Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Meg Ryan "Joker-mosolya"

A plasztikai sebészet akármennyire is terjed egyre jobban, és nem csak a celebek körében már, mégis vannak olyan negatív példák előttünk, akik miatt félünk, és bele sem merünk vágni egy esztétikai beavatkozásba azért, mert rettegünk az ilyen eredményektől.

Sajnos rengeteg olyan sebész van – főként Amerikában -, akit inkább kuruzslónak kellene hívni, és aki rengeteg hibát ejt, megfélemlítve ezzel mindazokat, akik valaha is elgondolkodtak egy-egy ilyen beavatkozáson. A sztárvilág egyébként rátesz még egy lapáttal erre, hiszen a legtöbbjük sosem bír megmaradni a természetes, és esztétikus határokon belül, mert mindig csak többet és többet akarnak, elérve ezzel a borzasztó végeredményt.

Így történt a régen igencsak szép és csábos színésznővel is, Meg Ryan-nel, akinek iszonyatosan elrontották az arcát, méghozzá azzal, hogy belementek abba a szilikon mennyiségbe, amelyet a sztár ajkaiba akart tetetni. Az eredmény egy igazi „Joker-mosoly” lett, és egy – a korábbihoz képest – eltorzult arc.

Nem szabad azonban az ilyen rossz példák láttán szemétbe dobni azokat a vágyainkat, hogy fiatalodjunk, szépüljünk esztétikai eljárások segítségével. Ugyanis ha olyan sebészhez fordulunk, aki rendelkezik mind tökéletes szakmai háttérrel, mind tetemes és szintén tökéletes referencia anyaggal, akkor nem kell tartanunk a torzulástól.

Az EstheticHungary Klinikán nem csak ilyen plasztikai sebésszel várják a szépülni vágyókat, hanem olyan eljárásokkal, melyeknek köszönhetően ugyanannyira természetes maradhat külsőnk, mint amennyire gyönyörűvé válhatunk.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével olyan telt és csodás ajkaink lehetnek, melyek szorosan igazodnak saját adottságainkhoz, emellett pedig nem veszik el az arc és a mosoly természetessége. Az esztétikusan dús ajkak nem torz mosolyt fognak eredményezni tehát, hanem olyan csábító és szép szájat, melyre mindenki irigykedni fog.

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett PermaLip ajakimplantátumos beavakozásról

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Idősebben fiatalabbak

Számos olyan sztár van, akiket már régebben is ismertünk a képernyőkről, és a mai napig a figyelem középpontjában állnak, szerepeket kapva, és főként úgy csillogva, mint még soha. Míg a legtöbb halandó inkább csúnyul, vagy szebben kifejezve meglátszik a kor vasfoga rajtuk, addig ők csak szépültek az évek alatt.

Nézzük csak meg például Julia Roberts-et, aki egy kis kócos, nagyszájú lányból gyönyörű, érzéki nővé érte ki magát, de beszélhetünk Sandra Bullock-ról is, aki szintén sokat változott az elmúlt jó néhány év alatt. A lista pedig szinte végtelen lehetne, de igazából nem is ez a lényeg.

Persze köze van a nagy változáshoz annak is, hogy mind a frizura, mind az öltözködés és a smink divatja megváltozott, és természetes, hogy manapság már sokkal nagyobb dolgokra képesek a stylistek és a sminkesek, mint régen.

Azonban az is biztos, hogy ezeknek a hölgyeknek olyan segítségeik is vannak, mint például táplálkozási szakértők, egyéni edzők vagy éppen plasztikai sebészek. Ugyanis akár tagadják, akár nem, bizony szinte egytől egyig feküdtek már kés alatt a híres színésznők, és nem véletlenül lett formásabb az orruk, vagy keskenyebb az álluk, na meg persze a ráncaik sem maguktól simulnak ki folyamatosan.

Nincs is ebben mit szégyellni, hiszen manapság ezek a szépészeti beavatkozások nagyon is terjednek el, és amennyiben nem visszük túlzásba, és nem lépjük át az esztétikai határokat, bizony jót tesznek azoknak is, akik elvégeztetik magukon az egyes műtéteket, illetve azoknak is, akik a környezetükben élnek. Nem csak szebbek lesznek, hanem önbizalmuk is megnő, emiatt megszűnik a folyamatos elégedetlenség, ami bizony sokszor elviselhetetlenné teszi az embereket.

