Beszélhetünk anyai csókról, szenvedélyes csókról, vagy éppen első csókról, egy biztos: az, hogy milyen, mindent elárul arról, aki adja, arról, aki kapja, és kettejük kapcsolatáról is. Lehet bensőséges, vagy éppen felületes, gátlásos vagy tolakodó. Egy csókban minden benne van.

Egy kapcsolat elején mindenki az első csókra vár, hiszen szinte az egyik legdöntőbb részletet jelenti. Ha jó, és élvezetes, akkor működni fog, ha viszont rossz, akkor biztos, hogy bármit is tennénk érte, nem lesz jövője az egésznek. Hiszen a csók nagyon beszédes, megmutatja, ha nincs meg az összhang, és azt is, ha két embernek nem is szabadna elengednie egymást többé.

Pontosan ezért van az, hogy a csók főszereplői, az ajkak is nagyon fontos szerepet töltenek be a párválasztásban. Mint ahogyan az illat megmutatja, hogy kémiai összhang lehet közöttünk, a száj látványa is okozhat érdeklődést a másik iránt.

És, hogy milyen ajkak vonzzák leginkább a pasikat? Természetesen a telt, dús, csókos száj az, ami leginkább felkelti az érdeklődést és a vonzalmat. Nem véletlen, hogy rengeteg praktika létezik arra, hogy valamivel vastagabbnak tüntessük fel ajkainkat, azonban ezek a trükkök néha nagyon nem sülnek el jól, mert vagy inkább nevetségesen néznek ki ajkaink, vagy a smink letörlésekor csalódást okozunk.

Persze ez nem azt jelenti, hogy a vékony ajkak nem lehetnek szexisek, de valljuk be, mindenki teltebb, vastagabb ajkakról álmodik. Ahhoz pedig, hogy ezt elérjük, nem kell semmiféle olcsó vagy veszélyes trükköt alkalmaznunk, hanem elég egyetlen beavatkozás, és az eredmény gyönyörű lesz.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével saját adottságainknak megfelelő, teljesen természetes hatást keltő lesz az eredmény, ami nem más, mint lélegzetelállítóan telt, csábos száj. A végeredmény pedig nem csak saját magunknak fog tetszeni, hanem akarva akaratlanul is vonzani fogják a tekinteteket dús ajkaink. Ha pedig megtaláljuk a tökéletes párt, egyben biztosak lehetünk: a csókolózás maga lesz a gyönyör, mindkét fél számára.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/