Ha plasztikai sebészetről esik szó, még mindig nagyon sokan gondolják úgy, hogy a végeredmény mindig túlzott és mű. Pontosan emiatt kell jól meggondolnunk, és a plasztikai sebész segítségével átbeszélnünk, mit is szeretnénk pontosan, hiszen a szépség legtöbbször csak mértékletességgel érhető el.

Az EstheticHungary Klinika éppen ezért tartja fontosnak, hogy minden egyes beavatkozás előtt ingyenes, személyes konzultációkon fogadják a pácienseket, hogy az összes apró részlet tisztázva legyen, hiszen ez elengedhetetlen ahhoz, hogy mindenki számára kielégítő eredményt kapjunk majd.

Ha nagyságról beszélünk, akkor természetesen két plasztikai irányzat a leggyakoribb, méghozza a mellnagyobbítás és az ajakplasztika. Mind a kettő eljárás esetében azzal a problémával fordulnak segítségért a páciensek, hogy amivel megáldotta őket a sors, az túl kicsi, és nagyobbat, formásabbat szeretnének.

Nincs is ezzel baj, hiszen, aki elégedetlen magán bármilyen apró részlettel, az nem is fog tudni beletörődni soha, hogy milyenek a saját adottságai. Beletörődni pedig nem is kell, hiszen a változtatás jó, mindaddig, amíg ésszerű és persze esztétikus kereteken belül maradunk. Pontosan erre jók a műtétek előtti konzultációk, hiszen a plasztikai sebész segítségével és javaslataival kerül mindig kiválasztásra, hogy egyéntől függően mi az a forma és méret, ami szép eredményt fog adni majd.

Ez vonatkozik a mellplasztikára, melynek során fontos, hogy a beültetett implantátumok méretben és formailag is illeszkedjenek a páciens saját adottságaihoz, illetve ugyanúgy vonatkozik az ajakplasztikára is, ahol a PermaLip ajakimplantátum segítségével varázsolnak gyönyörű, dús – de nem eltúlzott – ajkakat a pácienseknek.

A végeredmény csak így lesz szép és esztétikus, kizárva ezzel a természetellenességet. Így biztosak lehetünk abban is, hogy a tekintetek elismerőek lesznek, nem pedig röhej tárgyává válunk azzal, hogy változtatni mertünk testünkön. Ne feledje, a héten még lehet jelentkezni mellnagyobbítási kedvezményünkre is, mely rengeteg lehetőséget rejt magában a fantasztikus ár mellett!

 

Tudjon meg többet a PermaLip ajakimplantátumról és a mellplasztikáról:

http://esthetichungary.hu/

> A mellnagyobbítási kedvezményprogram részletei

> Nézze meg eredményeinket! - Mellnagyobbítás előtte-utána képek

Konzultációs időpontfoglalás: 06 (30) 552 0940