Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fiatalodás okosan

Sok olyan esetről beszéltünk már, amikor a sztárok véget nem érő plasztikázásba kezdenek, megcsúfítva ezzel magukat, és sajnos eltántorítva sokszor azokat is, akik normális keretek között szeretnének fiatalodni és szépülni. Most azonban egy pozitív példát mutatunk be, melytől talán többen meglátják a plasztika „napos oldalát” is.

Legtöbben nem is gondolnák, hogy Jane Fonda bizony már túl van a hetedik x-en is, hiszen ennek ellenére még mindig úgy ragyog, hogy évtizedeket letagadhatna. Persze ehhez köze van némi szépészeti beavatkozásnak is, amelyeket neki sikerült ténylegesen esztétikus keretek között tartani.

Fiatalodása tehát pozitív példa lehet mindazoknak, akiket zavarnak az idősödés jelei. Ez pedig egy természetesen kialakuló érzés azoknál is, akiknél idő előtt megjelennek a ráncok, illetve azoknál is, akiknél tényleg magától értetődőnek mondható a mély redők előtűnése, azonban ők - mint ahogy szívükben is -, kinézetükben is fiatalok akarnak maradni még egy kicsit.

Az esztétikum abban rejlik, hogy mindenki olyan beavatkozást válasszon, mely a legmegfelelőbb saját problémájának megoldására, eltűntetésére. Erre ad segítséget az EstheticHungary Klinika, ahol ingyenes, személyes konzultációk során mérik fel a páciensek igényeit és saját adottságait ahhoz, hogy a legeredményesebb döntés születhessen meg.

A Klinikán számos, eltérő igényeket kielégítő beavatkozással várják az érdeklődőket, melyek közül választhatjuk például a természetes hatást leginkább elérő szálbehúzásos arcfiatalítást. Az eljárás gyors és helyi érzéstelenítéssel végzik, de nem ezek a fő pozitívumok, hanem az, hogy a behúzott szálak felszívódás közben indítják be a bőr saját regenerációját, ezzel elérve a tökéletes, üde tündöklést. A hatás pedig szinte egyből látszik, és körülbelül hat hónap alatt éri el a teljes eredményt, melyet aztán akár két évig is tapasztalhatunk arcunkon.

A ránctalanság nem csak a fiatalokat illeti meg, hanem azokat is, akik mernek változtatni az idő múlásán, és visszatekerve azt a bizonyos kereket, megújulnak testileg és ezzel együtt persze lelkileg is.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Ragyogó tekintet

Látószerveink igen sok káros hatásnak vannak kitéve nap, mint nap. Elég csak abba belegondolni, hogy mennyiszer mered tekintetünk a telefonok kijelzőjére, vagy a számítógép monitorjára, emellett pedig ott van a levegő szennyezettsége, a szmog, és nem éppen általános a napi 8 óra alvás mindennapjainkban.

A fent felsoroltak közül már egy is elegendő lenne ahhoz, hogy szemeink pirosak, fáradtak és szárazak legyenek, de ez az összhatás nagyobb gondokat is okozhat. A szemek környéke is árulkodik arról, hogy milyen életvitelt folytatunk, és persze nekünk sem mindegy, hány évvel nézünk ki öregebbnek emiatt.

Ugyanúgy, ahogyan bőrünket kenjük a kiszáradás ellen, a szemeinknek is kell néha egy kis kényeztetés. A következő trükk mindenki számára egyszerű, nem időigényes, és elég, ha hetente, kéthetente megismételjük. Főzzünk le egy kamillateát, majd amikor langyos már, töltsük ki átszűrve csurig egy pohárba, majd amilyen közelről tudunk, nézzünk bele. Nem csak nyugtatja ez szemeinket, hanem gyulladáscsökkentő hatása is van, így jó eséllyel lesz fényes a tekintetünk. Amennyiben kamillateába áztatott vattakorongokat helyezünk szemeinkre, az a környéki bőrnek is jót tesz, lejjebb viszi a duzzanatokat, és segít a relaxálásban.

Természetesen sajnos nem minden szem környéki problémára jó a fenti, otthoni kezelés, azonban segít abban, hogy óvjuk szemeink világát, és kicsit késleltessük a szemkörnyék idősödését. Persze léteznek olyan problémák, mint például a szemhéjak csüngése, ilyen esetekre más segítség jelenthet csak megoldást.

