Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Morcos tekintet

Bizonyára sokak számára ismerős a probléma, hogy akármennyire is jó kedvük van, mégsem tudják ezt annyira mutatni szemeikkel, mint amennyire szeretnék. Pedig a szem mosolygásánál nincs is szebb, és a legzavaróbb az, ha azt hiszik rólunk, rosszkedvűek vagyunk, pedig ez nem így van.

A morcos szempár sajnos olyan karaktert tud adni arcunknak, melyet nem szeretnénk, és a legnagyobb baj az, hogy igazán küzdeni ellene nem tudunk. Ha valakinek a felső szemhéjánál kialakul a csüngés, az alsónál a mély táskák, már nagyon más képet ad sajnos arckifejezése. Ha emellé társul még a két szemöldök közti mély árok, akkor pedig már senki sem mossa le rólunk, hogy morcosak vagyunk.

Ha arckifejezésünk már nem a régi attól, hogy ezek a változások végbe kezdenek menni rajtunk, akkor az ellen már nem nagyon nyújt segítséget a sok kence és kozmetikum alkalmazása. Ilyen esetekben a biztos megoldást a szemhéjplasztika jelentheti. Ne ijedjünk meg a plasztika szótól, hiszen ez a beavatkozás nem természetellenessé tesz minket, hanem egyszerűen megoldja mindazon problémát, amit a fentiekben ecseteltünk, és visszakaphatjuk régi, mosolygós, fiatal arcunkat.

A felső szemhéjplasztika segítségével megszűntethető a csüggés, ami szinte már eltakarva nagy részét, lógott rá a szemünkre. Az alsó szemhéjplasztika után köddé válnak a szem alatti táskák, és a szarkalábak. A botox injekciós kezelés pedig eltűnteti a két szemöldök közti, haragos arckifejezést eredményező árkot, illetve a homlok többi ráncát is, melyek kialakulhatnak azáltal is, hogy a csüggő felső szemhéj miatt felhúzzuk homlokunkat.

Ezek az eljárások nem csak fiatalítanak bennünket, hanem például látásunk is javulhat, és mindenképpen jobban fogjuk érezni magunkat, ha tükörbe nézünk. Nem kell többé hallgatnunk, hogy mi a bajunk, miért vagyunk morcosak, hiszen ha mosolygunk, akkor nem csak szánk húzódik szélesre, hanem szemeink is ragyoghatnak újból.

 

Ismerje meg jobban a szemhéjplasztikát és a többi szépészeti eljárást az EstheticHungary Klinikán:

http://esthetichungary.hu/

Fiatalon, mégis idősen

A mai rohanó világban olyan élettempót diktálunk magunknak, általában nem kevés stresszel fűszerezve, hogy sajnos már elég fiatalon elindul a látványos öregedés. A kevés alvás, a sok idegeskedés miatt bizony hamar elkezdenek mélyülni a ráncok, és előbb utóbb azt vesszük észre, hogy a gyerekek mind úgy köszönnek nekünk: csókolom!

Ilyenkor előkerülnek a különböző kozmetikumok, de sokszor még ezek használatára sem érünk rá, ahhoz pedig, hogy egy kicsit eltűntessük a ráncokat és szem alatti táskákat, vastagon kezdjük használni az olyan alapozókat és kencéket, melyek nem biztos, hogy jót tesznek a bőrünknek, így szintén csak fokozzuk az idősödés jeleinek mélyülését.

Ha nem akarunk ebbe beletörődni, akkor bizony el kell gondolkoznunk olyan megoldásokon, amelyek egyrészt tartósan, másrészt pedig olyan mértékben, és ott szüntetik meg a nem kívánatos ráncokat és egyéb kellemetlenségeket, ahogy és ahol szeretnénk.

Az esztétikai műtétek és beavatkozások szinte kimeríthetetlen tárházzal szolgálnak megoldással azoknak, akik vissza akarják fordítani az idő kerekét. A szemhéjplasztikák segítségével megszűntethetők a lógó szemhéjak, a duzzadó táskák, az idegesítő szarkalábak. A botox injekció eltűnteti a homlokon mélyülő ráncokat, és a két szemöldökünk közt húzódó, mérges tekintetet eredményező árkot is. Az arcplasztika segítségével pedig ismét üde, fiatal kinézetünk lesz, hiszen megszűnnek a száj és orr környéki ráncok.

