Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Túlzásba vitt plasztika

Ugyan a plasztikai sebészet egyre inkább keresetté válik azon páciensek köreiben, akik hétköznapi emberek, mégis él még mindig az a sztereotípia, mely szerint az ilyen beavatkozásokat inkább csak hírességek végeztetik el magukon, illetve az is, hogy az ilyen műtétek és eljárások kiölik az emberből a természetességet.

Ez persze egy igencsak téves nézet, viszont valljuk be, hogy volt, aki bőven tett azért, hogy ezt sokan így lássák, és így gondolják. Vegyük csak példának az egyik leginkább természetellenes, és talán az egyik legtöbb plasztikai beavatkozáson átment sztárt. Ő nem más, mint Cher, aki régen egy igencsak bájos, szép arccal rendelkezett, azonban manapság már inkább egy viaszbábúra hasonlít, mintsem önmagára.

Cher egyáltalán nem vette azt figyelembe, hogy plasztikázott énje természetes és esztétikus legyen – pedig az ilyen eljárásoknak ez lenne a célja -, hanem inkább megrögzöttként olyan szinten akart fiatalnak látszani, hogy az már túlmegy az esztétikum határán.

Sajnos ezt a példát látva nem is lehet hibáztatni azokat, akikben félelem él még mindig a plasztika szó hallatán, az pedig végképp kizárt náluk, hogy saját kinézeti problémájukra ezt a megoldást válasszák. Pedig nyugodtan megtehetnék!

Az EstheticHungary Klinkán nem csak széles körben nyújtanak szépészeti szolgáltatásokat, hanem egy fő szempontot is mindig figyelembe tartanak, méghozzá a tényleges esztétikumot, a természetességet és az egyediség megtartását. Nem kell félnünk tehát attól, hogy vonásaink eltűnnek, ha például botoxos kezelésen esünk át, és attól sem kell rettegnünk, hogy eltűnnek a mimikáink, aránytalanul nagy lesz a szánk vagy ránézésre műnek fognak hatni új melleink. Hiszen a beavatkozások előtti személyes konzultációk és a szakértelem elősegíti azt, hogy a változtatások után egy szép, esztétikus, mégis minden nem kívánt problémát már nem tartalmazó külsőnk lehessen, egyénre szabva.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson szolgáltatásairól:

http://esthetichungary.hu/

Öregítő dohányzás

Nagyon sokszor hallani, hogy a dohányzás árt az egészségnek, és igen káros hatásai vannak, de nem lehet elégszer megismételni ezt. Persze könnyen beszél az, aki nem dohányzik, hiszen leszokni nagyon nehéz, azonban higgyük el, hogy ezt hangoztatni kell, mert sajnos nem „csak” olyan hatásai lehetnek, melyeket kívülről fújunk, hanem olyanokat is okozhat a cigi, amikre nem is gondolunk.

Arról, hogy támadja az érrendszer megfelelő működését, hogy elősegítheti mind a szájüregi, mind a tüdőrákot, okozhat asztmát és, hogy a gyermeknemzést is gátolja egy szinten, szinte mindenki tud. Nem beszélve a fogak milyenségéről, melyek először sárgulni kezdenek, majd sokkal korábban kihullnak.

Azt azonban, hogy ezek mellett még a külsőnkre is igen szembetűnően rossz hatással van, kevesen tudatosítják magukban, és sokszor talán nem is akarják észrevenni. A dohányzás legszembetűnőbb jelei főként az arcon mutatkoznak: megereszkedett felső szemhéjak, szemek alatti mély táskák és megereszkedett áll. Emellett az arc fokozottan ráncos, leginkább az orr és a száj közötti területen, valamint az ajkak környékén.

A nők bőrén különösen látványos a fent említett öregedés, hiszen sokkal érzékenyebben reagálnak a dohányfüstre, mint a férfiak. Ugyanis nem csak belülről károsítja a füst a bőrt az ereken keresztül, a belélegzett káros anyagoknak köszönhetően, hanem kívülről is, a közvetlen érintkezéssel.

Ha valakinek sikerül leszoknia sok év után arról, hogy cigit vegyen kezébe, nagyon hosszú idő elteltével kicsit javulhat a már meglévő állapot. Viszont aki nem tudja letenni a cigarettát, és zavarják a mély ráncok, illetve a több évvel idősebbnek tűnő kinézet, annak nem elegendő különböző kozmetikumok használata.

