A vastag száj vonzó, gyönyörű és csábos, így nem véletlen, hogy mindenki arra vágyik, hogy szép, dús, telt ajkai legyenek. Az érettebb hölgyek főként a sminkelés ügyes trükkjeivel próbálják ezt elérni, de sajnálatos módon egyre többen, köztük a fiatalabb korosztály képviselőivel az élen, sajnos sokkal vadabb dolgokra is képesek ahhoz, hogy a sztárokéhoz hasonló szájuk lehessen, plasztikai beavatkozás nélkül.

Ez az újabb őrület a szájpumpa, ami pár órán keresztül tartó hatást fejt ki, ha valaki alkalmazza, de pechünkre nem várt eredményeket is kaphatunk mellé. A pumpa hatására ugyanis kék-zöld foltok jelentkezhetnek a száj környékén, de akár ki is sebesedhet bőrünk, és persze nem egészen fájdalommentes ez a trükk. Ráadásul nem mondhatni, hogy a feldagadt ajak mindig esztétikusra sikerül, így semmilyen esetben sem ajánlanánk ennek a használatát.

Az őrült sztárvilág utánzása közben sokan nem veszik észre, hogy inkább nevetségessé válnak, minthogy szexisebbek lennének. Legtöbben elfelejtik, hogy a női szépség legfontosabb alapja az esztétikum, melyet ha nem veszünk figyelembe, inkább taszító lesz külsőnk, mintsem vonzó. A felpumpált kacsaszáj nem szép látvány, és ki akarna megcsókolni egy felduzzasztott, természetellenes szájat?

A fiatal lányok jobban tennék, ha kissé visszafogottabb sminkkel, esetleg kacér szájfényekkel dobnák fel arcukat ahelyett, hogy ilyen bolondériákkal nevettetik ki magukat. A már nővé érett hölgyek számára pedig létezik olyan tökéletes és természetes hatást keltő megoldás a dús ajkak eléréséhez, melynek alkalmazásával nem csak teltebb és csábosabb szájuk lesz, hanem esztétikus is.

A PermaLip ajakimplantátum ugyanis nem csak egyszerűen megnöveli az ajkak méretét, hanem mindezt úgy teszi, hogy a lehető legjobban alkalmazkodjon viselőjének adottságaihoz. Az implantátumok különböző formában és méretben állnak rendelkezésünkre, éppen ezért személyre szabva kaphatjuk meg a számunkra legtökéletesebbet. Pontosan emiatt lesz az eredmény gyönyörű és valósághű, szemben a fent említett, borzalmas és inkább ijesztő szájakkal.

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és az EstheticHungary Klinikáról:

http://esthetichungary.hu/