A szemhéjplasztika azok számára ajánlott beavatkozás, akiknek felső szemhéjuk zavaróan rálóg a szemükre, nem csak esztétikai problémát okozva ezzel, hanem sok esetben még a látást is rontva. A felső szemhéjplasztika során eltüntetik ezt a felesleges és kellemetlenségeket okozó szemhéjrészt, így nem csak a látásban jelent ez előrelépést, hanem sokkal fiatalabb, üdébb lesz az egész tekintetünk. Az alsó szemhéjplasztika a szem alatti táskákat tűnteti el, és búcsút inthetünk a szarkalábaknak is segítségével. Vannak, akiknek csak az egyik, de vannak, akik számára mindkét beavatkozás ajánlott ahhoz, hogy tökéletes, gyönyörű eredmény kapjanak.

 

Tudjon meg többet a szemhéjplasztikáról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Diéta a ráncok ellen

Szinte nap, mint nap ismerhetünk meg különböző fogyókúrákat a médiában, a közösségi oldalakon és persze szóbeszéd alapján is. Nem csak a nők központi témája, hanem bizony sok férfit is érdekel, hogy hány kiló, hogy néz ki, és mivel tudná orvosolni túlsúlyos problémáit. Most azonban egy olyan diétát ismerhetünk meg, mely nem kifejezetten a testtömegünknek üzen hadat, hanem a ráncainknak.

Bár le lehet adni vele pár kilót is, hiszen egy felettébb egészséges étrendről van szó, azonban a legfontosabb feladata ennek a diétának bizony a ráncos bőr kisimítása. A Perricone-diéta alapja az, hogy csökkentse a telített zsírok, a finomított cukrok és magas szénhidráttartalmú élelmiszerek fogyasztását.

Mivel a fent említett ételeknek vízvisszatartó hatása van, így felelősek az elhízásért, de főként az idősödési folyamatok beindulásáért. A ráncosodás melegágya a helytelen táplálkozás, viszont ha kiiktatjuk étrendünkből a felsoroltakat, akkor bőrünk is visszakaphatja fiatalságát. A diéta étrendjébe olyan fogások tartoznak, mint például a tojás, a lazac, a csirkemell, valamint rengeteg zöldség (pl. spárga, brokkoli, spenót) és gyümölcs (pl. sárgadinnye, áfonya, eper). Ezek megfelelő kombinációja méregteleníti szervezetünket és megóvja bőrünket is.

Természetesen nem mindenkinek elegendő segítség a fenti diéta betartása, hiszen a bőr öregedése egy természetes folyamat. Ugyan mi is hibásak vagyunk, ha korábban kezd idősödni a külsőnk, mint kellene, de a végtelenségig nem tudjuk húzni ráncok nélkül. Legalábbis nem diétával…

A ráncosság ma már egy legyőzhető kellemetlenség, méghozzá különböző szépészeti beavatkozásoknak köszönhetően. Az EstheticHungary Klinikán mindenki megtalálhatja azt az eljárást, melynek segítségével azt az üdeséget érheti el, melyre azóta vágyik, hogy az első szarkalábak megjelentek. A botoxos kezelés, a szemhéjplasztika, illetve a szálbehúzásos arcfiatalítás mind tökéletes megoldás a fiatalodásra.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a különböző fiatalító eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/

Fiatalabban, mint a lelkünk

Valljuk be, mindenki, egytől egyig szeretné megőrizni azt a fiatalságot, amit a 20-as éveiben él meg. Nem csak lelkileg, hanem bizony kinézetileg is, hiszen ez a legjobb kor az ember életében. Már nem vagyunk gyerekek, de úgy igazán felnőttek sem, és ha bensőnk megőrzi ezt az életérzést, akkor is fennáll az a kellemetlenség, hogy külsőnk dacol ezzel.

Ugyanis a természetes öregedés mindenkit utolér, és sokan nem tudnak azonosulni azzal a képpel, amit a tükörben látnak, hiszen belül abszolút nem érzik magukat még készen az idősödésre. Az egyre gyarapodó ráncok és mélyülő redők, a növekvő táskák a szemek alatt bizony nagyon makacsak tudnak lenni, és sajnos egy idő után már semmilyen csodakrém nem használ ellenük.