Minden szépészeti beavatkozást személyes konzultációk előznek meg, ahol felvázolhatjuk elképzeléseinket, és minden kérdésünkre választ kaphatunk. Ezután könnyű eldönteni, mit is szeretnénk elvégeztetni magunkon. Bármelyik eljárás mellett döntünk, az eredményben nem fogunk csalódni. Amellett, hogy visszanyerjük korunkhoz illő arcunkat, akár még több évet le is tagadhatunk.

 

Ismerje meg jobban a különböző szépészeti beavatkozásokat, és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Botox? Buli!

Ugyan a plasztikai sebészet minden ágazata egyre elterjedtebb, és egyre szélesebb célközönséggel rendelkezik, mégis nagyon sokan ódzkodnak tőle, illetve nem is gondolnak rá, mint megoldásra, mert vagy félelem, vagy ellenérzet van bennük a sok sztereotípia miatt.

 Természetes, hogy amit nem ismerünk jól, attól tartunk, illetve az is, hogy mindaddig nem is vágyunk megismerkedni bármivel, amíg valamilyen pozitív véleményt nem hallunk róla, esetleg találkozunk valamilyen pozitív eredménnyel is.

Éppen ezért találta ki az EstheticHungary Klinika csapata, hogy az egyik plasztikai eljárásról, méghozzá a botox injekciós kezelésről minden csütörtökön tart egy ingyenes, nyílt, személyes konzultációt, melyre minden érdeklődőt várnak, aki többet szeretne tudni erről a fiatalító eljárásról.

Ezeken az alkalmakon nem csak azt tudhatjuk meg, hogy mi a menete ennek a kezelésnek, illetve, hogy milyen eredményt várhatunk tőle, hanem minden felmerülő kérdésünkre is választ kaphatunk. Ezen kívül, ha valaki amellett dönt, hogy szeretne magán egy ilyen botox injekciózást végrehajtatni, akkor egy különleges kedvezményben is része lehet. Ugyanis a konzultáció résztvevői igencsak kedvező áron igényelhetik ezt a beavatkozást, amennyiben még aznap „tű alá fekszenek”.

A fiatalodás mára már nem csak egy álom. A kívánt kinézetet elérhetjük ugyanis, egyszerűen kíváncsinak és nyitottnak kell csak lennünk azokra a megoldásokra, melyek kézenfekvő segítséget nyújtanak. A botox injekció eltűnteti a mindenki által ki nem állhatott homlokráncokat, illetve a két szemöldök közti mély barázdát is. Ezzel akár éveket tagadhatunk le, és búcsút inthetünk az öregedés ezen részének egy jó darabig. Érdemes tehát ellátogatni a „Botox buliként” elnevezett nyílt napokra, hiszen lehetséges, hogy nem csak elméletben játszunk el a gondolattal, milyen lehet ráncok nélkül, hanem az estét követően akár megfiatalodva térhetünk haza.

 

Jelentkezzen a „Botox bulira”, és tudjon meg többet a kezelésről és a kedvezményről:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Arcfeltöltések

Sokszor szó volt már róla, hogy az emberek többségének az egyik legnagyobb gondja az öregedéssel, hogy ez egy igen látványos folyamat, főként az arcra nézve. A ráncok folyamatosan gyarapodnak és mélyülnek, ezzel együtt pedig esélytelenné válik korunk letagadása.

A botox injekciós eljárást már megismertük előző cikkekben, ahol a homlok és a két szemöldök közti rész ráncaira leltünk megoldásra, azonban van egy másik eljárás is öregedő arcunk visszafiatalítására. A beavatkozás nagyon hasonlít a botox kezelésre, mivel ezt is injekcióval végzik, azonban kicsit más a végeredmény eléréséhez használt művelet.

