Nem csak azért idősít a folyamatos búslakodás, mert az nem áll jól senkinek, hanem azért is, mert a negatív érzelmek folytonos mimikája arcunkon tényegesen olyan ráncok kialakulását eredményezik, melyek akkor is mogorvaságot fognak tükrözni idővel, amikor éppen jókedvűek vagyunk.

A száj lebiggyesztése, a homlok összeráncolása bizony maradandóan befolyásolhatja arcunk kinézetét. Arról nem is beszélve, hogy ha ezen felül valaki sokat sír is, akkor még több ránc és idősödést mutató jel fogja majd karakterizálni arcát. A sok sírás ugyanis elősegíti a szem alatti táskák mélyülését, és a szem környéki duzzadások még több szarkaláb melegágyait jelentik.

A huzamos szomorúságérzet ráadásul olyan dolgokat is eredményezhet, mint a depresszió, folyamatos rosszkedv és szorongás. Az pedig senkinek nem tesz jót, ha az egészsége ilyen károkat szenved. Emellett az ilyen komoly problémáknak nem csak annyi következménye lesz, hogy kinézetünk szempontjából jó pár évet előrehaladunk, hanem más egészségügyi bajokat is eredményezhetnek.

Az öregedés persze mindenki számára egy természetes folyamat, azonban higgyük el, nem mindegy, milyen ütemben, és mennyire korán indul be. Akinek az életmódja nem a helyes úton tart – legyen szó a kedélyállapotról vagy éppen a táplálkozásról -, annak bizony sokkal hamarabb szembe kell néznie az idősödéssel.

Persze, akiket zavarnak az egyre mélyebb ráncok, és a tükörbe nézve nem azt a korosztályt vélik felfedezni, amelyben valójában élnek, azok számára léteznek már tökéletes megoldások. Az EstheticHungary Klinika számos embernek változtatta már meg az életét, akik eddig nem voltak megelégedve magukkal, most azonban sokkal nagyobb önbizalommal rendelkeznek. Akik megteszik ezt a lépést, és segítséget kérnek ahhoz, hogy kinézetük felfrissüljön, azok ezzel együtt búcsút mondhatnak az öregedés jeleinek. A változás pedig mindenképpen jót fog tenni lelkünknek is, így lehetséges, hogy az addigi búskomorságot is letörli arcunkról, helyet adva ezzel a magabiztos mosolyoknak!

 

Tudjon meg többet az EstheticHungary Klinikáról és szolgáltatásairól:

http://esthetichungary.hu/