit az otthoni hétköznapokat, ellazuljunk és esetleg szórakozzunk is egy kicsit. Már az nagyon sokat segít arcbőrünknek, ha egy kissé el tudjuk engedni a mindennapi stresszt és magunkra tudunk figyelni egy picit, de nem csak ez az egyetlen pozitív hatása egy ilyen nyaralásoknak.

A tengerben lévő só ugyanis csodákat képes művelni bőrünkkel, már pár nap alatt is. Hiszen hatására megindul a bőr saját regenerációja, visszaállítja a természetes pH értéket, ezen felül méregteleníti arcbőrünket, kitisztítja és lezárja a pólusokat, valamint nem engedi, hogy a nedvesség kipárologjon belőle. Éppen ezért azok számára is pozitív a hatása, akiknek zsírosabb a bőrük, illetve a szárazabb bőrrel rendelkezőknek is tökéletes. Arcunk sokkal üdébb lesz, egészségesebb, tisztább és kisimultabb.

Sajnos azonban, ahogy hazaérünk a nyaralásból, újra belevetjük magunkat a mindennapokba, és szépen lassan minden visszaáll a régi kerékvágásba, ami alól természetesen arcbőrünk sem kivétel. A mindennapi gondok, a pihenés sokszori hiánya és a folyamatos stressz pedig nagymértékben elősegítik az öregedést, főleg, ha nem egészítjük ki napi rutinunkat néha egy-egy pakolással.

A ráncosodás persze egy olyan természetes folyamat, ami mindenkinél megindul idővel, de az nem mindegy senkinek sem, hogy mikor. Ha idő előtt bekövetkezik a mély redők megjelenése, akkor az nagyon zavaró lehet, és persze sokan nem képesek beletörődni a ráncokba akkor sem, ha már elérkezett az idejük. Létezik azonban olyan megoldás, mely mindenki számára vissza tudja varázsolni az üde, fiatalos arcot.

A szálbehúzásos arcfiatalítás bárki számára ajánlott, aki ismét kisimultabb arcot szeretne látni a tükörben. Az eljárás során bőrünk alá behúzott szálak folyamatosan szívódnak fel, aminek hatására – mint, ahogy a tengeri só esetében is – a bőr saját regenerálódása indul be. Az eredmény így fokozatosan szebb lesz, és tartósan, akár két évig is fiatalítja majd arcunkat. Ha bőrünk üde és szép, akkor mi is jobban fogjuk érezni magunkat, kicserélten és fiatalosan, mint egy jó, pihentető nyaralás alatt.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

A rizsvíz titka

Sokszor pazarolunk el olyan dolgokat, melyekről sejtésünk sincs, mennyire nagy kincset érnének, ha felhasználnánk őket. Ilyen a rizs tisztítására alkalmazott víz is, melyet a legtöbben csak kiöntenek. Ez azért van, mert sajnos kevesen ismerik hatását, pedig ha tudnák, mennyire jót tesz arcbőrünknek, biztosan csak használat után kötne ki a lefolyóban.

A kínai nők és az indonéz szépségápolás is alkalmazza a rizs áztatására, megmosására használt vizet. A rizsvíz ugyanis kimondottan tökéletes a bőr hidratálására, és a benne lévő vitaminok hozzájárulnak ahhoz, hogy arcbőrünk friss, üde és egészséges maradjon.

Elkészítése nagyon egyszerű, tulajdonképpen össze kell kötni a kellemest a hasznossal. Áztassuk a rizst legalább fél órán át szénsavmentes ásványvízben, majd szűrjük le. Ezután érdemes egy zárható üvegben tárolni, és a hűtőszekrénybe tenni, hiszen akár több napig is elég lehet. Egyszerűen arcmosáskor használjuk ezt a kapott levet, de az is jó, ha vattakorongot áztatunk benne, és azzal töröljük át arcunkat. Bőrünk fiatalos és ragyogó lesz a rendszeres használattól!

A legtöbb ilyen praktika alkalmazása után úgy érezhetjük, mintha kicseréltek volna minket. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy minden bőrproblémát meg tudunk oldani ezekkel, főként nem, ha mély ráncokról beszélünk. Persze sokkal később indul meg a ráncosodás folyamata, ha életmódunkkal és odafigyelésünkkel teszünk ellene, de előbb vagy utóbb mindenkit utol fog érni ez is.

Amikor már nem hat semmilyen arcpakolás, és a mély redők egyre zavaróbbak, teljesen más segítség után kell néznünk. Tegyük félre előítéleteinket a plasztikával kapcsolatban, hiszen ma már olyan esztétikai beavatkozások segíthetnek rajtunk, melyek természetességgel adják vissza elveszni látszó fiatalságunkat.

Ilyen eljárás például a szálbehúzásos arcfiatalítás, mely a bőr saját regenerációját indítja be, gyönyörű és tartós eredményt adva ezzel a pácienseknek. Az EstheticHungary Klinikán több fiatalító beavatkozás mellett ezt is megtaláljuk. Akinek gondjai vannak az arcát egyre inkább átszövő ráncokkal, annak nem kell mást tennie, mint jelentkezni ingyenes konzultációra, melynek során mindent megtudhat a fiatalodás menetéről és eredményességéről.

 

Bővebben az arcfiatalításról és az EstheticHungary Klinikáról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.