Ilyenkor jöhet szóba az a fiatalító eljárás, mely kifejlett technikájával egyszerűen nem csak tökéletes eredményt nyújt, hanem akin elvégzik, tartósan tagadhatja le évei számát. A szálbehúzásos arcfiatalítás kisimult, üde, fiatal arcot ad a páciensnek, visszafordítva ezzel a könyörtelen idő kerekét. Az eljárást követően folyamatosan szívódnak fel a behúzott szálak, így az eredmény fokozatosan teljesedik ki, és akár két éven keresztül tarthatja fiatalon arcunkat.

Ez a beavatkozás nem csak a mindent elsöprő eredménye miatt olyan jó, hanem azért is, mert igazán gyorsan elvégeztethető. Ezen felül a gyógyulási idő is nagyon rövid, és nem kell tartanunk semmiféle hegtől sem. Mivel itt természetes regenerációs folyamatok indulnak be a kezelést követően, ezáltal az eredmény is természetesen szép lesz.

Ehhez az is hozzájárul, hogy az eljárást minden esetben megelőzi egy személyes konzultáció, melynek során a saját adottságoknak megfelelően választják ki a behúzandó szálak fajtáját, illetve természetesen az is személyre szabottan lesz meghatározva, hogy kinek mekkora területen van szüksége a beavatkozásra.

A fiatalodni vágyóknak tehát létezik egy tökéletes megoldás arra, hogy amennyire lélekben kortalannak érzik magukat, azt kinézetük is tükrözze. Az évek letagadásával határozottan jobban fogjuk érezni magunkat kívül és belül is egyaránt.

 

Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett szálbehúzásos arcfiatalításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Élesztős pakolások

A következő összetevő egy igencsak komplex segítségnyújtó lehet bőrünk regenerálásához. Akár különböző problémákra megoldást jelenthet, több korosztálynak is. Ugyanis attól függően, ki hány éves, más-más bajjal kell megküzdenie arcbőrét illetően, a pattanásos gondoktól kezdve, a zsíros bőrön át, az egyre mélyülő ráncokig.

Mivel az élesztő B-vitaminokban nagyon gazdag, így bőrregeneráló hatása magas fokú. Emellett állaga miatt tökéletes az arc radírozására is, tehát, aki pattanásos, mitesszeres, zsíros bőrrel küszködik, annak kifogástalan megoldást nyújthat arctisztítás közben. Ha erre a célra használjuk, akkor előző jótékonysága mellett még az elhalt hámrétegeket is leszedi arcunkról.

Tökéletes arcsimító pakolás készíthető belőle, ha 20 gramm összemorzsolt élesztőhöz hozzáadunk egy evőkanál mézet és két evőkanál tejszínt is. A sűrű masszát vigyük fel megtisztított, nedves arcunkra, majd 20 percnyi hatóidő után, langyos vízzel mossuk le. Bőrünk nem csak puha lesz, hanem a még épphogy ráncosodó arcunkat ki is simítja.

Hasonló eredményt érhetünk el, ha az élesztőhöz egy-egy evőkanálnyi joghurtot és mézet keverünk, teszünk hozzá pici citromlevet és egy tojásfehérjét. A kapott egyveleget a fentihez hasonló módon vigyük fel arcbőrünkre, és ezt is körülbelül 20 perc után mossuk le. A hatás ebben az esetben is felemelő lesz.

Természetesen a mélyebb ráncokra ez a megoldás már nem lesz elegendő. Amennyiben valakit hamarabb utolért az egyre karakteresebb redők átka, vagy egyszerűen nem képes elfogadni, hogy az idő kereke bizony gyorsan forog, akkor komolyabb megoldás után kell néznie.

Az EstheticHungary Klinika több fiatalító beavatkozással várja a szépülni vágyókat, többek között az arc tökéletes kisimulását eredményező, szálbehúzásos arcfiatalítással is. Ez az eljárás nem csak gyors, de hatását folyamatosan láthatjuk kifejlődni, mely aztán akár két évig is ránctalanná, üdévé varázsolhatja arcunkat. 

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson a különböző fiatalító eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.