Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Bajlódás a sminkeléssel

Egy nő életében a sminkelésnek központi szerepe van, legyen az egy hétköznapi, egy partira való vagy egy elegáns smink. Ilyenkor amellett, hogy az adott programhoz, évszakhoz vagy ruhához igazítva sminkeljük magunkat, mindig belevisszük saját stílusunkat, egyéniségünket, és ez bizony nagyon sokat elárulhat rólunk.

Nem mindegy, hogy milyen sminket hordunk egy esküvőn – főleg, ha a saját nagy napunkról van szó -, egy éttermi vacsoránál, színházban vagy éppen egy éjszakai buliban. Viszont vannak alapvető vonások, melyeket mindig standard mozdulatokként felviszünk arcunkra. De mi van akkor, ha hiába ügyesek kezeink a szemceruzával vagy tussal, mégis szinte egyből tönkremegy a remekmű?

Ilyen eset nem csak akkor fordulhat elő, amikor elkezdünk sírni, és hamar lefolyik a sminkünk, hanem bizony akkor is, ha problémánk van felső szemhéjainkkal. A lecsüngő szemhéj ugyanis rálóg szemünk kifestett részére, ezzel nagyon hamar előidézi azt a tipikus és utálatos jelenséget, amikor a festékek nagy része egy ronda csíkban gyűlik össze, és természetesen nem ott, ahol kellene. Ilyenkor ha pislogunk, nagyon csúnya kép tárul azok elé, akik éppen velünk szemben vannak. Ráadásul az összetapadt festékcsíkot ezután még nehezebb eltávolítani, mint egy sima sminklemosásnál.  

A lógó szemhéj persze nem csak ebben okoz gondot, hanem sok esetben látásunkban is zavarhat, illetve nagyon öregedő, folyton álmatagnak kinéző tekintetet is eredményez. Akinek ilyen problémája van, mindenképpen érdemes szakemberhez fordulnia, hiszen ezek nem csak esztétikailag, de egészségileg is negatív hatással bírhatnak tehát.

Az EstheticHungary Klinikán felső és alsó szemhéjplasztikai beavatkozást is választhatunk, illetve a kettő eljárást egyben is kérhetjük attól függően, pontosan mi a helyzet szemkörnyéki területeinkkel. A plasztikai műtét után javulhat látásunk, és könnyedén készíthetjük el tökéletes sminkünket anélkül, hogy félnünk kellene, pár perc múlva tönkremegy. Emellett egy sokkal fiatalabb tekintet fog visszanézni ránk a tükörből, mely elégedettséggel és önbizalommal tölt majd el minket. 

 

Ismerje meg jobban a szemhéjplasztikát és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/szemhejplasztika

Gyönyörű szempár

Szemeink tükrözik lelkünket, vagyis azt, hogy milyen érzelmeink vannak, mit gondolunk és milyen hangulatban vagyunk. A kifejező tekintet gyönyörű lehet, akár az egész arcot beragyoghatja és teljesen más karaktert képes adni annak, akármilyen korban vagyunk.

A szemek nagy szerepet játszanak az emberi kapcsolatokban is. Szerelmet lobbanthat, együttérzést sugallhat vagy akár rosszallásról, haragról tehet bizonyosságot egy-egy tekintet. Akkor is szépnek láthatunk valakit a szemei csillogása miatt, ha az illető egyébként nem lenne az esetünk, és akármilyen szép is lehet, ha a szemei nem fognak meg, akkor elmegyünk mellette. Furcsa, mégis hátborzongatóan nagy befolyása van tehát szemeinknek.

Azonban akármennyire is szépek lehetnek, van, ami beárnyékolhatja őket. Méghozzá az alsó, illetve a felső szemhéjak hogyléte. A mai életvitel sok embernél okoz mély táskákat a szemük alatt, és rengetegen szenvednek attól, hogy a felső szemhéjuk rálóg nagyon látószerveikre. Ez problémát okoz a kinézetükre nézve is, illetve ezen felül a látást is akadályozza, károsítja.

Ez nem csak az idősödéssel együtt járó gond lehet, hanem már fiatalabb korban is elkezdődhet a kialakulása. Ilyenkor nem csak egy folyamatosan álmoskásnak vagy éppen lehangoltnak tűnő tekintetet eredményez a csüngő szemhéj, hanem ténylegesen romolhat miatta a látás is, vagy ha próbáljuk ellensúlyozni a lógását azzal, hogy folyamatosan felhúzzuk homlokunkat, akkor pedig azon a részen leszünk idő előtt nagyon ráncosak, és akár évekkel is idősebbnek nézhetünk ki.

