Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A kacsaszáj már a múlté!

Sajnos még mindig sokan gondolnak a felfújt kacsaszájakra, ha meghallják azt a szót, hogy szájplasztika. Pedig rengetegen szeretnének vastagabb ajkakat maguknak, mégsem mernek lépni ennek érdekében, hiszen az ő fejükben még mindig csak ezeknek a rémisztő ajkaknak a képe van meg, ez lebeg a szemük előtt.

Pedig létezik már egy tökéletes megoldás arra, hogy a vastagabb ajakra vágyóknak is gyönyörű és természetes szájuk lehessen, anélkül, hogy elcsúfítanák magukat. A PermaLip ajakimplantátum ugyanis megakadályozza annak a lehetőségét, hogy egy felfújt, formátlan eredményt kapjunk.

Az implantátumok ugyanis többfajta méretben és formában állnak rendelkezésünkre, így mindenki számára ki lehet választani a legtökéletesebbet, amely saját adottságaihoz illik majd. Emellett az EstheticHungary Klinkán a beavatkozást egy vagy akár több ingyenes, személyes konzultáció is megelőzi, amely során segítséget kap a páciens a plasztikai sebésztől, hogy ne tudjon rossz döntést hozni, sem a méretet, sem pedig az alakot illetően.

Az eljárást helyi érzéstelenítéssel végzik, és egy rövid, ambuláns műtétet jelent az egész. Az eredmény pedig nem csak gyönyörű lesz, hanem tartós is, hiszen a beültetett implantátum nem szívódik fel, ellentétben azokkal az anyagokkal, melyeket eddig fecskendezéssel juttattak a szájba, nagyobbítás gyanánt.  

Tehát egy biztonságos, tartós és főként tökéletes eredményt adó beavatkozásról van szó, mely nem csak kikerüli, de teljes mértékben ki is zárja annak lehetőségét, hogy alaktalan, vagy éppen megmagyarázhatatlanul és ormótlanul nagy szánk legyen a végén. Így kacsaszáj helyett természetesen dús, esztétikus ajkakat fogunk kapni.

Felejtsük el tehát eddigi félelmeinket, és merjünk lépni vágyaink megvalósítása felé. Akit zavar szája keskenysége, vagy formátlansága, nyugodt szívvel jelentkezhet erre az esztétikai eljárásra, hiszen a végeredmény láttán nem csak saját magának fognak szép perceket eredményezni új ajkai, hanem a külvilágtól is felemelő visszajelzéseket fog kapni.

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett PermaLip ajakimplantátumos beavakozásról

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Díszítő ajkak

Sokszor halljuk a mondást, hogy a szem a lélek tükre. Ez így is van, hiszen bármilyen hangulatunk van, vagy bármilyen érzelmet fejezünk ki mimikánkkal, szemünk akkor is elárul, ha éppen ezt nem akarjuk. Azonban az arcnak van egy másik központi része is, melynek ugyancsak fontos szerepe van, ez pedig nem más, mint a szánk.

A száj ugyanis arcunk dísze lehet, ha megfelelőképp ápoljuk és hangsúlyozzuk. A telt ajkak csábítóak, és nem csak a rúzsozással tudunk játszani velük, hanem bizony arckifejezéseinket meg tudjuk koronázni ajkaink mozdulataival. Azonban mi van akkor, ha a kiemelés helyett inkább elrejtenénk szánkat a többi ember tekintete elől?

Ilyet akkor érezhetünk, amikor ajkaink nincsenek szép állapotban, esetleg szárazak, repedezettek, sebesek. Ebben az esetben oda kell figyelnünk arra, hogy megfelelő ápolással visszahozzuk szánk szépségét. De ugyancsak gondolkozhatunk ilyen negatívan akkor is, ha nem vagyunk megelégedve ajkaink teltségével, formájával. Egy nő számára nagyon is hiányozhat ez, és ha nem tetszik magán saját szája, akkor bizony az önbizalomhiányhoz is vezethet, illetve a legrosszabb esetben maga a nőiesség érzetének hiánya okoz komoly lelki problémákat, ami kihathat aztán a magánéletre is.

Ebben az esetben sem szabad kétségbeesni, hanem annak, aki ilyen problémával küzd, van lehetősége arra, hogy olyan ajkakat kérjen magának, amilyenről mindig is álmodott, anélkül, hogy természetellenes, duzzadt szájat kapna eredményül.