Ilyen esetekre azok a szépészeti beavatkozások jelentenek megoldást, melyeket az EstheticHungary Klinika kínál pácienseinek. A forradalmian új szálbehúzásos arcfiatalítástól kezdve, a szemhéjfelvarráson át, a botox injekcióig mindenki kiválaszthatja magának, melyik adná meg a számára kívánt kinézetet, mellyel ismét évekkel fiatalabb arca lehet majd.

Tudjon meg többet az EstheticHungary Klinikán végzett szépészeti eljárásokról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Málnás arcpakolás

A ráncok mindenki rémálmai, legyen szó akármelyik nemről, és amikor kezdenek megjelenni, egyből mindenki a fejéhez kap, hogy most mit lehet tenni. Bizony manapság egyre hamarabb elindul a ráncosodás, ami sokakban felkelti a tettrekészséget, hogyan is lehetne harcolni ellene.

Ugyan igazából ez a folyamat természetes, az életvitelünknek köszönhetően nagyon is hamar el tud kezdődni, és nagyléptékben képes haladni. Ezt a folyamatot visszafordítani ugyan nem lehet, de természetesen befolyásolni tudjuk, hogy mennyire és milyen mértékben lepi el arcunkat a ráncok hálója.

Az egyik megoldás az, ha kicsit jobban odafigyelünk arra, mit eszünk, mennyit alszunk stb., ám ez az életmódváltás nem mindenkinek fér bele a mindennapjaiba. Ezért beszélünk majd a másik megoldásról is, viszont egyelőre maradjuk az elsőnél. Kiegészíthetjük ugyanis olyan arcpakolások használatával fiatalságunk megőrzése érdekében indított hadjáratunkat, melyeknek pont most van szezonjuk a nyáron.

A málna például C-vitaminban gazdag, növényi savakat és antioxidáns flavonoidokat tartalmaz, ami miatt valóságos csodaszer szépségápolásunk szempontjából. A pakolás elkészítése nagyon egyszerű. Nyomjunk péppé egy evőkanálnyi málnát, adjunk hozzá egy kis mézet és tejszínt, majd ezt sűrítsük őrölt zabpehellyel. Kenjük fel arcunkra ezt a keveréket, és egy jó negyedórányi hatóidő után öblítsük le langyos vízzel. Arcunk üde, bőrünk puha lesz a fiatalító masszától.

Most térjünk vissza a másik megoldáshoz, hiszen sokaknak sajnos már nem használnak az ilyen otthoni kencék a ráncok tekintetében. Ilyenkor választhatunk annak megfelelően, hogy arcunk melyik részével van öregedési problémánk olyan plasztikai beavatkozások közül, melyek biztos megoldást jelentenek, és elégedettséget okoznak.

A botoxos kezelés, az arcfeltöltés, a szálbehúzásos fiatalítás és a szemhéjplasztikák mind arra hívatottak, hogy a fiatalodni vágyó és ráncaik miatt elégedetlenkedő pácienseknek problémáit személyre szabva oldják meg.

 

Keresse fel az EstheticHungary Klinikát, hogy többet megtudhasson az eljárásokról:

http://esthetichungary.hu/

Szépítő alvás

Pici korunkban szinte el sem tudjuk képzelni, miért jó annyit aludni. Örök törvény az élet körforgásában, hogy amit szabad vagy kell, azt nem kérjük, ami viszont nem lehetséges, arra áhítozunk. Így van ez az alvás szempontjából is, mire felnövünk, és jól esne a pihenés, bizony sokkal kevesebb időnk marad rá, mint szeretnénk.

Egy biztos, a megfelelő óraszámú és minőségű alvás bizony szépíti az embert, vagy inkább úgy is fogalmazhatunk, hogy „tartósítja”. Ahhoz, hogy elérjük a tökéletes, szépítő alvást, bizony oda kell figyelnünk pár dologra: sötétítsünk be minél jobban, alvás előtt legkésőbb egy órával fogyasszunk ételt és italt, arcunkat pedig tisztítsuk meg lefekvés előtt. Végül, de nem utolsó sorban, ha megtehetjük, 7-8 órát hagyjunk magunknak a szunyókálásra, mert ennyi idő kell a sejtregenerációhoz és egyéb olyan szervezeti tevékenységekhez, melyeket testünk az éjszaka folyamán végez el.  