Akinek ilyen problémái vannak, annak a tökéletes megoldást jelentenek az alsó és a felső szemhéjon végzett plasztikai beavatkozások. Van, akinek csak az egyiket szükséges elvégeztetnie, de van, akinek mind a kettőn át kell esnie ahhoz, hogy ismét ragyoghassanak szemei.

A szemhéjplasztika után tekintetünk újra gyönyörű, fiatalos és kifejező lesz, éveket letagadhatunk majd, és ezen felül megváltozhat egész arcunk karaktere is, lágyabb és ragyogóbb lesz szemeink üde csillogásától.

 

Ismerje meg jobban a szemhéjplasztikát és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/szemhejplasztika

Arcpakolások

A drogériák polcain véget nem érő sorokban állnak a különböző kozmetikumok, mindegyik olyan csodát ígérve, amelyről minden nő, és sok férfi is álmodik. Ehhez képest a róluk szóló reklámok még a csillagokat is leígérik nekünk az égből. Ezek szerint, ha ezeket a dolgokat magunkra kenjük, akkor évtizedeket fiatalodunk, és eltűnik minden ráncunk.

De vajon a valóságban ez hogyan is működik? Tényleg eltűntetik a mély redőket, és letagadhatjuk használatuk segítségével azt a plusz néhány évet, mellyel többnek nézünk ki, mint kellene? Sajnos a válasz legtöbb esetben: nem.

Természetesen mindegyik javít a helyzeten, de inkább csak ideig-óráig. Lehetséges, hogy a bőrünk puhább lesz, és pár napig kisimultabbak is leszünk ezektől a kencéktől, azonban sajnos az idő kerekét nem képesek megállítani, visszafordítani meg aztán végképp nem. Mindenképpen jó, ha törődünk az arcunkkal, a bőrünkkel, de csodát ne várjunk semmilyen készítménytől se.

Amennyiben valaki nincs megelégedve az arcképével, mert túl ráncos, és letagadhatatlan emiatt, hogy milyen nagyon gyorsan telik az a fránya idő, akkor más megoldáshoz kell folyamodnia. A különböző szépészeti eljárások személyre szabottan segítenek minden fiatalodni vágyónak abban, hogy olyan arc nézzen rájuk vissza a tükörből, melyet elképzeltek, és amely megfelel annak a kornak, amennyinek lelkükben érzik magukat.

Sokaknak a szemük környékén megjelenő változások okoznak olyan öregedést, melyet meg szeretnének fordítani. Ilyen esetekben az alsó és a felső szemhéjplasztika tudja megadni nekünk azt, amire vágyunk. Amennyiben a homlokráncok, és a szemöldökök közti árok mélyült el nagyon, akkor a botoxos kezelés nyújthat segítséget. Más ráncokat pedig a többi arcfeltöltés tud eltüntetni.

Egy biztos, ha fiatalodni szeretnénk, mert már nagyon túlzásba viszik az öregítést az arcunkon keletkező ráncok, akkor egy esztétikai beavatkozás után teljes mértékben elégedettek leszünk az eredménnyel. Persze ezek után se dobjuk el a különböző kozmetikumokat, hiszen a bőrápolás mindenkinek jó.

 

Tudjon meg többet a különböző arcplasztikai beavatkozásokról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Morcos tekintet

Bizonyára sokak számára ismerős a probléma, hogy akármennyire is jó kedvük van, mégsem tudják ezt annyira mutatni szemeikkel, mint amennyire szeretnék. Pedig a szem mosolygásánál nincs is szebb, és a legzavaróbb az, ha azt hiszik rólunk, rosszkedvűek vagyunk, pedig ez nem így van.

A morcos szempár sajnos olyan karaktert tud adni arcunknak, melyet nem szeretnénk, és a legnagyobb baj az, hogy igazán küzdeni ellene nem tudunk. Ha valakinek a felső szemhéjánál kialakul a csüngés, az alsónál a mély táskák, már nagyon más képet ad sajnos arckifejezése. Ha emellé társul még a két szemöldök közti mély árok, akkor pedig már senki sem mossa le rólunk, hogy morcosak vagyunk.