Tehát nem szabad irigykednünk a kisimult arcú filmcsillagokra, hiszen mindenkinek megvan a lehetősége arra, hogy fiatalodjon, és akár éveket letagadhasson korából. Az EstheticHungary Klinikán világszínvonalon kaphatja meg mindenki azt a szépészeti szolgáltatást, melynek segítségével szebbnek érezheti majd magát.

 

Ismerje meg a különböző esztétikai lehetőségeket, és válassza ki, Önnek melyikre van szüksége:

http://esthetichungary.hu/

SEX by STEP

A „sex by step” elnevezésű előadássorozat az „Inside of Love” szervezésében indul el most szombaton. A szerelmi és szexuális jellegű témákkal foglalkozó blog oldal ugyanis már fél éve elindult, és az érdeklődés nagyságát figyelembe véve úgy gondolták a szervezők, hogy itt az ideje egy olyan előadást összehozni, mely személyes kontaktot hozhat létre az érdeklődőkkel.

A sorozat első előadásán most olyan témákkal fognak foglalkozni, melyek a leggyakrabban tűnnek fel a blogon, kérdések formájában, vagyis pont azokkal a legégetőbb témákkal, melyek sokakat érintenek, és sokakat foglalkoztatnak.

Az előadáson több meghívott vendég fogja boncolgatni a fent említett témákat, hogy ezzel segítséget és tanácsokat nyújtsanak mindazoknak, akik nem csak, hogy nyitottak erre a mások által sajnos tabuként kezelt tárgykörre, hanem ténylegesen megoldást keresnek felmerülő gondjaikra, problémáikra. Mert akármennyire is tagadjuk, sajnos ezekből van elég, főleg amiatt is, mert nemigen adódik lehetőségünk arra, hogy ezekről beszélgessünk, kitárulkozzunk vagy éppen befogadjunk.

Az EstheticHungary Klinika plasztikai sebésze, Dr. Vancsó Péter is részt vesz az előadáson egy olyan témát feltárva, mely ugyancsak nagyon sokakat érint, és amelyről többször esett már szó oldalunkon is. Az „Elégedetlen TEST – önértékelési problémák, helyreállított önértékelés. Hol a határ?” megnevezést kapó előadás ugyanis azt fogja boncolgatni, hogy mennyire nem vagyunk elégedettek külsőnkkel, ez milyen hatással van ránk és milyen megoldások születhetnek az önértékelésünk helyreállítására.

Az előadássorozat tehát lehetőséget szeretetne kínálni egy kiegyensúlyozottabb és boldogabb életcél eléréséhez mindazoknak, akik nem csak nyitottak a párkapcsolati témákra minden területen, hanem ténylegesen változtatni szeretnének, meg akarják oldani problémáikat és nem félnek minderről beszélni, hallgatni, kérdezni. Az újabb és újabb kérdések feltevése ugyanis egyre több kaput fog kinyitni, melyek kiszélesítik látókörünket, és engedik, hogy más irányból is megközelítsük a sokaknak oly kényes, mégis mindennapjainkhoz szervesen tartozó témákat.

 

Részletek a holnapi előadásról, a szervezőkről és az előadó vendégekről:

 www.insideoflove.hu

https://www.facebook.com/events/286933054837598/

www.insideoflove.cafeblog.hu

www.esthetichungary.hu

Mit szólnak mások?

Bár a plasztikai műtétek egyre elterjedtebbek főként a nők, de most már lassan a férfiak körében is, mégis még mindig van egy kis ellenérzet sok emberben ezzel kapcsolatban. Pedig mára már teljesen másról szólnak ezek a műtétek, és egyre inkább kitágul azon személyek köre, akik élnek a különböző lehetőségekkel.

Mivel az esztétikai beavatkozások ára sokszor az egekbe szökött, így csak egy bizonyos társadalmi réteg engedhette meg magának, hogy igénybe vegye közülük bármelyiket is. Így kialakult egyfajta ellenérzés azokban, akik nem tudták volna kifizetni ezeket az eljárásokat, még akkor is, ha magával a műtéttel nem lett volna bajuk, ellenérzet támadt bennük.