A PermaLip ajakimplantátum használatánál ugyanis arra törekednek, hogy mind formában, mind nagyságban a páciens adottságainak megfelelő legyen, így teljesen természetes hatású, gyönyörű végeredményt fogunk kapni. Telt ajkaink esztétikusak lesznek, és ezután úgy emelhetjük ki őket, ahogy csak szeretnénk. Akár élénk rúzst használunk majd, akár csak szolidat, biztosak lehetünk abban, hogy szépséges szánk arcunk ékköve lesz.

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett PermaLip ajakimplantátumos beavakozásról

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Meg Ryan "Joker-mosolya"

A plasztikai sebészet akármennyire is terjed egyre jobban, és nem csak a celebek körében már, mégis vannak olyan negatív példák előttünk, akik miatt félünk, és bele sem merünk vágni egy esztétikai beavatkozásba azért, mert rettegünk az ilyen eredményektől.

Sajnos rengeteg olyan sebész van – főként Amerikában -, akit inkább kuruzslónak kellene hívni, és aki rengeteg hibát ejt, megfélemlítve ezzel mindazokat, akik valaha is elgondolkodtak egy-egy ilyen beavatkozáson. A sztárvilág egyébként rátesz még egy lapáttal erre, hiszen a legtöbbjük sosem bír megmaradni a természetes, és esztétikus határokon belül, mert mindig csak többet és többet akarnak, elérve ezzel a borzasztó végeredményt.

Így történt a régen igencsak szép és csábos színésznővel is, Meg Ryan-nel, akinek iszonyatosan elrontották az arcát, méghozzá azzal, hogy belementek abba a szilikon mennyiségbe, amelyet a sztár ajkaiba akart tetetni. Az eredmény egy igazi „Joker-mosoly” lett, és egy – a korábbihoz képest – eltorzult arc.

Nem szabad azonban az ilyen rossz példák láttán szemétbe dobni azokat a vágyainkat, hogy fiatalodjunk, szépüljünk esztétikai eljárások segítségével. Ugyanis ha olyan sebészhez fordulunk, aki rendelkezik mind tökéletes szakmai háttérrel, mind tetemes és szintén tökéletes referencia anyaggal, akkor nem kell tartanunk a torzulástól.

Az EstheticHungary Klinikán nem csak ilyen plasztikai sebésszel várják a szépülni vágyókat, hanem olyan eljárásokkal, melyeknek köszönhetően ugyanannyira természetes maradhat külsőnk, mint amennyire gyönyörűvé válhatunk.

A PermaLip ajakimplantátum segítségével olyan telt és csodás ajkaink lehetnek, melyek szorosan igazodnak saját adottságainkhoz, emellett pedig nem veszik el az arc és a mosoly természetessége. Az esztétikusan dús ajkak nem torz mosolyt fognak eredményezni tehát, hanem olyan csábító és szép szájat, melyre mindenki irigykedni fog.

 

> Bővebben az EstheticHungary Klinikán végzett PermaLip ajakimplantátumos beavakozásról

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Ijesztő ajkak

Ha szóba kerül az ajakfeltöltés, sajnos nagyon sokan állnak előítélettel a témához, hiszen nap, mint nap olyan szörnyű példákat látunk a természetellenesség határain túl a médiában, melyek ellenérzetet keltenek, sőt mi több, sokszor iszonyatosan hatnak.

Sajnos a szájjal kapcsolatos szépészeti beavatkozások nagy számban nem mondhatók szép eredményűeknek. Ez azért van, mert sok híresség olyan szinten elveszíti a józanságát, hogy a végeredmény már-már inkább ijesztő, semmint esztétikus. Ebben viszont nagy hibája van a plasztikai sebészeteknek is, melyek vállalják az eszement kérések kielégítését.

Azonban nem szabad ilyen előítéletekkel élnünk, és főként, nem szabad ezek miatt a rossz példák miatt elfordulni azon megoldásoktól, melyek olyanná tehetnék ajkainkat, amilyenről mindig is álmodtunk. Ha nem vagyunk megelégedve szánk formájával és nagyságával, akkor bizony nyugodtan forduljunk szakemberhez, és ne féljünk az eredménytől, hiszen amíg az esztétikum keretein belül mozognak elképzeléseink, addig biztosak lehetünk abban, hogy az eredmény is szép lesz.