Ha arckifejezésünk már nem a régi attól, hogy ezek a változások végbe kezdenek menni rajtunk, akkor az ellen már nem nagyon nyújt segítséget a sok kence és kozmetikum alkalmazása. Ilyen esetekben a biztos megoldást a szemhéjplasztika jelentheti. Ne ijedjünk meg a plasztika szótól, hiszen ez a beavatkozás nem természetellenessé tesz minket, hanem egyszerűen megoldja mindazon problémát, amit a fentiekben ecseteltünk, és visszakaphatjuk régi, mosolygós, fiatal arcunkat.

A felső szemhéjplasztika segítségével megszűntethető a csüggés, ami szinte már eltakarva nagy részét, lógott rá a szemünkre. Az alsó szemhéjplasztika után köddé válnak a szem alatti táskák, és a szarkalábak. A botox injekciós kezelés pedig eltűnteti a két szemöldök közti, haragos arckifejezést eredményező árkot, illetve a homlok többi ráncát is, melyek kialakulhatnak azáltal is, hogy a csüggő felső szemhéj miatt felhúzzuk homlokunkat.

Ezek az eljárások nem csak fiatalítanak bennünket, hanem például látásunk is javulhat, és mindenképpen jobban fogjuk érezni magunkat, ha tükörbe nézünk. Nem kell többé hallgatnunk, hogy mi a bajunk, miért vagyunk morcosak, hiszen ha mosolygunk, akkor nem csak szánk húzódik szélesre, hanem szemeink is ragyoghatnak újból.

 

Ismerje meg jobban a szemhéjplasztikát és a többi szépészeti eljárást az EstheticHungary Klinikán:

http://esthetichungary.hu/

Mindent a szemnek

A szem a lélek tükre. Ezt a kifejezést nem véletlenül ismeri mindenki, hiszen nagy igazságon alapul. Szemünkkel vesszük fel ugyanis az első kontaktot más emberekkel, és a legtöbb érzelmet, hangulatot is szemünkkel tudjuk kifejezni, sokszor akaratlanul is. Amikor a szemünk táskás, fáradt és fénytelen, az bizony elárulhatja, milyen életmódot is folytatunk.

A természetes öregedés mellett sajnos ma már nagyon sokat ronthat a kinézetünk helyzetén az, hogy hogyan élünk. A helytelen táplálkozás, a sok stressz, a dohányzás, az alkohol és főként a kevés alvás igen rá tudja nyomni a bélyegét szervezetünkre. Ha valaki a fent említett negatív dolgokból akár csak egyet is túlzásba visz, már rosszat jelent, viszont ki kell jelenteni, hogy sajnos a legtöbb esetben szinte mind előfordul életünkben, és nem is keveset.

Ezek együttvéve pedig felgyorsítják az idő múlását, méghozzá úgy, hogy mélyítik ráncainkat, bőrünk, hajunk egészségtelen, fénytelen lesz, és bizony az egyik első és legszembetűnőbb változás arcunkon megy át. A szemünk környéke ebből a szempontból igen kényes rész, hiszen a felső szemhéjnál a csüggés, alsó szemhéjnál pedig az egyre duzzadó táskák alakulnak ki, nem beszélve a szem környéki ráncokról, szarkalábakról.

Ha újra fiatal tekintetet szeretnénk, ma már létezik rá megoldás, mely gyorsan és olyan formában oldja meg szem környéki gondjainkat, amilyenben mi szeretnénk. A felső szemhéjplasztika ugyanis megszűnteti a felső szemhéj zavaró csüngését, az alsó szemhéjplasztika pedig eltűnteti a csúnya táskákat. Van, akinek már az egyik is nagy segítséget jelenthet, de ha mindkét beavatkozást elvégeztetjük magunkon, teljesen biztos az, hogy egy új, évekkel fiatalabb szempár néz majd a világra, egy sokkal üdébb és szintén fiatalabb lelket tükrözve.

Az EstheticHungary Klinikán mindkét eljárás elérhető, így mindenki a saját igényeinek megfelelően tud dönteni, melyiket szeretné elvégeztetni magán. A döntésben természetesen segítenek a beavatkozások előtti személyes konzultációk, ahol minden kétségünkre és kérdésünkre választ kaphatunk.

Ismerje meg jobban az EstheticHungary Klinika által nyújtott szemhéjplasztikai szolgáltatásokat:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.