A női ajkak megtestesítik magát a nőiességet, a szexualitást, a vágyakat. Éppen ezért nem véletlen, hogy rengeteg zeneszövegben lelhető fel a száj jelenléte, hiszen miről is szól a legtöbb dal? Szerelemről, gyengédségről, megbántásról, hazugságokról, szépségről, gyönyörről …

Hallhatunk zenéket tűzpiros szájakról, dacos ajkakról, el nem csókolt csókokról, az ajkak táncáról, és persze a külföldi dalszövegek milliói is emlegetik ezt a gyönyörű részletet. Az egyik legismertebb angol kifejezés a „cherry lips” (cseresznye ajkak), mely rengeteg zenében megtalálható évtizedekkel korábbról és napjainkban is.

Ez mind nem véletlen. A női ajkak ugyanis mindig a középpontban álltak, és állnak mind a mai napig, főleg, ha dúsak, formásak és teltek. Azonban nem mindenkinek adatik meg az, hogy kifogástalan szájjal szülessen. Sokan szenvednek attól, hogy túl vékony, vagy túl keskeny a szájuk, és éppen ezért nem is akarják kiemelni sem, amikor sminkelésről van szó.

Azok számára, akik titokban viszont arra vágynak, hogy tűzpirosra rúzsozott, csábos ajkuk lehessen, nem kell elkergetniük ezt az álmot. Létezik ugyanis egy olyan megoldás, mely nem veszi el természetességünket, mégis gyönyörű, telt ajakakat varázsol nekünk. Ez nem más, mint a PermaLip ajakimplantátum, melynek segítségével olyan vastag szánk lehet, melyet megálmodunk magunknak, saját adottságainknak megfelelően.

Mivel minden féle alakban és méretben is vannak implantátumok, ezért mindenki személyre szabva kapja a megfelelőt. Az eljárás után nem csak dús ajkaink lesznek, hanem természetes hatású és esztétikus marad a szánk.

Ha nem vagyunk megelégedve magunkkal, az kihat lelkünkre és kisugárzásunkra is, nem beszélve a külsőnkről. Hiszen legtöbbször inkább rejtegetjük azon részeinket, melyek az elégedetlenségünkért felelősek. Miért ne tennénk ez ellen, ha van rá lehetőség? A PermaLip segítségével egy olyan tartós és szép eredményt kaphatunk, amit szívesen kiemelünk majd, és olyan csábos ajkaink lehetnek, melyekről a dalok is születnek.  

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/