Mindenkinek megvan a saját kényelmes póza arra, hogyan tud a legjobban aludni. A ráncok szempontjából azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan fekszünk egész éjszaka. Sajnos amikor mélyen alszunk, ezt kevésbé tudjuk befolyásolni, így aztán reggel kell szembesülnünk azzal, mennyire is gyűrt össze minket az ágy.

Az, aki általában hanyatt fekve alszik, sokkal kevésbé ráncosodik, mint az, aki főként az oldalára vagy a hasára fordulva engedi mély álmokba magát. Mivel háton fekve az arc nem nyomódik össze, így sokkal kisebb a redők kialakulásának és főként mélyülésének az esélye. Tehát a háton fekvők sokkal kisimultabban ébrednek, és nincs szükségük arra, hogy akár több percen keresztül azzal foglalkozzanak, hogyan tűntethetik el az éjszaka mély nyomait arcukról.

Persze van egy-két praktika azok számára is, akik egyszerűen nem képesek hanyatt fekve szundítani – ilyen például a selyempárna használata, mely kevésbé gyűri meg az arcot -, de ezek sajnos egy ideig-óráig tartó segítséget jelentenek.

Az éjszaka során kialakult redők sajnos sokkal intenzívebben jelennek meg az idősödés folyamán, így még inkább öregítik viselőiket. Sőt, sok esetben a fent említett szunyókálások sajnos már elég fiatal korban ráncos bőrhöz vezethetnek. Ez ellen azonban már nem lesz elegendő a különböző praktikák alkalmazása.

Ilyen esetekre azok a szépészeti beavatkozások nyújthatnak segítséget, melyek kifejezetten személyre szabottan oldják meg a problémákat. Az arc fiatalításában tökéletes eredmény érhető el a szálbehúzásos módszerrel, de szóba jöhet esetleg a botoxos kezelés is.

Az EstheticHungary Klinika mindazok számára ajánl különböző plasztikai eljárásokat, akik nem akarnak beletörődni abba, hogy eljárt az idő felettük, illetve azon fiataloknak is, akik úgy érzik, sokkal idősebb arc tekint rájuk a tükörből, mint kellene. A beavatkozások után nem csak egy üde, friss és ránctalan arcképet kapunk, hanem visszaszerezzük a még meglévő, vagy a már elveszettnek hitt fiatalságunkat is.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a különböző fiatalító eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/