Korábban inkább csak a – főként amerikai – hírességek körében hallhattunk szépészeti műtétekről, aztán hazánkban is főleg a celebek kinézetének alakulásait követhettük, és ezek miatt sajnos tényleg sokan állnak rosszallóan a plasztikai sebészethez. Pedig higgyük el, hogy ezekkel a beavatkozásokkal számos embernek lehetne jobb az élete. Ugyanis nem csak a külsőt, de a belső vívódásokat is helyreállítja az, ha olyanná tesszük kinézetünket, amilyenné szeretnénk, és megszabadulunk azoktól a részletektől, melyek megkeserítik életünket.

Ha valaki normális keretek között képes maradni, és olyan okok miatt választ valamilyen esztétikai beavatkozást, mely ténylegesen kihat önbecsülésére, magabiztosságára és önbizalomhiányt eredményez, illetve ha nem a gigantikus méretű, és az esztétikumnak inkább ellentmondó kinézetre törekszik, akkor egy plasztikai eljárás bizony természetes hatású és minden igénynek megfelelő lesz.

Amennyiben a mély ráncok, a szemek alatti táskák vagy a szemöldökök közti árok olyan mértékben zavarja meg arcunkat, vagy a melleink megereszkedése, esetleg nagyságbeli különbsége teljesen elkeserít bennünket, vagy bármi más testrészünkkel nem tudunk megelégedni, bizony teljesen jó megoldás, ha szakemberhez fordulunk, és plasztikai műtéthez folyamodunk.

Az EstheticHungary Klinikán mindenkinek személyre szabottan adják meg a lehetőséget arra, hogy saját elképzelései szerint szépüljön. Minden beavatkozást személyes konzultációk előznek meg, hogy a végeredmény a lehető legesztétikusabb, legtermészetesebb és minden igényt kielégítő legyen.

Bővebben a különböző szépészeti beavatkozásokról, és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Segítség a döntésben

Kétféle viselkedés van azt figyelembe véve, hogyan áll hozzá valaki egy plasztikai beavatkozáshoz, illetve maga a döntés meghozatalához, hogy mit szeretne magán formáltatni. Az egyik, aki teljesen bizonytalan, és semmit nem tud pontosan, mit hogyan is szeretne, a másik, aki teljesen biztos a dolgában, néha még túlságosan is, vagyis sokszor jobban tudja – legalábbis szerinte -, hogy mi kell neki, mint a plasztikai sebész.

Mindkét esetben elengedhetetlen az, hogy józan ész segítségével, a hozzáértő személy ajánlásaival történjenek a döntéshozatalok, ugyanis másképp nem kapunk olyan eredményt, amilyenre vágyunk. Aki túl bizonytalan, abból ki kell ölni a kétségeket, aki viszont túl biztos a dolgában, segíteni kell, hogy ésszerűen válasszon.

A személyes konzultációk éppen ezért elengedhetetlenek ahhoz, hogy a tökéletes megoldást válasszuk. Nem csak kérdéseinkre kapunk válaszokat, kizárva ezzel minden kétségünket, de pontosan tudni fogjuk, mi történik a beavatkozások során, és mire lehet számítanunk.

Ha valaki csak annyit tud például, hogy túl idősnek látja az arcát, de nem tudja, pontosan mit szeretne változtatni, annak a plasztikai sebész tudja ajánlani a szemhéjkorrekciókat, a botoxos kezelést, vagy más egyéb eljárást. Ha viszont valaki azt szeretné például, hogy implantátumot helyezzenek be ajkaiba, vagy melleibe, annak olyan iránymutatást fog adni a sebész, hogy az adottságaihoz megfelelően válassza majd ki mind a formát, mind pedig a méretet.

Az EstheticHungary Klinikán minden egyes beavatkozást megelőz legalább egy, de akár több személyes konzultáció is éppen azért, hogy ne csak a páciens minden igényének feleljen meg az eredmény, hanem a természetesség és az esztétikum minden kritériumának is. Azok, akik valamilyen esztétikai eljárás mellett döntenek, teljesen biztosak így a műtétet megelőzően abban, hogy mit is szeretnének.

 

Ismerje meg jobban a különböző szépészeti beavatkozásokat, és az EstheticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.