A legtöbb nő életében eljön az idő, amikor kisbabát szeretne. Ez egy gyönyörű készülődés kezdete, és abban a pillanatban, amikor úgy döntünk, gyermeket szeretnénk, azzal együtt bizony azt is elhatározzuk, hogy mostantól fogva teljesen megváltozik az életünk.

A nők tekintetében pedig nem csak az életvitel fog változni, hanem bizony egész testük átalakuláson megy át. A terhesség ideje alatt olyan folyamatok indulnak be, melyek természetes változásokat eredményeznek. Persze, itt nem csak a pocak növekedéséről beszélünk. Az egész hormonháztartás a feje tetejére áll, más lesz a bőr szerkezete, más lesz szinte minden.

A terhesség során a tejtermelődés is megindul az emlőkben, hogy mikor a pici világra jön, elkezdhessük táplálását. A mellek ilyenkor megduzzadnak, és természetesen kissé meg is nyúlnak. Ez a változás egészen a szoptatás végéig tart, majd azt követően a tej termelődése megszűnik. Ilyenkor a keblek mérete ugyan visszacsökken, sajnos azonban a kötőszövetek megereszkedése miatti lógás nem fog megszűnni már.

Rengeteg anyukát zavar az, hogy bármilyen módon is szerzi vissza szülés előtti formáját, a mellekkel sajnos nem tud mit kezdeni. Ilyen esetekben tökéletes megoldást jelenthet a mellfelvarrás, melynek során eltávolítják a bőrfelesleget, egyben megformázzák az emlők állományát. A tökéletes eredmény eléréséhez nem minden esetben, de néha szükséges kombinálni ezt az esztétikai beavatkozást a mell nagyobbításával is. Persze ez teljesen adottságfüggő, így a személyre szabott, illetve a kívánt eredmény érdekében az EsthetciHungary Klinikán ingyenes, személyes konzultációkon beszélhetjük meg a részleteket azelőtt, hogy a műtét mellett döntenénk.

Az eljárást követően újra fiatalos kebleink lesznek majd, éppúgy, mint a babavárást megelőző időszakban, sőt, talán még annál is tökéletesebb eredményt kapunk. A fiatalos dekoltázs nem csak a szemeknek nyújt gyönyört, hanem visszanyerhetjük általa régi formánkat, önbizalmunkat is.

 

Ismerkedjen meg a mellplasztikával és az EstehticHungary Klinikával:

http://esthetichungary.hu/