 

Sajnos a mai rohanó világban nagyon kevesen jutnak ennyi alváshoz, amikor pedig végre van idejük a pihenésre, akkor sokkal több órán át húzzák a lóbőrt. Egyik verzió sem jó. A túl kevés alvástól ugyanis már idő előtt elkezdenek mélyülni a szem környéki ráncok, nem beszélve a táskákról. A túl sok alvás pedig hirtelen megduzzasztja a szem környékét, a bőr ilyenkor megnyúlik kicsit, és csak ront az addigi helyzeten.

Ha valakinek a pihentető alvás nem tartozik bele a mindennapjaiba, annak nagyon hamar szembe kell néznie arca öregedésével, és annak egyre jobban látszódó nyomaival. Ilyen esetekben szokták elkezdeni a különböző kencék és kozmetikumok használatát mérhetetlen mennyiségben, ám ezek csak ideig-óráig jelentenek segítséget, a ráncokat teljesen nem tudják eltűntetni.

Amennyiben valakit zavarnak az idősödés korai jelei, igénybe tud venni olyan esztétikai beavatkozásokat, melyek személyre szabva oldják meg ezeket a problémákat. A táskás szemek orvoslója lehet az alsó szemhéjplasztika, a csüngő szemhéjat a felső szemhéjplasztika tűnteti el, az arc különböző ráncaira pedig a botoxos injekció és egyéb arcfeltöltések, esetleg a szálbehúzásos fiatalítás jelentheti a megoldást.

 

Ismerje meg jobban a különböző arcplasztikai beavatkozásokat az EstheticHungary Klinikán:

http://esthetichungary.hu/

Arcpakolások

A drogériák polcain véget nem érő sorokban állnak a különböző kozmetikumok, mindegyik olyan csodát ígérve, amelyről minden nő, és sok férfi is álmodik. Ehhez képest a róluk szóló reklámok még a csillagokat is leígérik nekünk az égből. Ezek szerint, ha ezeket a dolgokat magunkra kenjük, akkor évtizedeket fiatalodunk, és eltűnik minden ráncunk.

De vajon a valóságban ez hogyan is működik? Tényleg eltűntetik a mély redőket, és letagadhatjuk használatuk segítségével azt a plusz néhány évet, mellyel többnek nézünk ki, mint kellene? Sajnos a válasz legtöbb esetben: nem.

Természetesen mindegyik javít a helyzeten, de inkább csak ideig-óráig. Lehetséges, hogy a bőrünk puhább lesz, és pár napig kisimultabbak is leszünk ezektől a kencéktől, azonban sajnos az idő kerekét nem képesek megállítani, visszafordítani meg aztán végképp nem. Mindenképpen jó, ha törődünk az arcunkkal, a bőrünkkel, de csodát ne várjunk semmilyen készítménytől se.

Amennyiben valaki nincs megelégedve az arcképével, mert túl ráncos, és letagadhatatlan emiatt, hogy milyen nagyon gyorsan telik az a fránya idő, akkor más megoldáshoz kell folyamodnia. A különböző szépészeti eljárások személyre szabottan segítenek minden fiatalodni vágyónak abban, hogy olyan arc nézzen rájuk vissza a tükörből, melyet elképzeltek, és amely megfelel annak a kornak, amennyinek lelkükben érzik magukat.

Sokaknak a szemük környékén megjelenő változások okoznak olyan öregedést, melyet meg szeretnének fordítani. Ilyen esetekben az alsó és a felső szemhéjplasztika tudja megadni nekünk azt, amire vágyunk. Amennyiben a homlokráncok, és a szemöldökök közti árok mélyült el nagyon, akkor a botoxos kezelés nyújthat segítséget. Más ráncokat pedig a többi arcfeltöltés tud eltüntetni.

Egy biztos, ha fiatalodni szeretnénk, mert már nagyon túlzásba viszik az öregítést az arcunkon keletkező ráncok, akkor egy esztétikai beavatkozás után teljes mértékben elégedettek leszünk az eredménnyel. Persze ezek után se dobjuk el a különböző kozmetikumokat, hiszen a bőrápolás mindenkinek jó.

 

Tudjon meg többet a különböző arcplasztikai beavatkozásokról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.