Ebben az esetben ugyanis a legmodernebb feltöltő anyagokat használják arra, hogy az évek során kialakult gravitációs ráncok és redők alatti hiányt megszűntessék. Mivel a bőr alatti szövetek térfogata csökken az idő múlásával, a szövetek alátámasztás nélkül maradnak, így megereszkednek. Ezt a hiányt töltik fel a kötőszövetek alapállományával megegyező, sejtmentes hyaluron savat tartalmazó anyaggal, melyet a bőr alá fecskendeznek be. Az injektálás után a bőr kisimul, a ráncok pedig eltűnnek. A beadás után az anyag néhány hónap elteltével felszívódik, viszont ezt az eljárást nyugodtan meg lehet ismételni, újrafiatalítva arcunkat.

Ezt az módszert főként az orr és az ajak körüli részen alkalmazzák, valamint az arc középső részén. A beavatkozás után arcunk kisimult és ránc nélküli lesz. Persze ahhoz, hogy minden az elképzeléseknek megfelelően történjen, és azt az eredményt kapjuk, amit szeretnénk, az arcfeltöltés előtt is, mint minden más plasztikai beavatkozás előtt, személyes konzultációkra van szükség.

Az EsheticHungary Klinikán minden felmerülő kérdésünkre választ kaphatunk az ilyen konzultációk során, és nyugodt szívvel tudjuk így rábízni magunkat a plasztikai sebészre. Az arcfeltöltés után pedig egy üde, több évvel fiatalabbnak látszó arc fog visszamosolyogni ránk a tükörből.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, és ismerje meg a fiatalító szolgáltatásokat:

http://esthetichungary.hu/

Még a fejfájásra is jó!

Nem is gondolnánk, hogy némely szépészeti eljárásnak olyan hatásai is vannak, melyek az egészségünk szempontjából igen sokat tudnak segíteni. Ilyen megközelítésből talán senki meg sem fontolja, hogy elvégeztessen magán valamilyen esztétikai beavatkozást, pedig sok esetben orvosolná gondunkat, amivel talán már hosszú ideje küzdünk különböző gyógyszerekkel.

Ilyen például a folyamatosan visszatérő fejfájás, mely nagyon sok embert érint manapság. Ezt ugyanis okozhatja a túlzott izomtónusok kialakulása a homlok környékén. Az izomtónus nem más, mint az izmok vérrel telt, feszes állapota, ami a rendszeres, folyamatos mozgatások hatására alakul ki az izmokat beidegző, mozgató idegsejtek fokozott aktivizálása által. Ez tulajdonképpen a mimikánk szünet nélküli alkalmazása és az érzelmeink folyamatos kifejezése a homlok izmainak használatával.

Az ilyen módon kialakuló fejfájást megszüntetheti egy botox kezelés, melynek során botulinum toxinnal bénítják le átmenetileg a homlok és a két szemöldök közti részen található izmokat. A beavatkozás hatására a dinamikus ráncok megszűnnek, a bőr teljesen kisimul és járulékos hatásként a túlzott izomtónusoknak köszönhető fejfájás is megszűnik.

Ez a szépészeti eljárás tehát nem csupán arra alkalmas, hogy visszanyerjük fiatalságunkat, ezzel együtt növeljük önbizalmunkat, és szívesen nézzünk tükörbe, ahonnan egy üde, kisimult arc néz majd vissza ránk, hanem olyan kellemetlenséget is megoldhatunk vele pluszként, mint a kínzó fejfájás.

Amennyiben többet szeretne tudni erről az esztétikai beavatkozásról, keresse fel az EstheticHungary Klinikát, ahol minden csütörtökön egy nyílt nappal várják a kedves pácienseket. Ezen az ingyenes konzultáción mindent megtudhatunk a botox kezelésről, és minden felmerülő kérdésünkre választ kaphatunk. A „botox buli” zárásaként pedig különleges kedvezményt vehet igénybe az, aki szeretné kipróbálni ezt a fantasztikus fiatalítást.

Jelentkezzen az ingyenes konzultációra, és tudjon meg többet a botox kezelésről:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.