Az EstheticHungary Klinikán egy új, és még jobb megoldást alkalmaznak az ajkak újraformálására, méghozzá a PermaLip ajakimplantátum használatával. A beavatkozás során olyan implantátumot helyeznek be a páciens ajkaiba, amely mind alakban, mind pedig nagyságában igazodik az eredeti száj adottságaihoz, így tökéletesen esztétikus, és főként természetes látványt nyújtó ajkakat fogunk kapni. Hogy ez mindenképpen a lehető legjobban sikerüljön, az eljárás előtt személyes konzultációkon segít a plasztikai sebész abban, hogy mekkora és milyen formájú implantátum adja majd meg a tökéletes hatást. Ezen felül minden kérdésünk és kétségünk választ nyer, így nyugodtan és magabiztosan fogunk tudni belevágni a változtatásba.

Nyugodjunk meg tehát, hogy a rettegett „kacsaszáj”, és az esztétikátlanul nagy, ormótlan száj nem fenyeget minket, ha ezt az eljárást választjuk, és mi magunk is ismerjük saját határainkat. Így eredményként természetes, szép és dús ajkakat fogunk kapni.

Bővebben a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/

Élettel teli ajkak

Akár használunk rúzst, akár nem, egy biztos, hogy a női ajkak meghatározzák az egész arc szerkezetét, fontos szerepet töltenek be a mimikában és sokszor olyan érzelmeket is kifejeznek, melyeket nem is biztos, hogy tulajdonosuk szeretne.

A mosoly, a biggyesztett száj, a csókküldés és még nagyon sok más kifejezés, melyet ajkainkkal teszünk, igen nagymértékben meghatározzák egész stílusunkat, kinézetünket. Egy biztos, ha egy gyönyörű, élettel teli száj húzódik csábos mosolyra, annak nehezen lehet ellenállni.

Éppen ezért ha egy nőnek szép, formás, vastag ajkai vannak, bizony könnyen le tudja venni a másik nemet a lábairól. Nincs olyan hölgy, akinek nem állna jól a vastag száj, és nem adna sokkal puhább és ugyanakkor erőteljesebb kisugárzást arcának.

Persze nem mindenki születik telt ajkakkal, éppen ezért találták ki azt a természetességre törekvő eljárást, mellyel mindenkinek olyan szája lehet, amilyet megálmodott magának, a saját formáknak megfelelően. A PermaLip ajakimplantátummal gyönyörű, élettel teli, dús ajkaink lehetnek, és mindezt olyan kivitelezésben, ami nem rugaszkodik el a valóságtól, még csak közelébe sem érve annak, amit inkább nevetségesnek, mint szépnek látnánk. Mivel az implantátumok különböző méretben és alakban biztosítják, hogy az egyéni paramétereknek megfelelő legyen az eredmény, biztosak lehetünk abban, hogy nem fogjuk megbánni, ha emellett a beavatkozás mellett döntünk.

Az EstheticHungary Klinikán ráadásul bevezető áron juthatnak a páciensek az ajakvastagításhoz. Attól függően, kinek milyen igényei vannak, lehet választani csak alsó vagy csak felső ajakplasztikát, de ha valaki mindegyiket meg szeretné csináltatni, arra is van lehetősége. Az eljárás után nem csak szép eredményt kapunk, hanem egy állandó megoldást is, hiszen az eddigi injektálós ajakfeltöltéssel szemben ennél a beavatkozásnál nem kell mindig visszajárni újra töltetni az ajkakat.

 

Tudjon meg többet a Klinikáról, és a PermaLip ajakvastagításról:

EstheticHungary Klinika
www.esthetichungary.hu

Lájkolj és kövess minket!


EstheticHungary Klinika

Google+

HairHungary

EstheticHungary - Szépészeti Blog

blogavatar

Mindig megalkuvás nélkül keressük a lehető legjobb megoldást pácienseink számára. Meggyőződésünk, hogy csak a legjobb és legoptimálisabb eredmény az amire törekedhetünk. Plasztikai és esztétikai beavatkozások a legújabb módszerekkel.