Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Figyeljünk oda az izzadásra!

A nyári forróságban mindenki izzad. De nem mindegy, hogy hogyan, mennyire és milyen mértékben verejtékezünk, hiszen a fokozott izzadás nagyon kellemetlen, sokszor pedig akár betegégség mutatója is lehet, ezért nem árt, ha odafigyelünk rá.

A pszichés problémák, a depresszió és a szorongás nagyon gyakran jár erős izzadással. Ha csak egy éjszakán át tapasztaljuk a fokozott verejtékezést, akkor azt előidézhette valamilyen fertőzés is. Emellett nagyon gyakran izzadnak sokkal jobban a normálisnál azok, akiknek gondjuk van az alkoholfogyasztással, erős dohányosok, vagy túlsúly problémájuk van.

Ezen kívül okozhat nagymértékű izzadást a pajzsmirigy túlműködése is, illetve cukorbetegség esetén alacsony vércukorszintre figyelmeztet, ha hirtelen izzadni kezdünk. Rengeteg problémára mutathat rá tehát az erősebb verejtékezés, ezért mindenképpen figyelnünk kell a jelekre. Ha sikerül megoldanunk a kiváltó okokat, a verejtékezés mértéke is kisebb lesz, mely könnyebben kezelhető számunkra.

Amennyiben csak arról van szó, hogy a normális mértékűnél magasabb fokú az izzadásunk, de nem áll semmilyen más egészségügyi probléma a háttérben, akkor csak annyit tehetünk, hogy olyan megoldást keresünk a kellemetlenségünkre, mely számunkra a legmegfelelőbb.

Sokan elégedettek egyes dezodorokkal, melyek ideig-óráig visszatartják a verejtékezést, vagy ha nem is, legalább a szagokat semlegesítik, azonban a legtöbben még így is szenvednek ezzel a problémával. Aki már inkább marad otthon ahelyett, hogy mutatkozna átizzadt pólóiban, foltos ruháiban, annak sajnos a kozmetikai szerek nem nyújtanak elegendő segítséget.

A botoxos kezelés viszont tökéletesen megoldja ezt a problémát, hiszen olyan módon hat a verejtékmirigyek működésére, hogy az izzadást elfelejthetjük egy időre. Az eljárás után már csak azzal kell foglalkoznunk, hogy milyen illatot szeretnénk felvinni magunkra. Búcsút inthetünk a nagy izzadságfoltoknak, a folyamatos verejtékezésnek és nyugodtan szervezhetünk programokat magunknak a legnagyobb melegben is.

 

Ismerje meg jobban a botoxos kezelést és az EstehticHungary Klinikát:

http://esthetichungary.hu/

Betegségmutatók

A látószervek alatti táskák megjelenése nagyon sok apróságtól függ. Általában ez csak az idősödés során jelenik meg, hiszen ahogy öregszik az ember, anyagcseréje lelassul, és mint sok más helyen, a szemek alatt is duzzanatok jelennek meg. Azonban sajnos nem mindig ez áll a háttérben, és sok esetben más miatt, már idő előtt szembe kell néznünk a mély táskákkal.

Legtöbbször előhozza ezeket a kevés alvás és a feszített tempójú életvitel is, nem beszélve az esetlegesen túlzott mértékű alkoholfogyasztásról, vagy a helytelen táplálkozásról. De pontosan ezen okokat feltételezve sokan csak legyintenek, és próbálnak nem tudomást venni az egyre duzzadó zacskókról. Pedig ez nem csak esztétikailag jelenthet problémát, hanem bizony sokszor különböző betegség mutatója is lehet.

Táskás szemet okozhat ugyanis például a vashiány, illetve a vérszegénység, melynek következtében a szem alatti terület nem jut elég oxigénhez, emiatt alakulnak ki a duzzadt párnák. Ezen kívül egyes ételallergiától is megjelenhetnek a szem alatti duzzanatok, de sajnos okozhat ilyen jelenséget a pajzsmirigy alulműködése is. Mivel utóbbi esetben a szervezetünkben lévő szövetek vizet tartanak vissza, így hamar mutatkoznak a szemek alatti táskák is.

A fent felsorolt esetekben fontos, hogy orvosi segítséget kérjünk ahhoz, hogy problémáink megoldódjanak. Sokszor elegendő életmódunkat megváltoztatni, de súlyosabb helyzetekben akár hormonos kezelésekre is szorulhatunk attól függően, milyen betegség áll a táskás szemek hátterében.

Amennyiben a duzzanatok nem tűnnek el, vagy olyan párnákról beszélünk, melyek inkább az idősödéshez köthetőek, akkor sem kell beletörődnünk, hogy ezentúl már mély táskákat kell elviselnünk. Az esztétikai gondunkra tökéletes megoldást nyújt az alsó szemhéjplasztika, mely eljárást követően újra fiatalos, duzzanatmentes és ránctalan szemek fognak visszanézni ránk a tükörből. Az EstheticHungary Klinikán személyre szabottan ajánlják egyéni problémától függően mind a felső, mind pedig az alsó szemhéjplasztikai beavatkozásokat, illetve több esetben a kettő együttes alkalmazása hozza el a kívánt eredményt. A műtétek után tökéletesen fiatalos tekintetet tudhatunk újra magunkénak.

 

Tudjon meg többet a szemhéjplasztikáról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.