Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szexualitás ajkakban mérve

Arról már beszéltünk korábban, hogy a száj igencsak sok részletet képes felfedni rólunk. Elsősorban persze saját mimikánk mutat olyan dolgokat, melyek az érzelmekről, hangulatunkról árulkodnak. De sokak szerint a személyiségre is következtetni lehet abból, hogy kinek milyen formájú, nagyságú ajkai vannak. Azt azonban kevesen gondolnák, hogy a szexualitásról is hordoznak információkat.

A telt ajkak forró, szenvedélyes együttléteket ígérnek, sokszor akár szerelem nélküli kalandokat is bevállal tulajdonosuk. A vékony ajkúak ezzel szemben zárkózottabbak, nehezen engedik el magukat a szexben is. Persze, amint ez megtörténik, bizony hirtelen változás következik be az ágyban.

Az sem mindegy, melyik ajkunk a vékonyabb. Ha a felső, akkor az egyén inkább a stabil kapcsolatokat kedveli, nem űzi a kalandokat. A saját párjával persze képes elengedni a gátlásokat, de addig bizony hosszú az út. Amennyiben az alsó ajak a keskenyebb, az pont az előző személyiség ellentéte. Eszerint inkább a futó kapcsolatok érdeklik, nehéz számára a stabilitás. A változatosság híve a szexben is, és kifejezetten szereti a spontán játékokat.

Természetesen ez csak általános tanulmány, nem mindenkire igazak a fent állítottak. Az biztos, hogy ajkainknak központi szerepe van a szexuális életben, és nem véletlenül alakult ki a fenti teória. Persze vannak olyan esetek, amikor valaki egyszerűen „nem is fér a bőrébe”, és személyisége abszolút más ajkak iránt vágyódik. Nem véletlen, hogy sokan elégedetlenek a szájuk vastagságával, formájával. Akik ezen változtatni szeretnének, valószínűleg belül is máshogy éreznek. Az érzékiség, a szenvedélyesség és az erotika süt le mindazok arcáról, akik mindenképpen teltebb ajkakat akarnak magukénak.

A PermaLip ajakimplantátum egy tökéletes, esztétikus és gyönyörű eredményt adó megoldás a száj teltségének és alakjának megváltoztatására. Aki átesik egy ilyen beavatkozáson, teljesen biztos, hogy minden téren kiteljesedik személyisége és élete.  

 

Ismerje meg jobban a PermaLip ajakimplantátumot és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Ajak-alakok

Van, akinek keskeny, van, akinek vastag, van, akinek kicsi és van, akinek nagy, de mégis milyen titkokat rejthet az ember szájának formája? Nem is hinnénk, de bizony sok dolgot elárul rólunk az, hogy milyen alakú ajkakkal rendelkezünk.

A vastag, széles ajkak viselője általában szenvedélyes, kezdeményező, és amit el akar érni, azt el is éri. Élvezi az életet, a szabadságot és a függetlenséget. A telt, viszont kicsi ajkak romantikus jellemre utalnak, érzelmi világuk gazdag és széles. Akiknek a felső ajkuk vastagabb, igen domináns személyek, akik folyton sikerre és elismerésre vágynak. Ezen kívül magabiztosak és kitartóak, amibe belekezdenek, mindképp véghezviszik. Akiknek viszont az alsó ajka vastagabb, azok titokzatosak, egyediek és egy kissé különcök is, legyen szó a divatról vagy bármi másról. A szűk, viszont egyben széles ajkak arról árulkodnak, hogy viselőjük egy realista személy, aki két lábbal él a földön, sok esetben szinte megközelíthetetlenek, és szeretnek mindent maguk intézni. A szűk és egyben kicsi ajkakkal rendelkezők igazán kalandvágyóak és optimisták. Keresik a kihívásokat, és sokszor spontán döntéseket hoznak.

A fenti leírások általában igazak, azonban nem kőbe vésett eredmények. Természetesen nem mindenkire illik rá mindez, és sokan nincsenek is megelégedve ajkaikkal. Nem véletlenül akarnak többen vastagabb szájat, teltebb ajkakat. Az viszont bizonyos, hogy ha valaki olyanra formáltatja száját, amilyenre mindig is vágyott, annak kisugárzása is meg fog változni, és talán éppen olyan lesz személyiségileg is, amilyen mindig is szeretett volna lenni. Ugyanis ha meg vagyunk elégedve kinézetünkkel, akkor megnő önbizalmunk is, és sokkal jobban fogjuk érezni magunkat bőrünkben.

A PermaLip ajakimplantátum lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy olyan méretbeli és formabeli változtatást igényeljen, ami az egyéniségének és elképzeléseinek a legmegfelelőbb. Ezen felül a beavatkozás után egy természetes és esztétikus végeredményt kapunk, ami szintén növelni fogja szépségünket.

 

Forrás: http://www.eletforma.hu/test-es-lelek/a_szad_formaja_a_szexualitasodrol_is_arulkodikteszteld/

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a PermaLip-ről:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.